Прекалено Ме Възбужда ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прекалено Ме Възбужда !
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 16039 пъти
Аз съм момче на 21 години :) значи .. имам едно момиче от скайпа си с което си пишем вече повече от половин година и адски добре си се разбираме и имам чувството понякога че си четем мислите знаем си желанията и т.н. Проблема е в това че всеки път само докато тя почне да ми пише и започвам целия да треперя и се надървям до неузнаваемост просто адски се възбуждам от това момиче и почвам да си представям как тя е при мен и я хващам и правим луд секс до скъсване и направо полудявам .. та мисълта ми е : Според вас нормално ли е това да става така и да се надървям само докато си пишем ? луд ли съм или просто съм човек с прекалено силна възбуда в себе си или нз вече кво да си мисля :( просто луд ставам когато имам некав контакт с това момиче даже по некой път почвам да и говоря за СЕКС и тя дори веднъж ме пита дали съм надървен и аз си признах кво да направяя :Д :Д не знам , но това чувство става все по силно от мен и просто нямам представа какво да правя и как да постъпя .. давайте некви савети ако се сещате ии много ви моля без обидни коментари :) мерси предварително на всички вас !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: dd5f61439a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш прекалено силна фантазия и я пускаш на воля. Внушаваш си разни неща. Проблемът е в главата ти.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 384a4d874f
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Ами много просто, спрете да си пишете глупости. На тези години е нормално само за това да мислиш, ще мине време докато се нормализира нещата. Така ,че не се тревожи всичко е точно.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4c4a5edc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   К'во се оплакваш, радвай се :D аз съм на 22 и имам страхотна супер красива и секси приятелка обаче рядко се надървям изцяло и бързо ми пада нещо. Де да имах твоя случай.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 10c79465e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не пишеш да ли се виждате? Най-малкото предполагам знаеш как изглежда и като съчетаеш това с общите мисли и чувства и работата е ясна - просто много ти харесва, а може и да си влюбен приятелю! И защо се чудиш какво да правиш - ами опитай да започнете връзка. Не виртуална, а реална! Според мен е по-ненормално млад и здрав мъж на 21 да не мисли за секс, отколкото твоя случай. Всичко идва от неестествените до някъде контакти между повечето млади хора днес. Общуването включва и физически контакт, което е несъмнено по-приятно от непрекъснатото чатене.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ce25610092
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   от Автора : ужасно ти благодаря номер 4 !!! просто никой до сега не ме е разбирал както ти го направи :) абсолютно си прав за всичко което казваш ! още веднъж мерси много за проявеното разбиране и за хубавият коментар !!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 82a8ab86a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   ПИШЕ ТИ ЖЕНА НА 49 Г., С МОЯТ ВТОРИ МЪЖ СЛЕД КАТО СЕ СЪБРАХМЕ .........се чувахме през целият ни работен ден, той ми говори колко му липсвам,аз му отговарям, че ми липсва и в този ред на мисли , той ми споделя факта ,че му става само ,като ме слуша!!!!
ТИ СИ ГОЛЯМ ЩАСТЛИВЕЦ СПОРЕД МЕН, СЛЕД КАТО това,МОМИЧЕ ТЕ ВЪЗБУЖДА ПО ТЕЛЕФОНА !!!
В нашият случай ,се получаваше същият ефект и се майтапехме на темата ,че ,ставам за секс телефон.
С ЕДНА ДУМА искам да ти кажа : ЧЕ ПРИ ВАС В ТОЗИ СЛУЧАЙ ,ЩЕ БЪДЕ МНОГО ХУБАВО И НА ЖИВО ИЗЖИВЯВАНЕТО.
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И ,АКО ИСКАШ МИ ОТГОВОРИ ,КАКВО Е СТАНАЛО.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 906289e5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Влюбваш се :) На мен ми се е случвало да изтръпвам и да треперя, когато си писах преди с едно момче (момиче съм). После разбрах, че всъщтност самата мисъл за него, за близостта му в духовно отношение (щото само си пишехме и не се бяхме виждали, освен на снимка), това, че ме усеща и аз него... Тези неща ме възбуждаха. В крайна сметка целта на истинския хубав секс е близостта. А самият секс е завършекът в едни отношения, заради абсолютната близост той прави завършена и пълна една връзка, заздравява я. Само чрез него ти можеш да се чувстваш слят и свързан с човека срещу себе си изцяло и напълно. От там си мисля и че ти искаш наистина да си много близък с това момиче, искаш я напълно. Затова се възбуждаш само от мисълта за нея, тя те вълнува истински. Сега се усещате един друг, мислите еднакво, довършвате си изреченията може би, но ти си представяш, че чрез секса ще я усетиш истински, ще се сближиш с нея напълно. Затова една мисъл е в състояние да те надърви. Аз трепках на стола пред компютъра, тогава не знаех защо, но си представях див секс с това момче, изпитвах нещо, което после ми казаха, че било мислен оргазъм и адски се възбуждах. Нормално е :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c6a8fe6dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Нормално е ,ако и с хубава жена, пак се надървяш по същия начин!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2a6b02eb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Просто правете истински секс.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f6f64fd2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Влюбен си :).Когато ти пише момче или момиче (зависи ти какъв пол си) и се упознавате е нормално да се харесвате в началото.После може да се влюбиш и да я поканиш някъде на някое кафене и да се упознаете по-добре.А ако я поканиш със хитрост у вас може да правиш с нея луд секс.Аз съм вече почти на 16 и съм правила секс.Просто си признай чуствата към нея и ще може да си станеш гадже с нея.Идеята на моя съвет е,че не трябва да се срамуваш. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2bfaa91e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Покани я на среща!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 038dc8d2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Брато, почти същата история. Аз съм на 20, а приятелката ми е на 16, ходим 3 години и 4 месеца вече, но както в началото така й сега тя ме възбужда страшно много. Само като ми говори по телефона чак гласа й ме възбужда, страшно е секси, цялата е топ всичко в нея ме възбужда като ме прегърне, като ми говори просто с всеки ден ставам по-обсебен от нея. Обожавам тялото й, на мен ми харесват слаби жени, а тя ноята е 43кг. и направо я побърквам от секс всеки ден хаха. Страшно много ми го надървя и като мисля за нея колко е красива и всичко.. Понеже връзката ни е от малко разстояние и това също ме кара да идкам повече. И така като не е при мен или аз при нея откачам и я карам да ми праща hot снимчици, просто я обожавам кралицата ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker