Сексуално незадоволена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуално незадоволена!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4540 пъти
От 3 години насам си имам приятел. Отначало всичко вървеше супер, включително и в леглото, но сега не е така... никак не ми е хубаво, не мога да се предразположа, не се навлажнявам ИЗОБЩО, боли ужасно много и едва издържам докато свърши. Много го обичам, но не мога така, не ми харесва като ме докосва и не само, че не ме възбужда, а напротив неприятно ми е не знам какво да правя.. в момента, в който се опитам да поговоря с него за това започва да ми натяква, че само мрънкам и едва ли не го правя нарочно, но не е така искам всичко да си е както преди... Моля ви дайте ми някакъв съвет, защото не се издържа и нямам с кого да споделя! :/..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6d30874ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами авторка омръзнал ти е явно.
Ти на колко си и от къде.
Пробвай с някои друг да видиш така ли ще е!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fb6d043504
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хормонални проблеми имаш ли?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8f7821420a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Няма какво да ти давам съвет - казвам ти от личен опит, че "много го обичам" и "не ме възбужда" са две взаимно изключващи се понятия.. колкото по - рано признаеш пред себе си, че вече не искаш да си с този човек, толкова по - добре. Минала съм през това, повярвай ми сега съжалявам, че ми трябваше половин година да го осъзная;

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 00f24b7a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вашата връзка вече е приключила, време е да си намериш друг, които да те задоволява. Иначе и двамата ще страдате. Не е трудно да го оставиш, така той ще си намери истинската любов-сподели му проблема си

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ecf46db1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не ги слушай тези дето искат да си нещастна като тях, такива са пълни злобари, а понеже са самотни искат всичките хора да са такива като тях, и за това съветите им винаги към всеки от тип : зарежи го/я, пробвай да спиш с друг! и разни такива.
пробвай една вечер да си поговорите спокойно без да му кажеш че не те възбужда, кажи му че имате общ проблем и за това или да го обсъдите заедно или да ходите на секселог.
сменете позите, сменете местата, пробвай нови неща, нека да ти говори по различно, по нестандартни неща дето те вълнуват, не се предай никога ако си сигурна че го обичаш истински, само страхливците и простите хора пробягват кум чуждо легло за да уж решават проблемите си, ако някой се държи за любимия човек трябва да се бори за любовта си а не да се предаде и да го продаде.
потърси в себе си от кога почна този проблем, и защо не те възбужда? какво се променило в леглото, като все още го обичаш?
много въпроси трябва да мислиш за отговорите сама или с него или със специалист.
успех ти желая от все сърце.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 16046c2ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен, проблемът е във връзката. Помисли дали нещо куца там. Самият факт, че той ти "натяква" нещо подсказва някаква неудовлетвореност.
А при повечето жени това пряко се отразява и в сексуално отношение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ed8db8e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката : за съжаление съм на същото мнение като повечето от Вас и мисля, че тази връзка отдавна се е изчерпала.. не мога да му споделя проблема си, обвинява ме и ми натяква, чувствам се ужасно на ръба съм и не издържам... от една страна искам да бягам и да не поглеждам назад, но от друга не е малко време и хубави моменти сме имали и ми е жал да си тръгна ей така, но наистина не мога повече, тази връзка отдавна се е лишила от всякакво удоволствие! ... Благодаря Ви

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ed8db8e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката : за съжаление съм на същото мнение като повечето от Вас и мисля, че тази връзка отдавна се е изчерпала.. не мога да му споделя проблема си, обвинява ме и ми натяква, чувствам се ужасно на ръба съм и не издържам... от една страна искам да бягам и да не поглеждам назад, но от друга не е малко време и хубави моменти сме имали и ми е жал да си тръгна ей така, но наистина не мога повече, тази връзка отдавна се е лишила от всякакво удоволствие! ... Благодаря Ви

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 04deee15b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3 е абсолютно права. Но авторката май е от типа момичета/жени, които търпят това, което имат, само защото се страхуват от това, което може да получат, ако се решат на раздяла и опитат с друг.
Не разбирам авторката, след като по нейни думи гаджето й я отвращава, чий го дърви още при него? Една жена, когато е назадоволена е пълен кошмар за мъжа, защото става раздразнителна, заядлива, хаплива и т. н., а това създава и напрежение във връзката и дома.
Съветвам авторката да не си губи времето да се опитва да върне безвъзвратно загубеното, а директно да се разделя с гаджето си и да си търси нова тръпка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d30773aa09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вибратор му е майката. Взимай си един по-големичък и давай смело.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c6745deca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мен моята приятелка ми е страшно противна в социалните мрежи да общувам с нея, по телефона и страшно много ме дразни, понякога и в действителност се питам обичам ли я, не я ли обичам и при най-малкия скандал си казвам наум, че повече не искам да я виждам, че не я обичам, обаче като легнем един до друг, като я прегърна и се чувствам пълноценен и жив, а сексуално винаги ме възбужда, като я гушна и тя понякога и на улицата прави да сме и се унася, толкова успокояващо и действам, иначе се храним, караме и прочие. При мен е друг случая. Опитайте се да си дадете нежност ,да се прегръщате, да отидете на екскурзия заедно, да се смеете. При нас не върви както казах, но например на 14-15 бяхме цял ден заедно, цял ден се опитвах да не се поддавам на сприхавия си характер и импулсивност, не се заяждах, тя също беше добра и пак запалихме огъня, после пак го разрушаваме и така е при нас постоянно, не знам до кога ще продължи, но си даваме нежност понякога, макари рядко, усмивки и прочие и все надеждата ми се възвръща. Това да го смениш с друг са тъпотии, трябва да си 100% сигурна, аз до сега не съм бил и не съжалявам. Един път се бях скарал с моята и се хванах с една, но не стигнах до леглото, тя ми припада в ръцете пияна в една дискотека и щеше да умре, аз не съм се опитвал да я напивам. Друга пък с други проблеми ме накваси, аз не стигам до леглото, но виждам колко са долни повечето и се връщам пак при моята, която е сериозна при всички положения и ме обича, така че прецени си сама.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cf915a5ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, щом сама си стигнала до извода че връзката ви се е изчерпала незнам какво мнение търсиш тук. В същото време казваш че обичаш приятеля си - противоречиш си или го обичаш по някакъв друг начин?! Виж, има много начини да се разнообрази сексуално една връзка, стига двойката наистина да си пасват и да се обичат и държат един на друг - ако при вас тези взаимоотношения куцат просто забрави че има начин да спасиш тази връзка. Ако обаче само сухотата и степента на възбуда ви е проблема, а емоционално сте ОК - тогава е време да промените нещо в леглото. Може да разпалите страстите като вкарате играчки в любовната игра или да предприемете пътуване някъде на чуждо място с преспиване в романтичен хотел, дори може да поканите друго момче, момиче или двойка, всичко за което се сетите и някога сте си фантазирали да ви се случи - просто е въпрос на откровен разговор и взаимно уважение и доверие - но всичко това само ако наистина се обичате, иначе е загуба на време и енергия.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 25c05e6208
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Поговори с него или просто го зарежи. Няма ли хубав секс, няма и любов. Имала съм подобен случай, момчето беше хубаво, страшно добър и богат, но просто беше малко по стеснителен и не го биваше в леглото въобще. Като характери си пасвахме много, но когато легнех до него и ми ставаше гадно. Просто не се получаваха нещата, не ме възбуждаше, а може би аз трябваше по някакъв начин да го накарам да се отпусне. И аз дълго се чудех дали проблема е в мен или в него и един ден му изневерих. Няма да забравя този ден, сякаш не бях правила секс от години. Той разбра, заряза ме и ме намрази много. Много глупаво постъпих, затова най-добре поговори с него.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 96a90e559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Купи си увлажнител / лубрикант.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker