Малко по-различен въпрос относно Squirt оргазма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малко по-различен въпрос относно Squirt оргазма
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 7861 пъти
Отностно моят проблем (проблем силно казано)- по принцип много рядко свършвам- сигурно ми се броят на едната ръка. А от една година и малко въобще не ми се е случвало, но както и да е, не това е проблема.
Напоследък се появи нещо, което на мен лично ми е странно. При Squirt оргазма жената отделя течност, като преди това се мазажира G-точката и има чувство, че й се ходи по малка нужда и ВОАЛЛЛААА-случва се. Е, да, ама не- при мен. Всичко това случва се, отделям течност, НО не изпитвам нищо. Много съм възбудена, много ми е хубаво, но не чувствам да изпитвам нещо върховно, неземно и т. н. Пробвала съм и с вибратор и приятеля ми е пробвал с най-милото си, с пръсти... Резултатът е еднакъв.
Изпитвала съм клиторен оргазъм и определоно разбрах кога свърших. Сексът ни е много хубав, страстен, правим си го много редовно, даже, ток и жица, както се казва. Виждам, че от известно време приятеля ми се притеснява, от това, че аз не мога да свършва и искам да направя нещо по въпроса.
Та, кажете, на какво според вас може да се дължи това "безчувствие" и липса на оргазми? Не вярвам да е на психична освова, защото прекрасно се чувствам с приятеля ми. А и няма как да е урина, защото при полов акт, няма как да се отдели.
Благодаря за отделено време и се надявам без хапливи коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 14070ff8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Здрасти. Прочетох написаното от теб и малко ми дожаля, защото всъщност ти си една напълно нормална жена, а си си втълпила абсолютни глупости (може би заради порното? )
Аз по случайност свършвам със squirt вагинално, но това нещо го открих много отдавна, когато все още интернетът не ставаше за гледане на порно и нищо не се знаеше по темата.
Първо, чувството не е като при пишкане АМА ИЗОБЩО. Това, че в порното жените буквално пикаят и уж било скуирт не значи, че това е истината! Чувството е на дълбоко изпразване и някак си олекване. Може би мъжете чувстват точно това. Изпитваш оргазма си чувство за изпразване. Самата течност не е урина, а идва от жлези, НО НЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ ИМАТ ТОЛКОВА РАЗВИТИ ЖЛЕЗИ. Само 30% от жените изобщо имат физиологията за squirt и колкото и да се ръчкаш, ако нямаш развити жлези за този вид свършване, няма как да се получи. Не съм си търсила Г-точки и тем подобни, а просто се случва - по-различно е чувството, но не е по-интензивно или по-хубаво от при клиторен оргазъм. Аз свършвам със squirt преди менструация и по време на овулация, но понякога дори подтискам този вид свършване волево, защото е доста изтощаващо. В 50-60% от половите си актове дори не свършвам и това е добре така. Обожавам секса ежедневно и се чувствам задоволена, но за мен оргазмите често са изтощаващи или след дълъг работен ден просто не мога да свърша, а ми се прави секс и да - чувствам се задоволена и без оргазми. Може би, защото не ги търся, те сами идват при мен.

Второ, пишеш че не постигаш оргазъм, а после пишеш, че клиторално свършваш - извинявай, но това е най-интензивният оргазъм за жената! Как така не свършваш, когато свършваш?
Мъжете заради порното нещо съвсем изтрещяха и забравиха единственият орган в организма на човека, създаден само за удоволствие. Дали завиждат, не мога да разбера, но пренебрегват нещо клитора. Клиторните оргазми са ми любимите, защото не изтощават, интензивни са и стигаш до мултиплени оргазми без особен проблем.
Аз клоня към мултиплени оргазми и при скуирт-а ставам на парцал след 7-8 оргазма, а клиторално нямам никакви граници. Живо престъпление си е да не считаш оргазмите със стимулиране на клитора за оргазми. Повечето жени дори свършват само по този начин - тоест това е нормалният начин.
Жените пък правим грешката да чакаме само на мъжа. Мили дами, какво чакате? Покажете на мъжете си къде и как ви е хубаво и свършвайте или не свършвайте - това си е ваша работа! Сексът е за двама и не може мъжът да ви определи начина на свършване, а най-много може да ви помогне да свършите, АКО ИСКАТЕ и когато му покажете как.
Всяка жена е различна и дори физиологически е различна. Нашите полови органи комуникират с мозъка по съвсем различен начин от тези на мъжа. При него е лесно - през гръбначния мозък и директно. Затова и при парализираните мъже от кръста на долу и половият живот умира. Женските полови органи се свързват с мозъка чрез нервите по заобиколен начин - женската сексуалност дори се развива с годините, мозакът си прави връзките - нервите също! При прекъсване на гръбначния мозък жената не губи сексуалните си преживявания. Тоест при всяка жена по различен начин се прави връзката чрез нервната система.
Най-големият сексуален орган на човека е мозакът.
Дори има жени, които свършват с манипулация на маточната шийка много интензивно, а за 90% от жените това причинява болка. Говори се, че това бил най-интензивният оргазъм. Има и жени, които свършват само при стимулация на зърната на гърдите и аз лично не вярвах на това докато не ми се случи веднъж, но какво от това? Какво ти дреме как свършвали другите жени!!!
Е, какво да правя, когато не мога да свърша така като тези 10% щастливки, които свършват при всякакви странни начини? Да се самоубия ли или да забравя за чудесния си клитор?

Еманципирайте се сексуално, дами. Първо се научете да се самозадоволявате НАСАМЕ качествено, второ се научете да давате насоки на мъжа как да ви достави удоволствие, защото жените сме различни и той каквито и партньорки да е имал не му помага особено при вас. Престанете с безцелното ръчкане по вагината в търсене на скрити съкровища. Няма да ги намерите!
Не гонете скуирт или тем подобни, а на първо време обърнете внимание на клитора си, насладете се на интимността с партньора и на самата пенетрация. Ако можете да достигате до скуирт, ще достигнете. Да ръчкаш по вагината си, защото еди кой си еди какво си бил намерил няма особен ефект. Самата вагина не е богата на нервни окончания, защото през там се ражда детето и ще умреш от болка при раждане, ако имаше нерви. При пенетрация се стимулира вътрешното тяло на клитора индиректно (клиторът е голям орган, виждате само малка част от него, но продължава вътрешно покрай вагината ви). Най-много нервни окончания има самият клитор - сравним е с главичката на пениса при мъжете още два пъти повече нервни окончания. Тоест вие изпитвате тройно по-интензивно преживяване с клитора си, отколкото той с главичката на своя пенис.
Ако мъжът ви пренебрегва клитора просто при фелацио забравете за главичката му и ще видите, че полудее. То е като да пипаш пениса в основата му и да очакваш да свърши.


И стига с това ПОРНО, ХОРА. Да, не е лошо да се гледа, но ТРЯБВА да осъзнаете, че е игра. То е като да гледаш Игра на тронове и да си въобразяваш, че е истина. В порното спермата е от кисело мляко, един мъж може да чука 1 час буквално благодарение на умел монтаж, а всяка жена получава много шумни „оргазми“, с sqiert-а е или пикаене, или са вкарали със спринцовка някаква жилирана течност във вагината...
Има дори и филмчета за това как се прави порно - гледайте, триковете са много и дори леглото не е истинско, доста са забавни тези клипчета - хилят се като луди на тръбичките с кисело мляко и „скуирт“ :), често прекъсват акта за сандвичи с кафе или се карат за някакви неща.
Като жена, която свършва по този начин аз мога да видя къде са ползвали трикове. Виждала съм две жени до сега с истински скуирт от 10000 порнота по темата и в интерес на истината те достигнаха до такъв оргазъм с друга жена и изобщо не им трябваше мъж.
Гледайте при порното жената внимателно. В 90-95% от случаите тя изобщо не достига до оргазми по какъвто и да е начин. Само при лесбо-порното и при азиатското чрез много и усилена стимулация съм виждала да достигат до оргазъм жените както и при двама-трима порно-Звезди, които просто знаят как да задоволят жената. Изключително рядко е жена да свърши по време на порно - то и самата атмосфера едва ли ги предразполага и е излишно да ги гледате като пример някакъв и да ги взимате много на сериозно.
Всъщност Авторката си е напълно нормална жена, която си свършва и прави нормален секс, ама човек като си втълпи нещо...си разваля сам удоволствието

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bd7925b109
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз също съм скуиртърка и мога да ти кажа, че и аз понякога скуиртвам, без да съм стигнала до някакъв неземен оргазъм. Просто се случва, не знам защо, може би просто защото сме нормални жени и нещата, които изпитваме в леглото няма как да са като нагласените изпълнения в порното. Преди и аз се чудих, гледам актрисите като скуиртнат, то се почва едно гърчене, едни стонове... реших, че аз нещо не правя както трябва защото да, понякога става, но друг път -не. И се замислих, че аз съм жена, а не робот и няма как всеки път да крещя и да се треса в някаква неземна агония. Така, че мисля, че няма защо да се притесняваш, съвсем ок си. Просто понякога нещата се случват, друг път-не. И причините можа да са най-различни, примерно понякога съм адски възбудена, обаче съм уморена и колкото и да ми е готино, колкото и да скуиртвам, просто не стигам до някакъв супер оргазъм, защото тялото ми е уморено. Друг път пък обратното, почти без подготовка тялото ми ме изненадва приятно и без да съм очаквала кой знае какво, просто мързелив сутрешен секс, накрая финалът е неземен. Така, че не се притеснявай, а просто се наслаждавай и приеми, че това не е нещо, което става по поръчка. Всеки оргазъм е различен, понякога едвам го усещаш, друг път е толкова интензивен, че почти губиш съзнание, а понякога дори не стигам до оргазъм въпреки цялото старание на мъжа ми. Какво да правиш, природа. важното е да ти е хубаво, пък ако стане-добре дошло!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3fc1651e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Скуиртът е малко овъррейтед(прехвален демек). Повечето жени трудно свършват вагинално, но лесно свършват клиторно. Не си търси проблеми, където ги няма. Още повече щом си доволна от сексуалния ви живот.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7935192035
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

4.   От авторката: под нещо върховно го сравнявах с клиторния оргазъм. Имах предвид, че не го усещам катж оргазъм. Имало е случаи, в които даже после разбирам, че е излязла течност. Или усещам, че е мокро под мен.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 78eca4dcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   " То е като да пипаш пениса в основата му и да очакваш да свърши. "
Да номер 1 може да свърши и като се стимулира основата му, стволът.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9673363298
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 3, много е важно да показваш знанието си на отделни английски думички, особено в разговор с българи на български. Изумително е, че даже може да пишеш английски думички на кирилица. Това го можете само ти и още един, който написа преди време чутовното: "vinagi topli banici, milinki i gevreci". Браво! Аз обаче съм по-изненадан от това, че знаеш какво означава тая дума и на български. Направо ме хваща яд, като се сетя, че парите от моите данъци, отиват за образоване на чукове, като теб. За съжаление, тъй като се изразявам с български думи изписани на кирилица, не съм много сигурен дали, ще разбереш какво съм написал. Ама няма лошо, тъкмо няма да се обидиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd896221f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Е добре де, аз свършвам чрез продължителна и непрекъсната стимулация на клитора като ми трябват минимум 15 минути :) И оргазмите ми винаги са придружени със скуирт, неземно е чувството, оргазмът ми е много силен, много крещя и се изливам на струи....но това с вагиналния скуирт оргазъм не става и не става.....когато мъжът ми ме стимулира с пръсти, появяват се пръски, понякога и повече течност, чувството е много интензивно, но за съжаление няма нищо общо с оргазма който изпитвам чрез клитора....така че, авторке не се тревожи, както е написала № 1 - женската сексуалност е богата и непредвидима...наслаждавай се на клиторните си оргазми и не "търси под вола теле ". Оново ще дам пример колко различни са жените, например № 1 написа че получава мултипленни оргазми с клитора,....аз като свърша с моя скуирт оргазъм не мога да продължа със стимулацията, тоест един оргазъм в повечето случаи ми е достатъчен като интензитет и задоволяване. И друго аз мога да свърша само ако се самозадоволявам, защото никой не е в състояние да издържи 10-15 мин.продължително стимулиране на клитора, а и не знае с каква сила на натиск да действа, така че всяка жена намира своя си начин да бъде задоволена сексуално.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 91da9e22c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Случва се авторке! Няма страшно!
Има силен скуирт а има и някакъв-никакъв!

Лена

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 48e6766217
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Squirt оргазма го могат много малко жени и другото което е не всяка жена може да свършва!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bd7925b109
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 10, не си съвсем прав. Всяка жена може да свърши! Обаче трябва да спре да се тревожи за глупости и да се научи да се наслаждава. Ако е така както ти казваш, кажи ми как масово жените свършват при самозадоволяване, а с мъжете си-не. Ами много просто, когато си доставяш удоволствие сама, знаеш къде и как да се докоснеш и най-важното се наслаждаваш, а не лежиш като дърво с поглед забит в тавана докато в главата ти минават мисли като "Дали не ме мисли за дебела? " и "Сигурно от този ъгъл веднага се вижда, че коремът ми е отпуснати и т. н. " С две думи за да не може да свърши една жена проблемът е и в нея и в мъжа. В нея, че не се отпуска, а мисли за глупости, а в него, че не знае как и къде докосне любимата жена, че да я побърка. Да не говорим, че има и мъже егоисти, които изобщо не се стараят и не им пука, че тя не изпитва нищо.
Колкото до скуирта мисля си, че почти всяка жена го може, но първо трябва да се научи да се наслаждава и да изпитва "обикновен" оргазъм, а след това да открие, че може и да скуиртва. Аз се научих да го правя съзнателно. До 30-тата си година изобщо нямах идея какво е това скуирт. Помня само, че 1 или 2 пъти по време на див секс се бях изпуснала, но тогава си мислех, че е урина и бях много засрамена. Та чак на 30 с мъжът ми гледахме някакво клипче със скуирт и аз буквално се побърках на тази тема и не мирясах докато не се научих как да го правя. Да, да, буквално се упражнявах точно както човек се упражнява да свири на инструмент. Е, аз се упражнявах да си доставям удоволствие. Първоначално го постигах само сама, сега понякога става и при секс. Така, че щом аз се научих мисля, че всяка жена може. Обаче си прав, че някои момичета си го имат това без да трябва да се учат. Е, аз не бях от тях и положих усилия, но резултатът е феноменален!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1fae49e984
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мой съвет съблечете се правете дълга любовна игра пушете един джойнт и двамата и ще се оправи всичко когато свършиш една жена 2 3 пъти после тя почва да свършва редовно бил съм с много жени и при всяка е така в началото не може оплаква се че е свършвала само един два пъти през живота си много трудно свършвала и после се чуди какво как става така :) Успех!!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ea58caf0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   до 13
ами аз пробвах и още пробвам и нищо не става :( как го постигна обясни по подробно моля те ?!!
на 38 съм и никога не съм скуиртвала :( в секса с мъжа ми не става макар че, с него винаги получавам оргазъм, искам да успя да го изненадвам с скуирт но не мога, пробвах насаме в банята с дилда , вибратори , разни играчки ,пак не и не :(
кажете моля ви как го постигате.
дайте някоя тайна, методи клитора ли само трябва да се пипа или и вагината или знам ли, много съм отчаяна наистина :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: bd7925b109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 15 от 13
Първи път ми се получи даже малко неочаквано. Бях на едно невероятно място и денят ми беше прекрасен. Върнах се в хотела и понеже бях на романтична вълна, а мъжът ми го нямаше, реших да си поиграя сама. Точно тогава не смятах да се опитвам да скуиртвам, ама бях адски възбудена и докато си доставях удоволствие, то взе, че стана. А иначе за да се получи трябва да си силно възбудена и да се опиташ с пръсти да стимулираш Г-точката (намира се на няколко см от входа на предната стена. Няма как да го сбъркаш, едно такова грапаво място). Та като започнеш да го търкаш с пръсти би следвало да усетиш желание да идеш до тоалетната, ама не спирай и ще стане. Понякога става и с дълга клиторна стимулация, ама тази техника я усвоих по-късно. Обаче най-важното условие, супер възбуда и не спираш от страх, че ще се напишкаш. Много жени така си спират удоволствието, панират се, че се напикават (а всъщност скуиртват), започват да се стискат и до там. Отпусни се, няма как да се напишкаш в този момент.
Успех и се забавлявай!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 20ed0dc171
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   някакво момиче попита в някакъв форум "как да свършвам като в порното"? и я нападнаха дежурните" ама как свършват в порното"? ! но една колежка я светна да си купи секс играчка и да експериментират дълго време с нея различни пози и различен тип стимулации.
След време момичето писа отново във форума да благодари за съвета.
Явно колкото и да е твърд един пенис, с играчка по-добра стимулация може да се получи.
В заключение: от ниво "скуърт с играчка" май са слезли успешно дониво "скуърт по време на секс".
Някъде другаде момиче споменаваше пак за подобен момент със слизане-отначало не е скуъртвала никак, постигнала го е с вагинален секс и след това е почнала да скуъртва и при оргазъм чрез клитора.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a7da1c8063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Точно така , жени , послушайте но.1 - еманципирайте се , човъркайте се с пръсти и изобщо си избийте от главата, че има още един пол на тази земя, сигурно тогава ще стигнете рая.

Авторке , кажи на приятеля си да продължава. Тази вода която тече е само подготовка, има и още да тече ...ще тече много .
Върховното удоволствие ще го достигнеш само има духовна връзка с мъжа ти...По скоро поработи върху това, другото са признаци.

А , и още нещо . Мога да докажа на всяка от вас че всяка жена би могла да скуиртва. Въпрос на психология е . Това за "развитите" жлези на но.1 беше най върховната тъпотия кото съм чел. Тя може да е чела някаква друга анатомия , не като нас.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: af50279295
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Щом не получавате редовни оргазми значи нещо не е както трябва. Не се страхувайте, срамувайте и тн... Да си казвате, искате и правите каквото ви харесва. За някой силната възбуда идва от френски ласки, за други от мръсни думи, за трети дори от неща които обществото би сметнало за пошло, перверзно и извратено. Но истината е че секса е акт между двама души и какво би сметнало обществото няма никакво значение. Не се залъгвайте един друг колко ви е хубаво. Казвайте си направо и ще подобрите значително не само сексуалния си живот, но и връзката си като цяло. Живота е един и изтича с всеки изминал ден. Накрая едва ли ще получите някакво висше признание, че сте следвали някакви модели на поведение и псевдоморални ценности.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 65c9965192
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   ПРЪСКАНЕТО (добре е да знаете как се превежда английската дума "squirt", че да се ограмотите и да не си кълчите клавиатурите) действително съществува и до него достигат голяма част от жените, чиито мъже знаят как да ги задоволят по този начин. И определено жените тогава изживяват нещо разтърсващо, поне съдейки от видяното от личен опит. То е едно изпъване и гърчене на цялото тяло, едни влюбено-изплашени погледи, силно туптене на сърцето, задъхване, че после и жената те гледа покорно като бог и става изненадващо мила и обгрижваща. Ние мъжете само можем да завиждаме на това усещане, което жената изпитва, защото при нас удоволствието се получава основно по един начин и не е така могъщо като свършването на пръскащите жени.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker