Ексхибиционизъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ексхибиционизъм
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 5557 пъти
Иска ми се и аз да започна една тема за ексхибиционизма при жените/мъжете. По принцип тук от време на време се появяват подобни теми, които следя с интерес. За да избегнем обвиненията, че всичко е само с цел "събиране на материал" ще призная, че наистина темата ми е интересна (както и на повечето хора) още от студентските ми години. В студентски град през 90-те обстановката беше доста освободена. Та идеята ми е да се получи място, където да се споделят преживявания, мечти и фантазии. Може би ще е добре модераторите предварително да поставят червена точка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: eb3056405d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   "Та идеята ми е да се получи място, където да се споделят преживявания, мечти и фантазии. Може би ще е добре модераторите предварително да поставят червена точка. " - най добре ще бъде, модераторите изобщо да не допускат подобни теми, защото червената точка нищо не помага. Ако "Сподели. нет" е сериозен сай, не би трябвало да толерира подобни измислици и простотии. Моля Ви модератори, не ставайте съучастници на опростяването на младото ни поколение, то и без това е почти морално разложено.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60c74a6c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едно мое бивше гадже мразеше из тях да ходи с дрехи. Абсолютно винаги, особено пък лятото беше чисто гола, дори без бельо. Не знам това дали може да мине за ексхибиционизъм, но предполагам че може, имайки предвид факта, че редовно щорите бяха вдигнати, и гаранция комшиите й са я виждали десетки пъти гола, макар тя да си въобразяваше, че няма такова нещо.
Също така не знам дали може да е добър пример, но много жени съвсем умишлено си купуват панталони с ниска талия, под които или не носят бельо, или обуват възможно най-миниатюрните прашки, за да може при всяко клякане да им лъсне задникът. Някои го правят несъзнателно, но лично познавам момичета, които точно с цел провокация и показване на част от задните си части, си купуват такива панталони.
Мъжкия ексхибиционизъм ми се вижда далеч по-развратен. Добре поне, че тези, които си показват пенисите пред малки момиченца са много малко, защото наистина чак такива неща ми се виждат прекалени. Всеки си има някакви фетиши, но специално ексхибиционизмът при нас мъжете така и не мога да го схвана.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b03fcee182
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Жените са най големите ексхибиционисти. Разхождат се постоянно голи, модата им е такава. Все нещо се подчертава или направо показва. Просто никой не гледа по този начин на нещата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 79567c26f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2, бе ти не можеш да го схванеш, защото не си болен от тази болест, или изкривяване на съзнанието да го наречем... При повечето хора, които го имат обаче, то е отчасти несъзнателно, отчасти е "по-силно от тях", дето се вика. Голяма част от тях изпитват огромно чувство на вина докато го правят или след като са го правили... то е обаче като да пръднеш или да отидеш по нужда - уж можеш да го контролираш, но само до някъде... ако го отложиш после ще е по-силно...
Опитай се мислено да се поставиш на мястото на такъв човек - той съзнава, че това което прави не е редно, не е хубаво, стряска и притеснява хората, но някакъв непреодолим импулс отвътре ги кара да го правят пак и пак... Не е от келешлък! Като пушенети, или пиенето, хазарта, яденето...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 11f2b496b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря за духовното израстване, което постигнах благодарение на този пост. Много е смислен и ползотворен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4238d8161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Преди няколко години живеех на квартира и в отсрещният блок една кака на около 30 години всяка сутрин се разхождаше из апартамента по бельо. Гледката беше хубава и се заглеждах. Една сутрин тя ме чакаше отпред и започна с въпроса "абе ти какво ме гледаш". Аз и отговорих подобаващо и след няколко дни вече ми направи страхотен стриптийз (с други работи след това). Оказа се, че ходела по бельо само защото не си харесвала циците. Май доста от жените харесват да се показват, стига да си харесват тялото :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 22d3cdfa1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Да, жените обичат да се показват, но ако се чувстват сигурни в тялото си. Ние тръгнахме по нуди плажове едва когато съпругата ми възстанови фигурата си след ражданията. Говорил съм с колежки и се оказа, че единственото нещо което ги спира да отидат на такъв плаж е именно фигурата им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker