Да му кажа ли, че е само за секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да му кажа ли, че е само за секса?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 5253 пъти
Здравейте! : )

Аз съм момИче на 16. Преди 2 дни се върнах от един град, в който прекарах 2 седмици. Често ходя там.
Сега обаче се срещнах с едно момче от скайпа, което много ме харесва, а аз него не чак толкова. Повече ме привлича сексуално.

Така на 2-рия ден отидохме у тях, нямаше никой. Седнахме да играем на плейстейшъна. Като ни омръзна го помолих да ми донесе нещо за пиене. Като се върна отново седна до мен. Нещо в мен се надигна, възбудих се страшно много. Целунах го, той ми отвърна. По принцип е доста срамежлив и си помислих, че ще ме отблъсне именно заради това, но той излезе истински звяр!

Метна се върху мен, целуваше ме по устните, по врата. Свали блузата ми, дънките ми, а аз разкъсах неговата тениска и тъкмо му свалях дънките. Започнах да му пипам.. пакета. Той ми се усмихна, взе ме на ръце и ме занесе в неговата стая, където ме просна на леглото и започна да ме целува. Започна да ме гали отдолу и аз свърших! От възбуда дори не усетих кога ми го вкара. Цялата се подлоквих. Започнах да пъшкам и да викам (в границите на нормалното де) от удоволствие. Въртя ме насам-натам, направо щях да откача!
Когато свършихме, заспахме. Събудихме се след 2-3 часа.

На следващия ден пак го направихме ! Бяхме още по - диви! Този път му правих сви*ка и той ме лиза. Направихме го, подпрени на стената, после на масата, после на леглото.. Накрая бяхме изтощени и се разтапяхме от удоволствие.

И така в продължение на 2 седмици го правихме всеки ден. Всеки един път беше просто НЕВОРОЯТНО! Но през това време момчето все повече се влюбваше в мен, а аз исках от него само секс... Харесвам го, да, но не съм чак влюбена..

Според вас да му кажа ли, че всичко е само заради секса?
А и кой знае, може пък да се влюбя в него.. човек никога не знае : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: afd32a7d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам смисъла на въпроса. Ами ако искаш, кажи му. Ако не искаш, недей. Нали рано или късно ще разбере. Като отидеш да се чу*аш с някой друг.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 51adbe8ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Бах ти възбуждащата история...:)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d84487b4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да разбереш дали можеш да изпиташ към него и друго освен сексуално привличане, трябва да го видиш в друга светлина, да общувате на друго ниво. Ако няма за какво да си говорите и ти се струва емоционално и интелектуално ням, чукай го докато не срещнеш по-много пластов образ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b2e5b4c41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тццтц ... Откъде знаеш, че се влюбва в теб ? Той ли ти каза ? А гаджета ли сте ? Или ходиш утях само заради секса ??? А той казал ли ти е, че иска по - задълбочена връзка ?? Аз също не разбирам смисъла на въпроса, това си е твоят живот, просто ако го познаваш добре, ти ще си решиш и той може да е с теб само заради секса ... окъде знаеш, че не е ?!??
*****************

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 12d1a68491
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не си мислиш че момчето е кукла за секс. Свършваш и край! Изхвърляш ! Нямаш право да му казваш подобни неща. Ти си безотговорна и нагла. Чудя се какво ли е намерил в теб, студено и бездушно същество?! Повдига ми се да чета как си му правила свирка, а си на 16! Какво ли ще правиш на 25? Що не си гледаш училището, а пишеш тук простотии?

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1f5eb5eb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се тормози толкова...карай с него докато ти е кеф, не задълбочавай нещата ако мислиш, че не би могла да отговориш на чувствата му в последствие.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 93edf42159
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бас ловя че тази история е скалъпена.. от някой по възрастен възбуден загорял чичо....

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: adaacb4c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си прав/а! Както казах, не живея в неговия град, само отскачам от време на време

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ee2728bf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не мога да ти дам компетентен съвет, но дали наистина не си влюбена в това момче...?
Предвид ранната ти възраст, едва ли си имала много подобни връзки и при това съпроводени с толкова качествен секс...
Освен това след като изпитваш сексуално привличане към съответното момче, вероятността да се появят и чувства след време е доста голяма !
В случая е по-важно какво ти мислиш и чувстваш, а не нашето мнение ...
Добре де, щом само при вида му цялата настръхваш и колената ти омекват (както и ти самата пишеш,че си се подмокрила още в началото на любовната игра), не разбирам как е възможно да не изпитваш никакви чувства към него...? Тези неща, секса и любовта са свързани, и няма как да го има едното без поне някакви наченки на другото...
А каква е причината все още да не си влюбена в момчето, характера му ли те отблъсква ? Не е добър събеседник ли ?
Твоето поведение повече ми напомня на реакциите на някой мъж...
Нали девойките като по-нежни същества, не можете да правите секс без да сте влюбени (поне така вие твърдите), а ти като типичен коцкар си награбила горкото момче още в началото.:)))))
Аз съм мъж на 25г и мога да изпитам сексуално влечение към почти всяка малко по-привлекателна жена (не съм много притенциозен), но когато се стигне до секс с човека (както е в твоя случай), няма как след този момент да не почувствам някаква по-различна тръпка.
Струва ми се даже логично да се стигне до такава развръзка !
Обаче аз съм друг тип човек, и никога не бих направил следващата крачка без преди това да опозная достатъчно обекта на моите желания.:))
Другото нещо е, че ти без да искаш вкарваш в заблуда горкото момче, че изпитваш някакви чувства към него (било то любов или нещо подобно), а всъщност това не е така.
Тъй като ти си направила първата крачка довела те до сегашната ситуация, това момче има пълното основание да мисли, че го обичаш...
Не знам за него (твоето момче), но мен лично би ме обидило повече признание на девойка ,че не харесва външния ми вид, отколкото същото касаещо характера ми ! Така, че ако все още човека не се е влюбил достатъчно в теб може спокойно да му признаеш, че не го харесваш толкова, колкото той си мисли. Разбира се трябва изрично да подчертаеш онова нещо, което не ти харесва в него, за да не те разбере погрешно момчето. Най-голямата обида за един мъж в подобна ситуация е да остане с впечатлението ,че не се е справил достатъчно добре като любовник и за това е бил разкаран. Може би ако му признаеш как стоят нещата, той ще съумее да се промени към по-добро,и вече наистана може да се влюбиш в него.
Всичко е в твоите ръце и мозък, така че само ти можеш да вземеш най-доброто решение за изход от тази неприятна ситуация. Надявам се, че някои от разсъжденията ми ще бъдат полезни за теб, и ако ти е възможно ми отговори на зададените въпроси, за да получа по-добра представа за положението ти !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f48be324f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   нищо лошо няма да си с някого само заради секса. може някой ден да се влюбиш в него. аз живея със съпруга ми 20 г. заради добрия секс.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c7aabb0e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Няма ли да свърши тая ваканция,че децата пощуряха с измислиците и фантазиите и провокациите!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4784542145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тази история я четахме малко променена , но със същите изречения в по предната тема. На този май му е кеф да си пише фантазийки, не че нещо иска да пита.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker