Приятелката ми все по-трудно ме възбужда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми все по-трудно ме възбужда
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 9191 пъти
Здравейте на всички,
С приятелката ми живеем заедно от около 4 години а сме заедно от 5 години, отношенията ни са идеални, тя е всичко за което някога съм мечтал да намеря - красива, умна, работлива и се грижи за мен.
Нямаме сериозни проблеми освен един моето желание за секс с нея! Както споменах приятелката ми е с перфектно тяло, симпатично лице едва ли някои мъж би и отказал и двамата се "във форма". Възрастта не е малко след 25г. :)
В първите години от връзката ни правехме секс по цяла нощ БУКВАЛНО в продължение на месеци, всичките си фантазии и желания сме ги задоволили много отдавна. Обаче от година насам забелязвам моето желание за секс с нея рязко спадна, даже мога да каже, че трудно може да ме възбуди... При нея няма проблем с това мога да я възбудя когато си пожелая по същия начин по които и в началото на връзката ни, говорили сме за това, че си имам трудни моменти в които просто не ми е до това за да се оправдая пред нея, но вече не върви непрекъснато да се оправдавам с глупости.
Не съм и изневерявам до сега въпреки, че съм имал възможности, както смятам, че и тя не ми е, обаче напоследък започнах да забелязвам, че дори по-непривлекателни жени ме възбуждат. Тъй като работата ми е свързана с близък контакт с всякакви жени се хващам на моменти, че съм като в пубертета супер лесно се възбуждам от други жени, но от моята не мога...
Тя непрекъснато ме пита какво ми е защо това се промени в мен и аз не знам какво да и кажа, проблемът не е в нея, когато правим секс (2 до 4) месечно и двамата ни е супер, но мен все повече започва да ме влече да гледам чуждото, а не съм такъв човек имам принципи и уважение към приятелката ми. Пропуснах нещо съществено и двамата имаме намерение за брак, деца и семейство, тъй като и двамата смятаме че сме си достатъчни, само пустия му секс ме измъчва.
Бих се радвам ако и други мъже и жени имат сходни проблеми да споделят мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 00229da6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Супер елементарно е. Хвани си някоя, изневери на приятелката си и след това ще оцениш какво би загубил, ако продължава тази липса на желание от твоя страна.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 93341ff3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Моята приятелка не е първа красавица, не и в лицето, а и сякаш се стреми да не изглежда перфектно, подстригва се, боядисва се сама, прави се понякога зле, но си има някакъв чар, в началото имаше и красота чар, но това отмина. Вече година и половина сме заедно и ме възбужда все толкова силно. Даже понякога искам да и покажа, че не ме възбужда, когато съм и ядосан да я лиша от ласки, но не мога, долу съм винаги на 100%, защото има адски малко дупе, слаби крачета и като цяло чувствам някаква топлина, готов съм от думичка, от поглед, от докосване и това е всеки път, даже намирам тенденция към все повече и повече, дори тя го усеща, там долу най-вече, направо ще се пръсна. Знаеш ли.. и аз постоянно гледам чуждото, моята както казах не е най-красивата, била е в по-добър вид преди, особено в лицето, но някак си не мога да усетя онова топло чувство на честен човек който да ме обича, дори най-красивата да срещна на улицата, няма да изпитам същото когато я прегърна, така както когато прегръщам моята приятелка, възбуждам се на максимум всеки път и понякога по улиците ме е срам, че се забелязва. Не може да спре да ме възбужда, не знам аз лично на какво се дължи това и никога с друга не съм го изпитвал, ако ще да е принцеса, модел, най-красивата, пак няма да го изпитам. Гледай си чуждите, но се отдай на топлината която дава приятелката ти, ако е свестна и държи на теб, проумей че е доста трудно да намериш нещо по-добро в това отношение, както аз съм го проумял и всеки път ще се възбуждаш само когато я прегърнеш. Ако гледам някаква готина мадама и аз се възбуждам на максимум, а ако гледам моята не се знае дали ще е до такава степен, но когато я гушна, като усетя топлината й, добротата й и всичко се обръща в мен, усети го и ти, опитай.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 21b635f39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   " всичките си фантазии и желания сме ги задоволили много отдавна. " - когато нещо ти втръсне, търсиш разнообразието. Не мисли, че другите са по различни, а и без това, след като се ожените и дойдат децата идва и рутината. Но с тези промени в характера ти, тогава могат и да се получат трусове, особено ако сгазиш лука.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: de4b99c371
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, сякаш аз съм го писал. Кофти работа и аз съм така и не знам какво да правя :( Живеем заедно от 7 год - без брак. Като цяло всичко останало е ОК, но секса вече не е така както беше. Пробвали сме почти всичко в секса и може би вече сме пренаситени и презадоволени и сега правим секс 1, рядко 2 пъти секс на седмица. Ако има други ПРЕМИНАЛИ през такъв етап от връзката си - как го преодоляхте или се задава раздяла?
(М-47, Ж-40)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 86891676f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Няма нужда да си поставяш лимит за минимално възбуждане от жена ти. Пък и колкото повече се фокусираш толкова по - зле. Сега очаквам една кофа постове в стил - омръзнало ти е. Ми не е нормално да омръзва.
Теоретично понякога мъжете смятате, че улова е сигурен и това ви кара да спирате да желаете гонка. До някъде е така, но от друга страна не е. Ако приятелката ти те пита какво ти става, явно не и стига секса. В един момент ще спре да те пита и предполагам знаеш защо.
Улова никога не е сигурен.
А 25 годишни със секс 2-4 пъти в месеца си е жива трагедия.
Теб те влече чуждо, сигурна съм, че и тя се възбужда от чуждо... или връзката ви някъде куца или се фокусираш над броя прекалено много.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 5569a1d384
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами преситили сте се преди и сега... не знам как и дали ще се върне това желание. Нали казват, че като имаш деца не ти се прави особено секс в началото. Но после? Представи си, че се задомиш с нея и след като порастнат малко децата желанието ти за нещо чуждо ще се усили! Тогава вече ще си в капан.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2458d70962
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нали знаеш приказката: "И най хубавата жена на света, омръзва на някой мъж.... "
Та така приятелю, при мас мъжете е по-различно и с времето си го усетил и ти...
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 935df4894f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Май просто се си поомръзнали. Какво да правиш, във всяка връзка идва този момент, важното е, да се опиташ да съживиш искрата отново. Не мога да ти дам съвет как да го направиш, защото всяка връзка е уникална и само ти си знаеш какво най-много те възбужда у нея, обаче няма да ти навреди да опиташ. Идете на почивка на ново място, организирайте си някоя нестандартна вечер... знам ли. Важното е да опитате нещо ново или да идете на ново място. Да се влюбите отново в другия.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ff75a10eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нагласа-просто си я спечелил, опознал и сега ти е омръзнала. Дано не си намери някого другиго, след като вече ти не се интересуваш от нея. Може и тя да мисли същото, но да не ти го е казвала. Каквото искаш прави, никой няма да ти дава насоки, ти явно още не си решил дали това е истинската жена, с която ще прекараш живота си, но само не и казвай, че е грозна или непривлекателна, дори да ти се иска. Тогава автоматично ще се намърда в чуждо легло и ще те отсвири, а себе си най-вероятно ще намрази. И помни, че с другите ще е същото, след фазата на опзнаването, пак ще ти стават скучни, просто нагласата ти е такава.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 624e9f19d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стара приказка: до всяка красавица има някой мъж, на който му е омръзнало да я чука. Така, че си напълно нормален.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0cc5923d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   От автора
Начетох се на адски глупости! Май пропуснах да спомена, че приятелката ми ме желае винаги освен когато не е в цикъл. Когато аз нямам желание за секс винаги и става гадно и ми се мръщи с дни. Аз я обичам тя е прекрасно създание, но ми е омръзнало да ям боб. Смятам че е заложено в мъжката природа да сме моногамни и варианта да сме само с един партньор за дълго време е мираж. Искам да подчертая, че съм изневерявал и за сега нямам нужда, но е факт, че чуждото ме влече и незнам кога ще ме изкушът. Проблемът е там, че и аз и приятелката ми се разминаваме, тя като работи аз почивам и обратното виждаме се за по няколко часа и то по нощите скапани след дългия ден и тогава ако ще да е най-интересната и секси жена мога да не я докосна...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 86891676f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторе, защо е този тон? Защото някой хора смятат е 2-4 секс месечно не е ОК? Защото се казаха мнения, че не и достига?
Щом ти се мръщи значи все още и пука. Значи и, че секса не и стига. Слагам и двете си ръце зад това мнение. Боб, леща, грах... на жена ти секса с теб не и стига. Чувства се нежелана и в един момент ще спре да си иска. Ще спре и да мрънка. Е в точно този момент можеш да бъдеш сигурен, че секса ви никога няма да и доставя удоволствието, което и е носил. Защото ти бавно се превръщаш в отказващо мрънкало. Мъжкия образ в главата и отива по - дяволите. Нали се сещаш. Мъжа във връзката, доминиращия, инициатора. Напълно е възможно да ти пуска, само защото не се знае кога пак ще я огрее.... Това е от женска гледна точка.
Проблема не е в приятелката ти бъди сигурен. Била съм с един и същи мъж 10 години. Нито веднъж не е оказал. И беше готов и имаше желание поне 3 пъти седмично. Аз не съм неземна красота, а той не е бога на креватното изкуство. Просто си можеше.
Като не си моногамен, пусни момичето да си намери партньор. Не и хаби времето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 86891676f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Авторе, защо е този тон? Защото някой хора смятат е 2-4 секс месечно не е ОК? Защото се казаха мнения, че не и достига?
Щом ти се мръщи значи все още и пука. Значи и, че секса не и стига. Слагам и двете си ръце зад това мнение. Боб, леща, грах... на жена ти секса с теб не и стига. Чувства се нежелана и в един момент ще спре да си иска. Ще спре и да мрънка. Е в точно този момент можеш да бъдеш сигурен, че секса ви никога няма да и доставя удоволствието, което и е носил. Защото ти бавно се превръщаш в отказващо мрънкало. Мъжкия образ в главата и отива по - дяволите. Нали се сещаш. Мъжа във връзката, доминиращия, инициатора. Напълно е възможно да ти пуска, само защото не се знае кога пак ще я огрее.... Това е от женска гледна точка.
Проблема не е в приятелката ти бъди сигурен. Била съм с един и същи мъж 10 години. Нито веднъж не е оказал. И беше готов и имаше желание поне 3 пъти седмично. Аз не съм неземна красота, а той не е бога на креватното изкуство. Просто си можеше.
Като не си моногамен, пусни момичето да си намери партньор. Не и хаби времето.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 30f071d847
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ти си сбъркан, пък и тежко го даваш. Карай я все така, тя ще си намери майстора. Омръзнало му боб, а на чуждото какво намираш-луканка ли? Големи отворковци се правите, но ще си ближеш душевните рани.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3092ebc5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Пикльо!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0e96bf59da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   2-4 пъти в МЕСЕЦА??? Ужас. Ние с моя толкова правим в седмицата, даже 4-5 по-скоро. Ами преди секс си пусни някое порно "да подгрееш" и после я оправи както трябва. Купи и ново секси бельо, чорапи... моя като му омръзнат старите, отива и ми купува нови неща

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 94b15b939c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм номер 2. Не си мисли, че жените са много различни, всички носят една и съща п*ка, някой по-тесничка, други по-широка, съжалявам за вулгарния израз, но да смениш приятелката си защото ти е писнала и си мислиш, че с друга ще си най-големия, това е тъпо, малко към комплексращина го удряш. Ако имаш свестно момиче до себе си не го прави, просто я прегърни и се опитай да почустваш топлотата й и добротата й. Не знам, но в моя случай колкото и в дадена ситуация да не е нагласена и напудрена, или да не ми се прави секс, или да съм изморен и каквото и да било, като я прегърна и ми минава всичко. Много ме дразни по телефони, по фейсбуци и въобще не се разбираме, обаче като си я гушна и всичко ми минава, става ми едно топло такова в мен, нежно, хубаво и ме възбужда от най-малкото и всеки път, всеки път, защото я чувствам. Ако отида и прегърна най-яката мадама, няма да я почувствам така, може да ме възбуди по един или друг начин, но възбудата е по-силна и когато почустваш. Напоследък и ние не правим често секс, няма къде, нямам кола сега и сме го правили от началото на година не повече от 10 пъти може би, но всеки път е хубаво, дълго и не сме си изневерявали, защото ни липсва секс. Мен никога не ми липсва секс и не бих наранил приятелката си заради секс, заради манекенка и прочие, идвало ми е от нерви, когато ме ядосва да правя какви ли не простотии, но по-скоро завършвам пиян в някоя дискотека, като не обръщам внимание на никоя от повлеканите там. Гледам, мъж съм, възбуждат ме, харесвам, но не искам да спя с чужди, да им правя готиното, да се влюбвам в некви еднодневки, моята си е свестна и сериозна. (за сега, все пак сме хора и аз доверие в хората нямам)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 69c5399ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Нормално е. Ако след 2 години няма бебе инстинктивно намалява желанието. Дължи се на хормоните. Понякога изневярата помага, понякоига не. След като сте решили да се жените махнете презерватива и хапчетата и след 9 месеца ще се оправи. И не пробвайте всичко в леглото. По малко всеки път.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: d7cc5990e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Подкрепям номер 16!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3fe521124c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Стига го обиждате човека, той какво да направи като вече не го привлича, не може да се насили, явно е дошло времето за смяна и това е!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 86891676f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   21, ми да я остави да е свободна. Какво се жалва тука? Явно е красива и секси жена.

Или ще се пробва да си оправи проблема /защото един млад мъж, който прави секс 2-4 месечно е с проблем/ или да я оставя.

Бахти и мъжете. И им омръзвало на 2-3 година. Ми то докато се напаснете с партньорката и вземете да вършите работа и ви омръзва.

Какви са тези съвети за деца. Като се родят какво става? Желанието за секс внезапно се връща ли? Не. Е тогава вече е тоталната щета.

Явно сега 20-30 годишните мъже, могат само да дишат пушилката на по - възрастните.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 5e75a5e1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Е, добре де. Като не го привлича вече автора да остави приятелката си. По-добре да излезеш с достойнство от ситуацията и да бъдеш честен с човека до теб и да не му губиш времето, отколкото да изневеряваш и т. н. Има ли смисъл да изневеряваш - до кога ще го правиш? ! Сякаш тя няма да се усети по някое време... Като е така я остави, има хора, които просто не са създадени за моногамна връзка. Тези оправдания с "мъжете така сме програмирани" са глупави и не са актуални. Никога това няма да оправдае изневяра. Раздели се с нея, после прави, каквото искаш!
Номер 14 е прав/а.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3fe521124c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22 външният вид няма никакво значение и какво от това че е красива и секси.Какво толкова сложно има да се разбере че на човека му е омръзнала,такова нещо може да се случи не само на него ами на веки,просто вече не го привлича като сексуален обект.Има двоики при който трае повече време а може и след третия месец да ти омръзне нищо не се знае,то не зависи от това какъв е човека..просто така се е случило!Нямат деца,секс няма..та те да не са брат и сестра!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 86891676f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   24, аз съм 22
Не знам мъж ли си или жена.

В живота си не съм попадала на трудно възбуждащ се мъж. Мързелив може би. Бърз - да. Засечка съм имала два пъти. Но такъв, които да ми ревне, че не му се прави секс...никога.

Реално да ти омръзне секс обект толкова бързо говори за проблем.

Което реално би могло лесно да се реши: Автора да лиши жена си от себе си и да си намери друга, която ще му омръзне също толкова бързо.

Съжалявам: Но мъж, които пада на 4 пъти месечно секс при една не особено дълга връзка си е кофти партньор. И ако следва да сме точни, ако продължават така или ще се разделят или ще се окаже, че автора си има ортак.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0418205d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не само мъжете са полигамни.:))

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 88545bda67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз пък съм на 24 и съм решена да се отдам само на един мъж и защо не да почакам до сватбата? винаги съм била много чувствителна, ранима и крехка. Когато са ме сваляли мъжете все са гледали външния ми вид. Почти няма някой, който да оцени това, че съм романтична. Мечтая за чистотата на 1-то отдаване, да се гушкаме, да заспя на гърдите му и да чувам как бие сърцето му и той да ми гали косите. Да се разхождаме сред природата и да танцуваме под звездите. Искам мн нежности и търпение, не все да избухват и да ми се хвалят къде и с коя ще се разбиват. Не всичко е пиене и лесен секс. Иска ми се да намеря зрял, улегнал мъж с морал и принципи като моите. Толкова се уморих от позьори, които нямат отношението към една дама и все гледат външния ми вид. Искам да ви кажа на мъжете, гледайте поведението и принципите в една жена! Аз съм решила да остана девствена, напук на този разврат. Ще пазя устните и тялото си и ще се отдам като усетя нещо различно в един стойностен мъж. Няма да съм ничия изтривалка. Колкото до други девствени като мен-не се предавайте и следвайте принципите си! Това си е вашето тяло-нека то е вашия храм и само най-достойния да прекрачи прага му! Успех на всички, които търсят чистото! А.

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: f172a72ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Колкото по-малко правите секс, толкова по-малко ще ти се прави. И как го допусна това? Ти си този, който трябва да си търсещия, настояващия, искащия -мъж си. Така, както вие мъжете имате нужди и винаги го изтъквате, така и ние жените изпитваме такива нужди. Занемарил си интимните ви отношения. Честно, аз при такъв не бих стояла. Време винаги се намира. Добре, само си представи, че твоята партньорка е със сигурност желана -от много други мъже, които с удоволствие биха го правили с нея и неведнъж даже. Както е тръгнало, ти скоро може да я изпуснеш. Какво и предлагаш ти, едно голямо нищо, караш я да се чувства нежелана, това не е за пренебрегване. Тя може да бъде царица в очите на друг, винаги желана и обичана. Има и друго, не всички мъже са еднакво потентни, като се има предвид, че основната част от потентността на мъжа се случва в мозъка му, разбира се ако няма физиологични причини. Ти трябва да си представяш някои неща, да фантазираш, да имаш малко въображение, желанието от това идва. Бедна ти е представата за тези неща, заради това, ти винаги ще разчиташ на чуждото, да ти го вдигне. Защото преди да правиш секс, първо в главата си, трябва да си го сътворил предварително, винаги да си готов. Другото е мрънкане и мързел, заради който -един ден ще съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: 390944e076
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   И какъв съвет да ти дадем? Ясно е, че си от хората, на които брадвата им не удря на едно място. От "всяка вечер" на 2-4 пъти месечно си е голям спад. Нормално е активността да спада с годините. Като 25-30 годишни трябва да го правите поне 3-4 пъти седмично. Ако и за толкова нямаш желание, просто се разделете. Така ще е по-честно към момичето.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dd0e6518bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Разбирам те напълно защото и аз го имам този проблем и искам да подчертая че жена ми е много секси с тази разлика че си имаме момиченце на почти 2г. Отношенията са ни прекрасни въпреки че правим секс 1-2месечно. Просто има мъже като нас който обичат да не са с една, аз бях бройкаджия преди да се запозная с мадамата ми и бях минал доста, от тези бройки имаше едно момиче с което ходих 3г и ме възбуждаше до полуда през целия период на връзката ни, но беше и голма к.. ва, мина толкова много време и пак като се сетя за нея ставам твърд за минута. Моя съвет е да не изпускаш момичето с ковто си защото повярвай ми после много трудно ще намериш такова че да създадеш семейство. И не слушай по горните коментари защото повечето са писани от жени и мъже който нямат истинкт на ловец и не биха те разбрали, найстина малко е кофти че лъжеме любимия човек до себе си но неможем и да променим сексуалните си навици, лично аз не го мисля и като ми се прави секс отивам на проститутка и си решавам проблема за момента, но никога не бих завързал емоционална връзка с друга жена защото това вече ще е предателство и нечестно за приятелката ми. И друго което бих те посъветвал да не търсиш как да решиш проблема със секса с нея защото аз не успях вече 8г, но задълженията покрай детето, който хи чне са малко секса остава най малкия ви проблем, но ако решиш да се бориш ти пожелавам успех!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker