Нормално ли е винаги аз да съм доминанта в секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е винаги аз да съм доминанта в секса?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3623 пъти
Здравейте. Момиче на 17 години съм и вече от една година си имам приятел, който много обичам. Ние си бяхме първите един на друг, не сме имали други сексуални взаимоотношения с други хора. Но от самото начало винаги аз съм отгоре, аз върша всичко, аз понякога съм по-груба (на него му харесва това де), аз съм активната в леглото, докато той винаги лежи и чака всичко да направя аз. Напълно пасивен е, но иначе му харесва, тоест стене и му е приятно, окуражава ме за още и т. н. В крайна сметка, винаги сексът е страхотен, особено след като аз контролирам нещата. И в живота съм си малко мъжкарана, може би затова е така и обичам да командвам в леглото. Но все пак ме гризе съвестта - ако на него нещо не му харесва, но го е срам да си каже? Ако например иска да съм по-нежна? Той е срамежлив по природа, не знам... но все пак се притеснявам. Имали ли сте връзка, в която в секса вие правите всичко, а партньорът/партньорката само лежи и пъшка? Аз, както вече каза, нямам абсолютно нищо против това, даже ми харесва, вече подчертах защо. Питала съм го, той казва, че и не него му харесва. Но все пак се притеснявам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 793b77d2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно още е неопитно дърво в секса. Не знам дали ще имаш нерви, и дали ще ти се занимава да го чакаш с годините да задобрее. А имай предвид, че хич не е изключено просто да не е толкова сексуален като теб, така че накрая да не се окаже и напразно чакането...
Ти си все отгоре, ти си все активната, обичаш да си по-груба - все едно описваш една моя предишна партньорка, с разликата че ние сме близо 15 години по-големи от вас, както и че аз хич не съм пасивен в леглото, но въпреки това често се е случвало тя да си иска директно. Струва ми се, че сте доста сходни, и ако съдя по личния си опит с такъв тип жена, с годините определено ще искаш все повече и по-качествен секс (а и по-извратен, всъщност), затова ако решиш да изчакаш тийнейджърската ти тръпка да задобрее, още отсега започвай да си го "култивираш" в секса, че като станеш на 21-22 години най-вероятно съвсем няма да може да ти насмогва, ако не започнеш да го "тренираш" още отсега. :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 36a3b7b15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В началото аз така бях с моята приятелка, защото не я познавах и не можех да се отпусна, сега се завъртяха нещата и аз съм доминиращия фактор, тя беше до 3ти, 4-ти месец, сега трябва да съм изморен за да ми хареса тя да води, преди го приемах нормално и оставях всичко в нейни ръце, но с увереността и доброто познанство дойде моята доминация, а от там и по-добрият секс, повече време и по-силна ерекция. Вие от колко време сте заедно

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d955c03008
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти сега хвалиш ли се, оплакваш ли се...
Ами пробвай да бъдеш и по-нежна - кой те спира? И ако е по-притеснителен и срамежлив не е необходимо да го питаш с думи - просто пробваш и гледаш реакциите му. Ако предпочита новото отношение, значи му харесва да си по-нежна и женствена!
И какво означава "нормално ли е?"? Връзката е СЪВМЕСТНО ТВОРЧЕСТВО - каквото си го направите, такова е. Според мен е нормално всичко, което не изтощава или унижава някой от двамата до смърт.
Пробвай (без да прекаляваш, разбира се). Примерно - не го търси за секс 2 седмици, нека той да те потърси и го направете по неговия начин. Ако иска нещата да продължат по старо му, но го е срам да си каже - все ще изрази някакво недоволство защо няма секс, и това ще е знак за тебе да продължаваш да действаш както ти си знаеш.
Аз лично обичам да сменяме ролите отвреме-навреме. Естествено всичко това е театър - и грубостите и нежностите, и двамата много добре го знаем. но докато има тръпка в това - ще го правим. А вие сте едва на 17 - имате цял живот да експериментирате, ехе-е-е...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b8cc87aa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесвам жени като теб, които доминират в леглото.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ca6656975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Няма място за притеснения. Ти какво ще правиш ако правиш секс с някой по-активен от теб, ако ти харесва ще лежиш и ще се наслаждаваш, ето това прави и приятеля ти. Щом и на тебе ти харесва да си активната всичко е ок.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b63a3483c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Брей, на 17 години много опит, много нещо. Така си го научила, те болшинството мъже в днешно време им дай само да лежат.
Важното е да доминираш и другаде, не само в леглото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0e19f0bc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Всичко е нормално стига да се харесва и на двама ви и да не причинявате зло на други. Това е единственото правило в секса. Всичко останало са обществени догми. Ти си решаваш дали да живееш според хорското мнение и правила или според своите собствени. Не търси под вола теле! Наслаждавай се на на момчето, което имаш и секса с него щом ти харесва.
Номер 1 ясен си от далече - пишман псевдо ебач и дървен философ комплексар. Не разбра ли че на нея така и харесва? Какви дървета какви колтивиранки? Те са на 17 все пак. Защо трябва да се изтъкваш тук на гърба на човек, който дори не знае, че някой го обсъжда. Много жестокост, много комплексарщина в тая държава!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae6a6a0e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 7, аз съм номер 1 и не разбирам забележката ти. Единственото, което правя е да споделям личния ми опит с жена, със сходни виждания като на авторката, с разликата че авторката е на 17, а моя пример е с жена, която е 10-ина години по-голяма. Но все пак тази жена ми е разказвала за тийнейджърството, когато е била на годините на авторката и приликите са на 99%.
Всъщност, като е на 17, какво от това? Ако се чувства сексуално по-зряла от партньора си, и ако има желание да отиде на следващо ниво в секса, което той не може да й предложи - тогава защо да си губи времето с него? Колко от нас си останаха с гаджетата, които сме имали на 17? В този ред на мисли, на 99, 9% е ясно, че това няма да е мъжът с главно М за нея, и ако тя вече чувства желание за по-качествен секс, но смята че той не може да й го даде - тогава за какво да си губи времето с нея?
Поне доколкото разбрах аз, сексът им е добър, но на нея й се иска партньорът й понякога да бъде по-активен, а той не е, и съответно това малко или много я притеснява. Е, с времето ще започне направо да я дразни неговата пасивност, в това съм сигурен, но най-добре ще каже след като мине известно време самата авторка на темата. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker