Направих го с почти непознат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Направих го с почти непознат
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 10610 пъти
Това се случи вчера, но нека започна с това как се стигна до там. Момиче на 19 съм. Нямам кой знае какъв опит с мъжете, преди време имах гадже, но до секс не се стигна. Може би не бях готова, пък и честно казано през всички изминали години почти не съм мислила за гаджета, секс, не съм ходила много по дискотеки и т. н. Винаги на първо място са били спорта и образованието, които запълват цялото ми време. Разказвам тези неща, за да разберете, че не съм отчаяна или самотна, напротив, просто ми харесва да съм свободна и независима и затова не съм изпитала нужда от сериозен приятел. Преди около две седмици открих мастурбацията. Не знам как съм се лишавала от това удоволствие през всички тези години. Но от този ден започнах да се самозадоволявам всеки ден, понякога и по няколко пъти. Възбуждам се непрекъснато. През изминалите седмици едвам дочаквах да се прибера, за да си пусна порно и да си бръкна в гащите. Чак започнах да се притеснявам да не е вредно толкова често и опитах да се ограничавам, но е по- силно от мен. Имам регистрация в сайт за запознанства, където преди почти не влизах, но в последно време зачестих. Запознах се с едно момче, харесах го много, има страхотен характер, писали сме си с часове без да си омръзнем, а на външен вид също е перфектен. Въпреки, че никога не съм се съгласявала да се виждам с някой от интернет, реших, че за него ще направя изключение. Така вчерера излязохме, разхождахме се, по едно време седнахме на една пейка. Той ме прегърна, целунахме се, той сложи ръката си на бедрото ми и и започна да я мести нагоре.. Започна да разтрива клитора ми през дрехите. Боже колко бях възбудена! Мушна ръката си в дънките ми и усети влагата, а аз свърших буквално за пет секунди.. По- късно отидохме в тях. Никога не съм вярвала, в съкровеността на първия път и все пак знаех, че не е редно. Но в същото време ужасно много исках да се случи. Нямах много време за мислене. Просто стана. Противно на очакванията ми почти не усетих болка и ми хареса. Не мога да разкажа за случилото се на никого, затова пиша тук. Не знам дали ще продължа да се виждам с това момче. Представям си как изглеждам в неговите очи и какво си мисли за мен. Знам, че не беше правилно, но вече е минало и не мога да го променя. А честно казано и да можех да върна времето пак щеше да се случи - по- силно е от мен. Не спирам да мисля за секс. Май съм на път да се превърна в нимфоманка или нещо подобно.. Благодаря на всеки, който е стигнал до края на историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 0040212533
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не виждам нищо нередно в случилото се - човещинка, напротив - поне си попаднала на човек (не на перверзник да кажем), но не бива да се отказваш от откритата си сексуалност - защо? Не е изобщо нездравословно да мастурбираш например. Сега като не си девствена можеш да си вземеш и вибратор - защо не? Свободна си, спала си с мъж - голямата работа станала.
За момчето те съветвам, ако ти е харесало и му имаш доверие, ако не е обвързан (проблеми! ) да продължите да се срещате, защото алтернативата би била да спиш с различни мъже и да ти се пусне име, а и да се заразиш с нещо. Ако този мъж те е задоволил - защо не?
Аз самата също винаги съм живяла отговорно, винаги училището, университетът на първо място, но също на твоята възраст открих своята сексуалност с мъж доста по-възрастен от мен. Затова и не си обещавах някакво бъдеще - просто се наслаждавах на връзката си и на свободата да се занимавам с моите си неща, но ей така - на шега се влюбихме и сега това е моят съпруг. Никой не знае.
Не ти казвам, че и при теб ще се развият така нещата, но пък намирам, че поне за сега си попаднала на човек. Той обаче ще чака ти да го потърсиш, ако има малко възпитание. Не бъди настоятелна, питай дали му се пие кафе- той ще се сети...това за теб е най-добрият вариант за момента - сподели му дори за проблема си, лошо няма. Лошо е обаче ако продъжиш да се срещаш с произволни хора от нета, защото накрая ще попаднеш на някой ненормалник.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f39d299b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нaпълно подкрепям н 1, съвсем естествено е, което се е случило.
19 год. си. е чудеснa възрaст дa се " отървеш " от девственосттa си. Нaпрaвило си го с хaресвaн мъж, било ти е хубaво... кaкъв е проблемa в същносг? !
Инaче, кaкто кaзвa и н 1 внимaвaй с тези сaйтове, видя ли темaтa нa оня, където търси тaкивa сaйтове зa безплaтен секс? ! Aми тaкивa ще сa основно, комплексaри рaзни, скрити зaд компютърa... не знaеш кaкви сa нaживо, нито пък колко им е aкълa.
С момчето си изкaрaлa късмет. Но дори и дa не стигнете до връзкa, към моментa щом ти е готино с него, поне сaмо с него си прaви сексa, зaщитен рaзбирa се.
Хaхa, добре дошлa в светa нa удоволствиятa:)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c555827f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Здравей,
Аз нищо нередно не виждам, даже си е напълно нормално в днешно време :) Много хора си намират интимни партньори в интернет. А това, че сте правили секс на първата среща какво значение има, нали сте си прекарали добре. Аз познавам хора, на които връзките им са започнали точно от секс за една нощ, даже някои от тях сега са женени. И да не ти пука, че ти е бил първия път с момче, което почти не познаваш, това не е важно, важното е че си направила това, което си искала и ти е харесало, защото дори да беше изчакала например няколко месеца преди да спиш с него за 1-ви път, пак не е гаранция, че всичко щеше да е ок.
Това за първия път е много преувеличено. Моя 1-ви въобще не беше това, което очаквах, даже много се разочаровах, въпреки, че с приятеля ми бяхме заедно от 6 месеца, така че за нищо гаранция няма :)
А една моя приятелка го направи за 1-ви път с един чужденец, бяхме на море, отидохме на дискотека и там тя се запозна с него, цяла вечер танцуваха после изчезнаха заедно някъде и са го направили на плажа. После като сме си говорили тя ми е казвала, че не й пука, че така е станало. Аз я разбирам, защото тогава и ние бяхме на по 19 години, хормоните бушуваха, бяхме на почивка, плаж, море, алкохол... нормално е :) Но за този случай тя на никой друг не е споделяла, даже и на сегашния си приятел, за да не я помисли за леко момиче, а тя наистина не е такава, просто тогава така се случи. Така че и ти не е нужно да се обясняваш на хората, къде, кога, с кой какво си правила, това си е твоя личен живот и ще правиш каквото ти си решиш :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2805b085ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено и благородно ти завиждам. Набор съм ти, само че момче. Сексът си е секс, без значение с непознати или познати. Ако е с презерватив, има желание от двете страни и разликата в годините не е фрапантна, значи всичко е наред. Не знам дали споделяш или искаш съвет, но освен да ти ръкопляскам няма какво да направя. Ако момчето е стабилно не виждам защо не продължите връзката.
А и вярвай ми, че този първи път е далеч по-добър от класическия вариант, в който всичко е планирано дни преди акта и двамата се чувстват така, все едно са на изпит по математика. Няма как да не е хубаво, ако ти е хубаво! Изключение правят само наркотиците.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 95a3428031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Само се пази стриктно от нежелано забременяване! Иначе греби с пълни шепи от удоволствието! Няма нищо нередно в това, което правите. Давай!

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 214bcaab31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Прнципно няма нищо лошо в това, защото нямаш ангажимент към никого. Само да не ти стане навик, когато вече си обвързана да спиш с непознати, а и с познати, защото по-късно това ще ти докара доста главоболия.

А иначе аз като мъж съм малко предубеден към жени, склонни на секс за една нощ. В смисъл че ако ми се предостави възможност да имам връзка с такава жена, сериозно бих се замислил, ако връзката ни се задълбочи до колко би била склонна да ми бъде вярна.

Сигурно ще засегна някого, но такива наблюдения имам от личния си опит. Жени, склонни на секс с непознати, са по-склонни и към изневери.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2ecbda8703
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой не е перфектен, но всеки е истински. :)
м19 :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4511d103dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Проблема ти и нежелана бреминност, полови заболявания и всакакви ненормалници които бродят из сайтовете за запознанства. Иначе момчето е умно- супер, привлекаелно пак супер. Секса ти е харесал много добре. Мастурбираш това е ЗДРАВОСЛОВНО!!! Проблеми както гледам нямаш ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6b156e0189
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не се обвинявай. Не се съди така е трябвало да стане. И да го мислиш и да не го мислиш станало. Няма връщане назад ГЛЕДАЙ НАПРЕД.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 110ff98ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо не знам какво всички скочихте на сайтовете... какви хора имало, на всички пишели нз си какво.... щото във фб нали само на вас пишат и все уникални и неповторими неща Ви говорят... и по дискотеките само принцове, запленени от индивидуалността Ви намирате. Аз съм си спал с няколко момичета от такива сайтове, с някой беше по-интересно, с други... абе с тях и без тях все тая...
Второ, винаги съм се възхищавал на жените за страха да не им излезе име... не е проблема какво правите, а че евентуално другите може да Ви знаят, иначе ако не знаят, сте си ок със себе си :D :D
Трето, авторката като и се иска да го прави... от това само да се ограничаваш смисъл няма, то така или иначе ще те яде от вътре... Щом ти е кеф, давай - това си е твоят живот
И последно, имал съм и супер сериозна връзка с невероятно момиче, с което се запознах с такъв сайт... не е трудно да се сетите каква беше причината да се разделим... просто не става... то номер 6 го е писал... като я знам с мен каква е била, не ми се мисли и преди мен какво е ставало пък нека да се е запознавала в дискотеки с хората, а не онлайн...

пп и потрес за мацката с чужденеца... така се гради връзка... с доверие :Х

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e2dd82d11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Всеки човек е правил глупави и необмислени неща на младини, които не би направил в по-зряла възраст, все пак с годините човек се променя, променя се не само поведението му, но и начинът му на мислене. Аз лично съм правила големи глупости в тинейджърските си години, изобщо сега като си спомня как съм разсъждавала тогава чак се изумявам, колко много съм се променила 10 години по-късно. Така че, авторке, забавлявай се, сега са ти едни от най-хубавите години, прави това, което ти харесва. Не бива да съжаляваме за нещо, което сме направили, ако тогава точно това сме искали. И успех с момчето, дано се получат нещата между вас.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e2dd82d11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки човек е правил глупави и необмислени неща на младини, които не би направил в по-зряла възраст, все пак с годините човек се променя, променя се не само поведението му, но и начинът му на мислене. Аз лично съм правила големи глупости в тинейджърските си години, изобщо сега като си спомня как съм разсъждавала тогава чак се изумявам, колко много съм се променила 10 години по-късно. Така че, авторке, забавлявай се, сега са ти едни от най-хубавите години, прави това, което ти харесва. Не бива да съжаляваме за нещо, което сме направили, ако тогава точно това сме искали. И успех с момчето, дано се получат нещата между вас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9b88e1cefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не е редно това което си направила. Хубаво е да имаш чувства към мъжа, с когото е първият ти път, защото ще го помниш цял живот. И всеки път ще си спомняш, че си отдала девствеността си на човек към който не изпитваш чувства камо ли любов, и тоеа дамо за да не се различаваш от приятелките си. Аз съм омъжена, сменила съм доста мъже през годините, но първия се забравя. Трябвало е да изчакаш още малко. Но след като вече е минало само гледай да не ти става навик да си лягаш с непознати мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 110ff98ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ти в очите му и преди това и сега си изглеждаш еднакво... завоевание... вдигнала си му егото (особено, ако си готина мацка). Ще се кефи какъв е сваляч и ще се похвали на приятелите... :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 216eb13847
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз също съм на 19. За първи път го направих на морето с трима непознати мъже - негри. Още тая хубави спомени от тогава. Не съм споделяла с никого. Сега тук само пред вас признавам голямата си черна тайна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker