Малко секс със съпругата ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малко секс със съпругата ми!
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 10089 пъти
Здравейте,
от 1 година и половина почти не правя секс със съпругата ми. След цикъл идва при мен правим го 2-3 пъти и след това забравя и няма желание до следващия цикъл. 2-3 пъти не са ми достатъчни на месец все пак съм на 39 години и изпълнен с енергия. Опитвах се да говоря с нея, но тя казва че нямаме проблем и е напълно нормално. Казвам и, че ще си намеря любовница, а тя отговаря че ще ми го отреже и заплашва с развод. Казвам и, че ми е малко 2-3 пъти в месеца и отговора е че съм сексуален маниак. Честно да ви кажа, почвам да мисля за любовница да си намеря. 14 години съм със съпругата и никога не съм мислил за други жени. Почти съм отчаян, ако си хвана любовница рискувам да си разваля семейството, ако продължавам така ще се разболея сигурно. Дайте ми вашето мнение, защо се получава така.
Сексът макар и малко на месец е винаги страхотен, тя винаги има оргазъм и не може да ме излъже, защото чаршафа винаги е мокър.
А дали има любовник не мога да кажа, нямам идея, засега не ми е дала повод за съмнение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: ea7c833c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Мисля, че съпругата ти има желание само по време на овулация или през свободните дни - знам ли. Не намирам обаче, че е нормално млади хора да имат толкова малко секс. Аз лично не отказвам на мъжа си дори да съм уморена, грипава или дори неразположена. Имаме почти всеки ден секс, а той е над 50 г. Не мога да си представя да отхвърля съпруга си по такъв начин. Разбира се, не става дума само за оргазми, а за близост, интимност. За мен лично като жена оргазмът не е крайната цел, а изпитвам удоволетворение от самата близост. Оргазъм може една жена да има при мастурбация много лесно, но сексът с мъж е незаменим и затова не тормозя мъжа си за оргазми и дълги любовни игри, когато сме уморени, но секс гледаме да имаме винаги и ни е сякаш ненормално, ако си легнем без.
Според мен жена ти или използва секса за манипулация, или няма енергия за него просто - чувства се например длъжна всеки път да има оргазми и да е добра, знам ли - поговорете с нея, но нещо има.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4691966b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, какви са ви взаимоотношенията с жена ви извън секса?
Колко пъти сте оставали на саме да си побъбрите да пийнете нещо, един вид да се сближите преди секса? Ако това се случва много рядко, подозирам, че жена ви е попаднала в кръговрата на битовизма. Тоест, ходи на работа, прибира се, върши си домашните задължения, занимава се с децата. Тази жена има нужда от разнообразие, най-веороятно те желае, но просто няма психологическата нагласа за секс. мисля, че трябва да и обръщаш повече внимание извън леглото като и подчертаеш, че все още е красива за теб и все още я желаеш, да общувате повече. Ще ти кажа и че колкото повече прави секс една жена толкова повече и се прави, обратното е в същата сила. Така, че направи това, което ти казах и определено ще имаш успех

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a1a5978849
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не е нормално 2-3 пъти месечно, каквото и да ти обяснява тя. Решението си е твое, но нямаш голям избор.
1. Обясняваш и, че имаш нужди, които само тя може да задоволи.
2. Ако тя упорито отказва, намираш любовница, дискретно. Ако те хване, имаш коз че си я предупредил.
3. Винаги можеш да се разведеш, но не вярвам да искаш точно това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2b4a45f46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сякъш аз съм писал тази история, само дето сме на 30 и 32., абсолютно същото е: секс само след цикъл един, два пъти и после без. Било нормално да е така, аз съм манияк и нищо не се променя с години, а имаме дете. Заради него не виждам смисъл да се разделяме, а не се издържа, често и аз мисля за секс любовница, но не съм невероятно привлекателен, а и жените по-често искат повече от секс като чувства. Иначе 100% го прави след цикъл, защото тогава и е овулацията и "няма на къде на хормонално ниво".

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2b4a45f46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да добавя, че и моята ме заплашва с развод, но не иска да промени нещо!

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1f53712ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   М42. И при мен беше така - бил съм сексуален маниак, не можело толкова често (4 пъти мес. )... ". после се оказа банално- моята си имала любовник. При теб не знам какво е! Имаш 4 варианта:
- любовница
- чекии
- примиряваш се
- раздяла
Аз съм на 2-рия. Ти си избираш. Ако има любовник го разкарай задължително.
П. С. Мокра е, защото си мисли за другия.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 45b087a7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До N1Блазе на мъже с такива жени като теб. И мойта е тегава в секса а сме на 42. а ми се чука та ми се вие по някога.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fcc803d13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   какво става аз написах същата история но още не са я публикували, но няма и смисъл, май като гледам сме доста хора с тоя проблем, какво им става на жените? Аз съм на 34 и е ужас така да се живее. При мен оправданието е "ми не ми се прави секс" или "хайде утре че нещо днеска не мога", е такива глупости. Аз почнах да си мисля, че в мен е проблема, и правя какво ли не но без успех. Аз съм на мнение да си хвана нещо странично. Колко ли говорих с нея по тези въпроси и няма промяна. Най минималният секс трябва да е поне 4 пъти месечно аз тоя месец съм на 1. Според мен си има любовник но не мога да го докажа. Все пак ако има чувства към мен, в които тя уж твърди не е ли най - нормалното поне да има интимност от нейна страна. При нас това трябва да е само от моята. Затова Вариант 6 т. 1 ал. 1 - любовница под прикритие

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 34d4bfc8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Божеее какви са тези жени, какво е това чудо... жена съм на 45 г, разведена точно поради причината че мъжът ми не ме задоволяваше в секса, като качество и като количество... свършваше за 3 мин, без никаква фантазия, абсолютен традиционалист. Сега съм омъжена за мъж с 10 год по-млад с който всичко е прекрасно в секса... каквото търсих си го намерих... брутален и груб секс, перверзии всякакви, на всяка тема по отношение на секса можем да говорим и да практикуваме съответно. Една жена ако получава оргазъм, и е задоволена от секса, не мисля че ще се откаже от него, просто не е нормално това.... или поне аз така разсъждавам. Така че мили мъже, всичко е до жената... или по-скоро до човека.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: df2e36468a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Любовница е кофти
Намери си някоя студентка да и плащаш квартирата. Не е нужно да знае нищо за теб. Дори истинското ти име. Ше и се обаждаш предния ден като ще минаваш да я видиш и това е. Нито ти пречиш на нея нито тя на тебе. Пари срещу секс. Без пари няма да стане. Без пари отиваш на вариянта влюбвания с разни други сцени и разводи което си е глупост от всякъде

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce95d2a636
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако жените поне малко се опитват да знаят как мъжете им страдат и колко болезнено изживяват отказа им на секс с тях щяха да знаят че, човещината е чуждо понятие за тях.
взаимното отношение и уважение мъжу една двойка ги задължава да се прави компромиси, да си замисли за нужните и желанията на другия ,един мъж когато е незадоволен е като затворен звяр, не знае какво да прави и постоянно мисли за това което му пречи да работи, да мисли, или да постъпи адекватно и правилно ,така е наистина е създаден мъжа и не мисля че жената е по различна , така сме създадени и такива ще останем.
мой случай е много по трагичен, години на ред не получавам интимност в секса, които и то 1 път на месеца и то след много скандали и молби и разни такива неща, бях съсипан от постоянното и оправдания, все и боли главата, много е била изморена от работа, спи и се ( спи по 9 часа на ден и не готви винаги ) макар че ходи на работа с чисто нова кола дето и купих преди време, събота и неделя постоянно излиза с децата а като става време за секс ,отива да спи с тях , всеки месец ме пуска от жал един път, НИКОГА не е искала сама секс, никога не се намокря от желание, никога не ме прегръща когато го правим, никога не ме събужда сутрин с френска сутрин или през нощ защото все спи в детската , обвинявах себе си за всичко че ми е малък ( 16 см) и купих играчки вибратори и дилда 22 см, удебелители и удължители и виб. яйце , и белезници ,много секси Стилно бельо и бански и бодита абе какво ли не ... но нямаше никакъв ефект.
Около 40-те сме и не знам дали има някой друг, и не искам да мисля защото става страшно, а какви сладки деца си имаме, не е ли глупаво от жените да зарежат всичко това и да си оставят децата сами без баща !
умирам за секс с нея, не искам друга нито любовница, единствено искам да ме желае истински и да го правим поне 3 седмично това много ли е ?!
по нейни думи бил съм сексуален маниак, кажете ми моля ви вярно ли е че съм ненормален и маниак че, искам секс 2,3 пъти седмично?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce95d2a636
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Искам да попитам къде са жените да ни коментират , и да кажат те как постъпят с мъжете си когато искат постоянно секс и да ни отговарят на въпросите ни ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8198fd6e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Жена съм, наближавам 40те. При мен е на периоди. Понякога съм като разгонена кучка, друг път просто не ми е до секс. Особено ако имам някакъв проблем, независимо от какво естество, но достатъчно сериозен, всичко в мен се свива и дори и мисълта за секс ме отвращава. Изпитавам невероятни угризения спрямо съпруга ми, тъй като аз съм по-често отказващата секс, но никога не съм го лъгала. Като кажа, че не ми е добре-наистина е така. Това, с главоболието е клише и мит едновременно и никога не съм го използвала като оправдание. Любовник нямам, а и не ми трябва. Просто, някак си не можем да се синхронизираме с мъжа ми. Пример-ето, днес му казах, че искам секс. Той се прибра към 3 и легна за следобеден сън към 6. Приспах детето, опитах се да го събудя, но без успех. Сега е 21:44. Не мога да му се сърдя, знам, че наистина е изморен и има нужда от сън. Знам, че не го прави, за да избегне секса. Вчера се случи обратното. Пак се разбрахме за секс. Легнах до детето, за да заспи по-скоро и отцепих и аз. Събудих се сутринта. Той каза, че се е опитвал да ме събуди, но УВИ-нямам спомен. Миналия месец, почти нямахме ден без секс. Абсолютна бъркотия. Хубавото при нас, е че си имаме доверие и знаем и двамата, че отказите, от едната или от другата страна, не са свързани с изневери и не ги приемаме лично. Не знам как е при другите жени. На мен лично ми тежи, че се случва така в семейството ми.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8260175234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Aвторе, (13) всеки човек си е рaзличен. Кaк дa коментирaме кaто незнaем кaкъв проблемът нa женa ти. Коментaрът ти под н 12, не говори много в твоя ползa- ТИ си и купил колa, не че въпреки, че сте семейство, женa ти ти е родилa, гледa си децaтa и си рaботи ВИЕ ДВAМAТA сте купили колa. После зa почивните дни- ТЯ излизa с децaтa, aми ти къде си слaдък? ! Инaче виж зa дилдотa и вибрaтори си " първa киткa":-), предполaгaм зaтовa те е нaреклa тaкa. Говориш в ед. число, ( AЗ и купих колa) уикендa никaкъв те нямa кaто бaщa и съпруг, зaспят ли децaтa го " нaостряш " и в aтaкa. Тaкa звучи цялaтa кaртинa зa вaшето семейство. Aко съм прaвa... реaлно ти не учaствaш в товa семейство кaто родител и съпруг. Е, тa кaкво очaквaш. Дори не можеш дa я нaкaрaш дa те пожелaе кaто мъж. Aко моят съпруг се държеше тaкa, зa секс с мен сaмо щеше дa сънувa.
Дотук с " конското ".
Сегa личен опит. Вечер кaтоо се прибере съпругът ми първо ми се ухилвa до ушите, цaпвa ми еднa " глaднa " целувкa, питa ме " кaк ми е момичето ". Следвaт нормaлните бaня, вечеря, кой кaк е прекaрaл деня, което включвa и децaтa. Почивни дни сме зaедно- СЕМЕЙСТВОТО! Зaедно нa рaзходкa, зaедно си готвим, чистим и т. н. Използвa мъжът ми всякa възможност дa ми пусне ръкa, дa ми нaмигне, дa ме тупне по дупето. Нямaм търпение дa се усaмотим, че дa го нaмaчкaм, нaцелувaм... и всичко друго. Aмa не ми идвa сaмо когaто е нaдървен, дa чaкa aз дa се рaзхождaм сaмa с децaтa, че той дa не се преумори нещо ли не знaм. Пък aко сaмо чуя, кaк при общият ни живот, децa, рaботa и т. н. ТОЙ ми бил купил колa... хм, aвтомaтично, нa секундaтa ще рaзделя домaкинството, рaзходи, готвене, прaне и ще стaне в същност по- лесно дa се изнесе.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d5b3bd333c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Виж сега не е зле да я провериш... Жена ти не е лоялна към теб и за това има причина. Тя най-вероятно е свързана с друг мъж. Може дори реално да не ти изневерява физически, но ако емоционално има влечение към друг, то е същото и това я блокира. В днешно време жените използват социалната мрежа, Фейса, там си ги намират гаджета, бившите още от гимназията, че и от по-рано. Ония са готови на всичко, за да докажат, че отново могат да им влязат в ума и в последствие в гащичките, лъжат, романтични са, дават им нужното внимание, а една жена не може да се уддържи ако и предоставяш внимание, има го елемента на изненадата на сладкото кривване от пътя. Това е реален феномен, колкото и да ти се струва невероятно. Всеки две от пет жени са жертва на фейсбук изневери реална статистика. Провери я, съобщения телефон, фейс, всичко. Има варианти... Може да си направиш фалшив профил и да пробваш да флиртуваш с нея, от личен опит казвам по този начин съм разбрал, че 99 процента, са готови да ти забият ножа в гърба, а за единия процент неуспех виня себе си, понеже някак си съм се издал. Всички са курви и една майка ги е раждала, не зависимо какво ти твърдят и какво лице представят пред теб. Много ходя по командировки и понеже съм и паралия, и обятелен, и влиятелен, гледам почти всеки път как женени жени ми се предлагат, готови са да чакат на опашка само за едно ебане. Срещата на випуска ни (10 години), се превърна в оргия, аз лично в рамките на два дена бях с три различни съученички, които между дугото ми твърдяха, че нещастника до тях е потрес и не разбира от секс, за да оневинят поведението си. Направо съм отвратен от родът- женски, ако можех бих станал педал, вервай ми, но не мога. За това правилното отношение е да ги третираш като курви и да очакваш курвенското им поведение във всеки един момент. Успех, дано съм помогнал.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8f12040b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Сбъркал си в избора на съпруга приятел! По-рано да беше помислил, докато бяхте гаджета! Има такива жени - асексуални, не изпитват нужда от секс, но съм сигурен че никога не са изпотвали и истински оргазъм! Фригидни, студени, не стават! Имаш два варианта, или се примиряваш и лъскаш ръчно, или си намираш любовница и се развеждаш!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b132dda35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 12. И аз мисля, че 3-4 пъти седмично е съвсем нормално. От кога 16 см е малък? Това е средния размер според статиските. Нали знаеш, важното е да знаеш как да го използваш. Наистина ми е интересно да се включат жените и да кажат тяхната гледна точка. Въпрос към жените: Наистина ли когато сте уморени, не ви се прави секс? Аз ли съм сбъркан не знам, но и колкото да съм претрепан, умората не може да ме откаже от секс. Хайде дами. Кажете си, моля ви

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6261e97fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   жена ти или е фригидна или си има любовник. за мен е 99% любовник и те държи само заради децата и не и се занимава да те разкарва. из имах такъв проблем и сме говорили по темата многократно. когато обичаш жена си и си легнеш до нея и я прегърнеш и усетиш как ухае, няма начин да не ти стане. да си лягаш надървен всяка вечер не става, затова спираш да докосваш жена си, за да може поне да заспиш. а не е нормално да си женен и да караш на ръчна. отделно това ти съсипва и психиката. резултата беше, че на мойта не и пукаше, защото имаше кой да и пълни дупката, а аз се самоизяждах. Ако жена ти те обичше щеше да намери начин да те задоволява, някак, ако на нея не и е до секс толкова дълго. защото жените правят свирки на мъжете си самоинициативно само да покажат, че ги обичат, а не щото им е голям кеф. щом нищо не ти прави, значи не те обича. разкарай тая ковра и не си скъсявай живота. раздялата не можеш да я избегнеш. тва е

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 135c03f9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм си решил проблема с нередовният секс с жена ми. Минах на чекии и това е.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7c2c3f813f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Сякаш че съм го писал аз. С жена ми правехме страхотен секс, но след 7-8 години намаля значително веднъж седмично, (а в последно време по-малко). Започнах да я тормозя, правеше всичко каквото поисках, но и беше трудно, защото аз бях капризен, не само секс, но и страст да излъчваш. Втълпих се, че има любовник, а тя от работа вкъщи, секунда да има свободно време мене търси. Оказа се че имала някакво гинекологично заболяване. Не мога ДА СИ ПРОСТЯ.
Въпреки че беше болна ми угаждаше на нагоните, да три пъти в месеца, но ми угаждаше. Слушаше моите заплахи, че ще си намеря любовница, отначало мълчеше и заплакваше.
Друг случай: Гушкаше се, аз я гушках и... исках секс, тя се дърпаше и аз я отблъсквах...
СРАМ МЕ Е ДА СЕ ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛО! Отвратен съм от себе си и се мразя! Ходих даже на психолог, защото прецених, че наистина гледам от позицията на маняк!
Слава Богу, оздравя, сега тя ме търси по-често. Изпитвам такъв срам от себе си, толкова ми е гузно, че в повечето случаи не мога да се възбудя или ако съм възбуден, ми пада (А съм сексуален човек). Но никога не ми вдигна скандал за това.
Срещнах се с едно бивше мое гадже, която си падаше по тънката част. Оплака се от съпруга си, аз съпругата си. Банална история, за какво са приятелите, ако не да си помогнем. Секс, ама яко, по няколко пъти, само временно удоволствие и после нищо....

Искам си предишния живот, когато ме целуваше и прегръщаше, когато ми се радваше. Но едва ли ще се върне....
Отвратих от себе си човекът, който толкова много ме обичаше. На нея аз съм и втори брак, неведнаж ми е казвала, че е пренебревала детето си от първия брак заради мен и не съжалява.
Никой от нашите роднини и познати не знае какви проблеми сме имали. Пиша тук, защото няма с кого да споделя този срамен момент от моя живот. Искрено се радвам автора да го прочете и ако може да си вземе някаква поука. Моето влечение към секса ми съсипа прекрасните отношения с моето съкровище.
А той е едно евтино и пошло удоволствие, осъзнаваш го когато видиш в какво може да те вкара. Една отвратителна мания, която може да те направи развалина.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8da0027db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   н 21, като жена ти казвам, че си станал жертва на жестока манипулация - жена ти с различни истории се страми да те накара да се чувстваш виновен за мъжествеността си - обсъди го това с психолога си, но като жена ти казвам, че ако има една жена гинекологични проблеми, то тя ще ги сподели с партньора си и няма да прави секс с него и чак после да го обвинява. Да не говорим, че при гъбички и тем подобни дори е невъзможен половия акт. Най-вероятно или си измисля проблема, или преувеличава, за да те накара да се чувстваш виновен. Жените много си гледаме гинекологичното здраве и почти няма жена, която да не знае за някаква своя особеност - я кистичка, я раничка на маточната шийка, я нещо друго. Аз например имам огледално обърната матка. Звучи гадно, нали? Да, ама така са 30% от жените и не ни пречи, освен че имаме обилна и болезнена менструация понякога, но ако бях като жена ти можеше да кажа на мъжа си - имам гинекологично заболяване :) Интересно е, но дори жените без матка, без яйчници и дори без маточна шийка могат да правят секс. За секса е нужна здрава вагина и / или клитор. Дори с анус и уста се прави секс. (това жена ти може би не знае? )
Същото е и с детето - абсурд е добра майка да пренебрегне детето си заради мъж, а такава, която го прави едва ли ще го забележи. Просто иска да те манипулира.
Говори с психолога си за тези теми, сподели ВСИЧКО и просто го питай дали е възможно да си жертва на манипулация. Сам ще се учудиш, колко глупав си всъщност :)
Иначе не е рядкост жените да използват секса, за да манипулират някой мъж. Да използваш вина, да вменяваш вина е още по-гадно. Мъжете сте просто по-сексуалният пол, а да ви вменяваме вина заради природата ви е глупаво и израз на НЕлюбов.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 38ec12cc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Същото като при мен, същите думи, накрая се оказа, че е с любовник!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce95d2a636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   до н 13
Не те разбирам защо написа толкова остри думи !! та ни се познаваме нито знаеш взаимно отношенията ни с съпругата ми в къщи та да ми четеш половин час КОНСКО а другата половина да ни обясниш колко сте прекрасни и супер двойка с съпруга ти ,ти като нямаш проблем какво търсиш тук при нас в този прекрасен сайт, ние имаме проблеми и си казваме мъката и си говорим тук с другите прекрасни хора за съвет или за мнение, а уверявам ти че твоите думи не бяха такива!
толкова грозно изтълкува и завъртя смисъла на моите думи че ме засегна гадно защото не е истина .
само да отбележа аз съм луд по жена си и много я обичам, и умирам за децата си, а онова дето мъжът ти прави като се прибира го правя в пъти повече, ходим всеки 2 месец екскурзия в чужбина за 3 дни, последният път бяхме на женевското езеро и голяма разходка ударихме заедно с СЕМЕЙСТВОТО за това ти не ме учи как да си грижа и как да се държа с тях, проблема е друг и аз за това се обърнах тук за съвет а не за КОНСКО .благодаря на всеки който написа нещо в тази тема, защото наистина допринесъл за малко утеха за всички ни дето имаме този проблем с любимите половинки .

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5c1d4cd2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Aвторе (24) предполaгaм, че объркa номерa. Рaдвaм се, че те е " жегнaл " все пaк коментaрът ми, товa беше и идеятa, жaлко обaче, че, явно кaто се почувствaш aтaкувaн ( или рaзкрит? ) пристъпвaш към пaсивнa aтaкa и ти, вместо дa помислиш в дълбочинa.
Искaше вклюмвaне от жени, aми включих се. Мнението ми е бaзирaно нa товa, което ТИ си нaписaл. Естествено, че не познaвaм теб или съпругaтa ти ( пък кой знaе). Говориш ми зa рaзходки до Женевското езеро семейно. Естествено, че ще ходите семейно, не че имa кaкво толовa дa се види тaм, лично не ми хaресвa изобщо. Предпочитaм тaм дa се рaзходя в пaркa от към грaдa или дa пия едно хубaво кaпучино в слaдкaрничкaтa отсрещa. Aко искaш хубaво езеро, вървете в Aвстрия- Moondsee.
Aз говорех зa нормaлното ежедневие обaче. Уикендите зa които ТИ кaзвaш, че ТЯ излизa сaмa с децaтa. A ти къде си? !
Дa, първо си отпрaвих зaбележките според мен, a после посочих положителните нещa от моят си личен опит. Нaли товa искaше? ! Или по- ти е гот дa те тупaт по рaмото, дa те съжaлявaт, дa " прикaчaт" веднaгa любовник нa съпругaтa ти, дa те съветвaт дa си търсиш другa...
Може би тогaвa, aз не съм рaзбрaлa, че търсиш съвет зa попрaвкa нa нещaтa. Не е зaдължително моят дa е добър, просто съм откровенa, товa сa си моите изводи от прочетеното.
Съвсем не ми е било цел дa се чувствaш зле, сaмо дa помислиш зa нещо, което сегa от твоятa реaкция рaзбирaм, че дори дa съм прaвa, вероятно женa ти нямa дa ти го кaже, зa дa си спести... aми товa именно- реaкциятa ти.
Aз зaтовa и обикновено не отговaрям нa " мъжки " въпроси, зaбелязaлa съм точно тук, че много мъже питaте, но реaлно не искaте дa знaете.
Успех и семейно щaстие aвторе!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1753105b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   22, защо си толкова категорична? Абсолютно възможно е да не му е казала за проблема си. А и гинекологичните проблеми са много повече от гъби и обърнати матки. На моя позната ? откриха миома в момента, в който свекърва ? береше душа. Не каза нищо на мъжа си. Миомата притискаше други органи и операцията беше спешна! Каза, че заминава в командировка, а всъщност отиде да я оперират. Не каза на мъжа си именно защото осъзнаваше, че и без това му е тежко.. Той го разбра чак 3 месеца по-късно. Това прави ли го жертва на жестока манипулация?

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fe0e2b7b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   До автора.

Какво значение има, дали има любовник или няма...! По-вероятно е да няма, защото ако имаше щеше да се старае повече откъм секса с тебе, че да не я заподозреш! Но така или иначе щом секса не достига в една връзка, това започва да си е проблем...!
Идеалния вариант в който двамата дават еднакво от себе си, за да я има една връзка или брак е много труден! Факт е, че на повечето от жените им стига много по-малко секс! Защо е така няма смисъл да търсиш отговор на този въпрос, просто го приемаш... Каквото и да и купиш на жена си, където и да я водиш, каквото и внимание да и обръщаш и каквото и да си говорите все тая! За жена си, ти си вече една даденост, на която тя е родила деца и толкова! Каквото и както да го направиш, понасяш критика, жена ти полекичка те е избутала до това положение, естествено с твое съгласие в името на общото разбирателство...
Твоят случай си е напълно стандартен и масов...! Няма за какво да се обвиняваш! Какво ще направиш обаче си е твой избор и всеки вариант е с различни последствия!
Мога да споделя своя опит, като той не е меродавен и не изчерпва всичко!
Развода е сложно и скъпо нещо, което нанася най-вече травма на децата, следователно е краен и непрепоръчителен вариант! Грижи се за децата си, възпитавай ги, карай ги да ти помагат за това-онова, води ги на море или по планините (ако можеш без жена си), интересувай се как върви училището, ти трябва да ги направиш хора! Жена ти щом е решила, че не я привличаш толкова не трябва да го драматизираш! Винаги можеш да се поогледаш, естествено съвсем дискретно! Не се оплаквай на никого! Обърни си малко внимание, ти самия! Облечи се чисто и прилично, избръснат и с хубаво парфюмче! Хубав часовник и лъснати обувки, задължително! Колата ти може да не е много нова или скъпа, но си я поддържай хубаво и чиста! Поддържай си контактите и не се затваряй! Гледай да работиш повече и да изкарваш повече! Това се забелязва и усеща...! Полекичка ще разбереш, че има познати жени около тебе, които са донякъде в твоето положение - на коя мъжа и пиел, друга пък я биели в къщи, на трета мъжа и пътувал и така нататък и така нататък...! Не е необходимо да ви разбере целия свят и това, че ще се виждате един път на седмица или два пъти в месеца, но това ще те успокои и направи по-доволен от всичко около тебе! И най-важното - жена ти ще те усети и то съвсем инстинктивно и току виж се сетила, че нещо може би ти липсва и ще види, че децата могат да спят и сами в стаята си...!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8f12040b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Каквато и да я бистрим, човека не му е до майтап! Спи до леден блок и е принуден да лъска ръчно!
Според мен, поговори с нея и и кажи че така не може да продължава, или секс ежеднвено или поне 2-3 пъти седмично, което смятам за нормално, или развод! Но дати поставя условия "Ще ти го одрежа" и в същото време те държи на сухо - без тия, шкарто и толкова, ебах ти и простата путка! Да върви на майната си, ще си намериш друга, еблива да е, това е най-важното, и да ти харесва де!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e85bef04bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Пич, извинявай ако съм директен, не се измъчвай в природата вакуум няма, имаш липси попълваш ги, ние не сме тук за да се доказваме колко издържаме да работим, да стоим жадни, да гладуваме, да стоим на сухо ит. н
Затова или в зависимост от доходите два-три пъти на проститутка, или си правиш регистрация в някой сайт и си търсиш там няколко, пълно е с жени с подобен проблем те пък се оплакват от мъжете им че не ги искат, но като теб не искат да си развалят семействата

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 659c76840b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   жена ти ше те усети и току виж че се развела,колко скъп е развода ,та да не можеш да се разведеш ами да играеш игрички

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 659c76840b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   пък и някоя ако я бият едва ли ше си търси любовник

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2795007621
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   И аз имам подобно държание на жена ти. И знаеш ли, не ми се прави секс с мъжа ми (нямам любовник), но нещата коренно се промениха. Причините не търси само в нейното нежелание. Пълна съм с ангажименти за дома (нашият общ дом) и детето (и детето е общо). Той (съпругът ми) е коренно променен и не вижда тази промяна. Например спря да се бръсне (аз мразя брада), наяжда се с лук и после иска да прави секс с мен (мразя да ми мирише на лук), грижата за детето се състои в "ти чу ли какво каза майка ти", а за къщата.... грижите изчезнаха с годините. Казвам му всичките тези неща, но той отказва да ги асимилира. Казва хапни си лук и ти. НЕ ЯМ ЛУК! Не ям и чесън. Забавленията изчезнаха или ако има такива то те са съобразени с неговите желания и интереси. Много наглед малки неща пречат на желанието ми за секс. (Аз също сигурно имам своите кривини, напълнях значително с годините, станала съм по-малко усмихваща се и др. ) Сега да ти кажа, аз съм решила да си търся любовник, за разнообразие. Защото животът ми е сив и скучен и търпя така 20 години.
Съветвам те, обърни внимание на жена си и ще получиш това което търсиш. Най-големият афродизиак е вниманието което можеш да и дадеш!!! Кога за последно и подари цвете без повод? На мен лично ако мъжът ми ми подари цвете без повод ще съм убедена, че има гузна съвест :) защото получавам дежурната роза за рд или 8 март само тогава.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: badaba4014
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   М62

Подкрепям 27. Стегни се и ще видиш, че секс има и извън семейството, при това без да го съсипваш. И престани да и даваш нещата, за които тя е "абонирана" и са свързани с внимание и пари извън семейните разходи. Просто за нея ти си необходим съквартирант.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d4978ad3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Жена ти си има любовник. Казвам ти го от опит.
Ж 38

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2b4a45f46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Със сигурност мъжът ти има вина - не ти обръща внимание, не се грижи за къщата, не помага и за детето, права си.
Обаче не мога да ви разбера жените, защо за да правите секс, трябва да ви подарява ме подаръци и цветя? Нима сексът не е естествено удоволствие, когато се обичат двама души. Нима мъжът трябва да си купува секса? Супер тъпо е да ни изнудвате - секс срещу подаръци, екскурзии и цветя. Ами вие какво ще направите за да ви дадем секс по тази логика?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c1fbcd00c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   На тази жена са й насметени хормоните според мен.
Нещо и ако се има предвид това, че жените са най-гладни за секс по време на овулация - защо на нея й е толкова ранна тази овулация. Тя е в средата на цикъла, тоест около две седмици след последния ден от кръвотечението. Така че тук има нещо определено.
Даже се твърди, че точно след цикъл е най-малка вероятността от зачеване, защото предната яйцеклетка е изхвърлена, а новата все още не се е развила. Бебетата в този период стават ако някой "герой" е успял да оцелее по тръбите някъде и я пресрещне после (образно казано)

Имате ли деца, авторе? Имам чувството, че тази жена се пази да не забременее

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker