Секс с жени 55+ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с жени 55+
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 20810 пъти
Аз съм мъж почти на 40 години с две големи деца. И въпреки това не мога да се отърва от влечението към по-възрастни жени. Като младеж и по-късно студент стигнах почти до секс с такива жени, но почти. Незнам какво ме води към тези неща. Може би съм натурален извратеняк. Иначе всичко ми е наред на външен вид - имам хубава жена, деца за които се грижа и все пак влечението към по-стари не отслабва. Знам, че има проститутки на всяка възраст и ако искам мога да получа секс там, но не обичам платен секс по принцип. Знам, че има кой да ми скочи, но повечето искат разбира се връзка. Е, има и такива, които обичат просто секс, но изискването за дискретност е трудно изпълнимо за повечето хора. Повечето хора днес са самотни в многообразието от връзки, които са имали и ще имат, знам това, но все пак търся някоя застаряваща след 50-те по някакви неизвестни за мен причини. Младите момичета няма с какво да ме впечатлят, незная и аз защо. Явно съм с някакво отклонение, за радост под контрол. Чувал съм да ми казват - по-голямият носи отговорност и затова не мога да легна с теб, защото мъжът трябва да носи отговорността. Изобщо - не мога да се отърва от това влечение обаче. Незная - мисля, че ако изчукам някоя 55 годишна - няма да ми се реши проблема, ама знам ли..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3ffc69b5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Хех, не мога да разбера какъв ти е проблема? На тази възраст има толкова самотни жени по една или друга причина - вдовици, разделени, разведени... Действай и това е! Дай Боже да ощастливиш 1-2-3-4 такива жени. Абсолютно сигурно е, че между тях има и много стойностни, а и готини такива.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cda6a2d8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Аз винаги съм спал с жени над 45... когато бях на 1 първата ми беше 54 годишна... с огромни цици... само си мечтая за нея сега.. сега съм на 28 и спа с 3 такива в различни държави. Те са бг... в чужбина епо лесно да легнеш с такава.. а живея с една на 57.... за млада не съм никога мечтал. Защото с 1 момиче се погнусих от тях заради хигиената. Старите мн се стараят.. и ти дават всичко с тях да правиш...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e63813f996
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Какво толкова... след известно време собствената ти жена ще е над 50... и ето ти изпълнени фантазии с любимия ти човек ;)
Нищо чудно жена ти да има фантазии да е с мъж 50 ... и току виж сте си спретнали суинг с по-възрастна двойка :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d193009301
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   След като имаш желание пробвай се на такава жена.При мен нещата се случиха по разично.Като бях в осми клас и бях направил поредната беля ме извикаха при директора на училището да ми четат конско.Става дума за селско училище.След като свърши конското една учителка от село към 50 годишна тогава която не ми е преподавала на мен каза на директора че ще ме оправи и ми каза да отида в един склад за географски карти до пети клас.Това беше една стая широка колкото вратата и дълга с прозорец.Аз отидох и след малко тя дойде като каза че трябва да и помогна да подредим картите щото била дежурна и на нея се падало.Тя не преподаваше география.Започнахме подреждането и тя започна да ми чете конско че съм бил отичник ама съм правел много бели.Както ми говореше ме целуна и каза да не правя повече бели.После ме целуна по устата.Това ми беше първата целувка по устата и пак започна да ми налива акъл.По едно време се оказахме тя с гръб към прозореца а аз срещу нея.Следващата целувка беше по продължителна и аз се възбудих тя забеляза това и се изчерви.Придърпа ме към себе си седна на перваза на прозореца и си разтвори краката при което целия се одървих.Започна да ме целува и сложи ръката ми на гърдата си.Започнах да я галя и да се търкам в нея.След малко усетих че гащите ми са мокри но тя продължи да се търка в мен докато свърши.После тихомълком си извадих ризата от гащите да скрие петното и така завърши моята първа история с жена.Това разбира се повече не се повтори.Жената беше женена и не беше красавица но в мен остана спомена за едно хубаво преживяване.След време на края на завършване на средното образование имах връзка с жена с 24 г по голяма от мен.Секса беше невероятен но се разделихме защото остана без работа и замина за чужбина.После се ожених родиха ми се две деца.Тя се върна от чужбина и пак се чукахме при удобен момент.Към днешна дата е на 65 г и ако си поиска ще я чукам пак.много хубава и секси мацка.Та за секса с по възрастни жени мога да кажа само хубави неща.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3ffc69b5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Ехе, и аз имам подобна история! В зората на демокрацията, когато отвориха у нас първите МакДоналдс-и и КейЕфСи-та беше един вид "престижно" да посещаваш подобни места. Понякога ходех за да хапна нещо различно. Тогава бях на 24-5 години. Веднъж понеже нямаше място една лелка към 50 или малко над седна на масата при мен и като взе да ми разказва за себе си, за живота си, как мъжът й заминал в чужбина, тя какви картини и книги имала... Чак ми стана интересно :) По едно време станах да си тръгвам, а тя ме хвана за ръката и ми вика: "Хайде да те водя у нас да ти ги покажа! ". С крайчеца на съзнанието си заподозрях нещо, но не вярвах, че ще се стигне чак до там (а тогава и времената, и нравите бяха много по-различни - строги, пуритански). Живееше наблизо. Качихме се горе. Жилището беше в ретро-стил със старите масивни дървени мебели, дърворезби, картини, много уютно и вдъхващо респект. Започна да ми показва картините. По едно време ме остави сам в хола, а тя отиде да приготви чай. Върна се с почти прозрачен халат и ме попита дали я харесвам. От любезност й отговорих положително, а и сега като се замисля - не беше толкова лоша за годините си. От вида на едва прикритото й голо тяло вече чувствах подутината в дънките си. Тя ме прегърна и ме попита бих ли я целунал. Доколкото си спомням - изобщо не й отговорих с думи :)
Какво последва нататък - бедна ви е фантазията! Такава щура жена не бях срещал, и до ден днешен не съм попадал на партньорка, която да се доближава до нея по всички параграфи. Явно се беше погрижила за всичко, защото за контрацепция и дума не стана - само в началото ми каза от нищо да не се притеснявам и да свършвам където и когато искам. До вечерта не можах, или по-точно не исках да си тръгна. След това съм спал сигурно 18 часа.
Срещнахме се с нея още 3-4 пъти. Беше невероятно, като на сън. Без никаква логика започнах да хлътвам, а тогавашната ми приятелка започна да подозира нещо. Налагаше се да прекратим, но и до днес съм запазил абсолютно незабравим спомен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7920e325b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нищо лошо и неестествено във вашите фантазии, но е редно да знаете причините - Едипов комплекс (или подтиснат такъв). Лошо няма - супер често е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 712c30d5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Абе бая сте се размечтали. Само ще ви кажа, че жените над 55г. трудно правят секс. Първо, че кладенеца е пресъхнал, второ, че желанието е изчезнало, трето, че секса дори започва да ги отвращава. Говорил съм с толкова много жени по темата, че няма смисъл да се коментира. Имайте предвид, че не съм срещнал нито една баба фен на секса. Правят го с дядовците си с пълно отвръщение. И дори супер мъжко тяло с най-красивия пенис да видят извръщат глава. Проблема ви е че си мислите, че бабите мислят много за младо. Проблема ви е че не знаете, че изобщо не им пука за секса с младеж.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3b205dfc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Авторът:
Благодяря за мненията.
Известно ми е какво е Едипов комплекс. Но това е въведено от Фройд, а Фройд не е всичко на този свят. Твърди се, че е подсъзнателно, като конкуренция за майката. Но мен не ме привличат жени като майка ми, по-скоро - по-големи от нея. Затова не си обяснявам напълно психологическия феномен или изродщина. И се надявам да го надживея в момента, в който не останат привлекателни жени с 25 години по-големи от мен - моментът наближава като че ли. Защото се чувствам леко дискомфортно - не искам да изневерявам и от сорта. Не държа и да има чак вкарване и т. н. По-скоро емоцията с възрастни жени и допускането, че може да се изчукаме ме възбужда.
Сега, ясно ми е, че започват проблеми с край на менструация и т. н.
Но си спомням преди 20-на години, в зората на интернет си имах една закачка по имейл с някаква жена от Бургас, която тогава беше на 70 или поне така ми каза - та тя ми сподели, че сестра й е на 48 и изобщо не се интересува от секс, а тя на 70 - не спира да се млати и то все с по-млади гаджета. Каза ми, че сухотата се получава ако се спре секса. Ако не го спираш - си имало смазка и пак продължаваш, ако имаш желание. Каза ми, ако се случи да се усамотя с по-възрастна жена - да си имам лубрикант наоколо, слюнката не е достатъчна.
Нали сексът трябва да е нещо приятно за двама души, не да е нещо, което само ще те отврати, достатъчно други минусови неща си има в живота, че и с това да се натоварваме.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7920e325b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Авторе, не е нужно да е майката при Едиповия комплекс - такава роля при теб явно е изиграла някоя баба, учителка, леля. Не е нещо ненормално и много го имат, НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО Е и при теб можеш да си намериш причините АКО ИСКАШ само с психоаналитик, но ако си щастлив така - живей си, лошо няма

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3b205dfc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   14, на мен ми е проблем, затова пиша. Затова пишат всички тук предполагам, не за хвалба ;)
Проблем е, защото не мога да се концентрирам върху близките ми, аз съм семеен човек, а това е нещо странично. Като бях несемеен айде- пука ми, но сега. Имам повишено либидо и влечение към жени открай време, да речем че на 40 години мога да предприема сериозни мерки - някакви хормони за потискането. Да, но аз трябва да се грижа жена ми да е ок - така че не става. Всичко ми е наред, единствено разни възрастни ме разсейват и ми губят времето. А защо ме разсейват, ами живота ни притиска и нямам милиони, за да ходя с жена си на ктуизове постоянно - иначе бих го правил. А за да дойдат тези милиони - трябва да съм концентриран и така омагьосан кръг. Но ще се справя някак. Незнам каква е тая баба с едиповия комплекс, ама нямам съзнателен спомен, може би наистина трябва да си направя един професионален анализ.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 106b2205f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

18.   Ужас! Ако разбера, че мъжът ми има влечение към потенциални бабички, със сигурност ще го изритам на мига. За какво се ожени и създаде семейство при това положение? Що не си живя живота, лягайки си с такива? Или е по-добре да си имаме нещо сигурно в къщи, пък навън да си утоляваме страстите с дъртачките... бляк!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 509aa26853
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Н 18 съглaснa съм със смисълa, нa което кaзвaш, но се нaучи дa се изрaзявaш прaвилно... всички жени сме ПОТЕНЦИAЛНИ бaбички:)))
Друг въпрос е, ме мен също би ме отврaтило мъж нa моятa възрaст дa си е лягaл с женa нa годините нa мaйкa ми. Отврaщението ми е еднaкво, без знaчение дaли зa мъж или женa стaвa думa. Лично, кaто ме зaзяпaт с " оня " поглед чички рaзни, се чувствaм кaто омърсенa, пък и обиденa, кaк изобщо може дa си предтстaви, че може дa имa нещо с мен. Но пък виж, че и жени имa тaкивa...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 106b2205f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   19, не случайно написах "потенциални" бабички, защото след 55 г. ти лично как ги определяш? А тези от нас, които са на 30 , са бъдещи бабички, демек по-нататък в далечното бъдеще. Не искам да засягам никого и не това е целта на поста ми, но съгласете се, че е супер неприятна самата мисъл да предпочетеш жена, минала 50-те, пред млада жена. Но хора всякакви... :)))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0198ffbd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Лелките се стараят, но са много лабави

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3b205dfc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   21, че какво общо има възрастта за това как ще изглежда жената.?
Че и отвратителни били? Ежедневно срещам 20 годишни девойки с празен поглед и силиконища и в ушите сигурно. Ей това е отвратително. А възрастта, какво лошо има в нея? Всички натам вървим ама някои са се забързали. 55 не е предел на живота. И на 70 човек може да е в прилична форма.
А на тези, които щели да гонят мъжете си ако са били с по- стара - ами замислете се как се чувстват мъжете ви като знаят, че ви е отварял някой по-дрът. И ви търпят с капризите ви. Няма емпатия, само войнстващ феминизъм у някои.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3b205dfc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   За да бъди щастлив един човек, най-важното е любовта. Мислиш ли, че можеш да обичаш такара жена? Ако да - продължавай да търсиш. Но ако става дума просто за секс - едва ли си заслужава да се измъчваш. Концентрирай се върху семейството и не обръщай внимание на коментарите за отвратителност. Всички сле хора всеки има някакъв дефект. Затова живеем, за да ги разрешим.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3b205dfc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Авторът, само да споделя, че май ми мина. Възрастните жени заслужават спокойствие. НЕ смятам да ги притеснявам. Така само им преча. Изобщо сексът е пречка, когато е в повече. Излишествата са кофти работа. Само колкото е необходимо трябва да взима човек. И който му пречи е в грешка.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: eb9b629a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Мъж на 49 години съм. Имал съм връзка преди години с жена, на 58 тогава. Най-страстната жена, с която съм бил! Свършваше по 3-4 пъти, преди да свърша аз, с нея разбрах какво е скуирт.
Лошото е, че след няколко срещи се влюби дополуда, и поиска да се развеждаме, за да се съберем двамата. Правил съм секс и с жена на 63. За възрастта и разбрах от нея самата на сутринта, не и давах повече от 55 на пръв поглед. Едно мога да кажа по темата-която го може, може го и на 58 и на 63. Това, според мен, е нещо вродено, темперамента не може да се научи и имитира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 16fbdfd837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Няма нищо извратено в това, че харесваш по-възрасти жени, стига разбира се да не са на годините на баба ти. Аз съм имал ... връзка е силно казано с жена на годините на майка ми и като цяло гаджетата ми да били по-големи от мен, а съпругата ми е със седем по-голяма. Тъй че, не се приъесняеай от нищо и се надлаждавсй нс живота!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9326a3f75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Пробвал съм, не ми хареса. На голо тялото и никак не беше привлекателно, виснали цици, виснал корем, просто висяща плът от всякъде... Единственото стегнато нещо беше анала и. Два пъти я чуках отзад.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 61c73404ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Да не забравяме че Дженифър Анистън е на 51 и е цепеняк. Правил съм го с по-стара, на 50 и беше супер. Това което ме учуди беше, че беше много тясна. Сексът си беше като с по-младите, нищо чак толкова уникално. Но беше тясна на пушка и свърших буквално след секунди. След това се повторих и беше нормално. И тя ми каза, че няма опасност да забременее и всичко вътре.......

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dcf01bb46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   "Младите момичета няма с какво да ме впечатлят". Да, верно, нямат увиснали цици и задници, набръчкани шии, отпуснати кореми, целулити и всички други прелести на настъпващата старост. Имат и плюс- можеш да им се празниш на воля, тъй като са извън фертилна възраст и безотказно дават да им запълват всички дупки.
Така изглеждат масово лелите и бабите мераклийки. Нищо, че по сайтовете се представят като копия на Моника Белучи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6e4c34b702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Риба стара няма, путка дърта няма, съвсем нормално черво си е. Разликата е в мисленето. Младите се правят на скромни и са по свенливи, докато бабките се раздават на макс, чукат се като за последно, нямат никакви задръжки, а това е истинският кеф за всеки мъж. Чужда кола и чужда жена се полват без жал, до дупка!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fef7718ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Спал съм с една 52 годишна. Вторият път си поисках секс отзад. Тя не ми отказа, но докато и го вкарвах, ми каза с укоряващ тон, че съм голям мръсник.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b6355bc717
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   М35. И аз харесвам възрастни жени, но поне си знам защо. Първата ми жена беше на 48г, жена на колега на баща ми и съседи по вила. Тогава бях на 16г и хормона блъскаше яко и нямах представа за женска педофилия. Сестра и на 52г също мина през мен. Явно е било наследствено.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6a650d0b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Чуках няколко пъти една 58 годишна лелка, като секс не беше нещо особенно освен, че даваше на всякъде и се празниш вътре на воля. Най-якото с нея беше, че правеше уникални свирки и гълташе без да мрънка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6309bd72f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   М42
и аз много си падам по секси лелки. Миналото лято няклоко месеца се чукахме с една, със сигурност беше по-голяма от майка ми, защото ми каза че по-голямото и дете е с няколко години по-голям от мен. Аз казах на колко съм а нея не съм я питал. Бяхме си казали че годините нямат значение, важното е да се забавляваме. Така ме глезеше.....Не даваше отзад, защото имала хемороиди от раждането. Също не даваше да и се празня в устата (зодия Лъв са такива) иначе секс, лизане и свирки до припдък. Няма цикъл, празнене вътре. Беше тясна и мека и имах чувство че с тоз твърд х.. направо ще я изкормя. Заради постните свирки и липса на анален ми доскуча и прекратих.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker