Аз съм crossdresser - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз съм crossdresser
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 21013 пъти
Умишлено използвах тази дума, а не травестит защото не се определям като такъв? Ще попитате каква е разликата? От материалите които съм прочел до момента crossdresser-ите не е задължително да бъдат бисексуални или хомосексуални. Обикновено crossdresser-ите се обличат в дрехи на противиположния пол защото това за тях е вид фетишизъм. Точно това е и моя случай. Много ми харесва да се обличам като жена. Да нося дамско бельо (прашките и дантелите ме подлудяват) но също така харесвам да нося и дамски аксесоари, часовници, гривни. Възбуждам се също и от дамски обувки на висок ток, сутиени, дантелени чорапи и прочее.
Интересното е, че цялото това влечение се поражда в мен обикновено когато не съм правил секс от няколко дена. Другото интересно е, че в момента в който свършва се изправя и това желание да нося такива дрехи.
Гледам порно с така наречените shemale's и много ми харесва, някак си супер много ме възбужда да видя пенис в дантелено дамско бельо. Същото важи и за мокри срамни устни или страхотно дамско дупе.
Имам секс играчки и обичам от време на време да се забавлявам анално, но не мисля, че бих правил секс с мъж някога. Някак си мъжете не ме привличат.

Мисля, че нямам психически проблеми и, че не съм гей (със сигурност) но проблема е, че с напредване на възрастта се предполага, че в един момент ще заживея с жена и не знам как точнода и споделя това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9e52267df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Еми ти сам си се самоопределил - не си хомосексуален, не си и психо - живей си живота и приятно кросдресърство или както го наричаш - не вредиш никуму, не вършиш нищо забранено - нямаш проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e10300c87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ще й споделиш или директно, или малко по малко. Днес ще й предложиш на шега да си размените бельото, утре друго и т. н.
Ако тя не те разбере... то тогава това няма дае твоята жена.

И моят мъж обича аналните игри... когато аз участвам де... не зная дали като е сам го праи, по-вероятно е да не го.

Веднъж обу и дантелените ми боксерки, за да се лигавим. Но само като се докосна до тях - а ги свали от мен по време на любовната игра и се сещай в какво подгизнало състояние бяха... е имам чувството, че щеше да свърши в тях, така се натопорчи.

Не виждам лошо... и пак казвам ако жената, която е до теб не го приеме - не е жената ЗА теб.

Успех

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 24c9d0a5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз преди време бях такъв със себе си, даже се пусках по сайтове да ме закачат и ми харесваше. Бях с тънки прашки, дълги чорапи и много ме възбуждаше да бъда такъв, някак си черпех от себе си женствеността, която не получавах, тъй като нямах приятелка по онова време. След известно време си хванах едно момиче и в началото пак си ги обличах сам от време на време, но в един момент ми стана адски тъпо, изгорих всичко и започнах да се задоволявам с нейната визия, взимах тази женственост от нея и когато има по-красив задник, по-красиви крака е естествено, да се чувствам нелепо, ако се облека така и вече не ми е интересно, нямам снимки, нямам нищо. Но бих се облякъл така пак и с нея даже, като актьор и да се възбуждам от себе си, но после ще се чувствам тъпо и няма да ме взима насериозно и ако някога се облека така, ще е набързо, да се видя и до там.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 64d8f68dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Така се започва. Повярвай ми контактувал(а) съм с много подобни и при всичките процеса е един и същ. Развива се, понякога се забавя. Има периоди, когато спира, но връщане назад няма. Рано или късно ще примеш истинска мъжка играчка в себе си. И аз не мога да си прадставя, да живея с мъж. Никога не съм се целувал(а) с мъж, но какво да се прави, като на всеки пенис е закачен по един такъв. Повечето сме хетеро, живеем с жени, но сме с бисексуална ориентираност. Приеми го като факт.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6830d5b73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен не си напълно наясно със себе си и това се дъжли на страхът да се изправиш лице в лице с истината - а тя е че не си съвсем хетеро. Не знам, може да греша, но така мисля.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8e939c00e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   мисля, че нямавъв всичкото това. Ако искаш да виждаш в себе си анимата си и тя ти харесва, значи искаш да я обладаеш, и според това каква я усещаш така ще се отнесеш с нея, няма да се учудя, ако скоро не си бутнаш в анала нещо по-така, тоест да и бутнеш на анимата си, ако ме разбираш правилно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b9e6dbb6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторе, от това което прочетох не ми стана ясно на каква възраст си, бил ли си с момиче, сам ли живееш. Половината мъже като малки са обличали дамски дрехи и споделят че е адски възбуждащо. Нормално е хората да откриват сексуалността си в пубертета и да експериментират с всяко ново усещане. Нищо ти няма, спокойно. Ако това те възбужда и за в бъдеще значи си имаш собствен фетиш както 99% от нормалните хора и би било хубаво да го споделиш с партньорката си за да го включите в сексуалното си меню и да се наслаждавате заедно на това, представи си че тя харесва мъжки дрехи и пенис колан - купона ще е пълен:)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ea32f533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря на всички за коментарите,

както казах вече, почти 99% сигурен съм, че не съм бисексуален. Просто в момента в който свърша върху дантеленото бельо, видя го нацапано със сперма, морко и адски секси в същия този момент просто се случва нещо и самото усещане от дантелата, сатена, лъскавите материи по мен и прочее се изпаравя, става ми неудобно (физически неудобно), непрактично не изпитвам такава нужда да съм повече в такива дрехи.
Странно е.

На около 35 години съм, имам жена до себе си, но не живеем заедно.
Също ми прави впечатление, че от както сме заедно много по-рядко го правя. Някак си ми е странно заради самата нея..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 96b8aa906b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Aвторе, аз съм 4, нали ми прочете мнението. И аз на мен ми беше странно и изгорих всичко, защото достатъчно се насищам от нейната женственост и нямам нужда да взимам от "своята". И при мен всичко е било само докато свърша :) много хора сме така, не е задължително да сме гейове. Мен ме кефеше задникът ми в такива дрехи, а не пенисът в дантелки

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ee6d8c9fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Порното разваля пич. Сега може да не се възбуждаш от мъже и да си вкарваш дилдота в задника...но един ден 100% ще ти се прииска да го направиш с мъж. Всички мъже пристрастени към порното стават по един или друг начин обратни, особено тези,които се възбуждат от т.н shemale...забелязала съм,че оттам се започва. Бисексуални мъже няма, само жените могат да са бисексуални, а мъжете се обръщат в чисти гейове.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ea32f533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   11. Опасявам се, че бъркаш. По никакъв начин не съм пристрастен към порното. Може да се каже, че се възбуждам от така наречените shemale, но позволи ми да не се съглася с теб, че от там се започва. Обясних вече, че просто харесвам дамско бельо и дамски аксесоари и ми харесва как пениса ми изглежда в тях. Обичам да ги докосвам, материята ми харесва, обичам да свършвам върху тях и с това се изчерпва всичко.
Занимавам се със спорт (тренировки, мъжка съблекалня и разхождащи се чисто голи мъже) е мога да ти кажа, че никога не ми се е приисквало да го направя с мъж.

Съжлавям, че те разочаровах.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 64d8f68dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Казваш, "че никога не ми се е приисквало да го направя с мъж. "
, но то е защото ги виждаш голи, когато ти си мъж. Повярвай, някога ще видиш мъж, когато си жена и тогава ще го направиш. Аз съм кросдресесер и зная какво говоря.
И мен не ме привличат мъжете, но не може да си жена с пенис в тялото, а да няма мъж наоколо.
Anallenka

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b19d8264af
гласове:
1 2 3 4 5
  (165 гласа)

17.   И аз като теб съм кросър и не ме е срам от това. Доставя ми удоволствие да бъде облечен като жена и да усещам допира на чорапи, чорапогащници, прашки, сутиени, бодита и др. Разликата е че аз искам да правя секс с такъв като мен, тъй като не го приемам за мъж.

TsM

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9e21f354c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм напреднал! Кросдресър съм само в главата. Представям си, че съм жена със всички женски аксесоари... С мъж съм, истински.... и когато той ми го сложи отзад си представям, че е във вагината ми... Прекрасно е!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ea32f533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравейте,

може ли да разкажете нещо повече за вас. (Говоря на всички ви)
Тъй като срещам сериозен проблем с това с обличането на бельо, ме интересува как вие и вашите половинки приемат тази идея? Криете ли бельото от вашата половинка, споделили ли сте и? Не ви ли е страх, че може да ви отхвърли или че ще изглеждате по-малко мъж в очите и след това?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d50c0d0af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Чувствам се разкошно в дамско бельо! :)
М44

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1e44bb82ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   до 19. Аз лично го изхвърлих след като си хванах гадже момиче, просто се задоволявам вече с нейното тяло и да е на нея, а не на мен, по-красиво стои, при мен е по-нелепо, но преди имах доста моментни на суша с жена и взимах женствеността от себе си с дамско бельо, снимки по прашки, обезкосмен и си пишех с мъже по интернет, които ми предлагаха какво ли не да спя с тях и да им правя свирки, възбуждах се от пишки в мисли, на снимки, но не и от мъже в действителност и определено всичко беше плод на някакви комплекси, опитах веднъж свирка, беше тъпо и разбрах, че не е моят живот този, хванах си една по-палава с хубаво бельо и си изгорих моите тънки прашки с чорапки и прочие, стана ми тъпо просто :) и сега съм мъж

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ea32f533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21, твоята е история е страхотна, но се съмнявам, че при мен ще стане така.

Тук вече отваряме темата, палава жена с готино бельо == курва.
Аз искам сериозна връзка, не искам просто секс. А и много мразя да ме лъжат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b19d8264af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   до 19.
Обличам дрешките на жена ми, както и имам собствени мои, които не показвам на нея.
ТМ

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ea32f533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24, не те ли е страх, че жена ти ще ги намери? Какво ще обясниш тогава?

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9e21f354c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Разликата м/у crossdresser, травестит, педераст и сбърканяк е много тънка и размита.
Аз не се опитвам да се самозаблуждавам и използвам за себе си най-популярната от 4-те думички

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3f6889ad52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   до 22 от 21. Ами такава е историята. Свършвал съм във фантазиите си преди да си хвана приятелка може би 90% на фантазиите си към мъже, но в действителност не усещам и 1% привличане към мъже, просто някъде комплексите ми доведоха тези грешни мисли и подбуди, които нямат нищо общо с реалността, но и така да беше, щях някак си да живея, за мен стана по-лесния вариант, опознах женското тяло, добих самочувствие и правя секс на 100%, възбуждам се от най-малкото от момиче и се оказах адски сексуален, нямам вече мисли и подбуди към женствеността си, към прашките, пък камо ли към мъжете. Имам едни мъжки прашки и ги купих заради приятелката си, защото е фенка на това, но с нея се чувствам малко нелепо като ги обуя и на показ излезе мъжествеността ми сред хората и сред момичетата и преди и сега винаги е било така, дори когато си фантазирах момчета и се правех на момиче, но сега вече и сам самичък си го има в мен това усещане. Винаги съм имал стремеж към доказване и много самочувствие сред хората, но когато бях сам, не бях така уверен, не бях мъж, бях нежно дете с мисли на момиче, фантазии на момиче, а понякога и дрехи и снимки като момичетата. В мен винаги е имало някакво чувсто да бъда актьор, да речем след някой филм и най-вече силните мъжки роли са ме вдъхновявали, не изключвам и това да се видя в женски дрехи с женски образ, дори на приятелката съм си го казвал, но ще се чувствам нелепо, ако се взема на сериозно, а аз просто искам да бъда актьор, но преди го причислявах това влечение и към сексуалните си желания, защото не познавах жените, телата им и не знаех всъщност колкото много съм ги харесвал и колко много са ме възбуждали, знаех че ги обичам и искам, но не очаквах толкова силно да ме привличат сексуално, аз умирам за жени и сънувам ежедневно, не бях такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d755102bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   просто бъди искрен с нея

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 44a51977ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Това нещо търпи развитие. Още като дете започнах да си обличам женски дрехи. Имал съм периоди, когато изхвърлях цели гардероби с дамски дрехи, бельо, обувки, анални играчки за стотици левове, като съм се заклевал да престана. Имал съм почти 100 жени, и никога не съм допускал, че ще легна с мъж, но стана. Ако имаш сили да престанеш(в което се съмнявам) направи го, защото рано или късно ще разтвориш краката... всъщност много бързо ще ти се изпарят угризенията, че си хомо или би, защото ще ти бъде приятно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b4af8ecb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   И аз обичам да съм с дамско бельо. Често си обувам прашки от тези на жена ми. преди да правим секс. Тя дори ме насърчава и ми предлага по-секси модели. Удобно е и за орална любов и по нататък, защото не е необходимо да се събуват. Леки са и са приятни като усещане.
В никакъв случай не съм обратен, харесвам само жени.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ac09874a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Явно сме доста мъжете, които харесваме да носим секси дамско бельо!
Моята жена също много се възбужда, когато съм с някои нейни дантелени, секси бикинки. Аз се чувствам много добре, когато съм облечен така, нося ги дори и когато съм на вън, удобни са! За жените има толкова разнообразни модели бельо, а за нас има едни стандартни старчески боксерки, някой слипове и толкова.
М. 43г.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c67755b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Мъж на 28г съм. Щастливо женен за невероятна жена. Имам няколко силни фетиша като един от тях е кросдресинг-а. От около година и половина - две открих това, че страшно ме възбужда да обличам секси дамски дрехи. Имам немалко дрехи, дамско бельо и високи токчета. Правя го само и единствено когато съм сам, заради притеснения, страх и съвест. Хетеро съм и влечения към мъже нямам никакви, но много често си представям бисекс игри. Мисълта да съм на колене пред някой мъж с голям кур и да лапам ме възбужда ужасно много. В момент на емоционална и силна възбуда си представям как съм застанал на задна и той ме чука отзад. Просто съм фетишист и ми допадат нестандартните неща. Възбуждам се да се разхождам вкъщи на високи токчета и секси бельо. Дори съм свършвал със скръстени крака без допир на члена. Жена ми знае за този мой фетиш. Чукала ме е с пенис колан ( много исках да опитаме веднъж и беше по-скоро комично като ме гледаше така облечен като кучка ). Не я кефи особено това и гледам да не и го натрапвам, но ме подкрепя във всичко, защото и тя си пада по нестандартните неща и няма никакви задръжки. Като цяло мисля, че този фетиш се е зародил от причината, че ме възбужда сексуалното унижение ( да ми казват, че кура ми е малък, за някои нормален (14-15см, но аз така го приемам) че не мога да задоволя жена, харесва ми друг да чука жена ми) и това ми действа точно така. Да ме третират като кучка, да духам и да ме чукат. Не съм пробвал секс с мъж досега, но постоянно си го мисля. Възбуждат ме куровете, но не и самите мъже. Целувки, прегръдки и нежности са ми противни. С жените съм си напълно активен и мъжкар, но с мъжете ми действа възбуждащо да съм единствено пасивен. Някой с подобен фетиш към кросдресинг-а престрашил ли се е да го изчукат и какво е усщенаето? Ще ми бъде интересно да споделите мнението си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d50c0d0af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До номер 40. Същият съм като теб, все едно аз съм го писал!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6cd9323a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   към 40, все едно съм го писал аз. Аз съм на 27. От малък усещам влечението към чужди пениси докато ги гледам, защото имах чувството, че моят е малък, а е със същите размери, като твоя, но не достатъчно дебел (според мен разбира се). Същата мисъл ми се въртеше в главата, как не мога да задоволя жена и късно направих успешен секс с момиче. Адски сексуален съм и се възбуждам от най-малкото с момиче, но ако започна да мисля как не го усеща и не й е хубаво ми спада, а когато мисля, че съм най-добрия, правя секс с часове и няма проблем момичето да стига до оргазми. С времето и аз започнах да обувам женско бельо, когато съм обезкосмен и да си пиша с мъже по сайтовете за запознанства. Духал съм на 1 в началото, но не ме изкефи, беше адски тъпо. После се запознах с друг, първото ми лапане беше пак много тъпо, но като си ог представях след това се възбуждах. След това му духах още 2 пъти, като вторият бях много добре отпуснат и ми хареса. Имаше далеч по-дебел пенис от моя, но не беше по-дълъг. ОБаче с нищо не можеше да се сравни реалното усещане с мъж, към това във фантазиите ми. Фантазиите ми бяха в пъти по-влудяващи, отколкото реалното усещане.
И за щастие предпочитам жени, но точно тия комплекси ми докараха тази тръпка към пениси, а да знаеш пич, нашите пишки не са никак малки!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c67755b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   аз съм Номер 40. Към Номер 42. Куровете са ни напълно нормални. Когато ми е супер надървен и чукам яко жена си понякога се дърпа и я заболява дори. Иначе аз съм духал веднъж заедно с жена ми на един пич, с който се виждаме редовно. Той е супер точен и готин и с него мога да се отпусна. Веднъж се бяхме много възбудили докато си пишехме и отидох при него, защото исках да му лапам.. Самото лапане не ме възбужда, а това, че съм на колене и го правя ме възбужда адски много. Говорили сме си с него някой път да ме изчука докато съм с дамските дрехи и той е окей. И двамата сме хетеро, но обичаме нестандартните неща и само с него бих се отпуснал, защото го познавам. Представям си как съм на задна с токчета, секси бельо и той ме хваща за дупето и ми го слага.. Това много ме възбужда и мисля в най-скоро време да се престраша да го опитам. Гей няма да стана това е ясно, а и не ме интересуват остарелите стереотипи на общестовто. Все пак човек е свободен да прави това, което го кефи и като знам, че е дискретно и познавам човека и му имам доверие мисля, че ще се получи. Иначе жена ми когато ме е чукала с пенис колан, самото проникване не ме кефи особено ( с истински още не съм пробвал да видя как е.. хаха) но самата идея че съм подчинен, че го прави жена ме възбужда страшно много.. Когато го направя ще споделя мнението си! В момента точно пиша това със скръстени крака с високи чорапи, токчета, корсет, сутиен и перука... охх как се възбуждам!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 798bd55d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   До 11
ДОСта грешиш, започнах и аз само с обличане, дилдота и накрая го направих и с мъж, но си се възбуждам най-много от жени и повечето ми сексуални контакти са с жени... доста рядко с мъже

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ac2a7965e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Здрасти и от мен. Виждам, че тук има немалко мъже с опит в кросдресига. Аз също съм кросдресър, на 24 години, имам връзка. Купил съм си прашки, бикини и сутиени, както и много тесни дамски дънки и дълги ботуши малко над коляното с дебел ток. Обличам ги и свършвам както съм така ис е разхождам вкъщи, обожавам да усетя как дрехите ми се впиват в краката и ми ги очертават. Досега не съм имал нищо с мъж, но много искам да разбера какво е да духам, но не да правя секс. Искам да съм облечен като жена и да сбъдна тази моя тръпка да лапам, но за съжаление това не мога да го разкрия нито на приятелката ми, камо ли на нашите и приятели... Но се радвам, че не съм единствен!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f118214b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Много сте напреднали в кросдресинга тука явно, пък и оттам нататък даже! Аз също харесвам кросдресинга, но цялостно като жена никога не съм се обличал, като в моя случай се касае по-скоро за фетиш спрямо роклите и особено роклите с дължина около коляното или малко над него. Преди време съм обличал разни рокли и ми действа възбуждащо. От доста време, обаче по една или друга причина не съм обличал такива дрехи. Напоследък обаче, се зарибих по dress up и make up приложенията на android. Правя си снимка на торса гол до кръста, понеже повечето рокли от приложенията са с доста отворени деколтета, след което прикрепям снимката към някоя от роклите, най-добре се получава с тези които са на някое тяло(манекен). Дотук добре, но след прикрепянето на моята снимка си личи съвсем ясно, че същата е прикрепена изкуствено. Тогава идва ред на make up приложението - правя на моята снимка съответстващ на роклята грим и същата престава да изглежда прикрепена изкуствено. Това отива вече малко към виртуалната реалност, но поне за мен е един вид начин за задоволяване на желанието ми за кросдресинг, поне засега.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d84a64eeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Със сигурност трябва да изчакаш със споделянето, докато опознаеш добре жената която ще е до теб и нейните предпочитания в леглото, както и дали е човек заслужаващ доверие. Аз съм жена на 26 и определено, ако мъжът до мен е с такива предпочитания и копнежи това би ме отблъснало, както и определено не бих била способна да се възбудя и да правя секс с мъжа ми в дантели и прочие, камо ли страп он.. Отблъскващо и смешно е за мен ще ми бъде трудно и да го възприемам сериозно след това... Затова е важно да попаднеш на жена, която е ок с това и всичко ще бъде наред, но за жалост тези жени са дефицит :) Но и като цяло повечето от вас с такива наклонности имате и едно изтънчено и по-изнежено излъчване, което лесно се улавя и щом жената до вас я привличате и ви е харесала има голяма вероятност да си паснете хармонично в спалнята и да няма драма.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 288a69c8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Здравейте на всички на 25 год съм не съм обратен интерсувам се от жени ,но мн ми харесват женските дрехи. Имам цял гардероб дрехи като- къси по тялото рокли,поли,кожени клинове,чаропогашници,токчета,блузки,потници,прашки,жартиери с колан и др. Предимно нося прашки от онези с тънките ленти и триъгълничето ,ама понякога и дантелени бикини.Лятото съм само с прашки под късите гащи или някоя къса рокличка, а зимата клинове,дънки,къса кожена пола и чаропогашник (ако не е доста студено).Една лятна вечер си сложих прашки,чаропогашник,сутиен в него сложих 2 чаропогашника в случай този на мен ми се скъса хах една къса червена прилепнала по тялото секси рокля над колената,едни сребристи високи токчета и се разходих малко из квартала беше мн яко.Не го практикувам често през повечето време си нося дрешките у нас.Сега съм със сутиен,прашки,рокля бях така цял ден.Преди дни си купих едни сини тесни дънки и един черен кожен клин с висока талия ватиран ,когато го облякох ми стоеше мн добре прилепнал по краката и цял ден не го събух дори спах със него.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e679a564d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   До 40: Аз съм мъж на 32 и още не съм чукал. Срам ме е от жени, но нямам наклонности към мъже, харесвам сам и единствено жени. Отдавна се обличам с женски дрехи и еротично бельо, но само когато съм сам, кефи ме да си правя маникюр и педикюр, обувам дълги чорапи с дантелки и отгоре тесен еластичен чорапогащник тогава най обичам да мастурбирам анално. Имам ръчно изработен вибратор и обичам просто да го сложа между чорапогащника и дантелените бикини, това ме подлудява. С обикновен мъж няма да си легна никога, но ако се облечем яко секси бих ти духал яко. Обичам порно от категорията: shemale, ladyboy, transsexual, transgender, sissy, най ме кефи празнене в устата компилации на 18годишни и супер красиви момичета. Е ако решиш пиши пък може да се престрашим да пробваме нещо ново, и аз никога не съм бил интимен с друг crossdresser

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e679a564d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   И аз много се възбуждам от женско бельо и дрехи. Кефи ме да се самозадоволявам по тоя начин. Обичам и да мастурбирам анално когато съм с еротично бельо-дълги сатенени чорапки с дантела и жартиери, дантелени прашки, къса поличка от полиестер, правя си маникюр и педикюр-това ме възбужда още повече, стигал съм до оргазъм без изобщо да го дървя и усещането е уникално, усещаш как се отваря някъква точка от тялото и започва да ври и кипи- нарича се вътрешно празнене защото сперма не излиза но усещам че отива на друго място. Всичко това си го правя самостоятелно когато съм си сам. Харесвам само жени и никога няма да опитам с друг мъж, обаче с мъж в женско бельо гримиран и готин като мене бих му духал и спермата ще му изгълтам, въпреки че не обичам, моята съм си я пробвам и не ми стиска да глътна, се я плюя. Ох възбудих се и си включвам вибро да ми гали дупето. И пак казвам нямам наклонности към мъже, но със секси crossdresser бих направил 69, а за анален секс ще трябва да помислим още....

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fe86843ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Здравейте мъж на 26 год съм и също обичам да нося женски дрехи, но не съм обратен. Всичко започна, когато бях на 15 години и понеже живея със сестрами една сутрин тя отиде на работа и аз останах сам и на простора имаше едни нейни розови прашки тип стринг с тънките ленти и триъгълничето. Бяха малко мокри и реших да потърся други из гардероба и имаше същите, но черни и реших да пробвам да видя какво е иии да ви кажа изключително много ми хареса и цял ден не ги събух. След това започнах с рокли, клинове, поли, чорапогащници, бодита които също са на нея и много ми харесваха. Сега вече си ги купувам сам имам цял гардероб пък вчера ако знаете каква рокля си взех ммм къса черна прилепнала по тялото дори е бляскава мн е яка сутринта я облякох и чак вечерта я съблякох.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 4a21115e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Мъж съм на 47 г. От 15 годишен се обличам като жена. И сега го правя почти всеки ден когато съм сам вкъщи. Понякога излизам навън вечер когато имам възможност. Обичам да се разхождам по улиците и да шофирам като мацка. Харесва ми да ме заглеждат мъже. Имам всичко необходимо, перуки, гримове, червила, лакове, обици, дамски чанти, бикини, сутиени, бодита, блузки, полички, роклички, чорапи и чорапогащници различни цветове. При мен е много сложна психология, на която и сега не мога да намеря обяснение.. По принцип не харесвам мъже. Когато съм като мъж ме привличат жени и правя секс с жени. Изобщо не се заглеждам по мъже и само като си помисля за секс с мъж ми става гнусно.. Всичко се променя с главата надолу, в момента в който се облека като жена. Само при обуването на чорапогащника вече съзнанието ми се променя, и започвам да си мисля само мъже, да копнея да правя свирка, да се чукам, целувам, гушкам с мъж, и да бъда неговата жена. Правил съм секс само веднъж, естествено облечена като жена, и беше страхотно. С сигурност бих повторил. Обичам да духам, да ме опипват. Когато съм дама, жените вече не ме привличат. В момента в който се съблека, и стана отново нормален мъж, вече започвам да си мисля само за жени, и като си помисля за мъже, започвам да се отвръщавам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: 8f057948a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   До 55. Здравей и аз от 15 годишен се обличам като жена и всичко започна с роклите. Една сутрин кака ми отиде на работа и аз останах сам и от любопитство реших да си сложа една нейна къса по тялото рокля и я облякох и много ми хареса чак цял ден не я съблякох. До ден днешен имам лични рокли, чорапогащници, прашки, сутиени, и др. Една вечер излизайки с моята компания си сложи едни тънки прашки, бежов чорапогащник, сутиен, една прекрасна червена къса рокля и едни високи тънки червени токчета и беше уникално. Не съм обратен, но просто дамските дрехи са ми фетиш удобни са ми например кожените клинове защото са прилепнали и са идеални за ежедневието получавам подигравки от други хора, но не ми пука. А за бельото нося предимно само тънки прашки защото не запарват а със боксерките лятото се сварявах.

 
  ...

...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 459a9b9eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Аз също!

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: b11cfa7a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   До 56. Страхотно се описваш. Предполагам изглеждаш страхотно както разказваш. Продължавай така. И аз като теб имам пълен набор от женски дрехи и аксесоари, но незнам как да се определя. В смисъл обратен или не. Както споменах, когато се преобразя като дама, копнея за среща с мъж и мъжки ласки. Иначе като съм нормален мъж не се интересувам и не си помислям за мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: 89ff4cbbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   До 58.
Ами аз съм слабичък и се поддържам, което е нормално.
Всяка една дреха ми отива най вече кожените клинове ммм страхотно са супер ми стоят. Сега в момента съм с едни дантелени тънки прашки, сутиен, къса по тялото сребриста сива рокля и ми е много добре стоя и си гледам телевизията. Пък за бельото от 6 месеца не съм обличал
боксерки прашките са най доброто все едно не носиш нищо имам около 25-30 чифта. А ти какви чорапогащници, рокли, поли, прашки, клинове имаш? Аз мн искам да пробвам мрежест чорапогащник понеже нямам и трябва да се сдобия с такъв някой ден.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 295aed0d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Аз също харесвам да нося само женско бельо и много яко се възбуждам, моята приятелка не знае за това мое влечение. Минавало ми е през акъла да бъда с мъж но досега не го правил. Харесва ми да си играя с дилдото също пред камера и най се кефя пред жена като го правя.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a3ad8d3c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   До 59 И аз нямам мрежест чорапогащник, но не ми харесва и никога не ме е влечял. Клинове също нямам и не ме кефят. Но за сметка на това съм пълен с чорапогащници понеже са ми най големия фетиш. Всички са ми тънки, 15-30 дена, черни, бежови, телесни, кафеви, сиви, шоколад, и графит. лъскави с Ликра. Имам и няколко чифта чорапи бели черни и бежови телесни с силиконова лента. Прашки, дантелени бикини, сутиени, бодита, сатенени ношнички. Тесни и къси полички и рокли дънкови и кожени.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 8f057948a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

62.   До 61.
Ами супер а докато се разхождаш с рокля и чорапогащник като се разминаваш с другите хора те как реагират? През първите пъти, когато излизах преобразен като жена бях на тръни. Една вечер си сложих прашки, сутиен, чорапогащник и една къса по тялото сребриста рокля и разхождайки се в парка виждам 2 мацки и аз се спекох и се опитах да ги подмина, ама те ме видяха и дойдоха и като се почнаха шеги това онова. Започнаха да ми викат ох хубава рокля, яки високи топчета и така. Накрая им казах, че това е фетиш и те взеха да се държат нормално и да си говорим дори една от тях имаше същия чорапогащник като моя. Стояхме поне 2 часа и стана дума за бельото и за прашките разбраха.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: a3ad8d3c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

63.   О да, наистина е уникално чувството когато се разминавам с мъже и когато те заглаждат, обръщат се след теб, подсвиркват и закачат, шофьорите бибиткат. В такива случаи, намирам начин дискретно да си заголя бедрата и да си покажа краката още повече. Обичам да сядам на някоя пейка или спирка, и да си кръстосвам краката, правя се че изтървам нещо на земята и се навеждам да го взема, така пилата се повдига предизвикателно и се виждат гащичките чак. Обичам да шофирам облечена и да спирам на светофара до някой по висок бус, камион или рейс, и шофьора да ме гледа как ми се е изхлузила полата и са ми се заголили бедрата.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 295aed0d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Ами аз пък още, когато започнах да нося дамско бельо го носих под анцука или дънките. Веднъж си бях сложил едни черни дантелени прашки от тези с триъгълничето отзад иии вървейки си зад мен имаше жени и аз да видя дали ще реагират леко си смъкнах панталона и си изтървах стотинките и клекнах и прашките се показаха и те идват до мен и викат
Абе тия гащички на приятелката ти ли са?
Мн са секси от къде са?
Пък когато нося някой прилепнал клин също си личи
защото отзад си личи и тогава също се заглеждат по мен. С роклите не при всяка е така защото чорапогащника малко прикрива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: 8f057948a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

67.   До 63. Абе аз обмислям да си наема жена от някой си сайт за 1 вечер и си мисля, когато ходя да си сложа тънки прашки и жартиери и така да правя секс с нея защото още повече ще се възбуждам. Ама пък не знам тя как ще реагира ама аз като съм си заплатил не смятам че ще я бърка че съм в дамско бельо.
Ти какво мислиш?

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 16175fb5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

68.   Хора днес беше слънчево и реших да си сложа една червена рокля с кройка по тялото и да се разходя. Всичко беше мн яко е освен подигравките и смеховете ама все ми е е тая не ми пука. Купих си и нови рокли всякакъв вид също и едни тесни дамски дънки, които ми паснаха идеално. Според вас как ви се струва идеята Мрежест чорапогащник с къса поличка и потник?

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker