Шумният секс на съседите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Шумният секс на съседите
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 5261 пъти
На горния етаж живее момиче на квартира, мисля че е студентка. Явно от скоро си има приятел, тъй като до преди седмици не съм чувала такива звуци от нейния апартамент. Работата е там, че прави много шумен секс. Така вика сякаш някой я коли. Снощи пак го направи и затова реших да споделя с вас как реагира моят мъж :D:D:D Спред него това не са викове от секс, а били играели на нещо, защото според него не е възможно да се прави секс толкова дълго (говорим за около 30-40 минути). Той мисли, че това е възможно само в порното, понеже той свършва доста бързо (5-6 минути), а горе си издържат доста по-дълго. Снощи като ги чувахме пак твърдеше, че това не може да е от секс, много било дълго времетраенето. Играели били на някаква компютърна игра и затова викали :D:D:D Направо ме убива от смях. Как да го накарам да се позамисли, че просто ние го правим за твърде кратко време, а не съседите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: a05bc5e245
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами секс си е. Аз имах подобен проблем също като студентка. Живеех в общежитие и всичко се чуваше и имах съсед по стая, който ме харесваше - получих доста злобна забележка под вратата си от този тип по темата.
Става дума за секс игра, но пак сексуална, а мъжът ти трябва да го заведеш в някой секс-шоп и да го научиш на някои игрички... С мен какво стана - построихме си къща с вече съпругът ми и не се съобразяваме с никого

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5a1f31d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Да няма комплекс, че свършва толкова бързо и да не иска да признае, че съществуват двойки, които го правят по 30 минути? Имах три гаджета, които не падаха под час по никакъв начин, а от свирка не свършваха изобщо. Единият направо си каза, че никога не е свършвал само от орална. Та мисълта ми е, че "издръжливите", са често срещано явление.
Или на мъжа ти му е кофти, че свършва бързо и затова отрича, или наистина вярва, че абсолютно всички правят секс по 5 минути.
В интерес на истината най-хубавият и страстен секс съм правила точно с момче, което издържаше няколко минути. При това размерът му беше под средния. Бие всички останали. Кажи му, че е не е важно времето, а качеството.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b24ef4a54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Секса си е секс, но защо трябва да се вие като сирена, та целият блок да ви чува. Чак такава страст, едва ли. По скоро ви правят нарочно или е ваша идея, за да задействате съпруга си. Ами толкова може човека, трябва ли да му вадиш душата? Ей, нямате насита. На вас ви е лесно, отваряте краката и давай, а дали на мъжа е така лесно? Жените и в спящо състояние могат да правят секс, но за мъжа това е сериозен ритуал. Жени, бъдете по смирени, не тормозете мъжете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6c745d28e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е наистина доста неприятен проблем. Имах такъв с едно бивше гадже, дето ме дразнеше дори мен, защото просто крещеше много и адски силно. Изобщо няма да споменавам колко чукания по тръбите на парното сме получавали от комшиите (че за капак и леглото й скърцаше, което правеше ситуацията още по-неудобна), както и няма да обяснявам как ни убиваха с поглед, когато се засичахме по стълбищата. Наистина е много неприятно, когато някои хора не се съобразяват в леглото, особено пък когато в съседство на тях има възрастни хора и/или малки деца.
Колкото до разсъжденията на мъжа ти - секс по 30-40 минути се прави, но много рядко. Ако елиминираме т. нар. "любовна игра", самият акт много рядко трае повече от 15 минути, а ако трае повече, то обикновено е защото мъжът има проблем със свършването. Даже имам един такъв приятел, който прави секс по 2-3 часа, защото иначе не може да свърши и доколкото ми е споделял, това по-скоро е недостатък и за двете страни в секса, отколкото да е някакво предимство.
Иначе другото, което ти е казал е напълно възможно да е вярно - това за сексуалните игрички. Особено пък ако се забавляват със садо-мазо, или пък са си купили голям вибратор, който да опитват да го вкарат целия в мъжа и/или жената. Моето бивше гадже имаше един вибратор около 20 см., който след акт понякога си играех да и го пъхам, и след като започнех много злобно да и вкарвам вибратора до дъно крещеше наистина като заклана, но пък не ме и караше да спра, защото определено се кефеше.
Личния ми съвет към вас е да им направите рязка забележка, защото сега може и да ви кефи това, че съседите ви правят секс до вас, може дори да подобри вашия собствен сексуален живот, но в едно по-далечно бъдеще изобщо не е оферта да имате такива комшии. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eadb463424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами хвани си друг мъж аз съм на 29 и поне 1тия ми тек е по 20-5 минути,а ако сам във форма може и да мина час.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5c146a33f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Е, защо мъжът да иа комплекс затова, че свършва бързо- напротив означава, че жената до него го възбужда наистина много.
По темата: Ами вероятно е секс, ако ви пречи толкова защо просто не говорите с момичето..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e85a507918
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Забелязал съм, че има жени, които си мислят, че колкото по-силно викат, толкова по-хубав секс правят...
Тъжно е, попадал съм два пъти на такива в живота си, на едната която харесвах се опитах да обясня, че фалшивите и стонове не ми харесват и няма нужда от тях, но тя се обиди, а си бяха фалшиви отвсякъде.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0521a8a3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   При нaс трaе около 25-30 мин., но почти веднaгa продължaвaме зa втори, тa стaвa около чaс:).
Купи му нещо зa зaбaвяне нa твоя мъж, че гaдничко тaкa. Инaче, явно си мисли, че кaто ти го повтори няколко пъти, ще вземеш дa повярвaш:)))

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5fbd401812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   може да гледа порно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b06fa03d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз доколкото схващам от написаното авторката ни най-малко не е притеснена от виковете и стоновете на горния етаж. По-скоро иска да ни каже, че времето което прекарват с мъжа и под завивките е много кратко.
И... не и стига.
Авторке, имам въпрос - винаги ли е било така, или в последно време?
Ако от самото начало свършва бързо, значи просто си е такъв човека - обичай си го и не му натяквай, но... и нищо не пречи да се опиташ да го предизвикаш за повече ласки под "юргана"
Ако е от скоро, значи пак ти трябва да поемеш инициативата, ама не в леглото - първо виж другите неща - умора, стрес, липса на внимание - има много теми по въпроса - прочети ги.
Успех!
А и не казваш на колко години сте и колко време сте заедно. не че има голямо значение - там, където е имало памък има и огън дълги години, всичко зависи от вас двамата, ама от теб повече, да знаеш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e009ad61b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това според мен е възбуда, затова се чуват тези викове, но пък в крайна сметка не е нужно всички да разбират. А колкото до Вас с мъжа ти не се отчайвай, бързото свършване е знак, че му е супер готино. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e406239df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не разбрах какъв е основният ти проблем? Че студентката ви пречи с виковете си, или че не можеш да обясниш на мъжът ти, че свършва като тийнейджър? Или, че те е яд, че неправи секс по-дълго, като приятелят на студентката?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 94d42c92b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Никаква възбуда не е това, а чиста простащина и мода сред голяма част от младите. Много е вероятно и комшийката да е слаба в секса, и го докарва от преструвки. Имах такива "разкрепостени" над мен - най-обикновени келеши на 20 и 21 годишна възраст. Нито разговори помогнаха, нито полиция. Продадоха апартамента на друго семейство, младо колкото тях. Вторите бяха малко по-тихи, но детето, което направиха, също беше "разкрепостено" като тях. И те продадоха жилището и заминаха за чужбина. Сегашните са доста по-нормални, въпреки, че са на същата възраст. Интересното е, че не ви пука за тия глупости, а те вълнува друго нещо...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 05f2ee77c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   и ние имаме такива съседи.. дойде ли уикенда жената си вика някого и се почват едни викове по цяла нощ.. мисля че го правят по няколко пъти защото съм заспивала и са ме будили в 3 през ноща от викове.. веднъж мъжът ми чука по стената и ги напсува (те са точно до спалнята ни) вече 2 месеца продължава този тормоз.. не можем да се наспим особено когато сме на работа на другия ден.. много сме изнервени.. миналата седмица мислех да извикам общинска полиция.. вече не издържам.. виковете стават все по силни...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker