Свирка с раничка в устата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свирка с раничка в устата
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3242 пъти
Здравейте, напрсвих грешка и съм много притеснен. Надявам се на нормални съвети от есша страна. От известно време получих влечение към собствения пол, исках да пробвам орална любов, след дълги отлагания го направих и врче съжалявсм ужасно, не е за мен тази работа... Но, имам раничка в устата, а въпродният псртньор е непознат и няма как да знам, че е здрсв, въпреки неговите думи. Въпросът ми е какво да правя сега, четох, че трябва да изчакам 40 дни за тест за хив, но ситиацията е по-заплетена, имам жена, която ще ражда след 20 дни и ме е страх за нея и детето, не съм я докосвал от случката, но не мога и да й обясня защо ще я отбягвам, в голям филм се забърках... съжалявам и нямс фа го повторя, но... Моля еи за съеет, ще се побъркам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4171e547cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До сега няма доказан случай на заразяване с СПИН само от орален секс. теоритично е възможно заради раничката в устата ти, но на практика шанса е нулев. Забрави за този случай и повече не прави глупости, а си гледай жената.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8446030205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Веднага отивай да се изследваш! И стискай палци да не си лепнал нещо. Обаче дори и да не си никога повече не прави глупости! А, ако, не дай си Боже, белята е станала, колкото и да те е срам ще трябва да кажеш на жена си, защото е непростимо да излагаш на риск и нейното здраве заради твоето неразумно поведение.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e5e1bcc0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо не се рaзбрa! Толковa много грешки! (no hate)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bceb721033
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   4, ми то с пълна уста, при това разранена, само това може да каже човекът..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03318e9e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5 - благодаря за коментара, смях се с глас (не съм автора)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 22e0824a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Теоретично с тази раничка може да хванеш хив единствено ако ти се е изпразнил в устата, иначе шанса е нулев! Не се шашкай самовнушението е по опасно в твоя случай непопадай в мрежите му. А с жена си прави секс с презерватив дощато не се изследваш за твое успокоение, то и без това теста ще е отрицателен!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 34d109b09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Извинявам се за грешките, писах от телефона и в бързината съм натискал странични букви. Човека ме увери, че е здрав, за всеки случай ще се изследвам след 40 дни и се надявам всичко да е ок. И вече никакви експерименти и забежки, че е голям стрес. Благодаря ви за отзоваването. автора

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d5d02fd86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз си мислех преди време, че съм гей, от комплекси и от притеснение, някак си и от непознаване на женското тяло, за това се привличах от мислите за свирка с мъж, опитах веднъж за 2 минути, но разбрах, че съм се заблуждавал страшно много относно сексуалността си и след време разучих женското тяло, какво, как, избягах от комплексите си и вече не съм онова, което бях и което си мислех, че съм. Относно свирката с раничка на устата, не се притеснявай и шашкай, не е задължително всеки да е болен, а да се разболееш от спин от свирка шансът е толкова голям, колкото да умреш от студ в пустинята Сахара. Знаеш ли кое е най-страшното? Не това, че си правил свирка, и аз опитах, не това че не знаеш какво харесваш, и аз не знаех, а това че си отговорен пред жена си и детето си, когато имаш жена и дете е крайно време да си се ориентирал, да не изневеряваш нито с жени, нито с мъже и да градиш семейство, това е жалкото в случая, а не дали ще се разболееш от свирката.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a4c7d15784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора: Изследвах се и теста е отрицателен за спин, но е направен на 19-тия ден и не знам до колко е достоверен. Появиха ми се бели петънца по езика и вътрешната част на бузата, което ме накара да отида по-бързо, защото се побърках от притесбение, надявам се да нямат общо със случая( в лабораторията се съмняват за кандида), резултатите ще са готови след два дни, а до тогава не мога да спра да мисля имат ли връзка или не...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ae093e41c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокойно пич. Аз съм 10. И аз съжалявах след свирката, но за това, че не ми хареса и не бе моят живот, но пък отчасти бях щастлив, че разбрах, че фантазии и реалност за мен са две коренно различни усещания. Гадното е за детето и жената, не се ли чувстваш гузно и гадно, че си вършил в този велик момент за теб и жената до теб? Избий си от главата свирките, ако се влюбваш в жени, освободи се от всички комплекси и ще видиш разликата, лично аз съм минал през сексуалното си опознаване и ми беше трудно, но когато разбрах, че съм 100% хетеро и съм готов от жени от най-малкото, просто ми трябваше малко за да се освободя от комплексите, да опозная женското тяло, до тогава не се чувствах много добре, но после някак си камък ми падна от сърцето когато съзрях, че всъщност съм абсолютно нормален, даже адски сексуален с жени, нещо което не можех да извадя на показ, защото просто не го знаех. От свирка не можеш да хванеш спин, от спин не се умира, а се живее години наред, можеш да хванеш други болести, но не си го втълпявай. Кучките по дискотеките правят свирка след свирка всеки божи ден и са здрави и са добре, ако ти е писано ще хванеш, ако не, няма. Горе главата и се стегни заради детето и жената, можеш да бъдеш мъж щом си направил дете, не ти трябват някакви сексуални използвачи, които търсят само да свършат някъде, а ти какво да им се радваш на пишките, няма що, аз вече така разсъждавам, и аз бях като теб, защото не се радвах на своят пишка и бях комплексиран, но и пишката ми порасна от тогава и самочувствието и всичко ми е отлично.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 34d109b09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 10. И аз съжалявам много, че изобщо се случи така. Знам, че никога няма да пробвам подобно нещо повече. Всичко стана от едно любопитство, никога не съм имал проблем с жените, точно обратното, но ми се втълпи тази идея... автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker