Не му давам, а той иска. Страх ме е, че може да мирише. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не му давам, а той иска. Страх ме е, че може да мирише.
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 23116 пъти
Искам да споделя един мой "проблем" с вас и се надявам да ми дадете съвети. Не, че има значение, но съм на 24, приятелят ми е на 25.

Той много обича да му правя свирки и аз много често го правя, просто, защото ми е толкова приятно когато го гледам, че изгаря от удоволствие. Но проблемът е там, че и той иска да ми достави такова удоволствие, но аз не му давам. Той няколко пъти настоява, но аз категорично му отказвам. Страх ме е, че мирише. Поддържам отлична хигиена, не съм усещала миризма, но все пак не мога да съм сигурна. Не знам дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9d76c61b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Всичките ти страхове ще изчезнат, когато усетиш колко много му харесва и как го възбужда. Щом има желание, значи той няма твоите задръжки. Представи си обратната ситуация - ти искаш да му правиш свирки, а той не ти дава, защото се срамува от естествената си миризма. Няма ли да се опиташ да го успокоиш като му кажеш, че го обичаш, и че всяка част от него ти харесва и те възбужда? Това е любовта...там няма задръжки, а само доверие.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c2b24a0433
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   А бе момиче, че нали миризмата най-много възбужда..Аромата и вкуса на сока от вагината на измита поне преди час жена, са най-възбуждащото нещо!!! Мийте се с интимни шампоани, които нямат собствен аромат, ако искате да влудявате мъжете!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 49eab51561
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай нищо не мирише,и аз се стеснявах гадно ми беше само като си помисля, но го оставих на него му харесва и ме лиже, мен ме е гнус да му правя свирка , но и той не обича и така стигнахме до компромисно решение, ти си си чиста и дори да мажеш някакви гелове и др такива пак си си чиста, тка че не се притеснявай и даваи смело напред

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1b0fc916c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Пак съм аз ,жена с опит на 49 ....................................
МОГА ДА ВИ ГОВОРЯ НА ТАЗИ ТЕМА...............................
ЖЕНАТА....,колкото и да си е направила тоалет.............
Тя си мирише ,отвътре....
Природа.....................
Малко мъже ...ще си заврат муцката.......
С добро обоняние............................Моят втори мъж мъж ...беше с лошо такова...
И е усетил неприятна миризма .....
А при мен такова нещо ....Н Я М А !!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f7ca11313c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Доставянето на удоволствие на партньора е върховното удоволствие. На номер 7 ще кажа, че рано или късно мъжът и ще намери някоя, която да не я гнус. Какво значи гнус?! Ако обичаш и ако желаеш даден човек, въобще не може и да става дума за подобни неща! А не те ли е гнус, да ядеш трупове, или да пиеш вкиснали (ферментирали) сокове от плодове, или мляко от вимето на крава или овца? Интимните части са едни от най-чистите при човека (в сравнение с устата му, например), а спермата е направо стерилна. Няма как инъче. Това служи за възпроизвеждане на човешкия род. Разбира се, ако няма някакво заболяване. Винаги новия партньор мирише по друг начин. Но това едва ли някого притеснява.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 177caace99
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Пълни глупости!Потвърждавам от собствен опит, жените навлезли в менопауза миришат. Но млади момичета и жени с цикъл изключително рядко-1 на 100!!!
Аз имам страхотно обоняние, именно мъже с обоняние могат да оценят страхотно-приятния аромат на възбудена жена!!!
Природата си знае работата, миризмата е създадена, хора и животни да се привличат чрез нея, а не да се отблъскват!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d1c427cf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ми дай му че тогава се оплаквай!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1b0fc916c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   ДО авторката:
Отиди на гинеколог,тази миризма има причина,като бяло течение и др.Той е специалист и ще каже,за да не се притесняваш след това.
И друго ..към мъжете...,освен,че на много момичета/жени/,така наречената течност "мирише",и изтъкнах,че си има причини,така и вашата течност,когато ви правим св...ки,също мирише и има неприятен вкус.
НО...., с една забележка НЕ НА ВСИЧКИ,НА БИВШИЯТ МИ МЪЖ СОКОВЕТЕ,БЯХА КИСЕЛИ,със сегашният ми мъж ...няма такива проблеми.Даже са му сладки.
Неговата сп....а, е сладка,както споделя той и за моите сокове,за разлика от негови бивши любовници, че, се е погнусил и не е повторил.
И ако, имате търпение да ви разкажа една интересна случка в този ред на мисли ,разкана от моя позната, мед.сестра.
Била в компания,и са се заговорили на такива теми :
На мед.сестра и се изп.....ва в устата неин познат ,и тя му казала следното: ТИ МАЙ ИМАШ ДИАБЕТ ?
Той попитал "ТИ ПЪК ОТКЪДЕ И КАК РАЗБРА " ?
А,тя му отвърнала" Спермата ти е сладка ".
Направил си съответните изследвания ...И СЕ ОКАЗАЛО ВЯРНО.
Звучи като приказка нали ?

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 863c65d6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   А бе то и ку*а му мирише ама ти е кеф да му лапаш, та и той така ... Отдай му се няма да съжаляваш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 97c567ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   хаха номер 9 мога да кажа че тази история която разказа с диабета а просто апсурдна :) аз имам диабет от 10 години вече и мога смело да кажа че ако този въпросен господин е имал диабет ... щеше да го разбере много преди да му е духала тази защото щеше да има доста неприятни симптоми от типа на гадене болки в корема и какво ли не и едва ли е щяло да му е до свирки :). Но да не се отклоняваме от темата мога да кажа на авторката че това е напълно нормално и човешко неямаи никакви задръжки и притеснения просто се отпусни и му даи :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 928ad401eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Всяка жена има много специфична миризма, която се променя не само с годините, но и в дните от месеца. Истината е, че както котките се разгонват, така и всяка жена изпуска хормони, които да привлекат мъжа. :) Така че, твоята миризма може само да го подлуди, стига да не е непосредствено преди или след месечен цикъл. Жените, които вече са в менопаузата пък миришат различно по същата причина и тази миризма не е атрактивна за мъжете пак в тази връзка. Така че, при една нормална ситуация на сексуално активни мъж и жена, това той да целува отдолу би му подействало като афродизиак. :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 928ad401eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   П.П. Правя една допълнителна уговорка - по принцип природата си знае работата и за да има разнообразие в смисъл на продължение на рода и вида, не допуска да се правят деца от мъж и жена с еднаква кръвна група. Поради това, много често те се отблъскват несъзнателно чрез съответните миризми, които миризми обаче биха привлекли хора от други кръвни групи. Така с природни механизми се избягват и кръвосмешенията. В днешно време обаче, с прекалено стриктното спазване на хигиена, както и с всякаквите ароматизатори от рода на сапуни, дезодоранти, парфюми и пр., тези миризми се подтискат и подборът малко или много се нарушава. При това положение в последствие може да има жена, която в даден момент да "понамирисва" на даден мъж, но не и на друг, както и обратното. Аз например съм усещала неприятна миризма и не ми е било приятно да правя френска любов с едно от гаджетата ми, но за сметка на това със следващото ми харесваше ужасно много, чак се учудих на себе си... :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8a7a09b865
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   14. много елементарно, ама много! Това с кръвната група са комунистически глупости и не е вярно, само навремето са ви го набивали, някакъв вид мит е.
Кръвосмешение е връзка между роднини от първа линия (баща с дъщеря, сестра с брат, и т.н.). Дори при първи братовчеди вероятността за малформации е 15%, при нормалните двойки е 8%, при бременност при жени над 40 г, също е 15%.
Ако погледнеш статистиката, повече от половината българи имат нулева група. Значи всички сме едни нездравословни елементи?
Във всеки раъон преобладава дадена кръвна група - при скандинавците е АБ, какво ще ходят в бг. да душат путета ли?
Мисля,че нещата са много ама много сложни и дори генетици не могат да изследват всичко,какво остава до някакви си миризми.
Аз веднага се почувствах привлечена от приятеля си, обожавам как мирише и като го няма спя с неговата пижама с неговия мирис и масторбирам при това!
ТОЙ Е НУЛЕВА ПОЛОЖИТЕЛНА И АЗ СЪМ. Аз съм българка, той е балтиец по пройзход НЯМА ШАНС да имаме нещо общо в последните 1500 години, значи вероятността да се паднат два идентични дефекти на един и същи ген и съответно потомство със синдром е много малка. То и без това българите сме такова котило, такова мешило,че имаме 16 различни вариации на генен дефект, причиняващ Даун (при циганите и датчаните като чисти раси са 1 дефект). Но при нас така е много трудно два идентични генни дефекти да ги и ма и при двамата родители и съответно да имаме болно дете, при т.н. „чисти„ това е много по лесно.
Така че, цункайте се долу и не мислете за кръвосмешение и кръвни групи.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 928ad401eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   От номер 14 до номер 15: Като споменах кръвните групи не съм имала предвид никакви комунистически лозунги и прочие, защото не съм живяла съзнателния си живот в това време, поне не много голяма част от него. Позовах се на едно изследване (мисля беше японско), за което съм чела и според което жени, на които се дава да помиришат дрехи напоени с потта на мъже с различни кръвни групи, посочват като най-малко харесващи им тези на мъже с еднаква на тяхната кръвна група. Разбира се, кръвните групи не са чак толкова много, а над 40% от населението на земята е с 0+ и няма начин само този фактор да е определящ при подбора на партньор. Но все пак има известни разлики в миризмите, както е споменал и един мъж изказал се малко по-горе. Обаче като цяло съм съгласна, че това се усеща в много по-малка степен от тях, отколкото от нас жените, защото всъщност ние сме тези, които трябва да избираме кого да допуснем на чисто биологично ниво и именно затова мъжките миризми са в пъти по-остри от нашите. Принципно на мъжете страшно им харесва почти всеки женски аромат отдолу. И съм съгласна, че няма никакви поводи за сериозни притеснения в това отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a485ddb6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Щом подържаш нужната хигиена и не усещаш... някаква миризма, пък и той изявява желание, какъв е проблема? Просто няма такъв. Оставам настрана това че на някои им харесва да им... намирисва.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 176d504d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Осмели се да си разрешиш и разреши на него да опита. Докосването там епо този начин е приятно, стимулацията с пръсти там също засилва възбудата. Опитай, би могла да достигнеш да оргазъм и по-лесно. Не се лишавай от това приятно изживяване

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c056656a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Жената си има миризма отдолу, но това е аромата на Рая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker