Изпитвам отвръщение към секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изпитвам отвръщение към секса
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3983 пъти
Здравейте! На 18 съм и досега съм правила секс три пъти. И трите пъти изпитвах отвръщение. Сега съм с нов приятел и той иска да пробваме, но аз имам чувството че ще повърна само като си представям гледката. Какво да правя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 97447c8082
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на психолог, освен ако искаш да живееш като асексуален човек. Не можеш сама да преодолееш проблема си, а приятелят ти ще те зареже, защото ще разбере много скоро за проблема ти

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d1f1c35f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Травма в детството? Опитай се да си спомниш от какво е провокирано това отврАщение. Дали си заварвала родителите си докато са правели секс, дали си виждала някой възрастен чисто гол като малка, дали някой педофил се е опитвал да те докосва. И наистина посети психолог.
Успех ти желая и дано отново преминеш при тези от нас, които всекидневно откриваме нови и нови удоволствия от секса. :)))

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9c6caa1614
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Към коментар номер 1 - тя ако е асексуална, дори няма да си даде сметка, че има проблем, а просто ще си мисли, че другите отдават твърде голямо значение на секса и го превъзнасят много.
Имах една такава сексуална партньорка, която е тотално асексуална, и изобщо не й пука, а доколкото знам и до ден днешен има балъци, които да и се натискат. Не знам дали психолог би им помогнал, но такива хора са наистина голям кошмар за партньорите си. Не вярвам авторката със само 3 сексуални акта зад гърба си да може да се определи като асексуална и/или фригидна, но ако понатрупа опит и практика, а все още изпитва отвращение към секса вече ще е друга ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ec4d9df025
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам същият проблем. На 25 години съм, правила съм го 3 пъти и с тримата ми се повръщаше след това. Не мога да разбера как всички правят секс и да за мен секса е мръсно и гадно нещо. Особено свирките! Защо иначе се крият хората като го правят и не говорят открито за това сякаш е нещо нередно. Ако беше нещо нормално според мен щеше да се прави публично. И нямам травми в детството, не съм виждала родителите ми и такива неща. Фригидна не съм, защото изпитвам удоволствие, особено от мастурбация и мастурбирам няколко пъти на ден. И ми е много по-хубаво от секс. Асексуална не съм, защото имам желание и съм много страстна и темпераментна даже. Просто при гледката на гол мъж, не знам дали аз съм попадала на грозни тела, или просто е грозна гледка. Някакви косми и члена и тестисите изключително грозна картинка. Като ги видя по слипове също ми се драйфа, нищо възбуждащо не виждам. Гола жена е малко по-хубава гледка все пак. Не съм лесбийка, харесвам еднакво мъжете и жените. Но малко повече като че ли мъжете.
Също гледам порно и ми харесват много перверзни неща и груби най вече ме възбуждат. Но на практика мъжете, с които аз съм била даже не са ме възбуждали да не говорим да предизвикат желание в мен. Обикновено съм лежала и съм чакала наготово с тях, като съм избягвала дори зрителен контакт за да не ги гледам. Гледах моето си тяло, което е много секси и възбуждащо. Имам и татуировки и пиърсинг и съм изцяло обезкосмена, за разлика от тях.
Много често харесвам някой и той мен, обаче не иска да ме чака толкова, колкото аз имам нужда и се отказват да чакат. За това накрая го правя с такива, които не искам. И сега един ме чака 5 месеца, но в какво се изразява чакането му- пише смс-и, кани ме на парти, или да пием по нещо вечерта, аз не съм приела, той продължава. Което за мен не е ок, иска вечерта да се видим, ако може да ме мине, ако не- ще иска вторият път да ме мине. Не може ли просто да ходим първо на кафе, на кино и след 1-2 месеца да го направим, а с него май никога няма да го направя ако продължава така. А той наистина ме харесва, на 31 е, аз ли съм задръстена какво става незнам. Можете ли да ми поставите диагноза?
До авторката:Мисля да поизчакаш още една, две години, някои хора узряват сексуално по-късно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7317cc5eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами то както и да го погледнеш секса си е една голяма гнусотия.
Човешката душа няма нужда от това преживяване, тя е щастлива от други неща.
И въпреки всичко това го правим и искаме да го правим, нали така?

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 352447fb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Искам да кажа нещо на номер 4. Моя мъж не е много по хигиената и много мирише та едвам го понасям, обаче като ми се прави секс ми мирише толкова хубаво че вдишвам дълбоко от миризмата му и си примирам от кеф, по прекрасно ухание от неговото не съм вдъхвала и само му повтарям колко е прекрасен и че е най-красивия мъж на света. Всичко е до любовта - като не обичаш някого и не те привлича, ест че ще се гнусиш :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eea8f6e242
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на 18, била съм само с един човек с когото съм и в момента. Първите 6-7 пъти докато свикна, защото беше нещо ново за мен се молех да ум на свършва по-бързо, защото ме болеше супер много и ми беше неприятно. А когато тръгваше да ме докосва с идеята да правим нещо, просто изтръпвах при мисълта.. даже някой път ми е идело да ревна :Д ноо с времето всичко се оправи, секса си стана много приятен. Може да не ти е харесвало с предишния ти партьор, просто той да не се е справял добре(или там колкото са били). Опитай с това момче да видиш как е и ако вече и с него не изпиташ удоволствие, се обърни към психолог или сексолог наистина :) Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ad65caaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто трябва да изследваш тялото си, научи се да мастурбираш, изследвай G точката си.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0d836f1186
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До авторката и 4:

Възможно е да попадате на мъже, които не могат да ви предразположат. Колко дълга е любовната игра? Друга вероятност е вие самите да сте прекалено аналитични и критични. Ето при номер 4 се забелязва точно това - свръхкритична е към себе си, затова става и свръхкритична към другите и когато другите не изпълняват нейните изисквания, тя ги отхвърля. Това е резултат от изискващи родители. Родители, които се карат на децата си да направят това или онова. Сложила си е татуировки и пиърсинг като символ на отхвърлянето на родителския контрол. Нарцисизмът и автоеротизмът също са стигнали до висша степен. За съжаление на 25 години, подобно поведение се оправя трудно (ако иска да го оправи, разбира се).

Съветът ми е да промените гледната си точка за околните.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: d785c50eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Без обида, но аз си помислих, че имам проблем, че съм бисексуален, но тялото ти явно не иска секс и затова изпитваш отвращение :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c94797e4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз моята жена я предразполагам поне няколко часа докато се възбуди, а съм бил с такива дето сами си искат (преди нея ВЕРЕН СЪМ! ). Всичко е строго индивидуално! Почвам като се прибере от работа, защото тя се връща вкъщи след мен и разтривам малко гръбчето раменете, правим си вечеря, вечеряме, докато мие чиниите и помагам, ама заставам зад нея и се прилепям плътно, тя ми казва че и преча ама аз си продължавам. Гледаме телевизия прегърнати, може да и помасажирам крачетата, целувам я, опипвам я, масажирам я. Абе любовната игра ми е няколко часа и без нея се стига до "Ох мило днес не мога боли ме глава, уморена съм, ще ставам рано" - редовните женски номера! Така че проблема е в липсата на ласки преди акта!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9c2b2ee3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-добре стани монахиня. Отивай в манастир.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 97447c8082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11, проблемът на жена ти е, че не ? се прави секс с теб иска внимание и да се прави на интересна или си има любовник, но проблемът на хора като Авторката е за психолог
Не че жени като тази на номер 11 са нормални, но те използват секса за манипулация или за някакви други цели (внимание), но не изпитват отвращение към секса.
Първата ми жена беше подобен индивид и накрая като стигнахме до 2 пъти секс на година и я зарязах. Аз ако исках да бъда монах, щях да влезна в манастир. Ожених се за любовницата си и вече повече от 10 години правя ежедневен секс и дори бременности и болести не са ни били проблем. Никой мъж не заслужава пренебрежение от жена си, а жени като Авторката просто са болни и трябва да се обърнат към психотерапефт

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1286f4c267
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Н 13, не съм 11, но говориш глупости. Aз съм подобнa нa съпругaтa нa 11, обичaм сексa, но още повече повече обичaм внимaнието и глезотийките от съпругът си. Хaйде убий ме с кaмъни зaтовa:)))
Не кaзвaм, че сaмо тaкa получaвa секс, дори честичко го нaпaдaм от врaтaтa, но и със и без секс обичaм и другото.
И дa, определено се лигaвя и aко трябвa и нa интереснa щесе прaвя ( не се нaлaгa) зa внимaнието му. Но ме интересувa единствено и СAМО неговото внимaние. Хубaвa женa съм и не липсвaт " фенове ", но сaмо моят съпруг ме вълнувa и сaмо глезотийките от/с него.
Тaкa че, н 11 си е много добре дaже:)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 97447c8082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   н14, глупости говоря? Аз имам опит. Ти изобщо не си кати бившата ми. При нея например, за да правя секс вечер, трябваше цял ден да я глезя и да стъпвам на тръни... и то не е сигурно, че ще пусне. Сякаш ? беше от злато. Дори, за да направим децата беше ад. Като да се молиш на Богиня - мисля, че това ? харесваше, но да използваш секса срещу мъжа си е временно успешно. След третата година си намерих любовница и така с любовници избутах брака, но нито минутка повече от необходимото. Сега бившата ми жена ми е просто една свадлива стара лелка и стои сама. Пробва се с мъже, но нали се сещате, че като няма брак и деца да ги изнудва - онези се чупят за 1 седмица. Сега е сама и хобито ? е да измисля гнусотии за мен, но вече не ми дреме - имам си всеки ден хубав секс, имам си малки дечица, другите ми деца ми идват всяка седмица на гости, а тя си стои и кукува сама, защото кой иска дори да пие кафе с такава. За петдесетия ? рожден ден ще ? изпратя дървен вибратор - това ще е последният ? любовник - дано той ? угоди.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: cb950c0cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм момче на 24 и изпитвах същите чувства спрямо секса, но първият ми път бе много лош с грозна и дебела жена, а винаги съм бил момче, което се възбужда според това което вижда, а не заради пенисът си и секса, за това после няколко години имах травма и не исках да правя секс, гледах порно, но не исках реално да спя с момиче. В един момент се хванахме с една и станахме гаджета и в началото все тя ме караше за секс, аз все не исках, не бях и добър в секса, след като никога не съм го желал и не ми е липсвал, но в последствие и психологически започна да ми харесва и го правя с удоволствие, вече не е същото, но определено съм имал травма с дебела жена, а това имах и по-малък член, някакви комплекси. на 18 когато бях за пръв път с жена бях с 13 см, сега е повече, но бях комплексиран

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a03107c041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е, хубaво 13/15, но твоето е друго. A човекa е кaзaл, че се " нaтискa " от врaтaтa в смисъл внимaние въобще, a не дa и се моли. Мaсaжчетa, опипвaне, ей тaкивa съвсем нормaлни нещицa, която кaрaт всякa женa дa се чувствa желaнa. Съвсем не знaчи товa, че се прaви нa интереснa в смисълa, който ти влaгaш. Не съди зa всички сaмо по собственият си опит. ВСИЧКИ жени искaме внимaнието нa съпрузите си, но мaлко сa кaто твоятa бившa съпругa. Товa искaх дa кaжa. Пък и виж, че н 11 се стaрaе дa бъде ПОЖЕЛAН, не нaсилa дa я принуди, което знaчи сaмо, че си се обичкaт с женa си. Дори и дa не е толковa сексуaлнa, не може дa му устои кaто е тaкъв котaрaк около нея. Зa товa стaвaше думa.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d3846da0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От 4, благодаря на номер 9 за учудващо точният коментар.
Свръхкритична съм определено и към себе си и към околните. Освен това съм си станала и самодостатъчна.
Рядко срещам наистина някой, който да става според моята представа. Този наистина става по повечето ми критерии, но пък комуникацията с него куца. Може би понеже не се познаваме добре.
Явно не допира само до секса при мен. Аз като цяло не разбирам защо хората са по двойки, понеже за мен всеки се ражда и умира сам. И трябва да си е сам в живота, не знам защо трябва да има половинка. Или защо пък да не са по тройки, ако нещо липсва в една двойка, трети човек ще го запълни. Важното е да има хармония и на хората да им е хубаво да са заедно. А на мен ми е най-хубаво сама.
Значи по същество, правила съм свирки 2 пъти, е няма как да ме убеди жена това че и харесва. Не си представям какво му е хубавото на това. А постоянно чета по форуми как и колко обичали да гълтат и какво неописуемо удоволствие е да се давиш, докато ти го хакат в гушата и някакви лиги и сокове се разтичат. И те обясняват като си обичал човека, не знам си какво, ами като го обичаш този човек гълташ му спермата и храчките, защо не му пиеш пикнята и не му ядеш лайната? И за аналният- уж има една дупка по предназначение. Това не ви стига, та трябва да запълните всяка женска дупка. Порно филмите промиват до такава степен мозъци, че скоро ще започнат и в ушите, ако вече не за започнали. Женките пък си правили клизми, за да става по-лесно, внимавали какво ядат и те. Освен че ги дупчат там, откъдето се изхождат, някои го поемали в устата от гъза и колко било възбуждащо. Не знам аз ли не съм добре, или всички други са луди? !
До 9:Относно любовната игра:С първият и вторият много дълга любовна игра и тялото ми се възбужда много, но психически не и ми е гадно. Вярно казват секса е в мозъка на жената. Тези аз хич не ги исках, просто тогава бях загоряла и не ми пукаше кой ще е донорът на уж удоволствието ми. Та после се чувствах доста по-зле от преди това и ми се гадеше много.
Особено това, което номер 6 казва, благодаря ти за отговорът, но това е абсурдно. Супер неуважително спрямо теб, че той не е с добра хигиена и аз на твое място не бих го търпяла и миг. Бих повърнала, ако някой нечистоплътен дори говори с мен, да не говорим да си легна с него. Извинявай, за грубият ми изказ, но това е мое мнение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 40af9086f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Повече от ясно е ,че момичето е асексуално . Не го пращайте на психолог .

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 40af9086f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Към номер 8. Най-накрая едно нормално момиче... Не знам какво да кажа... АДМИРАЦИИ.. Радвам се, че все още се раждат такива хора...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker