Големи малки срамни устни-малко; по-различен въпрос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Големи малки срамни устни-малко; по-различен въпрос
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2955 пъти
Здравейте, на 16год съм и имам големи малки срамни устни както се подразбира от заглавието на темата. Изчетох доста други теми и вече съм по-спокойна, но имам още едно притеснение, което може да се стори тъпо на повечето от вас, но моля за сериозни отговори. Разбирам, че момчето или няма да му пречи и ще ме приема, но момчетата които са около моята възраст, а и не само споделят всичко с приятелите си и ще ми е страшно неудобно като знам че приятелите му знаят, че съм с по-големи срамни устни. И ще се притеснявам, че той дори да ме приема може да обсъжда с тях как не го възбуждат и някви такива глупости.. моля момчетата с малко опит да ми кажат дали например ако правили секс само с едно момиче и то не е било с големи или поне не са излизали гадно ли ще е ако следващата ви е с големи и ще го споделите ли с приятелите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0d608656d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма стандарт в това какви трябва да са били срамните устни - има си всякакви. Мъжете между другото не разказват за такива подробности пред приятелите и дори не говорят за секса с момичето си, защото има генетично заложен в тях механизъм, който им пречи да хвалят самката, която сами обработват. С две думи - да не е луд да разказва за такива чудесни неща на приятелчетата си, нали и те ще те пожелаят!
Ти не си виждала иначе много жени голи и откъде реши, че са ти били големи устните долу?
Случва се само, че вътрешните понякога да по-големи от външните и това пречи на жената при каране на колело, седене и тем подобни - това се оперира заради самото удобство. Големи срамни устни иначе по принцип няма - там има доста подкожни мазнини както и по венериния хълм, за да ти защитават половите органи от нараняване!
Представяш ли си да нямаш срамни устни - ужас!
В някой варварски мюсюлмански страни в Африка се обрязват жените като им се махка клитора, малки и големи срамни устни - тези жени са инфалиди до живот 1/3 умират веднага, а останалите също при раждане получават кръвоизлив и тем подобни

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 33cc1f9335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки уважаващ себеси мъж не споделя такива неща с приятелите си. Още повече, че не проявява уважение към жената с която е бил. Лично на мен няма да ми е неприятно. Даже някои мъже ги харесват повече. Ще го разбереш с течение на времето. Един съвет-спри да мислиш за недостатъците си. Така подхранваш излишни комплекси
М 29

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03ab081d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Досега не съм попадал на момиче с големи срамни устни. Но имам приятели които гаджетата им са с такива. Повярвай ми, цялата ни компания знае как изглеждат. Момчетата обичат да се хвалят и ако си попаднала на такъв, няма начин да го премълчи. Това ще бъде интересна тема за приятелите му. Също така интересна тема е и големината на гърдите, как изглеждат зърната и т. н. И накрая ти избираш приятеля си, ако е точен и държи на теб едва ли ще се похвали, но ако най - важното е секса за него, ще се го направи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 33feab1dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твоите години още не бях започнал да правя секс, но ако сегашните момчета не са се чалнали съвсем, не виждам причина за каквото и да е притеснение. Накратко:
1 - Нито аз, нито някой от познатите ми е обсъждал каква е "отдолу" неговата партньорка. Точка. Отделно, че не е и етично.
2 - За секса най-многото е било "правихме много як секс" или "уф, от Хикс време не сме го правили, та съм загорял яко", друго не съм чувал. Детайлите по самия секс са лични и са си оставали лични.
3 - Имал съм партньорки както с по-малки, така и с по-големи устни. По-големите ми допадат повече - по-чувствителни (нервни окончания и т. н. биологични подробности), доставят повече удоволствие на жената, а вследствие на нейното удоволствие - и на мен.
4 - Ако имаш и най-малкото съмнение, че някой (с извинение) пубер ще тръгне да те разнася между приятелите си как изглеждаш там, спести си "удоволствието" от интимни контакти с него. Човек или е дорасъл за това и спазва някаква етичност или не. Във втория случай не само сексът, а и отношенията по принцип не са препоръчителни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 43c763d5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То, ако започнем по тази логика на всяка вагина могат да и се намерят кусури, които да споделим с приятелите си. Цвят, вкус, мирис, окосмяване, форма, големина на клитора и т. н. Същото е и за ануса. И ти от всички тези неща си се хванала само за едно. Ако целта на човек е да сподели някакъв дефект винаги ще ти намери кусури... Така, че ако толкова те е страх от подобно нещо ти никога не трябва да правиш секс. 99% от мъжете обожават вагината на приятелката си. Останалите са просто психично болни. Виждал съм хиляди здрави вагини с всякакви форми, цветове и големини и никога не съм бил отвратен. Всеки друг нормален мъж на този свят ще ти потвърди същото. ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d266a24b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Незнам кой ще се хвали и кой не. Но едно точно момче и да се похвали не би казало името на момичето или нещо подобно, защото просто не е приятно и така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4fb7dedbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм на мнение, че хваленето е голямо. Не конкретно с нещо, а като цяло. А за опасението на авторката, възможно е да се похвали на приятелите си. Това е като да има приятелка с големи гърди, задължително ще изтъкни какви бомби има. И на края да отбележа, че от хвалене до хвалено има разлика, едните го правят нормално, без обидни думи, другите подигравателно и просташко.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 217fbf6875
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имaл съм пaртньоркa с големи срaмни устни и товa не е било никaкъв проблем. Не окaзвa влияние в сексa и дори могa дa кaжa, че е достa привлекaтелно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fe9334929c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това едва ли ще го сподели, т. к. не е сигурен ти какво ще споделиш за неговият размер. Това не се споделя това си е даденост. Колкото по големи толкова по хубаво :) М

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker