Жена ми без бельо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми без бельо
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 16989 пъти
Здравейте. За първи път пиша тук и ми е малко странно...

С жена ми сме заедно от няколко години и абсолютно нямам забележки съм секса ни. Правим страхотен секс. На жена ми не й липсва сексуално желание.

Проблемът е, че последно време се възбуждам от идеята тя да ходи навън без бельо. И искам някой да я види. Някой непознат. Представям си как отиваме в бар, тя е с къса пола без бельо, сяда на висок стол и си разтваря краката така, че човекът срещу нея й види онази работа.

Представям си как се возим в автобуса правейки се, че не сме заедно и тя отново разтваря крака така че пътуващият срещу нея да види, че тя е без бельо. Същата история ме възбужда и когато си я представям в парка. Тя сяда на една пейка и уж си чете нещо, но е с разтворени крака и минават непознати и от време на време някой поглежда между краката й. Аз съм там, но на друга пейка и гледам случката.

Има ли и други хора, които имат подобни фетиши?

Моля, без обиди в коментарите...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9d12147367
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Хaхaх, товa съм го прaвилa - в aвтобус и бaр. Зaбaвлявaхме се приятелки, бяхa ми интересни реaкциите нa хорaтa. И с товa " упрaжнение " също си докaзaхме тогaвa, че имa рaзликa дори тaкa в поведението нa успелият мъж със сaмочувствие и нa комплексaрите:)
Не съм се възбуждaлa от товa, беше си нaше си " проучвaне ", зa собственa консумaция.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fc067315da
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Щом искаш да я гледаш навън без дрехи, съблечи я тогава публично пред съседите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 560d388c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Споко, пич, има и други! И мене много ме кефеше тая идея и я споделих с гаджето, а то пък взе, че се нави.
Яко беше, направихме го веднъж: беше едно от най- запомнящите се сексуални преживявания, които съм имал.... направо се изкъртихме после.
Самата идея, че другите могат да я само гледат и да точат лиги, а аз да съм единственият, който я оправя, е върхът!
Предложи и давай смело, няма да сбъркаш!
М 29

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 87da6f9232
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

4.   Освен че е супер нехигиенично да се хлести по голо коте по някакви мръсни столове, пейки и автобусни седалки, не смяташ ли че някой може да й налети?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2c8bddee96
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Имай предвид, че думата за мъж, който пуска жена си на други мъже е доста цветиста - пезевенк. Наистина го намирам за доста странно но всеки с номера си. Аз имам други фантазии и дори опити преди много години когато не бях женен. Примерно хващам за задника някоя жена с която се правим на непознати, но така че друга жена да гледа. Реакциите са различни, има и такива които гледат и дори се кефят. Една дори веднъж и щръкнаха зърната. Странно е защото все едно задоволяваш едната докато опипваш другата. Но с мъж наоколо бих притеснил да показвам сексуалност и със сигурност би ми било неприятно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e9a7d8f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От автора
2 - пред съседите е кофти защото може да ни разнасят в квартала
3 - да, изглежда не съм единствен :)
5 - не става въпрос за пускане на жена ми на друг мъж...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 69f1c2c035
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Щом те възбужда и жена ти е съгласна нещата са ок. Срещал съм хора като теб, имай предвид, че нещата при теб са още в начален стадий. Аз преди 10г. докато си пиех в един бар с приятел до нас седна една добре сложена жена около 35г. и по едно време ме заприказва и така от далеч, започна да ме провокира и да ми прави покани да ходим у тях да я чукам. Стоя гледам я и си викам, възможно ли е това? В крайна сметка, не го мислих много и тръгнахме към тях. Пристигнахме, влязохме и вътре един мъж около 40 годишен. Викам си тука става нещо и казах, че ще си ходя, тя обаче пред него ми вика, хайде заповядай влез, не се притеснявай. И мъжа и той един щастлив такъв ми кима утвърдително и с ръка ме подканя да влезна. Аз наистина се притесних и им казах, че явно си търсят човек за тройка а аз не си падам по такива неща и пак тръгнах да си ходя. Жената ми каза, абе няма тройка, само ти и аз а мъжат ми ще гледа. Казах не става бе хора, просто не искам някакъв да ме гледа а и вече цялата романтика отиде на кино, изчезна ми и желание и всичко. А тя продължава, добре само аз и ти ще сме а мъжат ми ще стои зад вратата и ще гледа през ключалката, оня и той кима утвърдително с влажен поглед. Казах им че са луди и изчезнах. Така, че много е вероятно след време и ти да клецаш пред ключалката. Това е супер извратено човече.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e9a7d8f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От автора до 10: За сега нямам подобен фетиш. Но според мен ако някой има такъв - то няма лошо, нека си го задоволява както иска, стига да не пречи на останалите хора. До колкото знам има доста мъже, които се кефят да правят секс с омъжени жени пред мъжете им.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a59e09b15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Аз мисля че има по-възбуждащи и по-интересни работи, които да пробваш. Ще ти дам пример. Като започнах да чукам една девственица с времето на нея много й хареса и тъй като ми беше съседка почнахме постоянно да търсим място къде да го правим. У тях не ставаше заради техните у нас не винаги. И го правихме къде ли не. Няма да забравя като беше горещо лято и излязохме голи на терасата и почнах да я еба и по едно време забелязахме някакъв от блока до нас от горния етаж ни гледа : D
После сме го правили в мазата, зад блока дори една вечер на стадиона на едно училище. Незабравимо е !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 961e5076a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Наистина е възбуждащо. Правили сме го с жена ми. Беше по рокличка. Изглеждаше фантастично. Щяхме да ходим на плаж. Помолих я да е без бикини. Съгласи се. Но спрях в Кауфланд за бира и я помолих да слезе да купи. Остана като гръмната. Но тръгна, оглеждаше се. Но това доста я възбуди.
Веднъж бяхме излезли да се разхождаме в парка и седнахме на пейка нямаше никой, свалих и бикините и казах че много искам някои да ни наблюдава докато я милвам. Каза ОК. След малко мина мъж с куче и аз лекичко и разтворих бедрата. Тя беше с къса поличка, и я помилвах като гледах настрани. Но оня я видя и седна на другата пейка да хвърля пръчки на кучето уж. Това и нея много я възбужда. Сещам се и още един случай. Бяхме с компания и бяхме пийнали тя искаше да се прибира и ми каза"Без бикини съм махнах ги хайде да тръгваме. "Проверих под масата. Наистина.. Тръгнахме но ми се искаше да направим нещо палаво. Предложих и да пием на кафе на едно барче което е на различни нива. Седнахме горе и след малко седнаха 2 момчета на по бира. Те бяха под нас. на нивото на краката ни. Пуснах и ръка отдолу. /нямаше покривка /и прошепнах "Разтвори ги да я видят". Тя затвори очи и го направи. МММ Наблюдавах ги онези двамата как и гледат катеричката на еди метър от тях. Станахме и тръгнахме. А после до сутринта....

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e9a7d8f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От автора до 13: Да, точно за това говоря. Идеята ми действа супер възбуждащо. Мисля, че ще пробваме когато се постопли времето, че сега в тези студове малко кофти. Изглежда не съм единствен. :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 98f47e0a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Нищо ново под слънцето и ние сме го правили.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 868b0e8eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Ние също се забавляваме по подобен начин. Често жена ми слага предизвикателно къса рокля без да носи бельо и търсим някое заведение в което да има седнали мъже на около 60г., сядаме близо до тях така, че тя да е обърната към тях и започва да си прехвърля краката или просто ги отваря леко. Много се възбуждане и двамата от тази малка пакост, а иначе реакциите на зрителите са разнообразни и забавни.

 
  ...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: a7369a88b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Ние със жена ми също харесваме подобни неща, жена ми има една къса рокличка като върви и се вижда част от дупето, веднъж седнахме на една пейка и срещу нас имаше някакви момчета на по 15-16год, помолих я да направи малко представление, както беше седнала си разтвори краката и всичко се виждаше, момчетата само се споглеждаха, стана ми адски готино как младежите се кефят на жена ми. Друга подобна случка беше когато бяхме на море, обикаляхме по магазините и търсихме нещо секси за нея, имаше едни модели клинчета които прозират доста, то такъв им е модела, веднага избрах едно бяло клинче и го купихме, още в магазина го пробва и остана с него, тъй като жена ми е естествена брюнетка и прическата на пичката и е доста черна като излезна си личеше че е без бельо и че е окосмена, веднага се одървих вървяхме си така и седнахме в едно кафе, няколко пъти ставаше уж да ходи до тоалетната или до бара и всичко се виждаше, събираше погледите на всички мъже

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: abf65f5468
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторе, според мен това не е нормално и си е извратено!

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 34ed4fec38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   До н. 22-Страшни фантазии имаш...
Никой НОРМАЛЕН мъж няма да позволи на жена си такива простотии, още по-малко пък да я кара да прави това и то на публични места.
Ако си сутеньор и тя е проститутка работеща за теб-тогава историята ти по би имала логика. Ако е истина.. значи жената е типична проститутка, а ти си с нея заради жалкия секс, а НЕ защото я обичаш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 2924332f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Съвсем нормален мъжки фетиш. Особено за мъже, които са сигурни в партньорката си. Ние също го правим от време на време. И двамата много се забавляваме от реакциите на околните. А те са много разнообразни - от неконтролируемо втренчване между краката на жена ми, до физиономии на стъписани други жени, даже гледащи ни с неудоволствие и порицание в погледа. Особено, когато са уловили мъжа си, че гледа путето на жена ми. Много често, между нас това е залог при някой бас. Когато жена ми загуби, трябва да излезе с поличка/рокля и без бельо и да направи така, че някой да й види путето. Освен това, обичам да оставям открехната завесата на пробна, когато вътре мери дрехи и бельо. Знам, че минаващите я виждат, защото и аз обичам да гледам така. А ако сме на екскурзия в чужбина или в град в БГ, където никой не ни познава, задължително е по голо путе. Много е възбуждащо. Веднъж не беше обезкосмена и я показа в заведение пред няколко тийнейджъра от другата маса. По реакцията им съдя, че забравиха за харесваните от младежите гладко епилирани интимни зони.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 06468c5a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До номер 25
Само веднъж ли е не е била обезкосмена? И от къде знаете че са харесвали гладко епилирани интимни зони?
Иначе белю знаете че не се мери в пробна.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: ff3eae10b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До номер 26 - 22 съм в началото на връзката ни беше винаги гладка и обезкосмена, може би заради мен започна да си оставя прическа, сега винаги е силно окосмена но не навсякъде разбира се-само долу е така.
А бяло често носи и винаги го мери преди да го купи, другото което е - сигурен съм че в случая са гледали нея и по точно между краката и...

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 2924332f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До номер 26: аз съм автора на коментар 25. Не само веднъж е била необезкосмена. Почти винаги е с интимна прическа, разнообразна и винаги добре поддържана. Но в случая беше след цялостно обезкосмяване, докато чака да порастат и да ги оформи. За това беше добре и цялостно окосмена.
Относно по-младите момчета, чувал съм какво споделят и съм говорил с много такива. Предпочитат гладко обръснати интимни части. Може да са повлияни от тенденциите в порно индустрията, не знам.
И последно: бельо се мери в пробна. И то във всеки магазин, в който се продава такова. Дори в специализираните магазини за бельо има пробни. Аз говоря за комбиниран магазин за дрехи, аксесоари и обувки, в който се продава и бельо на съответната марка. И банките костюми ли не се мерят в пробни?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: dee232de38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Правили сме го, дамата се забавляваше, а за мен беше възбуждащо.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: b19180b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   N 24, направо ми стана жал какъв тъжен живот си имал/а и ще имаш. Лудориите по темата сме ги правили с всичките ми гаджета, а от десет години и с жена ми. Спорадично, въпрос на настроение си е и за двамата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 9162454437
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   С жена ми редовно излизаме така. Често е с предизвикателни рокли и анален разширител или вагинални топчета, а понякога и двете. Нямаме фетиш да се показва на публични места или нещо подобно. Тя става супер мокра от такива разходки между хората, а аз се възбуждам от това как всички жени и завиждат на гърдите. После сексът е страхотен. Определено не искам да се излагаме публично и да станем за резил само двамата си знаем че е гола отдолу и с играчка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 718ea99300
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До 32
И ние с моята го правим често. Ходим основно на ресторант така и тя си слага прилепнала по тялото рокля без никакво бельо. Пъха си една играчка яйце с дистанционно отдолу и ми дава дистанционното. Като изпием по чаша хубаво бяло вино и се поотпуснем почвам да го активирам по малко и става интересно... Свършва много здраво, като примира от кеф и забива нокти в ръката ми, даже веднъж толкова се изкефи, че се изпразни със скуирт под масата в краката ни и се отпусна премаляла на мекия стол, като тихичко изстена и отвори устенца с премрежени очи...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker