Хубава връзка, но... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хубава връзка, но...
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 4370 пъти
Здравейте! С моето гадже сме от 5 месеца заедно, обичаме се. И двамата сме на 29 години. Мислим за сериозни неща, стига връзката ни да продължи да се развива добре, държим един на друг, но...

Съвсем в началото на връзката ни си поисках орални ласки от нея и тя отказа. Реших да не настоявам, да не бъда егоист и да се концентрирам върху по-важните неща във връзката ни. Мина време пак и пак опитвах, но тя просто не иска, казва, че не и е приятно и никога не и е било. С предишните си гаджета е правила рядко и не и харесвало. Секса иначе ни е хубав, приятно ни е заедно, но макар да не съм вманиачен на тема свирки, ми се ще понякога да ме задоволява и така. Принципно от от опита ми, съм установил, че ако жена не иска да прави на мъж орален секс, в повечето случаи не го обича достатъчно и не държи на него. При нея, мисля, че това не е така.

И все пак у мен остава едно такова странно чувство на непълност. пак казвам не искам в секса много. Много мъже искат анален секс, аз пък не го харесвам, но орален от време на време ми се ще.

Та бих искал да питам жените на какво се дължи нейното нежелание и имал изход тази ситуация? Не не ми казвайте, следващата, защото аз държа на тази жена и искам да съм с нея! Обаче просто ми се иска поне понякога, макар и рядко да бъда задоволяван и така, а вече 5 месеца тя нито веднъж не го направи. Ако продължим, цял живот ли ще карам без орален секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 33952b3b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми, ще избираш между оралния секс и жената. Тя никога няма как да се научи да прави орален. Егоист е в леглото и с времето ще почне да отказва и други работи, секса като цяло дори. Просто момичето няма полова култура и желания
Ж30

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 09428f90e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   какво пък общо има с половата култура, просто не иска и това е... просто си има предпочитания

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 622abb75ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1, не си права. Има жени, на които просто не им е приятно.
Аз съм на мнение, че не е редно човек да прави на сила неща, защото секса е удоволствие и за двамата, не бива да става задължение за никоя от страните.
На мен например също не ми харесва. Обаче на сегашния ми приятел правя и се уча така. По едно време осъзнах, че не е чак толкова зле - но само защото е той, мисълта да го правя на някой друг ме отвращава - буквално.
Това далеч не означава, че нямам полова култура - просто всеки с предпочитанията си. Например той не ми прави на мен орални ласки. И знам, че май не му харесва - следователно изобщо не го й карам. Да знам, че той ще прави неща, които не му харесват... изобщо не е възбуждащо за мен. В такъв случай ще минем без това. А аз му правя почти всеки път. И не го приемам като ощетение.

Моя съвет е да говориш с гаджето си. Кажи й, че ти се иска да пробва - ако преди не й е харесало, ако опита няколко пъти с теб може да си промени мнението - възможно е, да не го отхвърля веднага. Ако и след това й е досадно, не я притискай. Но ти си правиш извода до колко ще можеш да имаш такава връзка. Не че проблема ти е толкова сериозен...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f08ae3f023
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич от цялата работа разбирам че си точно за едната свирка и че макар и рядко се опитваш да и го налагаш-приеми че не иска да ти духа и толкова, ако не те обичаше нямаше да легне с теб, така че по този казус е ясно положението
Жените не обичаме да ни се натрапват ищиаси!!! Един с който ходех се опита да ми натрапва аз, която съм жена да го обслужвам анално, еми бих му шута с кеф, така че си прави извода

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5d61aec465
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 1. Сега се обичате, или поне така мислите, след време, години може би, ти ще продължаваш да мечтаеш за орални ласки и междувременно тръпката ще е избледняла и отказът й ще те наранява и дразни все повече. И така се появяват изневерите.
Изобщо хората сами се вкарваме в разни филми. Между двама души всичко трябва да идва спонтанно, а не да дълбаеш да търсиш качества, когато в нещо толкова важно като секса си неудовлетворен.
Ж48

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f1fea1b226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да не обичаш да правиш свирки е странно!

палачинка :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 966b3600ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига хигиената да е добре и да те обича ... предложи й да си с кондом и постепенно тя може да поиска да го махнете. Звучи странно, но пробвай, може пък да се навие.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cafb411db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А ти на нея правиш ли и орална любов, а? Или не й правиш? Не я карай насила, остави я да прави каквото си иска. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0afe954247
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   То да правиш свирки не е кой знае какво удоволствие за жената. Така че както на теб не ти харесва анален, така и на нея не й харесва свирки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1ccd106055
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Било странно да не иска да прави свирки.Тези порно филми са ви размътили мозъците до къде сме стигнали...След 10-на години ще е нормално да си се изхождаме по устите за добро утро и да спим с бащите си,както в порното.
Авторе,пробвай ти някой ден да лапнеш нечий член да видим дали ще ти се услади.На мен лично устата ми се разчеква и вкусът и мирисът на члена не са особено приятни.Досадно е.
А ти правиш ли и орална?

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9f64bae703
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   8, моля?! Аз да не съм путколизец нещастен, жалък и презрян!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7b78440222
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора съм. 1, тя със сигурност не е закоравяла егоистка, имам основания да го казвам. Няма да я притискам, всичко с времето си. идеята на номер 7 за кондома е добра. 8, аз лично много харесвам да задовилявам жените орално, страшно ме възбужда и без да си искат им правя тоя кеф, стига само да са минали през банята преди това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c2892e4c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Бившата ми беше такава, анален не искаше.. обичах я и не я карах да го правим дори не й изневерих, свирки не искала да прави, за две години само два пъти ми прави и то с такова нежелание.. зарязах я и се хванах с такава дето повече се раздава.. когато ти се раздаваш за някого й той трябва да прави същото, точно това значи че те обича, дори да ти е неприятно да правиш нещо такова да го направиш и да изглежда че ти харесва!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b7b72b4a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ще ти го кажа като човек, който е бил и все още е с такава жена. В началото и дума не можеше да стане за това - просто казваше, че не и е приятно да го прави. Съответно аз подходих по един много хитър начин - правих си пас, докато тя сама не го пожела.
А как я накарах? Много просто - побърквах я от "френски ласки" всяка вечер, когато беше в леглото ми. А по време на любовна игра, когато ме е докосвала с ръка или леко по някакъв начин се е заигравала, съм и повтарял колко много ме е побърквала.
Факт е, че жените правят свирки на мъжете, които обичат... само малките курвета лапат на всички ;)
Бъди търпелив и прави това с нея, което искаш да ти се върне. Така е в живота - дай, за да получиш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8bfb27c229
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да ти имам проблема. Толкова сте презадоволени, че си търсите проблеми, където ги няма.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1adf0b24f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Съгласна напълно с номер 5.
Трябва съответствие, наистина има жени/мъже, които не обичат френска любов. Трябва ти такъв партньор/партньорка, които обича и прави същите неща като теб, иначе с времето липсата се задълбочава и ще търсиш другаде.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41af26c0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторе няма какво да се лъжем, ако тя не ти дава това което искаш рано или късно ще си го потърсиш при друга. Да не говорим че в секса между двама особено семейство, няма забранени неща или такива като не искам. Трябва да ти дава всичко ако очаква и ти да и даваш всичко.
Това между вас не е ествествено и няма да доведе до нищо хубаво.
Още повече че от сега мислиш за свирки а тя се дърпа... спри и секса и кажи че искаш свирка преди всеки акт, ако няма свирки няма да има и секс... е ще искаш ли да си с жена която не ти пуска?
Направо и бий шута и си намери някоя по земна, която обича да лапа и да дава. Това да те лишават от нещо без да си сгафил нещо или да са ти сърдити си е чисто мъчение... ти мъченик ли ще ставаш или ще си като някое куче което очаква голямата награда?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5cdc06f9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   16, автора съм. Виж сега, не съм манияк на тема минети. В крайна сметка, секса с нея ми харесва, имаме взаимни чувства и връзката ни е хубава. Свирките са хубаво нещо, но аз мисля, че по-важното е да има взаимност. По принцип бивши любовници не съм ги заставял да ми правят, но са ми правили и ми харесва. Обаче наистина ако бъда честен това е по-скоро допълнение в секса и можем да го наречем глезотия, която мъжете обичаме. Тогава някак си по-пълно се чувстваме желани и харесвани. Но това не бива да става фиксация, нито да принуждаваме жените. Аз съм убеден, че тя ще започне да ми прави, но дори това да не се случи, за мен няма да бъде решаващо дали да съм с нея или не. В крайна сметка една връзка не е само свирки, а в нея има още много неща, че и доста по-важни....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c2892e4c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ти си влюбен и загубен.. ей това е, сега това не иска, после друго.. ама след време ще си я карате само на лека нощ и толкова! Честито за добрия избор, нищо лично просто аз бих я отсвирил, тя просто не те обича или по скоро не я привличаш до толкова че поне да опита!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9f64bae703
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Пич, запомни го от мен - ИЗОБЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ТАКАВА ЖЕНА! Когато човек обич и е обичан няма абсолютно никакви проблеми да прави каквото и да било. Кой знае заради какво е с тебе тази, само не и от любов. Тя ще продължава да си реализира плановете за живота чрез тебе, но забележи - БЕЗ твоето участие. Ти ще играеш само ролята на статист и страничен наблюдател, а от друга страна ще си източник на средства, кошче за душевни отпадъци, общ работник и магаре за всичко.
Щом отсега, точно за това, и точно по този начин поставя условия - нищо добро не те чака с нея.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5cdc06f9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Автора съм. Човек да не сподели нещо..... При първата си свирка в живота преди години е получила инфекция в устата, кяото е лекувала месеци. Това и е оставило травма и за това няма желание, а не защото е егоистка. Правя секс с нея винаги, когато пожелая, тоест почти всяка вечер, не ме използва за пари. Аз имам дете от друга жена и тя приема този факт добре. Не съм кошче за душевни отпадъци, нито магаре за всичко. Момичето е скромно в желанията си и претенциите си. Красива и може да си намери лесно богат мъж, който просто да я издържа. Има си и собствено жилище. Не е поставяла условия, нито е капризна и разглезена. Където и да я заведа, какъвто и жест да направя я радва. Дори в кварталната сладкарница да я заведа се радва, защото у нея меркантилност няма, както у повечето жени. Колкото до свирките, сигурен съм, че ще почне да прави, просто има психологическа бариера пред нея. Да, и тя си има своите несъвършенства, няма как да не ги забележа, все пак имам достатъчно голям опит с жените. На моменти е несъобразителна, нетактична, не се усеща, но знам, че има добро и чисто сърце и за нея най-важното е да се чувства желана и обичана, както не се е чувствала с предишния си приятел. Тя обича секса, отдава ми се изцяло и се чувствам добре с нея.

Впрочем, ако спре секса има и други жени. Това е единствената причина,поради която бих изневерил, а всичко друго са глупости.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8f9d727f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Най-вероятно момичето просто има лоши спомени от този вид секс, примерно някой от предишните и я е насилил да го прави, а е бил с доста ниска хигиена и това я е отвратило. За това не я насилвай! Да, знам, гадно е, защото и аз искам някои неща в секса, които мъжът ми категорично отказва, но в крайна сметка, кое е по-важното за теб. Оралния секс или комфорта на приятелката ти? Щом държиш на нея и я обичаш би следвало тя да е по-важната. В такъв случай, просто забрави за този вид секс поне за сега, пък кой знае, с годините жените ставаме по-отворени към експерименти и може и някой ден да успееш да я навиеш. Обаче никога, ама никога не я насилвай да прави нещо, което не иска!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8cda5bceab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Мале, мале.... ужас, ужас... стигнах до номер 3. Секса изобщо не знам колко би бил скучен, ако няма свирки и лизане-ужас! По-добре филм да гледам! Вие сте се издухали бе хора! Какъв ви е проблема с духането не разбрах? Сякаш света ще свърши ако го лапнеш и доставиш удоволствие на човека, с който си или обратното за мъжа. Даже не мога да си го представя как би било.
Ж27

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 622abb75ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, номер 3 съм. Ами ако си отвориш съзнанието малко повече и разбереш, че не всеки имат същите предпочитания като твоите ще разбереш "как би било". Затова хората са различни, имат различни представа и нагласа за нещата и различни предпочитания.

Сексът с моя човек е страхотен и пълноценен (в случая казах, аз му правя, той на мен не), изобщо не се оплаквам. А и има страхотно привличане между нас. Такова, каквото не съм изпитвала никога. Затова... човек да прави, каквото си иска.
Но е много ограничено да си мислиш, че всички трябва да са с еднакви предпочитания, само защото ти не можеш без свирки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker