Вибратор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вибратор
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 4315 пъти
Здравейте. От много време искам да си купя вибратор, защото приятеля ми много често е командировка за много дълго време и през това време няма кой да ме задоволи освен аз сама. Вече ми писна да използвам ръцете си и реших да си харесам вибратор от един сайт. Срам ме е да отида в секшоп и да си закупя от там. Но сега ме интересува друго като си поръчам и като ми го докарат в близкия офис на куриерската фирма прословутия вибратор, куриерите и всички работници в офиса знаят ли какво има в колета? Много ще ме е срам, ако знаят, ще ми е доста конфузно.. Та ако някой знае отговора на въпроса ми моля за помощ. Звуча много смешно, но съм много срамежлива и ще потъна в земята, ако отида в офиса да си взема поръчката и куриерите знаят за моя вибратор и ми се смеят!
Ж27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 5091ed8586
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, според мен е по-добре да отидеш в Секс Шоп, защото там ще получиш и чудесни съвети, а и можеш РЕАЛНО да видиш какво купуваш. На теб ти трябват една-две играчки, защо да се занимаваш по нета, да чакаш и да се тормозиш. В Секс Шопа си взимаш нещата и заминаваш.
Аз преди си бях поръчвала по интернет, но хванали та предали пакета при съседа, който ми го донесе - не знаеше какво има, разбира се - на опаковката пишеше, че е канцеларски материали :), но две седмици нямах пратка и бях отписала поръчката.
В куриерските услуги не им дреме какво има, защото искат да има хора като теб - от нас живеят.
И все пак... най-хубавите вибратори си взех от секс шопа - немски на FunFactory. Предварително бях проучила кои са най-хубавите и отидох дори с мъжа си, което се оказа грешка, макар че имаше и други двойки, защото беше пред Свети валентин и имаше някаква промоция. На мъжът ми му беше неприятно, което е тъпо и ми попречи да видя повече модели. Взех си два - малък и по-голям като малкият е по-добър дори, вибрацията е по-хубава, а големият се оказа прекалено голям и не го ползвам изобщо.
От интернет си бях поръчала китайски и също беше ОК, но имаше нужда от батерии и беше шумен. Немските се зареждат, водоустоичиви са и са тихи. Скъпи са, но си заслужава. Китайските са за начало обаче също ОК - гледай да не мирише на изкуствено и на пластмаса - това например няма как да го усетиш по интернет. Ако мирише на изкуствено, значи има омекотители, което причинява рак.. В магазина обикновено продавачката е жена и може да ти препоръча нещо
Задължително с лубрикант.
Няма да те лъжа обаче -не е същото като с мъж и може да ти писне, но пък в днешно време не е зле всяка дама да има подобно нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8b8926b605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да пише какво има вътре, дори ти няма да разбереш какво ти носят, ако преди това не знаеш. Дори тези сайтове имат опция да описват името си с различно от тяхното. Инъче кой би искал да става всичко публично. Като поръчаш и се свържат с теб, кажи изрично че искаш да е опаковано дискретно, ще видиш, че това е тяхна практика. Отделен въпрос е вече, мъжа ти какво ще каже ако не знае:)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6b2dfad3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз лично съм купувала дилдо от сайт. Трябва да ти кажа, че куриерите не знаят какво носят. Пратката пристига в абсолютно анонимен пакет. Дори при допир не се усеща какво има вътре, защото въпросното дилдо, което по принцип нали има форма на член, но е затворено в друга твърда опаковка.
Бих ти препоръчала обаче да не си вземаш вибратор а дилдо, защото вибратора трябва да сменяш батерии и т. н. а дилдото може да се залепи с вакуумната си "чашка" за плочки или друга гладка повърхност и да го яхаш колкото си искаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: e999852da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Два вибратора имам и двата ми ги донесе куриер и не мисля, че той беше наясно какво носи, защото и двата ги поръчах не е от специализиран сайт, а от сайт от който можеш да купиш какво ли не-дрехи, обувки, козметика, домакински принадлежности и т. н. Така, че не мисля, че куриерът изобщо беше наясно какво има в пакета, но преди да се спра на съответния модел се престраших и влязох в близкия секс шоп, разгледах, поговорих си с продавачката, оказа се готина жена на средна възраст и успях да преодолея всичките си притеснения. Мисля, че не си купих нищо от нея, просто защото това, което исках не беше в наличност и за това го поръчах от сайт. Така, че няма нищо срамно. Първия път и аз се бях изчервила и докато се престраша да вляза 100 пъти се огледах да не би да ме види някой, ама след това съм влизала още няколко пъти в различни магазини и вече изобщо не се притеснявам. Тъй де, пълнолетни сме, така че не правим нищо незаконно.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 649393c8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нaкaрaй приятеля си дa отиде и дa го вземе.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 66db314978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм си поръчвала, идва в нормална непрозрачна опаковка и не пише от кого е, ползвам си го и сама и с мъжа ми и той няма проблеми с това, даже го включваме в игрите ни и ни е готино.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker