Винаги ли става така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Винаги ли става така?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3734 пъти
От пет години имам връзка с един мъж. В началото всичко започна като на шега ( поне за мен). Никога не съм вярвала, че ще изкараме толкова дълго време, тъй като всичките ми приятели и познати бяха против него. В началото се криехме и не казвахме на никого, после като мина малко време се разкрихме. До скоро всичко вървеше добре. Още повече, че започнахме да говорим за брак, семейство, дом, деца. За мен всичко е както трябва, но за него май не е така. В началото правехме секс много по-често отколкото сега. А той е доста сексуална натура. Последно време аз нямам голямо желание за секс. Вечно ми е изморено или притеснено за нещо и изобщо не ми е до това. Миналата вечер след като му отказах ми каза, че в най- скоро време ще си намери любовница. Това ме накара да преосмисля нещата ако от сега си мисли такива неща как ще я караме за напред. Не съм от онези глубави и наивни момичета. Знам, че всички изневеряват, но от сега да си го мисли и да ми го заявява какво остава за напред. Не искам разбито семейство. Не искам децата ми да бъдат деца на разведени родители. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: f82fae2432
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете са с по-различна психика. Те просто имат нужда от секса. Не казвам, че трябва да правиш нещо насила, но...имай в предвид това. Поговорете, изяснете нещата. Помогнете си взаимно. Ако имате желание може да оправите отношенията си. Успех ви желая!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 17e57989e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако това ще те успокой и аз имах подобен случай. С бившия ми приятел бяхме 4 години заедно, и естествено аз като много други жени, не винаги имам желание за това. Но колкото по-настоятелен ставаше той, толкова повече аз нямах желание. Никога не ми изневери макар да ми ги говореше същите неща, че за това мъжете изневерявали, че и той щял да го направи. Поговорих с него и му обясних, че колкото повече ме напъва, толкова повече ме отблъсква, помолих го да изтърпи, че е само период. Добре, че е разбран схвана какво му гоговря разбра ме и много рядко след това сме имали подобни проблеми. То пак си зависи от човека, но аз съм на мнение, че ако човек срещу теб е разбран, ще уважи това, което чувстваш просто трябва да поговориш с него. Надявам се всичко да се оправи. Успех:)))

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1a85f83304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Можеби пр0ст0 иска да сеоплашиш.. и да бъдеш с нег0.. не го избягвай така все пак мжете си имат нужди.. и ако един мж си намери люб0вница т0е защото ние самите не му даваме нещ0 0т к0ет0 т0й се нуждае :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3be5fa37ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички мъже имат нужда от сексуален живот. Когато една връзка продължи по дълго честотата на половите актове се разрежда. Въпреки това за да има здрава връзка трябва да има и сексуален живот. Много жени секса го приемат като задължение и често отказват на партньора си оправдавайки се с различни причини. При повечето жени това се дължи на полова студенина. Това се смята за психологично отклонение и трябва да се лекува.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 611b295922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всеки знае, че мъжете и жените по различен начин възприемат секса. Но това не е по темата. Според мен авторката търси отговор на въпроса: "А сега от тук накъде?". Слушай мила, ако го обичаш истински (а дали е така?) това никога няма да е проблем. Би следвало телата ви сами да се настроят едно към друго. Без уговорки, без компромиси. Живея вече 6 години с жена си и никога сме нямали такива проблеми. Както и с връзките си преди това. Но винаги съм уважавал и обичал тези жени. Дори понякога имаме близост и без да осъществим полов акт. Просто нея вечер не прехвърчат искри... А ако има дисбаланс в едната или другата посока, решаваме въпроса с подходящата техника. Чувала си за орална любов например, нали? Но винаги най-важното нещо е ЛЮБОВТА!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker