Проблем с ерекцията при дълга липса на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията при дълга липса на секс
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 8030 пъти
Здравейте,

Мъж на 33години съм, мисля, че привлекателен, с добро самочувствие и т.н.
Големият проблем е секса. Нека разкажа повече.
През последните 3 години не съм правил секс. Преди това имах връзка, която започна много трудно поради същия проблем. Няколко месеца се мъчихме докато накрая всичко тръгна супер. След като прекратихме връзката, няколко месеца чувствах изключително желание за секс, но нямах партньор. След това пробвах с проститутка - нищо не стана. Може би се притеснявам много, но не би трябвало, тъй като предишната партньорка беше много доволна и мисля, че се справях доста добре.
Възможно ли е проблема да е поради неправилно мастурбиране или порно (нормално е като няма партньор да прибягвам до тях)?
Сигурен съм в себе си, но просто "малкият" не ме слуша.
Просто ме е страх да заговоря жена, за да не се изложа после и не знам какво да направя. Мислех да пробвам медикаменти, но ми се струва прекалено изкуствено, а и не искам само чрез хапчета да правя секс. Трябва ли да се обърна към специалист? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: dcca85e6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Отговорът е един - стрес. Порното и злобарките нямат нищо общо. Стресиран си, вероятно от мисълта за предстоящия неуспех, това дето си го писал "с добро самочувствие и т.н." го разправяй на старата ми шапка. Попаднал си в порочен кръг - колкото повече мислиш за това, толкова по-зле става. Трябва да му намериш цаката и да пропъдиш от главата си всякакви мисли от рода "пак няма да стане". Казвам ти го, със съзнанието, колко трудна е тази задача. Може да пробваш с автотрейнинг. Друг вариант (не ти го препоръчвам) са алкохолът или психотропните вещества - ще ти помогнат, но ще станеш зависим от тях, имам приятел, който стигна до там, да не може да го вдига, ако не удари 100 грама.
Най-сигурното лекарство е (нека не прозвучи лигаво) любовта. Намери си жена, не просто за секс, а такава, от която сърцето ти да ускорява ритъма си и съзнанието ти да се замъглява и всичко ще се нареди от самосебе си.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 98ef1a324f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живея вече 10 месеца с един човек който има същия проблем, три години без жена, само на ръчна и сега дава засечки-много често, но не се отказаме да поправим нещата, има надежда, а не си заслужава да го зарежа само заради това, има прекрасно сърце, а за мен това е най важно, това ти го казва жена на 40 а той е със 6 год по млад от мен, желая ти успех и на теб

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ef716cfa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Изобщо не трябва да се притесняваш и да мислиш за това. На 36 години съм. Имах същият проблем с ерекцията, точно защото не бях правил секс тгвърде дълго време, и карах на ръчна. За жалост, така стоят нещата. Просто психиката се настройва по този начин, и като липсва контакт със жена, човек свиква на друг тип сексуална стимулация, след което при контакт с жена е доста трудно да си пренастрои психиката. Стигнах до там, че пробвах със едни хапчета. Обаче резултата беше никакъв. Просто на един етап си мислех, че на мен ми има нещо. Постепенно нещата се оправиха, и секса стана качествен. Така че, не се притеснявай, нещата ще си дойдат на мястото.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a58ce8f091
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Няма мъж ,който да не е засичал-просто не си признават. Проблема е в главата ти. Трудното е че при мисълта, че е задължително да ти стане ,го кара да падне. Вземи си едно малко хапче Виагра, внушението ще ти помогне да се представиш добре първия път, а след това няма да ти трябва. Другия вариант , е да попаднеш на скромна жена, която уж не иска да се чукате още първия път.Тогава винаги се получава,ако се дърпа в рамките на приличното:)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d6aaca621c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Всичко е в главата ти! Ако там си сортираш мислите и надвиеш страховете си, няма да има проблеми и с долната глава.

Не се тревожи, с практиката идва и съвършенството. Намери си гадже и действай. Ще отнеме малко време, но ще стане. Нищо ти няма, не си болен, не си луд, просто малко си загубил тренинг и имаш някакви скрити в съзнанието си страхове, които трябва да надмогнеш по някакъв начин.

Сексът първо става в главата и съзнанието на човек и тогава в реалността, затова виж сортирай първо мислите и изгони демоните от съзнанието си и тогава започвай с практиката, която евентуално ще те доведе до перфектността.

Успех!

Яги

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 264c5908cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   НЕ СИ ПОПАДНАЛ НА ТОЧНАТА ЖЕНА !!!
ОТ нея зависи много как ще се почувстваш !!!
ЖЕНАТА Е ТАЗИ,която ПРЕДРАЗПОЛАГА МЪЖА !!!
Не унивай , няма ти нищо !!!
АКО ИМАШ въпроси ......аз съм на лице !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 661688b052
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много благодаря на всички за мненията!!! Наистина не очаквах да са толкова смислени и се радвам, че мислите, че не съм луд :)))
Ще ви държа в течение при нови случки (надявам се положителни) и ще си позволявам пак да ви моля за съвети!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b7e2477dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Всичко е в твоята психика. Аз имах подобен проблем,обаче с една бивша приятелка.Много се исплаших,работата беше че не ме възбужда повече :).А виагра недей нито да си помисил да вземаш!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 40fb9e8df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има един много добър вариант знам го от личен опит просто си купи Невробекс-витамини B комплекс, хем полезни за тялото хем подобряват ерекцията на макс, взимай ги периодично, никаква виагра просто е вредна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker