Пристрастен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пристрастен
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2964 пъти
С жена ми сме заедно 10г. Сексуалният ни живот бих казал е нормален, от всичко по-малко. Красива е, има дълги крака, невероятен задник. Леко е консервативна, но не ми отказва почти нищо с изключение на тройка или нещо сходно. А то и аз спрях вече да настоявам. Редовно правим анален секс, гълта ми всеки път, опитва да ми угажда за облеклото и тук леко става скандал. Кйкто писах има дълги крака и страшен задник и аз настоявам да ходи, когато сме заедно с ултра къси поли точно под дупето и задължително по прашки и цици на плаж. Дърпа се. И напоследак имам фетиш. Предпочитам да ми духа и гълта. Прави го, но се вманиачавам на тази тема. Купувам си сокове, добавки и сво ли не за повече материал.... Сложно е за обяснение, но звучи ли ви познато

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: c249d43fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че си егоист, както и че си адски капризен. Жена ти прави всичко, необходимо за кажи-речи пълна и доволна програма. Явно държи много на теб. Ей това е човекът никога да не се насища и да си навива на ината....Ако моят човек се беше оказал като теб и имаше такива изисквания, щях да му бия шута. Искаш цял народ да гледа задника и гърдите на ТВОЯТА жена и дори се възбуждаш от това. Излез от порното и заживей на земята. Либералните ви разбирания в днешно време са доста отвъд нормалното.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 91cc193dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави жената да си отдъхне малко. Що я тормозиш?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 69b2e317b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Само един мухлъо без чест,без достойнство, без капка срам, без мъжественост може да поиска от жена си да се разголи и да си покаже тялото си на чуждите мъжки очи!
Ти изобщо да си чул за нормална естествена мъжка ревност? за пазене на честа си, нормален мъж може да поиска от жена си всичко ама насаме в спалнята , а не пред чужди хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 10085813af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хаха, духа му и гълта, анален секс редовно и била консервативна :))))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e6ca37999d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти се облечи така, както искаш да се облече жена ти, и излез, ако не теб ти хареса, облечи и нея!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f9f0f6cbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тъй- тъй , продължaвaй в този дух и много скоро ще си потърси мъж! Теб рaзбирa се , те изключвaм , ти си зaмръзнaл във времето нa около 13 годишнa възрaст. Кaкто и дa е , продължaвaй тaкa!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b638c44480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти понеже си комплексар, искаш да компенсираш с тялото на жена си, за да ахкат другите мъже и да си вдигаш самочувствието изкуствено на гърба на жена си. Ти си я превърнал в пачавра, само и само да ти изпълнява капризите и да си избиваш коплексите. Не знам какво я задържа при теб, може би иска твоето щастие и е съгласна да се подлага на унижения. Това са лични и интимни неща, не е длъжна да си развява путката, за да ти вдига ниското самочувствие, не е длъжна да прави неща в секса, които не са и приятни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60cda05a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно и моята е голямо дърво. Миналата седмица я спасих от два бобъра, искаха да я отвлекат да си направят бент. Въпреки това много си я харесвам, едно време я избирах на външен вид. На плажа ходи по прашки и без горнище, защото на мен ми харесва. И на нея съм и го казвал, че обичам да се фукам с жена ми. Ако беше някоя дебела, щеше да си ходи както си иска, ако ще и с цял бански. Но се съмнявам дали щяхме да ходим на море изобщо. Късите поли и седят много добре, по висока е от мен, а аз не съм от ниските. Когато трябва да излезем, ако не ми харесва как се е облякла, не и казвам нищо. Обличам се с анцунг, все пак е удобен и проблема се решава много бързо. Все пак аз съм мъжа и моя глас може да се чува отвреме на време.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 016d90d12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По всичко личи, че си егоист. И аз съм такъв по някой параграфи, но не и в леглото, защото и моята е малко егоист и ако почнем така да се изчакваме, накрая ще се озовем в чужди легла. Ако не иска да й свършвам в устата, не го правя, даже откакто сме заедно повече от година може би 10 пъти се е случвало, и аз искам всеки път, но стискам зъби, че другия път ще ми угоди на фантазиите и ще ми се случи. Първа напоследък ми прави свирки, но преди все аз бях първия в тия неща, егоистче е и тя. Естествено и аз имам забележки относно външния и вид и това как излиза на вън, но тя пък е инат и си прави каквото си иска и понякога го приемам добре, понякога ме е яд, но е егоистично да натякваме на някого как да се облича, държи и какво да прави, и аз съм такъв, даже съм пуснал тук тема и всички ме плюят, за това, че изисквам повече от външния вид на момичето до мен, че аз самият се поддържам повечко от нормалното за мъж и че сънувам всяка седмица чужди жени, които са божествено красиви, но такъв съм си. Някак си обаче, когато взема повече от нея сексуални и тя ми прави повече неща, подарява ми повече или ми угажда повече, идва един такъв момент след няколко дни, а може и часове, че нещо ми присветва лампичката и ми става гадно и започвам да й връщам всичко двойно, цялото внимание, всичко което е правила и се чувствам ок, някак си не мога да я използвам, ама и преди с други момичета така съм бил, не мога да ги използвам нито сексуално, нито никак, да ги изхвърля после и да се чувствам пич, по-скоро боклук бих се чувствал. Ти на твоята жена пускаш ли език, угаждаш ли й?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b0996a3684
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, звучи ми познато. Доста идиоти пишат тук

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker