Въпрос към Момичетата/Жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към Момичетата/Жените
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 6954 пъти
Привет на всички. Искам да пусна, едно запитване към женската аудитория на сайта! Искам да попитам Момичетата/Жените как бихте реагирали, ако момче ви каже че е девствено? И да подчертаем момчето изглежда визуално добре. Занимавам се със фитнес от близо 2 години. Тялото ми е атлетично но съм малко срамежлив.. Както се подразбра става въпрос за мен самият. Бихте ли го отсвирили?
Автора на " Трябва да променя нещо съм"
Не ме щадете приемам всяка критика градивно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 6620ff5dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   На колко години си първо?
Аз иначе никак не бих реагирала, ако в другите неща си ОК - държиш се нормално, имаш си самочувствие, интересна личност си. Да, определено мисля, че е изпитание след 25 г. да кажем да въведеш един мъж в сексуалния живот, но защо не? Хвани си кака да те отрака ти препоръчвам. Търси жени над 30-те, защото младичките сами нямат опит. Търси помощ при професионалистка - защо не? Ние сме ползвали със съпруга ми за тройка и действително си знаят работата, но разбира се не от евтините, но за 100 лв. на час някъде се намират много добри госпожици с образование, стил и ОПИТ.
За начало ти препоръчвам да отидеш на масаж с екстри. Поне ще видиш на живо гола жена, не посла при приятелката ти да се шокираш.
Не бих те отсвирила като мъж, ако си те харесвах. Падам си по принцип по доста по-възрастни от мен мъже и затова не съм попадала на девственици, но съм си харесвала в последствие млади момчета с „проблем“ като твоя, а един дори почти ме изкуши да го направя мъж, но просто съм в сериозна връзка. Има обаче доста какички, които нямат скруполи. При професионалистките позитивното е, че ТИ си в центъра на събитията и тя ще се стреми на теб да ти е добре. При приятелката ако ще да е супер човек никога не знаеш как ще е в леглото. Ако попаднеш на някакво дърво, което не знае какво да прави с един мъж, може да те потравмира за доста време, защото при такива и опитен мъж се излага - страхотен човек, страходна жена например, красавица и всичко, но в леглото - ДЪРВО. Много честа комбинация. Плати си едни 100 лв. и ще ти мирне главата, ама както си решиш...
И не, защото ще те отсвири някое момиче - просто, защото изпускаш най-готинкото безплатно удоволствие в живота и се лишаваш от релакс и здраве ако гледаме на секса като вид човещинка.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4adbfb99f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И за какво трябва да го казваш? Признай го в последствие - след първия си път! Аз така направих и хич не ми повярваха...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 692e965658
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз бих го приела спокойно, без възмущение. Все пак хората са различни. Толерантна съм по принцип. Може да е стечение на обстоятелствата. вярвам, че трябва да се изчака, за да се срещне правилния човек, иначе не си струва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4d4cca9127
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще се усети със сигурност!
Ако аз самата вече имам опит, няма да ми е проблем, но ако и аз не съм от опитните сигурно бих предпочела някой, който ще е по - наясно с нещата :0

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 468715546e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма да казваш че си девствен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4a6c6b2f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще го отрежа, защото няма да усетя никакво удоволствие, а напротив - болка! Ще свършиш за по-малко от 40 секунди... Опитай с проститутка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ad912d46dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изчакай, ще дойде и твоя късмет. Иначе на колко си?
Аз не бих си помислила иначе нещо лошо, даже бих го приела добре.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f2a72990a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Как бих реагирала аз - нормално, ще бъда аз доминантата отначало, ако иска и ще бъде страхотно!
Моят приятел беше девствен когато го правихме /преди година/
и целия се изчерви като ми го каза, сякаш е нещо срамно. За мен са по важни личностните качества и интереси на даден човек, а не дали е спал с цял харем преди мен!
Горе главата пич, без излишни притеснения и вайкания ;)

Момиче на 18г.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 5721d155fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 1 Благодаря ти! Гола жена съм виждал, проблема е че от срам се издъних, и стигнах само до това да правя Френска Любов на момичето. Пък и повярвай като се натискам с момиче не е като да не знам какво да правя. Ей толкова мъничко не ми достига да стигна до кулминацията. Пък и по лошото е че в момента рутината ми е такава че не излизам много ( живея в село с население около 2000 души ) Пък и събирам пари да започна образованието си. :) Кандидатки имах, но гонех въпросната госпожица при която не ми стана ( бях влюбен до уши в нея ) Дори изпуснах едно доста добро момиче. Което си мисля че изобщо нямаше да се интересува от това дали съм девствен или не. Игнорирах всички и на края стана така че се вкарах сам в много неприятна ситуация. Тук както се подразбира няма женско (пълно е с цигани) което е по кофти. Иначе като цяло съм си нормален келеш. Имам си кола, докарвам си приличен доход. Но тук има едно голямо НО :/ Тази година ми предстои да вкуся от студентския живот. Като цяло това е което мога да кажа за мен. Давайте смело няма да се разсърдя дори и на по груби коментари.
Автора

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1b6b8507d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз бях първата на моя приятел. Когато станахме гаджета бяхме на 18. Сега сме на 23. Преди него аз съм имала и други партньори. Той знаеше това и може би поради тази причина ми каза, че е бил с няколко момичета преди мен. Когато се досетих, че не е правил друг път секс ми стана много мило, че съм му първата. Мен лично това ме зарадва:)

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 71a464bf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз като номер 2 - знаех, че момичето е имала един партньор преди мен, апък аз бях девствен, но не й казах. Мисля, че се получи ок, защото после бяхме заедно почти 2 години и съответно напреднах и в секса :-) Така че наистина няма защо да й казваш такива неща :-)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 764d2bb111
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Не виждaм причинa дa кaзвaш непременно. Нямaш причинa и дa го криеш. Реaкциятa си зaвиси от човекa все пaк. Бях с девственик, рaзбрaх по поведението му, горкият свърши преди дa си е смъкнaл пaнтaлонa:-). Престорих се, че нищо не съм рaзбрaлa, зaщото по цялото му лице избихa червени петнa и се сви в опит дa прикрие " белятa ". Кaзaх му, че отивaм до бaнятa, зaмотaх се тaм мaлко дa му дaм време, кaто излязох му кaзaх, че ше пушa еднa цигaрa, той пък през товa време отиде и се изми и все едно нищо не е стaнaло:). Мaлко по късно прaвихме секс, първият път издържa около 2 мин. Кaзaх му, че е стрaхотен и искaм още. Е, вторият път се предстaви много добре. Зa по мaлко от седмицa беше " мaшинa ".
Искaм дa кaжa, че всичко е в глaвaтa. Въпрос нa мaлко увереност. Нямa нуждa дa кaзвaш aко не искaш. Винaги можеш дa се измъкнеш с нещо от родa " тaкa ме побърквaш, че не знaм кaкво прaвя " или нещо от сортa:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b02d8333ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ще се зарадвам, въпреки че съм имала бая партниори! :) Не е никакъв проблем.. просто бъди смел

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: bfd9ffeb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Оййй колко сладичко ;д Аз пък си имам такава мечта аз и момчета да сме девствени да сме си първи и до края на живота си да сме си заедно :) Което знам че няма да стане ;д :) Намери си добре разбирателно момиче недей тича по кифла дето няма грам в главата защото най-много да ти се присмее.. Успех

А15

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6ad1d9c4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма значение за мен, но понякога девствените момчета се задълбават прекалено много в това и им влияе зле и в други аспекти на живота. Хубаво е че си поддържаш външния вид, ако си интересен човек и готов за връзка/интимни отношения няма от какво да се притесняваш. При теб не е от лоши личностни качества, а от лошата среда, която те заобикаля. Ами като има 5-6 к**ви на село с тях ли? Или с циганките? По-добре девствен, че не се знае колко ще те разнасят с приказки по кръчмите. Не си мисли че на всички не-девствени секса им става перфектен от първия път. Не винаги на мъжете им се вдига, не винаги и момичето е отпуснато, просто трябва човек да се наслаждава и да не мисли как изглежда отстрани. И не забравяй да ползваш кондоми.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4c5e0cacac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много зависи на колко си и на колко е момичето. Ако си на 30, е малко тъпо да си девствен. Ако си до 19-20 е простено, особено ако момичето е по-младо и от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8bf01c90f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не, не бих го отсвирила :-)
Аз лично съм имала гадже, на което съм била първата. Бях на 26, а той на 21. Малко повече време му трябваше да стигнем до леглото ама накрая се докарахме до там. Заяви ми го след първия път. Е, посмях се малко ама съвсем добронамерено Ако някое момиче те харесва няма значение дали си имал 0 или 100 преди нея. Важното е да не ти пука много много. Всеки е започнал от някъде. Да те предупредя - обикновено първия път с която и да е жена не се получава кой знае колко добре. Независимо колко си опитен. Мъжете първия път с всяко гадже към което изпитват някакви чувства са превъзбуди и притеснени и свършват много бързо. После всичко си идва на мястото. Важна е реакцията на жената. Ако започне да ти прави физиономии ставай и се махай - не си струва. Тази не познава мъжете и не знае нищо за секса. И хич не мисли да се депресираш. Девствеността може да бъде и преимущество. Аман от мъже, изчукали всичко живо. Сексът не е само техника. И недей да гледаш порно - ще получиш тотално грешна представа за секса. Може да гледаш аматьорски записи. Дано да може да различиш там истинския секс от изпълнения за пред камера. Порното е индустрия като Холивуд. Показва невъзможни неща. :-)
Гледам, че си на около 18-19 години. Съвсем си в ред. Не мога да преценя дали трябва да ходиш на проститутка за да те отвори. Ако чак толкова си притеснен - отиди. Няма да ти е много яко ама ще видиш за какво става дума. Ако ли не - изчакай някое момиче, което те харесва. После може и да му кажеш, че ти е първата. Вероятно ще се почуства поласкана. Ако има акъл в главата, де. Хайде и успех от мен! :-)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3fafc6b6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ми аз съм спала с девствено момче и даже беше забавно, защото аз имах малко опит и можех горе-долу да му обясня какво да прави и какво не и да ти кажа получи се супер и с него изпитах първия си вагинален оргазъм (до тогава никога не бях свършвала така, само клиторно). Така, че няма какво да се притесняваш, всеки някога е бил девствен и се е притеснявал за първия път. Обаче момчетата с по-малко опит са по-всеотдайни и се стараят повече за да компенсират и понякога даже задоволяват приятелката си по-добре от бройкаджиите, които мислят само за собственото си удоволствие. Ако чак толкова се панираш признай си, не вярвам приятелката ти да те убие заради това, напротив сигурно ще е поласкана, че ще е първата жена в живота ти. За това давай смело и забрави за страховете си, дори и да не е идеално, вторият път ще е много по-добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1fe40b7d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   На два пъти не са ми казвали и двата пъти съм разбирала, въпреки че единия ми беше пръв...Няма нищо срамно, но ако смяташ че не е необходимо да го коментираш - недей. Ако момичето е на място ще те разбере и въобще няма да повдига темата.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9c6c4f23aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Всичко зависи от момичето.
Но и аз не виждам причина да го казваш това.
Ако те попита - може, но да се изстреляш пред нея все едно е някакво предупреждение в стил "Може и да не ти хареса".... по-добре го спести и на двама ви!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4c67a8c575
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   откъде ще разбере,освен ако не е спала с много преди тебе?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: e9568411fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Изобщо няма да ми пука, даже ще го приема мило, пък и ще го "настроя" както на мен ми е кеф, като няма база за сравнение, какво повече да иска човек? ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 679d83e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не знам, на мен ми се струва някак сладко. В наши дни всички "мъже" разправят наляво и надясно, че са го правили, че чак ми става противно. Въпреки че е малко по-успокояващо да знаеш, че партньорът има опит, но пък поне си наясно, че щом някой е девствен няма как да те сравнява с тези преди теб ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6ef4dfb089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здравей, аз съм жена на 24 г и аз съм девствена, но не ми пука, защото човек, когато се обича с някого ще забрави дребните предразсъдъци като този. Другият ще го разбере и ще го приеме такъв какъвто е, защото ще го обича.
С една дума стреми се към любов и всичко ще си дойде на мястото.
Дано да ме разбереш, не мисли повърхностно :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 99f765733e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   А аз какво да кажа, като съм на 27 години и още девствен..?

 
  ...

...
преди: 9 години, 29 дни
hash: bd72339714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Приятеля ми беше като теб.Много се срамуваше и бях убедена,че е девствен,не ми го призна естествено,но в по късен етап предположенията ми се оказаха вярни .За разлика от него аз имах повече опит и за да не го притесня или да се почувства кофти аз доминирах при първия му път .След това навакса доста .Спечели ме точно с това,че е скромен мил много добър към всички хора и не на последно място много красив.
ж.22

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 80c6759879
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторе, не се притеснявай изобщо! Това да ти е проблемът! След първата ни нощ заедно, бъдещият ми съпруг изведнъж изтърси, че е бил девствен. Паднах! Даже първоначално помислих, че се шегува, защото беше на 29 години тогава. Ама не, не се шегуваше. И какво? Ами нищо. След половин година вече живеехме заедно. Той просто си е от хората, които са твърде вглъбени в наука и в работа, не умее много-много да ухажва жените, а и явно не е бил попаднал на подходящата... Сега като се замисля как съм реагирала... Може би малко се притесних да не съм го стреснала с прекалена освободеност. Но много скоро той стана главният инициатор за всички откачени неща, които сме правили в леглото. Така че, авторе, пак казвам: хич не си го слагай на сърцето!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 28 дни
hash: 2c6b8ae966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Мисля, че нямa от кaкво дa се срaмувaш. Кaкво кaто си девствен? Не е зaдължително мъжa дa бъде доминaнтен в леглото. Виж сегa, aко момичето нaистинa те хaресвa и се интересувa от теб, нямa дa те изостaви я! Може дa се посмее добронaмерено. Aз в моментa съм хлътнaлa по момче с няколко години по-мaлък от мен и незнaм дaли е девствен или не, aз имaм достa опит в леглото. Aмa aко рaзберa , че е девствен кaкво? Тъкмо ще го нaучa кaкво ни хaресвa нa жените, нямa проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 1c8c758c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   За да питаш, значи знаеш горе-долу каква ще е реакцията. Ако и двамата сте девствени няма проблем. Ама ако тя има опит, а ти си девствен(като мен), вероятно е малко тъпо. Не знам защо пиша всъщност.. нито съм момиче, нито имам опит ;/ Нека модераторът реши дали коментарът ми ще ти е от полза.

 
  ...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 1d1032a10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Мен лично не би ме притеснило, може би поради факта, че и аз съм девствена. Честно казано не си и представям как един ден ще изгубя девствеността си, тъй като съм много срамежлива. Не мога дори да говоря с момче. Но, както и да е, няма да те занимавам с моите проблеми. Пък и въобще защо трябва да казваш, че си девствен? Което момиче обаче те зареже заради това, просто не е било за теб, а е търсело само секс. Ако приятелката ти наистина държи на теб, няма да я интересува факта, че си девствен. Успех! :)

Момиче на 14

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 24 дни
hash: 30c847f4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Никой не е роден научен! Не мисля, че трябва да се притесняваш за това. Моя приятел беше девствен (аз също) и бях много щастлива, че ще съм му първата! Затова, не виждам причина момичето да приеме факта, че си девствен зле. Напротив, мисля, че би се радвала, че не си минал целия град
-Mononoke

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 27ac0a2dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз го намирам дори за привлекателно, това показва, че мъжът не се ръководи само от първичните си инстинкти, дори мисля, че тези мъже, които са девствени, са много емоционални, чувствителни, дори по -голямата част от тях са много интелигентни - качества, които аз лично ценя изключително много. На мен не би ми пречило, ако мъжът не е правил секс преди това, даже напротив - ще се радвам ако не е от типа мъже, които търсят начин да преспиват с различни жени - тези последните са истинските комплексари, мислят се за много готини, като вкарват много жени в леглото си, само че после именно те остават най - самотни - дори да са семейни, вечно са недоволни, защото не знаят какво търсят. Така, че изобщо не се притеснявай - живей си своя живот, не се сравнявай, не живей в нормата, защото всеки си има личен път, по който му е дадено да върви.
Ж 29

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 20c82fc9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Както момичетата мад мен са казали, би ми станало миличко, че ще съм първата. Няма нищо срамно в това, всеки го прави, когато се почувства готов. Никой не се е родил опитен. Никога не бих зарязала момче заради това, но ако някоя мацка има проблем с това и те отсвири - радвай се, поне няма да си загубиш време с момиче, което не си заслужава. Главата горе и не се притеснявай! Успех!
Н. 17

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: e0813d01ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз съм на 15 незнам за момиче ли ме броиш за жена ли... имам си приятел отдавда, водиме си редовен полов живот-той е по-голям от мен де, но ми е супер интересно (след като сме правили вече всичко), какво е да си с девствено момче, като имам на предвит, че ти не си дърво, а и да си самата възбуда много бързо ще те предразположи!
Аз бих се радвала да съм с такова момче, ако не е много свит, а си е пич като всички останали, може да си говориме и прочие.
НЕ се притеснявай :)

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: b404d085cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз бих оценила факта, че имаш донлестта да си признаеш. Даже бих се зарадвала,че аз съм ти първата. Според мен няма да бъдеш отхвърлен и евала, че не си го направил с първата срещната заради бройката!!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 19 дни
hash: abb8eba14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Няма нищо лошо в това и бих го приела. Все пак трябва да има и девствени мъже, които тепърва го правят, нали? Не се раждате без девственост :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: 1247bb176a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Мисля, че по-голямата част от жените няма да имат проблем с това. По-добре е да си кажеш, особено ако си с по-опитна жена. Ако се опиташ да го скриеш, тя ще разбере. Ако й го кажеш, ще те научи и ще ти казва какво е ок и какво не е ок в секса.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 83c03bd8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Жена съм е моя първи път е и още е с сегашното ми гадже което има 5 години повече опит от мен ии какво от това той се изложи повече от мен като не можа да вдигне самолета от притеснение.... Даже нямаше време да му обяснявам че съм девствена, защото го успокоявах, че не се е изложил много.... За това, че няма голямо значение това си е природно заложено и идва от вътре...

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 5fe6162f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Аз съм девствена и след като разбрах , че приятелят ми също е много се зарадвах.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 93524dc157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Жена 25
Направи както те съветват направи го и тогава и кажи ако си ми гадже и ми споделиш нищо няма да се промени просто ще очаквам да си по слаб играч но не бих зарязала момче заради това даже ще се радвам защото щ го науча и ще правим точно както на мене ми харесва

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4c97de3552
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Аз съм момиче и съм детствена и така ще бъде и до като не се оженя и това за мен да питаш такова нещо е малко откачено. Давай по спокойно все пак си момче а не момиче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker