Това тяло ще ме побърка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Това тяло ще ме побърка
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 5732 пъти
Здравейте!
Момиче съм, на 20г. и от както се помня все правя някакви упражнения почти всеки ден, ходя на фитнес, ходя да тичам... и да, повечето ще си кажат: " сигурно изглежда доста добре". Е, да, ама - НЕ.
Моят проблем не са килограмите. Висока съм 172 и съм 53-4 кг. , но... Имам страшно много целулит по целите крака- дори отпред - ненормално е, та аз съм момиче на 20 години? !? !? !?
Спортувам упорито, храня се здравословно - е понякога хапвам и нещо сладко, старая се да пия много вода... а ефект - никакъв. Омръзна ми.
Като се сетя, че има момичета, които се тъпчат, лежат по цял ден и нямат и капка целулит ( мои приятелки), много глупаво се чувствам.
Явно бъркам някъде, но не знам вече и аз къде.
Да не говорим, че лятото не мога да облека къси панталонки. Абсурд! Грозна картинка.
Интересно ми е дали има и други момичета и този проблем и какво предприемат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 410fffa22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си с поднормено тегло дори. Отиди на лекар - психолог. Имаш проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 40d57cc9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер едно говори глупости.
Аз имам рецепта против целулит. Когато се къпеш си правиш пилинг с утайка от кафе или мляно кафе, смесено с морска сол. Купи си от лили на велнеа маската. Представлява зеленикава кал. Прави си масажи с вендуза и се търкай с четка, но не грубо. Целта е леко да ти се зачерви кожата. Може да си купиш и на евелин термо гела. С всички тезимпроцедури при мен целулита изчезва напълно. Целулита се дължини на женските хормони. Ако имаш повече женски и по малко мъжки тогава целулита ти е повече.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ef6177bac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката: Благодаря на номер 2 за съветите!! До номер 1 - Нямам проблем с килограмите. Това нека бъде ясно. Фигурата ми е добра. Имам проблем с целулита!!! Мисля, че достатъчно ясно съм обяснила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b0f1dad286
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

всичко, което правиш, е чудесно- спортуваш и се храниш здравословно, но наистина си дори с поднормено тегло за твоята височина. Внимавай, че нещата клонят леко към мания.
Ето няколко неща от мен:
1) Целулитът не опира до това дали си слаб или дебел- както слабите, така и пълните имат подкожна мазнина, проблемът идва от слабост на съединителната тъкан, задържане на вода, нарушена обмяна на веществата и прочие под действието на женските полови хормони- затова мъжете не ги спохожда това "щастие".
2) За съжаление понякога природата е доста несправедлива- някои е надарила с прекрасна кожа и бърз метаболизъм, които особено до 30-тата година не се повлияват от това колко ядат и дали се хранят нездравословно- генът не можеш да го промениш.
Единственото, което можеш да опиташ са козметични процедури, но не съм убедена доколко са ефективни, дали ефектът е задоволителен и в крайна сметка заслужава ли си да хвърлиш една камара пари за това.
Добави и силови тренировки с тежести за крака към твоя план.
3) Не забравяй, че все пак сме хора- не може всички да сме по калъп и съвършени. Всеки има недостатъци и нещо, което не си харесва, но не допускай това да се превърне в комплекс и да ти пречи да се радваш на живота.
От няколко години живея в Германия и виждам как тук жените са крайно неподдържани (откъм грим, прическа, маникюр, стил на обличане), има слаби, има обаче и доста пълни, но е факт, че на никой не му пука как изглежда. На нас българките това не ни се струва особено естетично и постоянно ги критикуваме, защото е неприемливо за нашите стандарти да си 100 кила и да се пуснеш по къси гащета, но е факт, че на тях външният вид не е фактор, определящ личното им щастие, така че за себе си, са си много добре- усмихнати са и се забавляват за разлика от нашите кифли, дето ще се счупят, карат на ябълки и солети цял ден и изглеждат вечно недоволни и изтерзани.
Не забравяй, че дори и моделите на Виктория Сикрет са жени и имат целулит, просто всичко се прикрива с ретуш на снимките им!
Всичко е в твоята глава- който трябва, ще те хареса и с целулита, а този, който би те отхвърлил заради такова нещо, е недорасъл кретен, който трябва цял живот на порно да кара, защото само там са "перфектните" по стандарта на повечето млади българи жени.
Красотата идва отвътре и докато ти не се почувстваш хубава и секси, никой няма да те възприеме като такава.
Ако ти се струва, че говоря като "леля ти", ще поясня, че съм на 22 и просто съм минала през всички възможни комплекси, които можеш да си представиш. Съветвам те преди да си правиш експерименти с тялото, да положиш грижа за духа си- сама или с чужда помощ както предлага номер 1.

Надявам се не съм те отегчила, желая ти успех! :)

matrixx

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0f7467a85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторката: не страдам от внимание, не го и търся, защото имам приятел, с когото сме от години заедно и той ме е подкрепял винаги, не му пречи - да, но аз не се възприемам. Виждам, че и други момичета си имат, но това не им пречи и си живеят и дивеят. Никога не съм била пълна, не съм имала никакъв проблем с напълняването, но това нещо ужасно ме изяжда и се ядосвам. Пробвах куп кремове- нищо. Кафе съм пробвала... Мед... Съвсем лек ефект, но може би трябва по- продължителни масажи. Ще опитам със съветите, които ми давате.
Много Ви благодаря!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b3c63bfdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До структура е, не зависи толкова от яденето и лежането. Просто такъв т и е гена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c6db7d6fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Целулитът няма да ти се махне, в това може да си напълно сигурна. Може да го държиш в някакви "приемливи" нива (колкото и относително да е това), но е невъзможно да го премахнеш напълно.
Освен това според мен се филмираш изключително много, защото на твоят ръст, и с твоите килограми определено може да сложиш къси панталонки. Е, няма да може да си сложиш от тези, които сега са модерни (които оставят половината ти задник навън), защото ще ти се вижда целулитът, но едни нормални къси панталонки определено може да сложиш, в това съм напълно сигурен. Не си вкарвай излишни филми в главата, определено не ти е чак толкова зле положението.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 838698fe87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторке, подкрепям с две ръце рецептите на номер 2. При мен ефект дава също масажът с утаика от кафе под душа и антицелулитен гел. Важното е просто да правиш поне няколко седмици ежедневно процедурите, още по-добре по два пъти на ден - няма как да не даде ефект. Също помага много ежедневно мазане и разтривки на проблемните зони с магнезиево олио /от аптеката/.

Номер 4 и аз живея в Германия - не знам, къде ги откривате тези 100 килограмови запуснати жени. Откак се преместих тук напълно ми се промени представата за дебелите германки. Аз навсякъде виждам високи, слаби и мускулести, с издължен силует. Предполагам от карането на колело и разходките са така. Никога не съм се имала за пълна - 165/55 кг, но откак съм тук на фона на местните дами буквално се чувствам като недорасло кюфте :( Наистина много рядко попадам на жени с лоша фигура или наднормено тегло - и да, масово се обличат спортно и удобно, но далеч не изглеждат занемарени - поддържани прически, шалчета, издължени силуети, лек грим - определено са приятни за окото - живея в северна Германия и това е масовата гледка.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c8065f1d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пробвай серума на Краутерхоф power anti-cellulite! Преди да отида на море се наложи да се понамазвам малко по-редовно, защото беше нещо окайващо, затова съм спокойна, че си го имам! На мен ми помага! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b0f1dad286
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От номер 4:
Това за харесването не го казах, защото съм заключила, че страдаш от липса на внимание и непременно търсиш такова, а за да харесаш сама себе си, защото човек каквото излъчва, това получава. (:
Комплексите в повечето случаи са единствено в нашите глави- сама казваш, че на приятелят ти не му пречи, но на теб да.
Целулитът за съжаление не се маха нито с ексфолианти, нито с гелове, нито с кремове по простата причина, че те не могат да достигнат до него, тъй се намира дълбоко под кожата, въпреки, че се проявява като дефект върху нея. Всеки, който твърди обратното или се опитва да ти пробута някакъв от споменатите продукти, или се самоубеждава, че помага :)
Не си заслужава да влагаш време, излишна енергия и нерви в нещо, което не би могла да промениш. Ако желаеш опитай съветите ми, но не инвестирай очаквания, за да няма разочарования- нищо в живота не трябва да бъде на всяка цена.

П. С. Извинявай, ако те е подразнило това, че говоря на "ти"- тъй като сме почти на една възраст, си позволих този лукс.

Стискам палци да намериш най-доброто за теб решение и ти изпращам сърдечни поздрави! :-)

matrixx

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ef6177bac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   От авторката:

Благодаря много на всички за отделеното време, което е ценно. Също така и за съветите. Ще опитам масажите, маските и ще гледам да не му обръщам чак толкова внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1de3e3bfee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз също имах този проблем преди 2 години. Сега съм на 17. Правих упражнения против целулит- при мен подейства! В интернет има в fitnesinstruktor RUMI :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4286155e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Ако ядеш много сол е добре да я намалиш. Сол вода= целулит. Защо се притесняваш лятото? Когато хванеш тен целулита се вижда доста по-малко. Горе главата! Не може всички да сме перфектни :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ef6177bac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката:
До номер 13 - аз също съм правила нейни упражнения и тренирам както написах по- горе... но не мога да се разделя с него.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5b8001d959
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Въобще не слушай никой. Щом плащаш за карта за фитнес примерно, значи и от сърцето ще ти се отделят пари за мазила за целулит. Това не са стрий и не е толкова опасно-оправя се. Отиди в аптеката и питай ЗА ЕФИКАСНИ ПРОДУКТИ ЗА ЦЕЛУЛИТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЦЕНАТА, повече от 50-60 лева няма нищо в аптеките, така, че... а и едно не мога да разбера. Казваш, че това ти е най-големият проблем, а не изписа по-горе с какво се мажеш? Е без мазила не става бе моето момиче. И фитнеса е мързеливата работа. Я ходи на масажи и да те намачкат малко и грам целулит няма да имаш-как са фолк певиците? Те ходят на масажи. Послушай ме.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd71699e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ограничавам се толкова много. Вече 3-4 години стана. Всичко ми е на минимум. Изморих се психически вече. Така да ме е срам. Стояла съм на плажа с дрехи... След като видях една снимка моя по бански, която майка ми направи. Отврат. :D вече ми е смешно чак.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b76750d389
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката:
Ходих на масаж, антицелулитен. Намерих си ваучер на изгодна цена и отидох, но трябва да е постоянно.
Мажех се с гелчетата на Ейвън и бях си купила още един, но не помня името какво беше. Имаше ефект, но не останах много доволна. Не беше нещо очароващо.
Правила съм си масаж от мед - боли си, но сякаш имаше ефект.
Сега съчетавам масажи, тренировки, вода и си купих на Крайтерхоф - гел загряващ. Днес го пробвах за пръв път и доста си загрява, ще види дали ще има ефект след месец ...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7edc1d9089
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

19.   Прекалено впитите дрехи също докарват целулит. Не знам дали си го чувала, но е факт.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 496e2b27fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката:
До номер 19.
Разбира се, че съм чувала. Изчела съм сума материали свързани с този проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker