На приятеля ми не му става - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На приятеля ми не му става
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2384 пъти
Здравейте!
Споделям моята история с надеждата да ми помогнете.
Много съм притеснена. Проблемът е, че с приятеля ми, с който сме заедно от 9 месеца секса не върви- пробвахме 2 пъти неуспешно.
Аз съм на 27 години-девствена, колкото и да не ви се вярва-така се стекоха обстоятелствата. Той е на 28 години с опит.
В началото на връзката ни бях в труден период - до към 5-6 месец и не ми беше до секс. Споделих го с него и той ме разбра и изчака, за което съм му благодарна.
След това пробвахме 2 пъти - неуспешни.
Дали и в мен е проблема, че съм девствена?
Моля за мнения, съвети, случвало ли ви се е?
Не искам да го загубя зареди това.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: eba64332f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че част от проблема е в твоята девственост. Една жена на 27 г. обикновено има известен опит и знае как да предразположи мъжа и да му достави удоволствие и може би такива са били партньорките му, а с теб има и друг фактор - очакванията ти за първия път и неговия страх да не те разочарова.
Пишеш за „труден период“, в който изрочно не си искала секс, въпреки възрастта си - ако ти е бил верен в този период той като мъж може да е получил проблеми - просто не е здравословна такава „суша“ при мъжете, а ако и не е масторбирал... знам ли.
Мисля, че трябва заедно да търсите решение.
Един начин е той да те „отвори“ или ти сама да го сториш с дилдо или вибратор - така поне страха да не причини болка ще отпадне. Има и решение той да вземе веднъж виагра, за да добие сигурност в себе си и да те отвори на 100%, защото с това хапче няма начин да му спадне, но честно казано не мога истински да ти дам съвет - загубила съм девствеността си на 17 г. и нямам идея как една зряла жена би следвало да се държи, ако е девствена, какви са ? очкаванията и проблемите на такава жена по принцип.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cc5d0ee917
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   към 1, ---" защото с това хапче няма начин да му спадне, но честно казано не мога истински да ти дам съвет - загубила съм девствеността си на 17 г. " - момиче, от къде знаеш, че виаграта ще подейства по този начин? Твоят отваряч, да не е ползвал при отварянето ти? От къде знаеш как действа виаграта? Питам за информация, защото не съм ползвал такива хапчета, а все някога ще трябват. Живот и здраве, дано да е в по далечни години.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 66b4dfd487
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   девствеността в цял свят се е уважавала, защото означава "само твоя"- тоест на първия! А България обижда такива хора, не мога да повярвам! Не е ли срамота? Кой се е родил недевствен и от кога спането с много мъже е похвалното и издигнато на пиетдестал?
Не мога да си го обясня.. Уважавате какви ли не хора, подигравате се с честността, какви хора са българите, не зная??? Някой сигурно завистник му е говорил на приятеля ти, че като си девствена няма да му стане, и от там може така да се чувства.. Ами не е добре, заради това трябва да те уважава страшно много.. Бъдете първо хора, а не алкохолици и някакви.. пропаднали кучета да нападате девствеността.. Все едно да нападате природата си, от която сме произлезли хората! И уважавайте истинските неща..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d46cbe434e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №2, има достатъчно информация за действието на подобни стимуланти.
до авторката : причините може да са най-различни, не даваш информация в какво точно е проблема - липса на ерекция, непостоянна такава, какво? Изключват се първо физиологични причини и тогава остават психическите, които са най-кофти. Но така или иначе без разговор с него няма да стане.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ff1db0a6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Проблема е психологически случвало ми се е, пробваи да го отпуснеш, може с известно количество алкохол свирка и всичко ще е ОК. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2185bf7e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм като приятеля ти. Проблема се нарича еректилна дисфункция и е изцяло на психологическа основа. И аз не съм го превъзмогнал, не знам на притеснение ли се дължи, на какво ли ама като дойде момента... не мога да се представя добре и това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1d334e558c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм авторът на темата:
"Кое увеличава и кое намалява половата потентност на мъжете? "
Прочети я много внимателно!
Опитай се да откриеш къде твоят приятел греши и се опитай да му помогнеш, чрез прочетеното в нея. Надявам се да имате успех. Не бързай, нещата със сигурност ще се получат, просто приятелят ти трябва да промени малко начинът си на хранене и пиене. След успеха и резултата пиши в посочената тема как сте го постигнали, за да е помощ и за другите. Убеден съм, сексът че ще се получи! Повярвай ми начинът на здравословно хранене (и пиене) е от огромно значение! Много е важно човек какво слага в устата си, какво яде и пие!

Напълно е възможно проблемът да е и на психическа основа. Когато един мъж започне да се съмнява в своите способности, дали ще му стане или не и да се притеснява да не се изложи, провалът винаги е налице. Мъжът не трябва да мисли въобще за подобни глупости, просто трябва да се отдаде на чувствата си и на половия си нагон. Мисля, че е добре да не бързаш с резултата и да му дадеш време да свикне с теб, с тялото ти и да забрави всякакви глупави притеснения. Дай му възможност да си отпочине добре, да се храни пълноценно и да се отпусне психически. Задължително да е отпочинал! Прекарвайте времето си заедно, спете си заедно всеки ден сякаш нищо не се е случило, гушкайте се заедно в леглото, остави го да се радва на тялото ти, нищо, че няма секс! Не го притеснявай излишно и не настоявай непременно да го направите и не го насилвай! Дай му време да забрави за притесненията си. Вдъхни му повече обич, независимо от всичко. Кажи му, какво си чула или прочела някъде за неговия проблем, кажи му, че го обичаш и че нещата със сигурност ще се оправят, че изобщо не бива да се притеснява за такива глупости и че на всеки мъж може да му се случи подобно нещо. Прекарвайте така времето си заедно и се надявам до две, три седмици или най-много до месец да има резултат и то доста положителен. Остави го сам да си поиска секс с теб, когато се почувства готов!
Надявам се всичко да е вече наред!
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker