Как да покажа сексуален интерес? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да покажа сексуален интерес?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2806 пъти
Аз съм мъж на 31 години. Онзи ден една от съседките дойде, за да ме помоли за помощ, и съответно ме заведе у тях, за да видя какво може да се направи. Тя е закръглена, може би около 45-50 годишна, с големи поувиснали гърди. Гледах да не я зяпам, за да не я притесня, но изпитах голямо желание, и се чудя как да покажа интереса си по някакъв по-дипломатичен начин. Доколкото знам тя е разведена, и живее сама. Аз пък нямам почти никакъв опит с жените, по-затворен съм. Скоро вероятно пак ще посетя дома и, и искам съвет как да се държа. Да си позволя ли да я оглеждам с жаден поглед, или пък да зачекна някаква тема от секса, и да насоча разговора към това, което конкретно ме интересува? Отношението и към мен е мило, като към син, за нея съм едно момченце, но тя не ми е майка. Не получих усещането, че тя гледа на мен като на възможен сексуален партньор, но няма и как да го усетя. Ако е със закостеняло мислене, сигурно би реагирала негативно. Какъв ли е моят шанс да спя с тази жена? ! Винаги съм мечтал да го направя със зряла, която знае много повече от мен, и ще ми бъде като учителка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 91d314f48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето момченце, тази жена кара най-вероятно критическа в тази си възраст и ? е само до момченца. Ако е имала сексуален интерес ПО ПРИНЦИП нямаше да е разведена. Търси в интернет дами, които се интересуват, но не тормози съседката си

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a029b30628
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Който от описаните от теб пътища да захванеш, ще е добър. Голям мъж си, не слушай момиченца като номер1 и действай. Дръж се настоятелно, но възпитано. Нищо лошо няма да си поискаш, и двамата сте зрели хора.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e33456556d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   питай я има ли нещо за пиене, изчакай да те пита какво ти се пие и ти кажи каквото сметне за добре. Ако стане сконфузно кажи, вода естествено.

ако беше малко по отракан да вкарваш бъзици можеше и да ти се получи чукането. Те жените харесват шегаджийте и сладкодумковците, не обичат затворени типове, защото ги свързват с комплекси.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f32425dc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До № 1 - ей пък как ги разбирате нещата бе, рече и отсече - ако е имала сексуален интерес нямало да е разведена ! Що така малко не помислите преди да пишете ! Ами аз например съм на 45 г, разведена точно поради причината че бившият ми мъж не го биваше в секса и не искаше толкова много секс, колкото аз.....сега съм омъжена за мъж на 35 г и всичко в секса е перфектно, и като количество и като качество.
А автора ще посъветвам, да наблюдава жената внимателно, просто да гледа погледа й, жестовете й, въобще езика на тялото...то най-добре говори. Ако прецени че наистина жената не проявява сексуален интерес към него, да не настоява. Ако е като мен например, сама ще подскаже на мъжа какво иска, че дори ще му го каже ..но такива открити жени не се срещат често, така че внимателно при подхожда с тях.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 55a5166f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, не зaвиси от теб дaли ще ти се получи. Зaвиси от нея. Зaвиси от нейните желaния, нужди и т. н. Женaтa, aко е някоя рaзкрепостенa лелкa... нямa нуждa от вaйкaне, a нaпрaво действaй, тя сaмa ще усети жaдния ти поглед, който обхождa тялото й.
Риск - печели, риск - губи! Не отлaгaй, a действaй. ;)

Л.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 293616420e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   По принцип в цивилизованите държави мъжете и жените нямат предразсъдъци относно възрастта и там мъжете директно канят дамата на среща. но тук в нашата държавица първо не е ясно дали наистина дамата не е с предразсъдъци и второ всички мъже си мислят, че щом жената е в по- напреднала възраст не трябва да се държат с нея като дама, а трябва директно да я...
Е извинявай наистина ли не ти хрумна да я поканиш на вечеря, ами си мислиш да нападаш директно? Нищо чудно, че нямаш жена до себе си на твоите години!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a029b30628
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе моме, тя го кани в къщи, ти за вечеря мечтаеш... Ква вечеря, кви пет лева-пробваш у тях дали става дума за секс или наистина за услуга и толкова. Вечерята-друг път. И в друга тема.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 65abbca23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Та тя защо мисли теб точно е поканила за помощ. Други съседи няма ли))) Действай и не му мисли!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2098dd2d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз нямам много опит с дамите но...
-опитай да завържеш разговор другия път как си що си
- подпитай я дали не и е скучно да живее сама нещо за работата и тнт , коментара, че тр да пускаш повече бъзици , но без да ставаш палячо беше най-верен
- питай я дали си има приятел и др само положителни теми , които трябва да си подготвиш предварително- от какво се интересува..и др
- на края сподели как е минало, защото ще си полезен на много мъже
Прави всичко с нагласата да се забавляваш , а и нея също.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ba41c5d46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дa дaм и моятa лептa. Бях извикaлa веднъж съсед, зaщото знaех, че е телевизионен техник, a тв- то ми изведнъж нa бял екрaн, снежинки някaкви и тaкa. Решил човекa, че сегa му се е пaднaло. Зa две минути ми опрaви тв- то и в следвaщият момент директно ми кaзвa, че отдaвнa бил зaбелязaл, че прехвърчaло нaпрежение между нaс. Моляяя? ! Кaзaх му директно дa изчезвa от полезрението му и че с тaкъв чикиджия и мъртвa дa съм, пaк бих го нaритaлa. Внимaвaй с тези нещa. Женa aко искa нещо, и то нa тaкaвa възрaст, то знaците ще сa безпогрешни дори зa тaкъв зaкъсaляк кaто тебе.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9f55efbddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора.
Оказа се, че жената не е толкова сама, защото се среща с някого. Разбрах го случайно, не от нея, но така и така нямаше да посмея да и кажа нищо. Страхувам се, че наритването, за което говори 10, би било твърде оптимистичен вариант за мен. Дори когато някоя мацка се интересува от мен, се държа като дърво, а да не говорим, че съм доста избирателен. Сам се прецаквам. Цяло чудо е, че имах връзки. Все пак благодаря за помощта!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker