Въпрос за ориентацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос за ориентацията
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2488 пъти
Здравейте, и други момчета са задавали моя въпрос, затова правя нова тема, тъй като в предишните са много коментарите..

Та такаа... правил съм секс и с мъж (десетина пъти), и с жена (2 пъти). Когато мастурбирам си мисля за мъже, но след оргазма всичко отшумява, тоест това е само фантазия. Докато гледам порно ми харесва да гледам как й го набиват, но се заглеждам и по "парчето". Когато съм бил с мъж повечето пъти съм бил активен, тъй като не ми харесва да ми го слагат. Имам нужда някой да ме обича и може би от това идва целият проблем. Харесва ми да се целувам, гушкам с момче, случвало се е и да се влюбвам, но връзки не съм имал. Досега съм имал едно гадже момиче и в началото имаше тръпка, беше ми приятно с нея, но връзката беше краткотрайна. Иска ми се някой ден да имам семейство и деца. Като цяло се разкъсвам между мъжете и жените. Искам да се целувам с мъж, да ме гушка, но искам и да съм с жена. Както казах по-нагоре, не се чувствам обичан до този момент и може би от това идват и колебанията ми. Не се имам за много мъжествен, но не съм и от тези, дето си падат по розовкото и чупят китки. Лично аз се определям като БИ, но като цяло съм доста объркан спрямо сексуалността си. Вие какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: bc9acce8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Донякъде съм като теб. Не съм правил секс, но ме възбужда мисълта да се прегръщам, целувам и опипвам с някой, който ми харесва. Най-вече си представям с момичета, но има и сладури. Аналния секс е изключен - не бих дал да ми пъхат неща в ануса при никакво положение. Фантазиите ми с мъже включват практикуването на фрот, прегръдки, а може би и целувки. С жена бих правил доста неща. Така сме хората - не можем строго да се определим като хетеро или хомо.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7c39fe9391
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мисля, че си Би и в това няма нищо лошо. Забавлявай се и горе главата. :) Аз също съм Би, но съм момиче :Д и много искам да имам връзка с друго момиче, но има време все пак съм още на 16..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 57b13179eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всичко е от храната дето ядем в цялата страна. От хормоните в месото, затова така се получава. Ти не си виновен затова. Прави каквото ти харесва, но гледай да си имаш детенце едно две да си ги гледаш и да им се радваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 572716782f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   3, какви деца му пожелаваш? На какво ще ги възпита? Един ден да се позорят от педалските му залитания!? Той да прави каквото иска, но деца да не прави, ще бъде подлост към тях. Да каже предварително всичко и на жена си, ако мисли да се жени.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 102670e9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гей си. Страхуваш се да си го признаеш, затова се "разкъсваш" така.
А пък №3 е потрес - от храната се получавало "животното" гей! Хихихихх, то простотата взима и жертви, де! Че и те задължава, едва ли не, да имаш деца. Смисълът на живота не е да "продължиш рода". Ти създавай деца, пък как ще ги гледаш не е важно, нали си изпълнил дълга пред обществото, за което е трагедия, когато някой си нямал дечица.. горкичкия човечец! :((((

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1a7cd57c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом си спал с мъж си гей, аз пък правих свирка, но не ми хареса. Цял живот си представях мъже, поради някакви комплекси и като гледах порно си представях как аз съм жената и лапам, а като минех до мъж само исках да се доказвам и ги чувствах като приятели или съперници, разбрах че не ме кефи мъжът, пенисът и нищо свързано с тях, хванах момиче, после друго, отпуснах се, опознах женското тяло и вече съм щастлив, но минах през този период на осъзнаване, една свирка 1 минута, и някакви прегръдки от оня, грам не ми хареса, за цял живот не станах гей, а свършвах стотици пъти на фантазиите си с мъже, сега от жена ми става само от мисъл, само от клипче, всичко е психика

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2416484257
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз мисля че изтръпвам яко когато ме приближи или докосне едно момче.Често се засичаме в автобуса.Мисля че и той усеща нещо гледа ме странно.Понякога сяда до мен а друг път мисля че го прави нарочно не сяда.Аз мисля че не сам дал повод за каквито и да е чувства или влечение или пък може да не е така.Друг път си мисля че всичко си го фантазирам и няма подобни намеци.Макар и безмълвни.Посъветвайте ме как да постъпя и дали ще сгреша.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d87af11e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   чист педераст си си, на 100% гей, няма такава измислица като БИ или си или не си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 76adea9e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не те знам какъв си, но ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!!! Ако искаш да имаш жена, деца и тн. КАЖИ И предварително да знае! Ще си спестиш много главоболия и най-вече травми за децата! Имам познати които така много се объркаха и си съсипаха децата! На мен жена ми е малко на двата бряга (не е пробвала, но сме си споделяли), но при жените е друго!!! Ако моята си легна с мацка, карай може да ме поканят :D, но ако мъж изневери на жена си с мъж това е страшно!!! Приемат го много зле, по-зле отколкото ако е било с жена! А и едното им дете тръгна в лоша посока!

ПС: До админите! Моля ви да публикувате този коментар защото този човек трябва да знае какво може да му се случи!

Модератор - Разбира се, че ще публикуваме коментара. Не публикуваме само коментари, които нарушават правилата на сайта, но всяко конструктивно изразено мнение е добре дошло.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 76adea9e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да знаете всички, че желнието за пениси и анален секс не ви прави гейове! Чували ли сте за страп он?

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c39bab472b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11, аз съм на твоето мнение. Жена съм и не бих имала проблеми със сексуалната ориентация на Автора, но ако ме лъже някой - това за мен е краят. Просто Авторът е бисексуален, голямата работа. Бих искала от такъв партньор да се пази с кондом и да се изследва редовно за ХИВ, но това е. Имам проблем само с лъжата и разбира се с противозаконни неща - например някой да дебне жени и да ги изнасилва или да си пада по деца. Това е отвратително, но не намирам нищо лошо в желанията на Автора, а и смятам, че ако просто има нужда от близост и без това не би ходил по мъже, ако намери своя пловинка, а за повечето бисексуални това си остава жената, защото такава връзка е и по-дълготрайна и стабилна.
Много си прав, че всеки човек трябва да си знае какво ще му се случи и да си направи избора. Моят мъж например още в самото начало ми призна, че не бил никога верен, винаги изневерявал и това съсипвало всичките му връзки. Аз му казах, че е ОК за мен и поставих условия - да е дискретен например, да няма любовница и да не ме лъже и какво се случи - точно на мен ми е верен. Мисля, че и при Автора, ако има жена да го разбере, неговите наклонности не биха били така екстремни. Мож би все още би имал фантазии с мъже и чат-пат някакви срещи, но като цяло би се кротнал. Не смятам, че бисексуалните мъже имат кой-знае какъв проблем. Всички си живеят в семейства, имат си деца. Гадно е да нямаш изобщо влечение към жените, защото не можеш да създадеш семейство, а гей-връзките рядко са трайни.

Номер 12, не смятам, че Авторът има това в предвид - той си харесва мъжете не само пенисите им - слап он може да прави и хетеро мъж, защото му харесва самата стимулация, но би-сексуалните си харесват и собствения пол.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1888112ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Aвторе, знaеш ли кaкво е ПAНсексуaлност.
Те не се определят кaто хетеро/ хомо/ трaнс/ би сексуaлни. Просто търсят любовтa без знaчение от полa. Говорят/споделят тaкивa, че зa тях е по- вaжнa любовтa, дори нa духовно ниво и не смятaт, че aко срещнaт товa в човек от същият пол е проблем. Доскоро не рaзбирaхa подобни изявления хорaтa, но вече сa рaзбрaни и приети кaто пaнсексуaлни. Почети по темaтa, може би си тaкъв.
Инaче съм съглaснa, че зaдължително трябвa дa споделиш, aко ще създaвaш семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker