Секса не върви, разплаках се и моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секса не върви, разплаках се и моля за съвет
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 8396 пъти
Здравейте,
Търся решение на проблема си и утеха. Омъжена съм от няколко години. Нещата в секса като че ли не вървят. Ще ви разкажа една случка, която е много прясна - от вчера. По принцип в началото на връзката ни със съпруга ми правехме секс почти всеки ден. Може би е важно да уточня годините ни, аз съм на 29г., а той на 31г. Вчера, след като вечеря той реши, че иска да прави секс с мен. При нас винаги е така - когато той реши аз трябва да съм на разположение, а когато аз искам обикновено ми се отвръша с “пак ли, ох пия си биричката, ох преди малко ядох, изморен съм” и пр. Не бяхме правили секс повече от две седмици и реших да му се отдам, въпреки тенденцията, кяото забелязвам - да става все по - безчувствен към мен. Веднага ме обърна по гръб, без предигра, целувки, нищо, закачки, свали ми дрехите от кръста надолу и започна директно. После с груба сила ме хвърли на масата, после на дивана, където аз легнах по очи и стоях безмълвна, просто гледах към масата... А той се беше съсредоточил единствено в половите ми органи и ми даваше указания как да застана за да има добра видимост към тях... Единственото, което можех да направя бе да заплача. Нещо, което той не разбра веднага, защото дори не ме поглеждаше в лицето. Тогава се разплаках по - силно и се дръпнах, станах и отидох плачейки към банята с думите “не искам повече”. В банята си поплаках на силен глас и когато избърсах сълзите си излезнах да се облека. Той ме попита какво става много очуден от реакцията ми. Обясних му, че съм негова жена, че не ме е целувал или докосвал нежно от месеци и че не ми е приятно да ме третира като купчина месо, която само да ръчка като освирепяло животно. Казах му, че ми се иска поне малко да обръща внимание на реакциите ми по време на секса да следи кое ми харесва и кое не, защото той е за двама, а не за мъжа, а жената да е в ролята на секс надуваема кукла. Не отговори нищо. Той винаги така прави като има проблем. Мълчи и никога не опитва да оправи нещата. Излезнахме, аз гледах настрани и бях леко сърдита. От време на време ме погалваше по ръката, после ми каза “как може да говориш такива неща”. Нищо повече. Аз отново мълчах, исках да видя какво ще измисли този път. Вечерта си легнахме и само ми каза, че ме обича. Дойде новият ден. Това е нашата случка. И повече никога няма да подговори за нея до следващото ми разплакване.
А преди не беше така. Преди започвахме с целувки, имаше френска любов, нещо което вече тотално отсъства. Проблема при мен с френската е, че той не се измива отдолу с интимен гел, примерно с моя, и има лека неприятна миризма. Това ме отблъсква. Обичам чисти и поддържани мъже. Преди не беше така. Сега се случва да си взима душ на 3 дни веднъж. Носи една и съща тениска под блузата, въпреки че мирише на пот и ако я хвърля за пране ми крещи, не съм била решавала аз кога да си сменя дрехите и как съм щяла да се чувствам аз ако той ми пипа нещата така. Дете не иска да имаме, все се оправдава, че нямаме пари. Дохода ни бил малък, 1000 лева общо и на двамата.
Не знам какво да направя, всичко съм пробвала, а ако опитам да го напусна не ми позволява, започва грубо, взима ми ключовете за дома, нещата, обувките за да не мога да излезна, ако види че съм сериозна започва едни жалвания... Колко ме обичал и т. н. И аз всеки път се размеквам. От това има резултат, защото после няколко дни е мил с мен и всичко е както го искам, но после пак си става същия. Обвинява ми, че ако искам нежен секс с целувки и прочие да съм си намерила някой гей, защото истинските мъже го правели като него. Все на мъжественост го избива. А не се вижда, че е пълен с комплекси. Симпатичен мъж е, но не иска да ходим на публични места. В мола за него е ад, имало много хора. И какво от това, хора като нас. Неее, зяпали, викали, дразнели.
Надявам се да получа съвет от вас, много ми е объркано, може би вие като погледнете живота ми отстрани ще прозрете истината по - добре от мен.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: bdac6ab87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасна история.Аз не бих го търпяла и ден.Имам чувството,че се срамува от теб,от начинът по който изглеждаш,за това избягва публични места.И за това в секса е така,не го възбуждаш.Просто му се е.. и за това не те и поглежда.Може да е влюбен в друга и да си мисли за друга,докато те ръчка.За нечистоплътността нямам думи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ff2da57efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно не е този, в когото си се влюбила. Изглежда е някакъв лицемер и лъжец.
м31

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b988674c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Опомняй се докато е време защото времето лети. Премълчаване, компромиси и... живота си заминава. Все повече се чудя можем ли наистина да сме щастливи с някого или е временно чувство. Колкото и да е егоистично май най-добре да си си самодостатъчен. Пожелавам ти да срещнеш щастието, но не го търси ТУК.
М40.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b988674c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да помогна. Детето няма да оправи нещата. Да ти кажа ли какво ще стане ако не се махнеш. Ще става все по-зле. Ще точи лиги по други, но заради миризливите си тениски ще си остане с пръст в уста. Ще се затвори и комплексира още. Може да почне да пие вечер ей така, , нормално, , тогава вече ще изяждаш и по някое шамарче. Ще се самосъжаляваш и обвиняваш за всичко, ще стане ад и ще се чудиш, , как стигнах до тук, , . Бягай!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8cbbd8fd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Оставяй го този... Колкото и да се жалва, после е пак същото, нали? Приел те е вече за даденост и не смята, че е нужно да полага елементарни грижи не само за себе си, но и за тебе самата. Радвай се, че нямате дете. Млада си, не се притеснявай. Щом за няколко години е станал такова прасе, не ми се мисли какво ще е по-натам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 09349b931c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Докато е на работа си вземи нещата и се махни оттам. Ако опита да те тормози жалба и ограничителна заповед. Заслужаваш нещо по -добро!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce671c9eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Някоя може ли, да ми даде логично обяснение, защо 90% от жените се хващат с такива измекяри?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 26b4f43cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Друг път обяснявaм отдaлече и по повечко, но в твоят случaй сaмо ще кaжa- мaхaй се! Веднaгa! Живееш с животно!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5c767238a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо, за да не иска деца явно няма намерение да е сериозно с теб занапред и не иска да си усложнява живота.
Второ, за да се отнася така с теб в леглото значи наистина му е все тая какво ще изпиташ ти.
Трето, според мен на публични места не иска да ходи, за да не харчи пари. А това пак води към причина номер 1, защото когато мъжът не възприема сериозно жената до себе си, той не иска и да прави "инвестиции" в нея, в смисъл за него е безмислено да влага пари в нещо, което е ей така (не знам дали го обясних добре, надявам се схвана идеята)
Това за истинските мъже е също пълна глупост - на този мъж просто не му се пилеят време, усилия и средства, за да ти покаже, че си специална за него. И преди да ме изкарате материалистка, не казвам, че става въпрос за крупни суми. Ще дам прост пример - да речем прибира се мъжът отработа и вижда будка за цветя с любимите рози на жена си. Ако я обича би взел например 1 роза за 3-4 лв, с които няма да обеднее, а ще покаже, че тя е важна за него и щастието й е приоритет за него. Ако не е така ще подмине и ще си купи със сищите 3-4 лв да кажем.. бира. Такива мъже угаждат на себе си и не им се свидят пари, когато са за тях.
Идеята ми е, че твоят мъж, мила, не си дава зор за абсолютно нищо (дори за личната хигиена), защото те приема за даденост и тези театралничения, за да те задържи са просто от егоизъм и комплекси. БЯГАЙ навреме преди да е станал фал с някое бебе - този мъж не е за теб. Не знам за кого е изобщо.
Жюли

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5689dc05f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Събирай си багажа и се махай, докато не е станало по-лошо.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c8427255d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като мъж, бих ти казал - ДА БЯГАШ ОТ НЕГО!
Сега му е времето. Ти си в разцвета на годините си - най-хубавите години на една жена са от 30 до 40. Изживей ги с някой, който ще те оцени! Щом нищо не върви в леглото, значи и по принцип няма да се получи. Там е тръпката, там е огънчето на една връзка. Не ти ли дава всичко най-милно и не те обсипва с целувки, любов и нежност - скоро ще си я потърсиш от друг. Тъй че - бягай, докато още си нямате дете. Намери любовта, намери този, който ще те кара да трепериш. Този, за който любовната игра ще бъде по-важна ( както и удоволствието ти), от самият секс.
В живота си се пази от три типа мъже :
Ревниви, алкохолици или прекалените "мъжкари" - и от трите рано или късно ще се разочароват. След години идва момента, в който прекаляват с "чашката" или започват да посягат и да унижават жената до себе си.
Не се замисляй изобщо!
М26

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a3a605688b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   проблемът ти далеч не е само в секса, а в цялостното му отношение. човекът нито те обича, нито те уважава. зарежи го, млада си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ffdfcd9fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Няма да се махнеш миличка, просто защото си омъжена, ще се разведеш за да попаднеш на поредния селяндур, който ще е още по зле... защото за един необвързан мъж, жена, която има неуспешен брак зад гърба си си бита карта, да не говорим ако имаш и дете. Може би ще имаш шанс с някой разведен също с дете, но не очаквай, че нещо специално ще се случи, да не говорим за нещо по-добро.
Истината е че ти си тази която има възможност да промени нещата да се наложиш, да покажеш на истинския си мъж че можеш да си истинска жена, не успеещ ли да се наложиш и продължиш да бъдеш същата мижитурка подвластна на манипулации и без мнение, което да бъде фактор ще си останеш същия смачкан парцал в очите и на следващия, който ще се възползва от теб. Липсва ти самочувствие, защото си слаба и нямаш воля. Повечето мъже не обичат да съжаляват, защото се отвращават от подобни сцени които развалят дискомфорта им и си викат: " ебати тъпата путка, сега какво иска да ми реве и да ми прави сцени ли"
Взимай се в ръце защото си женена и никой не те е накарал насила и със зор не те е водил пред венчилото. Опичай си акъла и ако се развеждаш то гледай да имаш сериозна причина.
В тая ситуация като мъж бих те посъветвал да поставиш тъпото копеле на мястото му като му покажеш, че ти си независима и силна и също така решима. Да не ти пука той кога иска да те клати, бъди ти тази която решава, освен това вземи се разкраси и си обърни повече внимание и почни да излизаш с приятелки и вечер да те няма, постарай се да те види с друг мъж и да го накараш да те ревнува, почни да ходиш на моловете сама и като те търси го дразни и му казвай, че той като не иска да ти е компания си търсиш компанията сама. Независимостта и решимостта на една силна жена може да побърка всеки един мъж, още повече собствения мъж. Давам ти гаранция, че ще можеш да му наложиш всякакви мерки а поведение и графици които да спазва ако ли не му дай ясно и точно да разбере, кажи му че не е мъжът за теб и си готова да се разделиш с него ако не смени навиците си. Не се подавай обаче на опитите му да се прави на мил и нежен колкото да ти мине, бъди силна и му дай да разбере правилата. Риска е че сам може да реши да те напусне ако е от породата тъпир-егоист, което струва ми се не е далеч от истината след като дори не те целува и не ти пуска език долу.
Каквото и да решиш обаче бъди честна със себе си и достойно преди да си хванеш любовник или друг мъж му ги кажи тия неща за да има шанс вашия брак, ако ли няма промяна или дълготраен ефект, говорим за промяна в емоционален план, то така или иначе брака е загубен.
Тогава просто те съветвам да си хванеш любовник, без значение дали е женен или свободен, просто намери това което ти липсва, страст, отношение... уважение и доверие.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1983f841d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Защо 90% от жените се хващали с такива измекяри ли, ами защото 90% от мъжете сме такива, включително и аз, и знаеш ли какво, не мисля да се променям, защото съм си намерил жена която ме приема такъв, както и аз съм я приел с нейните недостатъци. Ти имаш два варианта, или да приемеш брака като такъв какъвто е, или да търсиш принца на бял кон, но нека те светна нещо, дори и принцовете си имат свойте недостатъци, които може и да са по лоши, и тогава пак ще се вайкаш по анонимните сайтове. А това със секса не мога да го разбера, с мойта жена го правим по описания от теб начин и никога не се е оплакала, даже напротив, има си и моменти на нежност, но то си идва отвътре, като цяло секса си е секс, при мъжете си е на по физическо ниво, но като цяло невъзможноста ти да се справяш с брака е нещо което ще си го носиш с теб и при следващите, защото съм сигурен, че това което си изложила като аргументи е изопачено и преувеличено, жените просто сте си такива, сами си откривате проблеми там където ги няма, не знам дали за повече внимание или да се изкарате невинни жертвички, но факт е, че мъжете си имат своите стериотипни недостатъци както и жените. Като заклчение ще кажа, че човек като си няма проблеми, сам си ги измисля.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8f3ae286b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Здравей,
Подкрепям всички, които те посъветваха да се отървеш от този човек! Защо търпиш това отвратително отношение? Разбирам ако имахте дете да търпиш заради детето, но ти нямаш и нищо не те задържа при този, , мъж''... Не му се връзвай на жалните приказки и молби да не го оставяш, защото той така те манипулира, разбрал е че така ще му мине номера и няма да го оставиш, като ти казва например, че те обича, че не може да живее без теб, че ще се промени... но това явно че са само приказки, колкото да ти замаже очите.
ж 26

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: be650a2cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Женени сте от няколко години... Аз от над 20г.
Повечето мъже стават такива след години-приемат жената до себе си за даденост и престават да се стараят за нея, няма прегръдки, мили думи и романтика, а само груб секс и то както и когато те искат.
На практика много малко са мъжете, при които тръпката я има и я запазват с годините. Аз се старая да да го предразполагам и да съм мила и да поддържам огънчето живо, но всичко това прилича на ходене по въже, при което пазенето на баланс е доста трудна работа....
Форумите са пълни с такива теми-на недоволни и недооценени жени.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8f4bb82b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Май всички мъже стигат до там в един момент или поне повечето. Все едно описваш моя. Абсолютно същото отношение. И накрая свършва за 2 минути и става от леглото, а мен ме зарязва незадоволена и разплакана. За това и напоследък умишлено избягвам да правя секс с него. За какво? Просто поредното унижение? Да не говорим колко пъти съм опитвала да му обясня, че просто не става така. Обаче, не, все едно говоря на стена.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4ca39d5039
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Зарадвай някой колега или съсед

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2dc8805f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Здравей! Съгласен съм с всички коментари дотук. Ти също вече си осъзнала, че нямаш бъдеще с този човек. Мъж съм, но не виждам нищо мъжкарско в държането му, а комплексарско. На тези години, ако не те гали нежно, да те целува по тялото и не прави така, че преди акта да си влажна и да го искаш с нетърпение, то кога? Кога ще реши да имате дете, когато станеш на 40 години ли? Ако питаш мен, вече сте закъснели. Не ти трябва да имаш дете от такъв псевдо мачо. Дори нямам представа, как си харесала такъв боклук, без извинение. По това как пишеш и мислиш личи, че си интелигентна жена и децата ти не заслужават такъв баща. Знаеш, че след 30 години за жената биологичният часовник започва да тиктака по-бързо, но ти и сама го знаеш много добре. Махни се от него и независимо колко ти се лигави, че не може без теб, бъди непреклонна и не се размеквай! А по-нататък, каквото рекъл Бог. Успех ти желая със счупването на оковите!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bb86ffce7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Като не си доволна от положението, в което си - промени го. Т. е. смени мъжа, а този няма как да го промениш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 10f0e3e90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Затова с моята жена правим секс веднъж седмично, но качествено. Като чета колко незадоволени и уножени жени има м избива да ви се накарам на всичките!? ! Защо като се държат така с вас не си го намерите другаде ще помогне!
М25

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b28f3f5d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Според мен си намери някои друг

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f243a4deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Рискувам да се повторя с всички досега, но все пак.
Остави секса, твоят мъж има чисто личностни проблеми. Замисли се какво ти дава една такава връзка (каква връзка, то направо брак)? Личи си, че си начетено момиче, защо го търпиш? С какво ти си по-малко от въпросния, че да му угаждаш? Нямате деца, спасявай се, докато можеш.
Такива многострадални геновеви като твоя, под път и над път, до никъде не стигат. Мижитурки си остават вовеки. Намери си мислещо и прилежно момче, имаш всички шансове. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 63067ce827
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мъжа ти има проблеми, най-верятно в работата. Това че не се мие говори за депресия и страхова невроза. Леки, много леки, но все пак проблематични ако не се оправи. Затова се държи грубо с теб. Най-важно е да си оправи проблемите. Секса ще се оправи от само себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: 7e4c16448d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Бързо се отърви. Той няма да се промени. Мъж е да ебе като животно, ма не е мъж да хване да изкара пари за семейство! Желанието за бебе не зависи от финансовите възможности. Ако зависеше, щяхме да сме се изпарили като нация мноого отдавна. Остави го, преди месец си пуснала темата... дано вече да си се решила

 
  ...

...
преди: 9 години, 14 дни
hash: cc3c981e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ето ти съвет - изчезвай от този. Аз съм мъж на 27 и ако някоя се държи така с мен, ще и бия дуспата. Аз и всеки нормалено уважаващ себе си и жената до него мъж не би се държал така. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 5ad3220238
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ами искрено съжалявам че тряба да го кажа но той или ти изневерява или е егоист. Иска само на него да му се огажда което не е много хубаво. Следващия път като пробваш да го напуснеш и той не ти позволи бъди директна. Знам че е трудно, аз лично не го мога но на теб ти се налага: кажи му чистата истина и каквото мислиш. Ако се ядоса и те набие просто подай оплакване

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 дни
hash: 55cf47752f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Мъж на 45 съм. За да не драскам много и да се повтарям с другите...ще ти кажа...послушай съвета на номер 10 и номер 12... А номер 18 май е готина мацка...

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 33a234e782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Махай се! Колкото по-бързо, толкова по-добре. Това ти казват 90% от пишещите тук. Повярвай ни! С този екземпляр нямаш никакъв шанс. Дори и 1%.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 255cb457ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Мили хора, спамя на тази 'стара' история, защото неочаквано много прилича на моята, почти 1 към 1.
Надявам се нещата при авторката да са се развили по най - добрия начин.. Душицата!
Разликата обаче при мен е, че той:
- даже иска бебе;
- сме на 22год. аз и 23год той, и не сме женени, нито сгодени;
- не сме правили секс всеки ден, само в изключително редки и кратки периоди;
- не мисля, че е безчувствен, но променлив.. - говори за чувствата си към мен, в друг момент нещо съм го ядосала и почва да ме обижда. Да отбележа - вината за всичко е в мен всеки път според него;
- излизаме, но рядко;
- започва директно да ме съблича, като само понякога се случва да ме целува няколко секунди;
- случвало се е уж да го напускам и той мен.. Живели сме по квартири, а сега в неговия град и в неговия апартамент - случвало се е да ме гони на приказки.

Моля ви, посъветвайте ме, имам голяма нужда..

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 644713e6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Леле е то има ли едно нещо, което да е наред при вас. Аз не видях такова. Сексът е зле, защото той е дърво и сигурно и е супер скучен, а ти се чудиш как да компенсираш това с любовна игра и наблягаш на ласките. Онтошението му е гадно. По моловете и аз съм съгласна, че не иска да ходи, за да спестява. Съмнявам се, че няма сериозни намерения към теб. Просто не му се гледа дете чак толкова, 1000 лв. наистина не е много, но да има дете не му е топ приоритет, все му е тая. За хигиената е пълна отврат. Че и не му дреме, като му направиш забележка. Просто ето това е истинският ти мъж, в такъв си се влюбила, с такъв си тръгнала. Сега се е показал в почти пълната си прелест, вече ако и дете имате, ще се покаже в абсолютно пълната си прелест.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker