За бързото свършване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За бързото свършване
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 4303 пъти
Здравейте!
Първо ще помоля темата ми да бъде публикувана, тъй като търсих подобна, не намерих, а за мен е важно да чуя мненията ви.
С приятелят ми сме заедно от 3 години. В началото на връзката бях прекалено влюбена и си казвах, че секса няма значение. Аз давах всичко от себе си, за да му е хубаво и не изисквах нищо. Така си остава и до ден днешен. Той свършва за не повече от 5 минути, след което не може да повтори, не му става. През тези 5 минути гледа да направи своя кеф, мен кучета ме яли. За това, че повторно не му става или му става и спада много бързо казва, че вината не била в мен, но може и да е.. На външен вид съм далеч от идеала му, който лично аз не намирам за привлекателен, но.. разни хора, разни идеали.
Говорила съм с него много пъти, и мило и разбрано, и по-остро, но сякаш говоря на стената. Все ще се старае и все нищо не прави. Знам, че имам вина, че така съм го научила, но.. може ли да се направи нещо по въпроса или е прекалено късно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41cc7085fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вината не е в теб, а това че ти говори, че си далеч от идеала му е глупост - просто се пробва да си избие проблема някъде. Купи си вибратор и му го покажи, можеш да му покажеш и как действа.
Друг път не прави компромиси в такова фундаментално нещо. Ако искаш да правиш някога качествен секс с мъж, то трябва да се разделиш. Ако не ти е бил важен сексът - ще го правиш с машинки, но този човек няма да се промени. Най-вероятно и мастурбира често, ако е физически здрав. На може физически здрав млад мъж да не може да повтори. Мъжът ми е на 53 г. и го правим многократно, а твоят сигурно е на 20 г. и не можел? Ало - не може не може, може не искам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8848f94115
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1
Мъжът ти пула виагра, ако се напънел малко ще го хванеш!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: efa4874039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката: Но аз виждам желание.. С влизането от вратата той иска секс, след това опитва да повтори, но.. му спада. Другото, което си мисля е, че просто иска секс, а не иска мен, затова втория път му спада, което той отрича..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 70a219479c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с него. Защо теб кучета те яли? Коя зодия е той?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1e310036f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Една жена, ако не я задоволява мъжът й става отвратителна, направо не те знам ти как си успяла да издържиш толкова много време. И аз бих те посъветвал да си намериш ново гадже, вместо да се измъчваш със сегашното. Даже и да останете заедно, в секса няма да задобее, защото очевидно просто толкова си може, така че или ще си ходиш незадоволена, или ще си хванеш един или повече любовници, а в нито едно от двете действия аз не виждам смисъл.
Скъсай с него, но не му спести причината - кажи му чисто и просто, че не те задоволява сексуално, та дано поне се опита да се старае повече с бъдещите си приятелки, че с теб явно вече е загубена кауза.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 37a2ffaf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момчето не е машина за секс, Господ му е дал толкова, колкото е необходимо. Това, че някои жени искат да превърнат мъжете си в секс-машини, със способностите на вибратори, това си е техен проблем. Който иска да носи брада, си купува и гребен. Момчето не иска брада!? При такива разсъждения, по добре се разделете. Има и другомислещи жени. По важно е, какво излиза след тези 5 минути секс, отколкото, колко може да стърчи. Има жени, които са благодарни и за един жив сперматозоид, а не за 1 час секс. За начесване има машини, предназначението на мъжа не е чесало, или дилдо. Ако беше умна жена, щеше да го ползваш за по продължителна любовна игра и за тези 5 минути щеше да постигнеш онова което други жени постигат след едночасово чукане, но без любовна игра. В крайна сметка, важен е резултата, а не убитото време. Явно не обичаш момчето, по добре го остави на мира. Иначе трябва да го тровиш с хапчета, които е по лошо от раздялата. По важно е какво изпуска, а не, след колко време го изпуска.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4e848198cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Егоизмът му в сексуално отношение не може да няма проявление и извън спалнята. Как се отнася с теб по принцип? Замисли се.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ae6f3f2d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката: С мен се държи страхотно, на него така си му харесва..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4b42c58164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми зарежи го...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cc4bb79124
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №6, сексът при хората, за разлика от животните е и с цел удоволствие, а не единствено с цел размножаване. Какъв жив сперматозоид, какви пет лева? Всъщност и делфините го правят за удоволствие, а не само за да се размножават. Никой не ти говори за лашкане един час и секс машини. Явно имаш проблем със стерилност под някаква форма, за да мислиш по този начин.
До авторката: Или е тотален егоист в леглото, или не го привличаш достатъчно и той си отбива номера. 5 минути си е отвсякъде малко, особено пък без любовна игра. Виж, за да забремениш някоя жена, ако сте физически здрави, ти стига и по-малко от 5 минути...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c7130649da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   първо момчето явно няма много сексуален опит.. авторке не се гневи.. кажи му да потърси информация за бързото свършване.. има мн техники да се научи да се контролира.. и моят свършваше за 5 минути но четох ме и сега се спира и акта е по дълъг и има удоволствие и за мен.. също така е много важно да има любовна игра.. ти трябва да го научиш как да ти достъавя удоволствие..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41cc7085fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 2 от 1 - Съпругът ми не ползва Виагра. Сигурна съм, защото работим заедно, живеем заедно и правим секс от много години, през които не се е променила интензивността и абсолютно нищо, а вкъщи няма къде теоретично да държи подобни хапове без да ги намаря. Деца, ако си въобразявате, че на 50 г. животът и сексът свършват, жестоко се лъжете.
Лошото е при хората, при които изобщо не започва. Ако единият особено не е задоволен, тогава връзката няма бъдеще

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 86c7eb28ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10, каде го прочете, че секса при хората е предназначен за удоволствие? Това, че на тебе ти се иска да е така, не значи, че природата е решила същото. Нима човека е привилегирован от природата? Нима същите природни закони не важат и за него? Щом половината мъже имат този "проблем", според жените, значи не е заболяване, а е даденост от Бога. Нима всички жени имате огромни гърди? Как да се чувстват онези с по малките? Нима те са непълноценни жени? Могат ли да хранят бебето си? Могат, тогава нямат проблем. Колко процента от жените са с големи гърди? Вероятно по малко от половината, какво да правят другите, да слагат силикони ли? А какво удоволствие ще е за мъжа, да мачка силиконови цици, все едно мачка найлонова торба пълна с вода. Сигурно и за богомолката е удоволствие, след секс да изяде мъжкият. Както вървят нещата, един ден и на жените това ще им се прииска. Няма угодия. Като сте нимфоманки, купете си пособия и се чешете колкото искате, защо трябва да тормозите мъжете с вашите проблеми. Ако е било нужно, Господ щял да го направи така, както някои ненаситни нимфоманки искат, да е нащрек 1 час. Сега за мен, ако толкова те вълнува дали имам проблем със зачатието, не нямам. Имам си двама сина и вече две внучки. Нямам проблем и със жената, слава Богу, че тя не е като вас-ненаситна. Ако авторката имаше чувства към момчето, нямаше да пише до подобни форуми, а щеше да намери начин, как взаимно да се задоволят. Ако се обичат и с пръсти могат да стигнат докрай, но не и да го хули. Затова, по добре да се маха и да го остави на мира. Да си намери един нерез да грухти върху нея един час и дано стане щастлива. Ако само в това вижда щастието, пожелавам й го!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ba594523c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Да.. за бързото свършване не трябва да се хвърля вина само върху мъжа, и после той да си търси медикаменти, защото се е комплексирал... като вземе да свършва, забий си ноктите в гърба му и се прави, че ти остава малко, и ще видиш как ще се разсея от болката, 20 мин. няма свършване!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: efde3be8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 1. На 53 г. и нищо не се е променило?!? Глупости!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 936ee294f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Зарежи го! Веднага! Мъж ти го казва! От този човек няма да видиш нищо. Толкова му е капацитета и занапред по-зле ще става.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aaa8f81a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Н 13, хубaво е, че женa ти явно е aсексуaлнa или просто е много дискретнa. НЯМA друго обяснение зa вaшето. Aко сексa беше сaмо, зa дa се рaзмножим, тъй кaто споменaвaш и Бог, тa ТОЙ нямaше дa ни дaде и клитори примерно:) нямaше дa изпитвaме удоволствие. Колкото и дa е перфектен мъж в всичко друго, aко се рaзминaвaме в сексa, той не може дa бъде нищо повече от приятел. Може би женa ти се е нaдявaлa с времето, че ще можеш или пък сте " нaпрaвили белятa", но имa другa причинa дa продължaвaте зaедно, със сигурност обaче сексa не влизa в НЕЙНИТЕ причини. И aко послухтиш, нaй- вероятно ще откриеш и зaместителят.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cc4bb79124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №13, не е необходимо да си го чел, макар че доста литература има по въпроса. Че съм чела, чела съм, но това, което казвам не е в резултат на четене, а на елементарно мислене. Ако природата го беше решила така, жена ти щеше да се разгонва два пъти годишно и тогава да правиш секс - това е секс с цел размножаване според природата. Ти като имаш двама сина, защо не си спрял да правиш секс? Замисли се малко какви глупости дрънкаш. Този проблем го имат мъжете, които са егоисти в леглото и не само там, които имат проблем със задържане на ерекцията и гледат да свършат, защото ще им спадне и мога да продължа още. Може да се дължи и на липса на опит в началото. Но определено има начини да се забавя еякулацията, защото жената постига оргазъм по-бавно от мъжа и ако на на мъжа му пука, ще се научи да го прави. Няма добър любовник, който да свършва за 5 минути- питай която жена искаш. Не че 60 минути те правят добър любовник, защото това да си такъв включва и други неща, а не само продължителност на акта. А тези истории с пръсти и други можеш да прибягваш до тях, но не всеки път сексът да е под тази форма и не 20 години. Реакцията ти показва определено проблеми по отношение на секса и без да съм психолог го твърдя. Оправяй жена си щом на нея така й харесва - за 5 минути и бъдете щастливи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2e7c5312cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   О, да със сигурност н 13 си има помощници, но си заравя главата в пясъка и нарича нормалните жени ненаситни, само защото искат качествен секс. Приятелю, всички жени искат хубав и задоволяващ секс и ако твоята си мълчи или те оставя да вярваш, че е доволна от уменията ти, то вчрвай си щом това те успокоява, а тя ще си намери, не я мисли.
Ж 51

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2e7c5312cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Момиче пише ти жена на сериозната възраст 51г., не мисли, че ще се промени. Имала съм такъв като него, ходех си перманентно незадоволена и накрая намерих друга причина и се разделихме. После се запознах с мъжа ми и разликата беше от небето до земята. Няма бъдеще вашата връзка, секса е за двама, а не само за него, ако можеш да го търпиш при това положение, давай, но знай, че с годините ще се превърнеш в истеричка или ще последва неизбежното-ще си намериш любовник.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41cc7085fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да бе, номер 14 - по твоята логика мъжът ми е виновен, че имам болезнена менструация...
Що за глупости.
Имах навремето приятел, който ме обвиняваче, че му падаше - била съм дебела, после висока, какво ли не ми измисли, а не беше вярно. Има едно решение - смяна на партньра. Ако той не иска да се лекува, вие не можете да го излекувате. Молила съм го като малко детенце да отиде на лекар -не щеше!
Всеки е отговорен за своето тяло. Ако един мъж има проблеми с ерекция, свършва бързо - да се лекува физически или психически. Жената може само да помогне на индивид, който желае промяна. Ако търси проблема за такива неща във вас - бягайте, момичета.

Номер 15 - ако щеш ми вярвай. Съпругът ми в леглото дори с годините стана по-добър. Правим секс от 1999 г. заедно и знам за какво говоря. Ако нещо се промени, то е че имаме повече време за секс и повече доверие да споделяме фантазии и да ги реализираме. Правим в почивните дни дори два пъти на ден секс и може да свършва и бързо, и бавно - както сме на кеф, но най-важното - няма проблем с ерекцията и може да повтаря дори. Всичко зависи от това дали човек е здрав, дали е запазил желанието си към партньора и за секс като цяло. На 50 г. не свършва света нито за мъжа, нито за жената.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6d47d8ec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   17, 18, 19, -№13 съм. Никой не ви е искал мнение и коментари, каква ми е жената и какво прави. Имате зададена тема, умувайте си по нея, но съм убеден, че нищо полезно няма да предложите на авторката. Щом 3 години не е променила нищо, мислите ли, че с няколко неправилни съвета, нещо ще се промени? Затова, най доброто което може да направи, е да остави момчето на мира и да си намери друг, но не и да го тормози. От коментарите ви се убедих в истината на поговорката " На жената по лесно можеш да напълниш... , отколкото главата". Нямам намерение да пълня нечия глава или да убеждавам някого, живейте си както намерите за добре, но не давайте съвети как други да живеят и какъв е животът им. Всеки сам избира как да живее и никой няма право да се меси в живота му. Като махнем оплакванията на авторката, остава единственият въпрос-" може ли да се направи нещо по въпроса или е прекалено късно? " От коментарите не се открои съвет, който да й помогне да бъдат заедно с "приятеля" си, а по скоро се дават съвети, как да се разделят. Единствено №11 е дал най приемливият и полезен съвет. Нищо не пречи на авторката, да го приложат с приятелят си на практика. Дано помогне, но авторката сама се е убедила, че промяна не очаква, защо тогава повдига тази тема? Като не й харесва, щом не си допадат, по добре да се махне от живота на момчето. Защо трябва да се залъгват и да си губят времето?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: baec39969f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Н 13/22 ТИ беше онзи, който се изкaзa зa нормaлните, здрaви, сексуaлни жени кaто зa някaкви откaчени нимфомaнки. И сегa те ядосвa истинaтa? Тоест, дружно дa зaмълчим и нaведем глaви пред твоят си комплекс и невъзможност зa НОРМAЛЕН секс. Дa се престорим целият женски род, че твоите 2-5 минути сa достaтъчни и всички ние сме някaкви aлчни зa нещо, недaдено от Бог по твои думи?
Мм, не, тц! Ние сме си нормaлни, ти имaш проблем, товa е положението. Щеш го приемaй, щеш- недей! Но повтaрям, (! ) aко женa ти е здрaвa, имaш помощник.
Инaче, естествено, че ще съветвaме aвторкaтa дa приключвa с тaзи връзкa, зaщото ще последвa същото кaто в твоето семейство. Мъжът щaстливо ще си държи, че с неговите 2 мин. стигa зa рaзплод, a aвторкaтa ще трябвa дa търси зaместници. Тaкa по- добре ли е? !
Хaйде със здрaве!
Н 17

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6d47d8ec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   23, 17, обикновено тези които се величаят, на практика са гола вода. Нямам намерение да се занимавам с такива като тебе, но понеже директно се заяде с мен, съм длъжен да ти кажа, че никъде не съм писал-ОТКАЧЕНИ нимфоманки(ако ти се чувстваш за такава, това е друг въпрос), аз не съм нарекъл никъде, нормалните жени за такива. Първо, нормалната жена, няма да описва в такива форуми, сексуалните си мераци, а дали имам проблем в секса, можеш да говориш, само ако си ме пробвала. Не бери грижа за моята жена, чеши си твоята п.... Има достатъчно литература, от сексолози специалисти в тази област, по важно е те какво са установили и изследвали, а не нормите да ги определят такива като тебе. Щом са установили, че да се задоволи една нормална жена, е достатъчно 20-30 минути любовни ласки и 5-11 минути проникване, докато за други, с 5 минути любовна игра, ще им трябват поне 30-40 минути лашкане. Разни хора, разни желания. Ти като искаш, се лашкай и по два часа, кой ти пречи? Не си ти човека, който ще определя правилата. Нямам желание да се занимавам с твоите разбирания, търси си друго чесало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cc4bb79124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   №25, няма смисъл да добавяш откачени към нимфоманки. Последното си е чисто отклонение, но не си ти човекът, който ще поставя диагнози. А явно и ти си чел, ама си попрескочил абзаците за удоволствието като част от секса. Ти го отричаш, но го практикуваш именно заради това. И да - съветът към авторката е да поговори с гаджето си и да му стане ясно, че има проблем. Проблемът е от три години, но тя си е премълчавала, а той си мисли, че всичко е в час, защото за него е. Ако се направи на "голям мъж" и хвърли вината върху нея, просто да го напуска. Проблемите в леглото не стават по-решими с времето, а точно обратното, особено ако някой си заравя главата в пясъка.

№18

Модератор - Моля за коментари по темата
1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1db1804335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От 23, ето ти чaст от твоят коментaр
" Ако е било нужно, Господ щял да го
направи така, както някои ненаситни нимфоманки искат, да е нащрек 1 час. "
И сегa кaкво? !

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 14b7e22441
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Не ми се ще да влизам в ролята на защитник на "беззащитното" мъжко съсловие, но в този случай, понеже останах потресен от коментарите на жените, ми се прииска да изразя малко по-остро мнение.
Авторката не е права, защото тази тема е много обсъждана тук, в истории на други потребители на сайта.... За жалост, навсякъде се набива на очи, протресаващата женска непросветеност и незаинтересованост, относно физиологията и психологията на мъжете. Те са представени от тях, като някакви безчувствени, неодушевени предмети, чието единствено предназначение, е да задоволяват женските потребности. Акцентира се на физическите им недостатъци, така сякаш става въпрос за домашен любимец, а не за равностоен партньор в живота.
Особено лошо впечатление ми направи, че се търси вина само на мъжете, за проблемите с тяхната собствена незадоволеност, като удобно се пропуска това, че всъщност всеки индивид сам кове своето щастие. Ако ти пожелаеш щастието вътре в себе си, то няма как да не го получиш. Но първо трябва да се осъзнае, че щастието няма материален облик, защото е функция на нашите мисли и чувства. Тук никъде не видях да се говори за чувства и духовно единение с партньора. По-скоро се набляга на физическото удоволствие, доставяно чрез секса. Какво всъщност искате вие дами, да потребявате удоволствие, или да споделяте истински чувства!? Ако е първото, то смятам, че сте поели по-грешния път, който ще ви отведе до задънена улица.
Безперспективен и сомотен изглежда пътят на физическата задоволеност, ако в него липсва любовта. Защото любовта е цвете, което по подобие на четирилистната детелина, се намира много трудно, а когато я загубиш, рядко се появява повторно на пътя ни. А трудно се живее без усещането, че си обичан от някого. Такъв е моят съвет към жените - не губете хората, които ви обичат, заради проблеми във вашата физическа действителност!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4493ac25b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   №28, нали се сещаш, че в случаите, в които жените се оплакват от подобни проблеми в леглото, мъжете са точно безчувствени индивиди. Говорим за устойчив във времето проблем, не за спорадични случаи. Любовта между двама не може да компенсира липсата на добрия секс, нито обратното. Нещата са свързани, защото пълноценната връзка между мъж и жена се осъществява на ниво физиология и на ниво духовност.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 14b7e22441
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Не съм съгласен с констатациите ти, номер 29. Не съм съгласен, защо знам, че няма особен смисъл от физиологичното ниво, ако го няма сливането на душите на двамата партньори. Лошото е, че повечето връзки започват именно в разултат на силно сексуално привличане между партньорите. Затова се стига до тези чести раздори, при много от двойките. Сексуалният елемент, в която и да е връзка, в един момент избледнява, и точно тогава излизат на бял свят всички недостатъци на партньорите... Това обаче не може да се случи с любовта, която само се трансформира в обич, и увеличава своята сила. Но за да се случи това, любовта трябва да е истинска, и да извира дълбоко от недрата на душите! Къде видя подобни чувства, в злобните и подигравателни коментари, адресирани към бившите мъже на дамите по-горе? При тях тези неща никога не са били на дневен ред.
Плюс това, уважаемата авторка, вече призна, че любимият й, се държи отлично с нея, което ме кара да мисля, че едва ли вината за нейната незадоволеност, е изцяло негова. Дори и да поставим отношенията между тях, само върху плоскостта на сексуалните им контакти, пак не би трябвало да се прехвърля цялята вина върху него. Той прави каквото може, съобразно възможностите си - не е полов атлет. Авторката също може да се постарае повече в любовната игра, за да достави по-голямо удоволствие, както на себе си, така и на партньора си, и по този начин да стимулира неговото желание за експерименти в леглото. Но това е изключено да стане без разбирателство и взаимност между тях. Аз не съм особен оптимист, защото авторката, още в изложението на историята си, говори за любовта към приятеля си в минало време. Сякаш всичко е приключило много преди написването на нейната история.
В крайна сметка, ако тя не го обича, дори сексът им да беше по 15 минути, какво от това? Нима любовта ти към партньора, се определя от продължителността на сексуалния акт с него? То дори звучи несериозно....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 12a6403c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   номер 11 как се справихте сподели моля

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 34b0db28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Неприятен проблем, толкова много връзки съсипва, но не всичко е загубено. Най - важното е мъжът да си признае пред себе си, че има проблем, т. е. да го осъзнава и да има воля да се справи. Моят начин за справяне с този проблем е т. н. метод на''изключването"или"отнасянето". Идеята е да се преодолее първоначалната възбуда. За целта още от самото начало на половия акт започвам да си мисля за нещо различно, каквото и да е. Не е нужно да е нещо лошо, просто да не е еротично, примерно представям си колата. По този начин си притъпявам усещането и възбудата ми спада значително. Тук обаче трябва да се внимава да не останеш прекалено дълго отнесен, защото се получава обратният ефект - намаляване на възбудата и ерекциятя. Просто в момента, в който се усети, че се губи възбуда се връщаш в реалността и се наслаждаваш на момента, до следващия път, когато почустваш, че изгубваш контрол. По принцип по - опитните ползват този метод доста след началото на акта и то за много по - кратко време, но те са обиграни и не им се налага да го прилагат още от самото начало. Понеже става дума за психика се изисква изключителна концентрация и воля, няма да стане с магическа пръчка от днес за утре. Могат да се правят тренировки при самозадоволяването, даже е препоръчително първо по този начин, за да се свикне с т. н. отнасяне. Като добавка могат да се ползват по - дебели презервативи като Екстра сейф например. Не препоръчвам презервативи със съставки за намаляване на чувствителността като бензокаин, т. к. ще се постигне обратният резултат. Идеята е с течение на времето да се намалява и отдалечава периодът на "отнасянето ", да се прави по - рядко. Този метод по принцип си има недостатъци като това, че трябва да си мислиш за други неща по време на секс, но усилието си заслужава. Много деликатен момент е партньорката да не разбира за момента на '' отнасянето '', да не ви види, че сте отнесен или разсеян. При смяна на поза също може леко да се стисне главичката на пениса за няколко секунди, но не много силно. Още веднъж искам да подчертая, че се изисква голяма концентрация и воля. Както се казва - всичко е в главата ти. За финал ще спомена, че този метод при мен действа много добре. Естествено и на ми беше нужно време, за да свикна, не стана веднага. Уникално е чувството да можеш да се контролираш, особено ако преди си свършвал за една - две минути.

М 31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker