Не съм бил с момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм бил с момиче
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3239 пъти
Така... съвсем скоро станах на 19 години, а още не съм бил с момиче. Девствен съм.
Не съм от тези смотаните момчета, държа да подчертая :D Ходя си на фитнес, изглеждам добре ( Не съм някакъв Плейбой) но се поддържам всеки ден.
Излизам по дискотеки, кафенета, имам готини приятели. Но просто не мога да завъртя някоя. Слагам си сякаш някаква преграда. И не мога да стигна до нещо повече.
Малко се притеснявам, понеже вече съм на възраст в която отдавна трябва да съм преспал поне с 1 момиче.
Трудно ми е да флиртувам. Имам притеснения как ще се справя, дали ще мога изобщо да извърша самият акт. Едно е да гледаш порно, друго е реалността и незнам. Надявам се да получа някакъв съвет. Не ми е някаква фикс идея да правя секс на всяка цена или да намеря любовта, но точно това ми липсва в живота.
Благодаря ви, предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 70f34bd094
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 24 и съм още девствен. Висок почти 190 см, атлетичен, рус със сини очи, дори съвсем спокойно мога да кажа, че съм и високо интелигентен със сериозна професия. Мисля, че за теб има време, те първа ти предстои младостта. Аз моята я пропилях в учене и в работа, които ми помогнаха за реализацията, но като не съм имал контакти с момичета, какъв е смисълът и от знанията, от уменията, от възможностите и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e999ac53f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Синко, аз съм на 37 и допреди 6 месеца все още бях девствен. Имам високи доходи, които харча само за себе си, наречете ме егоист все ми е едно. Спах с курва, имах "приятелка" за кратко но повярвай ми, по-хубаво нещо от чикията няма! Отказах се да търся жена, така си ми е най-добре.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0bfac1bb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз честно да си кажа съм малко учуден а коментар №2 е направо убийствен. Това, че не си превил секс на 19 предполагам е защото не си искал да правиш секс! Така, че не виждам много смисъл по темата. Предполагам не бъркаш любов и секс. По принцип най-добре се съчетават Любов и секс, но като пораснеш ще откриеш, че са две коренно различни неща. Та ако търсиш любов, не мога да ти помогна, но ако търсиш секс има доста сайтове за компаньонки и сумите не са невъзможно високи, така, че действай. А Коментар №2, пич ти дето се вика, щом си учил значи си бил в университет. Аз да ти кажа, годините които прекарах в университета, доста колежки оправих. Както се казва, ти си плувал във вода пък жаден си останал. Това твоето е направо като виц. Млад мъж студент, пълно със жени студентки над 20г. жени, които изпитват не по-малка нужда от секс а не някакви пубери. Не е от учене, друг ти е бил проблема.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e555567844
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какъв ти е зора да преспиш с някоя само колкото да кажеш, че не си девствен? Когато срещнеш подходящата всичко ще дойде от само себе си

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 70f34bd094
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До номер 3. Ми да ти кажа в Техническия университет няма много момичета.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4cdcb4588b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това не е недостатък, все още не си срещнал дамата която да те запали толкова че да забравиш за всички глупости които те притесняват

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1f83722d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 - образованието си е за цял живот, това е най-важното. Жени има много! Моят съвет е да отидеш няколко пъти на платена любов за самочувствие. Същия съвет имам и за автора.
Аз самият загубих девствеността си по-голям от теб. Не мога да върна времето назад, но мога да променя бъдещето си :)
Номер 4: не си прав бате. Ще дойде време да се влюбиш силно в момиче, но като нямаш опит... една жена иска секс

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a54d292eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подкрепям хората които не се връзват не стереотипи, като секс трябвало или не трябвало да се прави на еди колко си години. Значи всичко си има причини и най добре с нищо да не се избързва ако не му е дошло времето. Аз така на 19 г по време на казармата ведна отпуска за да се чувствам завършен мъж отидох на платена любов. сега ако можех да върна времето бих чакал за първата си любов която да се случи естествено. досега съм натрупал доста бройки, но това не ме прави голямата работа.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7b3ac92121
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aз до 23 не бях спал с момиче, заради високите ми критерии за външност и отбягвах тия, които ме сваляха, а не бяха никак малко, а и някаква доза притеснение, загуба на време пред компютъра с игри, работа след това 19-23 и момичетата все бяха на заден план, в един момент си хванах приятелка, бях трагичен в леглото, но с времето нещата се оправиха и сега правя страхотен секс, в него няма нищо сложно, той е нещо човешко и никога не коментирам с приятели какво и как правя, а съм изпълнил всичките си фантазии. Не трябва да имаш притеснение. Аз преди да правя успешен и добър секс съм бил с компаньонки, просто защото си казвах на няколко пъти, че сега е момента, е този момент така и не настъпваше, не го исках, правеха ми свирки, но секс не можех да направя, да много е гадно и се комплексираш, като знаеш, че всичките ти приятели сменят жените си като носни кърпи, а ти си биеш чикии на порното, но границата е много тънка, такива грозници ги харесват и сменят жените си много лесно, но аз пък с моята типично лигава психика обичах да се надувам на жените, които ме харесват и да си играя с тях, никога не стигах до края и то времето с минаваше, годините и те, комплексите нарастваха, но те ме преследваха сам със себе си, когато излизах се мислех и знаех, че съм най-големия пич и или трябва да ме свали най-красивата или да не ме сваля никоя, е в един момент направих компромис и ме свали едно прилично на външен вид момиче, не най-красивото, но с хубаво тяло, прилична визия и до ден днешен съм с нея и пак общувам с много по фейсбук, на срещи ме канят, но аз не откликвам, не ми трябват, с тази съм си с която съм и сексът никога не ми е бил приоритет, като видя красиво момиче се възбуждам и долу, но ме привлича да я целуна, да я прегърна и не да я изчукам и хвърля, никога. Така че, споко пич, горе главата, 19-20 и 25 да си, сексът е нещо абсолютно нормално и в него няма нищо сложно, и с него и без него, важното е да имаш акъл и да се развиваш в живота

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2a2b15f49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не си изпуснал много. Хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 15bc64d9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, аз съм момиче на 18. Около мен е пълно с празноглави тикви, които гледат да го направят колкото да се каже, че вече не са девствени ( индивиди и от двата пола).. без да влагат никакъв смисъл в секса. Аз като момиче, поне засега, не смятам, а и не мога, да спя с човек към когото нямам чувства. За мен това е основния фактор, за да изпитам удоволствие. Всеки човек има различни разбирания (изключения се срещат и при жените и при мъжете).
Че така де, аз като момиче съвсем спокойно ти казвам, че не намирам за отблъскващо или странно това да си девствен, даже мен повече ми харесва идята, че би се отдал не като повечето на някоя случайна или някой спинозна (извинявам се за израза, просто напоследък хората взеха да не подбират много-много с кого спят). Така че момче спри да го мислиш, в момента щом намериш подходящата и някоя те привлече и не само сексуално, действай. А колкото до притесненията ти, дали ще се справиш и т. н.. то ще ти дойде отвътре, за мен сексът не е някаква филосифия, не е нужно да се придържаш към някакви техники. С времето и с опита, просто ще започнеш да изпробваш различни неща, според зависи и от момичето, но самият процес не трябва да те притеснява, няма как да не се справиш. Бъди спокоен и най-вече уверен в себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker