ХИВ от свирка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

ХИВ от свирка
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 10055 пъти
Здравейте на всички!
Времената за мен са изключително трудни.. на скоро се случи така, че момиче което има ХИВ ми направи орална любов, за 3-4 минути. Проблема е, че аз имам някаква хламидия и възпалена уретра, аз съм на 26 контакта беше преди точно 3 седмици, чета ли чета, на всчкъде различни мнения, проучвания и нз си какво.
От 1вата седмица изпитвам странни симптоми, диария, лека температура 37. 2, леко подути лимфи(или поне аз така смятам), студени крака и потене, не мога да се концентрирам и съм дезориентиран, ноктите ми получиха вертикални линии, някви червени малки точици се появяват тук там. ПРавих си тест Аг/Аб ДУО на 2рата седмица - негативен. Другата седмица (4та се пада) ще си правя пак такъв. Много съм се притеснил... мисля, че си провалих живота за нищо... свалил съм 5 кила, мусколите ми потреперват като се стегна... моля за мнения :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 35b25c52b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичките ти симптоми са на нервна почва.
Не може мъж да хване от орална любов ХИВ, то дори в слюнката няма от вируса. Не вярвам и жената да е имала ХИВ, но дори да е така - тя у нас има достъп до най-модерните медикаменти, т. е. НЕ Е ЗАРАЗНА.
При взимането на т. н. коктейл концентрацията на вируса е толкова ниска, че не си заразен - анален да правиш с такъв човек, не можеш да се заразиш.
Няма описан реален случай в медицината от заразяване при орална

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cbf1391b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Всички симптоми които изброяваш говорят за заболяване наречено параноя. При такова заболяване лечението може да си го приложиш сам - общувай с хора, намери си хоби, излизай на разходки в планината, обикновено преминава с идването на пролетта.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d86a0fcc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не съм вирусолог и не мога да кажа каква е вероятността да се заразиш с ХИВ по този начин. Мисля, че е възможно, ако жената има кървящи венци. Това, което е сигурно, че дори и да си заразен, симптомите ти не са от ХИВ, а наистина са нервна почва от паниката в която си изпаднал. Докато се появят някакви видими симптоми от ХИВ минават години. За да се успокоиш направи си тест след минаване на инкубационният период на вируса.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: da2601c032
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се филмирай нищо ти няма :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Благодарности за коментарите и отделеното време!
Проблема е, че я накарах след това да си направи тест, и се оказа позитивен, самата тя не знаеше, че го има... не е на никаква терапия :(
Още по лошото е, че имам някакво възпаление на каналчето(уретрата) от преди това, възможно ли е от слюнката и възпалението да стане доста по лесно? Четох много форуми, наши, чужди, правили са какви ли не проучвания и уж нямало нито един случай на такъв тип заразяване, имало няколко документирани - но само от обратното ( ако ти правиш свирка на хив човек). Знам, че от стреса и параноята може да си докараш каквото искаш - пример фалшива бременност, жената дори и контракции получава, текът и водите, а на края няма нищо. Но на думи е лесно да си го кажа, ама се чувствам доста зле и не мога сам да го повярвам :(

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 35b25c52b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (81 гласа)

6.   Авторе, пак се вкарваш в нервна криза - няма начин да се заразиш дори да е супер СПИН-озна жената от френска, а и освен това вирусът се проявява след години и то не във възпаление на пениса, а по-скоро ти пада имунитетът и почват да те лазят иначе тривиални болести като настинки, пневмонии, повечето умираХА от турбеколоза или дори грип.
Но при днешните медикаменти си живееш толкова, колкото и другите хора. Кажи на приятелката си да потърси медицинска помощ, да се контролира и при увеличаване на концентрацията да минава на коктейлче - вече нямат и особени странични действия. Тя дори може да си роди здрави дечица, да прави секс без кондом и още куп неща, ако е на коктейл. От СПИН умират хората, които не се лекуват. В България медикаментите са от последно поколение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8fdef91520
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Спокойно бе приятел. Ти от къде си сигурен, че тя има ХИВ ? А и ХИВ от свирка, трябва да има раничка в устата, ти да имаш някакви проблеми и тогава чак едно на милион да хванеш. От секс дори не е 100%, че ще хванеш, пък какво остава за свирка. И аз преди време с моята приятелка, като правихме секс без презарватив и на другия ден ме сърбеше главичката и си викам тая кво ли ми докара, спин, хепатит .. и аз направих грешка, че така си легнах с нея, ама след 2-3 ти месец и много се бях сдухал, мислех че ме е разболяла, но с времето пенисът ми свикна без презрватив в нея и нямам такива проблеми. Е, ако беше болна щях още в по-голяма параноя да изпадна, но животът продължава, каквото и да стане, ако го мислиш, по-добре няма да си го направиш, а само трябва да сме спокойни и смирени и всичко ще бъде наред.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

8.   Знам го, защото я накарах да си направи тест и се оказа позитивен.. по-горе съм го написал, аз също не бих се сдухвал ако нямам някакви симптоми които очевидно имам... и не мога да игнорирам.. искренно се надявам да е от стреса и притеснението(параноята). Аз ако знаех, че има дори 0. 003 процента шанс да го хвана не бих се изложил на този риск, просто не си заслужава... ама и аз си мислех - свирка? кво толкова... ама погледнато реално за 4 минути кеф, да си провалиш живота, някак си изобщо не си заслужава... след 1 седмица, ще ходя пак на тест, и ще споделя резултата, ако може поне някой друг да се предпази за напред! Истината е някъде на близо! И да прав си, че живота продължава, по един или друг начин.... благодаря за съпричастноста btw!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7fd80e4462
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо на първо отиди ти си направи тест, няма да е само тя на пангара
Второ на второ ти не си параноик, ти си ХИПОХОНДРИК, което е много сериозно прихически разтройство, вземи мерки за себе си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 372778344a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбира се, че ще си направя... аз вече си направих един на 14 ден, Аб/Аг дуо тест - негативен.
Другия 2рник е 28 ден и ще повторя, не си мисли, че аз няма да си правя боже... накарах нея защото аз съм сигурен, че преди това не съм го имал, което и теста потвърди!!! Със сигурност съм развил хипохондрия... тука си прав обаче... искрено се надявам да е само на психическа основа... :( но толкова симптоми на психическа основа?? И подути лимфи никой не съм чул да има от хипохондрия....

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 424b433ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако тя има кървящи рани в устата, а ти ранички по пениса е възможно. Шансът е теоритичен по-скоро, на практика е почти нищожен, но все пак го има.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има го да... за това и съм се филмирал доста... ще споделя резултатите другата седмица... поне ако ми има нещо да знаят хората да не го правят, доста тъпа грешка... 3 минути кеф за цял живот нещастие... :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 96f3932b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Какъв е този тест?
Надявам се знаеш, че тест за СПИН се прави само по кръвен път и се изследва конкретно за това (не за хемоглобин, и т.н., както профилактичните изследвания). Това е най-сигурния начин! Ако твоя тест е някакъв измислен домашен вид, тип лентичка или нещо подобно, от сега да ти кажа - нейният резултат е фалшив.
Ако не си си правил кръвен тест, не се паникьосвай излишно, а отиди да си направиш един, има места, където се правят безплатно. Тя да си направи също, защото не ми се мисли как се чувства момичето в момента. Ако не намериш безплатно, тъй като не знам от кое населено място си, си направи тест в някоя лаборатория, мисля че е от порядъка на 10-15лв., парите са нищо спрямо спокойствието, което ще получиш.
После се лекувай за "хламидията" и зачеряването, което споменаваш, в 21 век живеем, болестите по полов път не са шега работа.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b8272e6b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Според мен шансът да си се заразил клони към 0. По правило ХИВ не се предава при орална любов. За да има шанс да се случи, трябва ти да имаш ОТВОРЕНИ рани по пениса (? !? ! ), а тя също отворени, кървящи рани (или кървящи венци) в устата.
Ходи, изследвай се, каквото щеш прави, само не изпадай в паника, защото с такъв стрес можеш да си докараш сериозни здравословни проблеми за едното нищо, защото най-вероятно не си се заразил.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ed5fbd79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Разбира се, че можеш да лепнеш НIV и какви ли не други възпаления. В устата на човека има много повече бактерии отколкото в ануса или вагината. Все пак твоята лигавица е била няколко минути в контакт със слюнката ?. Духащият може да изплюе спермата, която е била само секунда в устата ?.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   2 теста - на 2 и 4 седмици (хив дуо аб/аг от вената във ВМА)
И 2та негативни, някой има ли представа колко мога да се доверя на тези тестове?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7a9dcd422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз живея в чужбина и преди време си правих тест за спин.
Там ми казаха, че трябва да е минумум 3 месеца след контактът, за който имам съмнения. При такъв период, тестът показвал с 99. 999% точност дали си заразен или не.
Но ти може би си правиш някакъв по-модерен тест, който работи и след 2 седмици, не знам.
Съвсем възможно е като прочетеш какви са симптомите, да си филмираш и да си ги докараш сам. Знам, защото и на мен ми се случи. И накрая всичко беше ок.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e214ee38a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 15

Приятелю, ти правиш ли разлика между бактерия и вирус? !? В слюнката може да има и 15 кубрилиона вида бактерии, но ХИВ е ВИРУС, а не бактерия и категорично не се съдържа в слюнката!

Авторе, няма никакъв смисъл да си правиш сега тестове. Така нареченият "прозорец", който е времето от потенциалното заразяване до момента, в който антитела към вируса на ХИВ могат да бъдат открити, е минимум 3 МЕСЕЦА. За още по сигурно изчакай 4 месеца и едва тогава си прави тестове. Но наистина, представям си колко ти е трудно, защото аз само като отида да ме боднат се побърквам през 3-те минути докато се появи резултата. И все пак, както ти казаха хората по-горе, вероятността да умреш от жега в Сибир е доста по-голяма от тази да се заразиш с ХИВ от орална любов.
Дерзай и ти стискам палци!

Агент Мълдър

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2fe7fc2d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Човек, ти хубаво си ги правиш тези тестове, ама знаеш ли колко им е диагностичният прозорец? При обикновените тестове е три месеца. Сигурно има и по-нови видове тестове, при които вирусът може да се регистрира и по-рано, но едва ли са често срещани в България и със сигурност са доста по-скъпи от обикновените. Няма смисъл да ни питаш нас тук. Като ходи в болницата или поликлиниката да си ги правиш тези тестове, не ги ли пита хората там колко голям е диагностичният прозорец на съответния тест и какви са вероятностите за фалшив отрицателен и съответно фалшиф положителен резултат. Може и да ги питаш дали грешката при теста, който ти правят, е със случаен характер или систематичен, но тогава съвсем ще им събереш погледа.
Това с надежността на тестовете си е цяла наука и в такива форуми едва ли ще намериш компетентен съвет.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Просто искам да си споделя, и ако някой е запознат може да помогне, колкото до теста, уж му дават 98.00% вярност на 28ми ден, тестът е 4то поколение и търси не само анти тела(това което търси на 3 месеца теста) ами търси антиген (протейна П24 койото хив използва докато се мултиплицира), когато започне генерирането на антитела, нивото на антиген започва да спада, демек е доста УЖ надежден тоя тест. Нямате на представа колко научих за тази болест... дано все пак е истина тоя тест и на 3ти месец като се тествам вс да е наред :( живота е хубав, радвайте му се :(

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0a3f3acbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ще трябва да проявиш търпение. Хубавата новина, е, че, дори и да е по-лошия вариант, с адекватен подход, можеш да изкараш едно 10-20 години, дет хич не е малко.
Верояно не искаш, но все пак, заради пуберите, които ще прочетат тая тема, би ли разказал какво точно стана? :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 71dc536448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   със Спин може и доживот да се изкара. А и някой хора могат да се заразят с него и да не им навреди по никакъв начин, да стои заспал вируса и да го предават те самите, но да не им разбива имунната система. Не искам да си имам общо с този вирус, както и никой нормален човек, никой не е застрахован, но вероятността да се хване от момчето спин при свирка е изключително минимална, по-вероятно е да стана по-богат от Бил Гейтс, така че горе главата приятел. Каквото и да е, то ще си покаже, ако обаче го мислиш без да се е случило, рискуваш да навредиш на психиката си. И аз вдигах кръвно на психологическа основа и всеки ден умирах от инсулт, а преди време си мислех, че имам тумор на мозъка от проблемите ми с врата и гърба, но някак си спрях да мисля за тумора, започна кръвното, сега от 2 месеца спрях да мисля и за него и съм по-добре, психозата е много лошо нещо, трябва да приемаме нещата такива каквито са, ако се случи нещо, приемаш го, стискаш зъби и продължаваш, ако не се е случило, просто не го мислиш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 52817ec94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторе, ти спомена, че имаш хламидиална инфекция, най-вероятно от нея е възпалението на уретрата, ако не си я излекувал! Аз съм завършила стоматология, учила съм за СПИН и от слюнка е малка вероятността от заразяване. Помисли малко, ако са толкова заразни спинозните хора, нямаше да се разхождат соикойно по улиците, а щаха да са изолирани. Те са хора като всички останали и дори могат да водят полов живот с предпазни средства и то с незаразен човек! То по твойта логика и ит целувка можеш да се заразиш-едва ли. Споко. Това, което трябва да направиш е тест след 6 месеца, ако е отрицателен мисля че трябва всичко да е ок

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Да от нея е възпалението, това е може би най-страшното, че съм имал възпаление, тоест по лесно за гадинката ХИВ да инфектира CD4 клетка... изпитвам всякви симптоми, почти сигурен съм, че съм хванал тотото, какъв е шанса? Защо на мен? Копувам си от националната лотария и никога не печеля??? Защи спечелих това :X Утре, ще ходя пак за тест на 6 седмици дано има добри новини :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1b6d7c91e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Вероятно не си бременна!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 123bc2e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Много си забавен, чак заБАВЕН ми се виждаш, жив и здрав да си, ама се дръж подобаващо с хора който са в по-тегави ситуаций :) best of luck

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e34907ff04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Можеш да хванеш ХИВ от орален секс, достатъчно е да има малка раничка по устните, кръв на някой от венците и така нататък. След шест месеца чак се изготвят антитела за вирусът, така че и да се тестваш преди това ще бъде негативно. Със сигурност имаш инфекция щом имаш петна. Пусни си пълна картина в някоя лаборатори СТД, сексуално предавани болести, пак казвам за някои от тях трябва време за да се установят. Ще бъде скъпо изследването трябва да е над 200 лева за да е покрива всичко. Успех. Имай предвид, че оралния секс е много по -опасен за урологичните инфекции отколкото всеки друг секс, това се знае още от кама сутра. По лигавицата на устата има виреят много повече вируси и бактерии дори от ануса на човек с около 10 000 повече за да бъдем точни. Така, че имай култура свирката от непознати задължително с презерватив. Зъболекарите в Бг са най-големите мърлячи в в света, не ползват индивидуални предпазни средства, ръкавици огледалца и затова сме на 1 место по хепатит в Европа. Това само като илюстрация, колко мръсно място всъщност е устата на един човек. Медик съм, както сигурно си разбрал.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: cccbab5ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Медикът, я иди си изгори някъде дипломата, аман от пишман медици в тая страна.

1. Няма документиран случай в историята за заразяване със ХИВ от орален секс (когато ти правят на теб)
За сметка на това има десетгодишни изследвания с двойки, в които единия партньор е позитивен, а другият не е, и които са практикували ежедневно орален секс във всичките му форми и няма нитп един случай на заразяване.

2. НЕ може да хванеш вируса от свирка понеже вирусът НЕ се съдържа в слюнката. Точка по въпроса. Поради същата причина е напълно безопасно да се целуваш с ХИВ позитивен.


3. ДУО теста не търси само атитела, а и протеинът p24, който се изработва след 28ия ден, следователно всеки отрицателен дуо тест след 28-ия ден е окончателен.

Пич не се филмирай, няма да си първия случай в историята на заразен по този начин:)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 372778344a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Чел съм за това проучване, честно казано не бих си позволил ако знаех, че има хив! Правих още 12032103 тест...

8 седмици дуо пак - отрицателен
9 седмици правих PCR RNA HIV-1 - не беше открит <20 копия
9 седмици антитяло елайза хив 1/2 - отрицателен уестерн блот -отрицателни
10 седмици дуо - отрицателен.

сега чакам 3 месеца да станат и ще тествам пак, проблема е, че имам доста симптоми и се чудя от какво може да е? Ако беше от хив отдавна щеше да го хванат тестовете си мисля, я антитяло я РНА я антиген...

Дано всичко е на психична уснова... полудял съм от 2 месеца и половина :X

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7338c5ce85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не си параноик,а хипохондрик.На никой тест и доктор няма да имаш вяра.Като се съмняваш в тази партньорка,а явно е така след като си я карал да си прави тест,защо не сложи една гума мааму стара или да я беше подминал.Ма и ти с тая хламидия май не ги подбираш...м?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e3161247cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ииии какво стана де? Хубави ли са новините?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker