Лоши мисли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лоши мисли
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2953 пъти
Май се побърквам, тъй като дълго време не съм имал приятелка, започнах да харесвам малки момичета. Такива на около 7, 8, 9, 10 и по-големи. Възбуждат ме колко са сладки и невинни. Това не значи че не харесвам и по-големи. Дори на няколко пъти сънувах че съм с една такава която познавам. Знам че е неправилно и се чувствам неудобно от това, но това значи ли че съм педофил? Кажете честно някой имал ли е такива мисли или аз съм се побъркал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 27f5b7f78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, имаш педофилски наклонности. Потърси психолог. 1% от мъжете са такива. На колко години си? Обикновено тези наклонности се проявяват още в пуберитета. Важното е да не си консумираш фантазията. Не търси и порно/снимки в нета, защото такива като теб полицията много бързо ги открива и нищо не може да те скрие - обществото не е изобщо толерантно и дори да сърфираш чрез VPN, пак има начини да те открият и за теб ще си направят труда за разлика от хората, които пиратстват да кажем.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fe6ab7a0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, не си педофил. Педофилията се характеризира с привличане САМО и единствено към момичета в предпубертетна възраст (по-малки от 9-11 години). Ако те привличат и по-големи не си педофил, а вероятно обикновен невротик с някакъв вид сексуална невроза. В някои култури не е ненормално мъж да се ожени за момиче на 6-7, което му е харесало и към 10-11 да консумират брака. При нас и на Запад е ненормално, но фактът, че има човешки култури, където е ок, показва, че в човекът има залегнало такова поведение. Да не говорим, че в миналото дори при нас и на Запад не е било странно момичета да се женят на по 11-12 и на 13-14 да имат деца.

Разбира се, както 1 казва - в никакъв случай не консумирай фантазията си. И още нещо - щом те привличат и по-големи, по-добре насочи фантазиите си към момичета в пубертета и след пубертета - т.е. от 13 нагоре.

Ти на колко години си иначе?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 50269689cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трудно може да се отговори на такъв въпрос. Виновен ли е в нещо човек, който сам осъзнава че фантазиите му са грешни и се самоосъжда, и има ли силата да ги остави само фантазии. Всичко е индивидуално, но точно на тази тема обществото не иска да поема никакъв риск и е настроено за лов на вещици. Преобладава мнението, че щом човек има такива фантазии, то в един момент непременно ще се опита да ги осъществи. Не е възможно да се докаже количествено в каква степен са прави - една част от хората с подобни мисли сигурно си остават само с тях, докато други минават границата. Който не е бил на твое място, по-скоро ще те заклейми, а който е бил няма да си признае, така че е няма как да се направи стойностно изследване по темата. Ако още си само на ниво мисли без да си се набутал с разни материали от интернет, гледай да си останеш така. Засега никой не може да те обвини в нищо, но хванат ли те с притежание, тогава става лошо. И да се скъсаш да обясняваш, че на практика нищо няма да направиш, никой не го интересува.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 79c881c557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 1 не търся. Просто понякога имам такива фантазии.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 79c881c557
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 19. Но по някаква причина изглеждам по-малък сякаш съм на 15. Почти всеки ми го казва и може би по тази причина ме харесват по-малки. Значи след 13 е ок? Бях с една на 13, но не поради причината че е малка а просто тя ме хареса и аз също и така. Иначе ако мога да намеря някоя на моята възраст ще е супер.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1f9c756ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е определено имаш сериозен проблем, най-добре да съгласуваш безумните си мисли и желания с лекар. Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fe6ab7a0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   до автора от 2:

13 може и да е добре, може и да не е. Зависи колко е развито самото момиче. Има 10 годишни момичета, при които ясно личи женствеността, както има и 14 годишни, които още изглеждат като деца. Това е относително и индивидуално.

Пак казвам съветът ми е щом те привличат по-големи, то насочи фантазиите и интересите си към по-големи.

Иначе ако на 19 изглеждаш като на 15, започни да тренираш нещо - хем ще ти разсее главата, хем ще станеш по-привлекателен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: deb72f8f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Фантазиите и сънищата понякога нямат нищо общо с реалността. И аз си мислех, че съм гей и се възбуждах във фантазиите си много повече от мъже, дори и съм сънувал пишки и какви ли не нещо, един път взех че опитах свирка за една минута и разбрах, че това е най-тъпото нещо, което съм си фантазирал и представял и няма нищо общо с реалността, въобще мъжете ги чувствах и чувствам и до ден днешен, като приятели, а не като сексуални партньори, но плод на комплекси, липса на внимание от противоположния пол, или по-скоро от жените, които харесвам, а идваха такива, които не харесвах, в последствие си хванах приятелка и разбрах, че фантазиите ми и реалността са две коренно различни неща и въобще и 1% нямаше тръпка от това, което съм си фантазирал и ме е възбуждало на 100%, и така ще е винаги, не че бях нещастен от това, което опитах, беше ми малко гадно, гузно и тъпо, но пък бях щастлив, че разбрах кой съм и какво съм. Така че фантазиите ти нямат нищо общо с реалността. Към ден днешен сънувам почти всяка нощ жени, секс с тях и какви ли не неща, постоянно се възбуждам от снимки от мисли, а не бях такъв. И на мен ми се е случвало да срещам снимка на дете 11-12 години в интернет и да се възбудя от него, но никога не бих бил педофил, душата ми е друго яче, няма значение, че тялото и съзнанието са извратени. Не знам, споделих си историята, не ми се сърдете, но като цяло наистина реалност и фантазия понякога нямат нищо общо, повярвайте ми мъжете реално ме влекат 0%, а преди бях на 100% възбуден от мислите си с тях, а от жени само реално се възбуждах, сега е и по двата начина и в сънища и въобще се побърквам напоследък. Като цяло това, което съм си представял, че съм с мъж, сега точно същия мъж съм аз, доминиращия, водещия с момичето, който контролира ситуацията и мога да стоя 2 дена надървен, но фантазиите, порното и комплексите в живота могат да объркат психиката на един човек, за това трябва да бъдем в реалността.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0a86315432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаш голям проблем! Страдаш от някакво вменено чувство на вина, може би си имал студена и критична майка..... нещата, който описваш не са тоооолкова ненормални (дори и в нашата култура), а ти си имаш някакви проблеми и ги виждаш като ненормални... та проблемът ти не е в това, което харесваш, а в твоето отношение към него... мисля, че след някоя криза в живота си, ще видиш по-ясно какви травми си имаш и малко по малко ще пробваш да ги разрешиш.... не се съди толкова строго (не само за това, а по принцип).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 65e96ec50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подозирам че номер 1 и 8 са жени, заради крайните си заключения и диагнози. За разлика от жените, при мъжете секуалния инстинкт е по-първичен и реагира чисто визуално, на обектите, независимо дали е малко момиче или зряла жена, телата са еднакви, като изключим гърдите. А тогава според "психолозите" тогава мъжете трябва да се отвращават от жени с малки гърди, но е точно обратното, тези жени създават еротични фантазии с в мъжките мисли с много нежност, докато силиконките са символ на порнография. Най-важната част от женското тяло говореща за нейната плодовитост за тънката талия и стегнатото дупе, а гърдите са второстепени, тъй като колкото и те са по-стегнати и загръглени, създават аналогия с дупето. И в това няма нищо ненормално, защото фантазията е едно, а нашите осъзнати действия са съвсем друго нещо. А и малко ли ни заливат с реклами на нови пелени и пошляпвания по бебешки дупета, което може да предизвика отврат поради възбуждане на сексуалния инстинкт от самата голота и същевремено от още неразвитото детско тяло, този сблъсък представен по този начин, може да предизвика погнуса у мъжете. Защото както казах мъжът търси плодовитостта в най-правилните телесни форми, а децата до 10-15 г. имат най-финото телосложение, а по-късно в пубертета, кожата се удебелява, момичетата напълняват, ханша им се разширява и постепенно се губи от детската чистота.

И да не забравяме че педофилите са преди всичко насилници и в повечето случаи убийци. А причините се коренят от травма в детството. Така че ако нямаш никакви социални проблеми с общуването с връстниците си и друго странно поведение, няма от какво да се притесняваш, защото секса е преди всичко общуване, а не спортна гимнастика. Гледал по Discovery и National Geographic Channel има такива образователни предавания за секса, водени от най-добрите сексолози. Крайно време да се спре тази паника и невежеството у хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker