Срамувам се да говоря с мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срамувам се да говоря с мъжа си
преди: 9 години, 18 дни, прочетена 5132 пъти
Здравейте, аз съм жена на 43г, омъжена съм от 20г и през целия си съзнателен живот имам един голям проблем-болезнена притеснителност да говоря с мъж на сексуални теми. И преди съпруга ми в предишни връзки и с него през целия ни брак и до момента не съм поемала инициатива за секс и никога не съм му казвала за мои желания и предпочитания в секса. Мога да казвам не, ако не ми харесва нещо, но не мога да си поискам каквото и да било, дори и да нямам основания да мисля, че ще ми бъде отказано. Обичам секса и не отказвам на мъжа си, но само, ако той е поискал, Ако се случи на мен да ми се иска, а той не е поел инициативата, така си и остават нещата, просто не правим. За споделяне на фантазии, пък и дума не може да става от моя страна, просто езика ми не може да се обърне да спомена и думичка, а имам доста такива. Говорила съм с приятелки и нито една от тях няма този проблем, но за мен той е непреодолим. Не пиша това за съвет как да преодолея това, а просто да разбера само аз ли съм с такъв проблем и ако има и други, успял ли е някой да се пребори с това. За мен няма надежда, защото с времето притеснението ми се задълбочава и знам, че така ще си остана. Притеснява ме само дали това ще окаже влияние върху брака ми и как се чувства мъжа ми, защото досега не е казвал нищо, но не знам дали това му е проблем, а няма как да го попитам. Моля ви пишете, ако сте се сблъсквали с такова нещо и как то ви се е отразило. Оказа ли влияние на връзката и случвало ли се е да ви се разпаднат отношенията заради това. Благодаря на всеки, който ще се отзове с коментар

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 16 дни
hash: bdbde036c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   От това губиш само ти!
Опитай се да го преодолееш някак си, ако трябва му го напиши за да не му го казваш лично, не зная, но се постарай да промениш нещата. От опит ти казвам, с говорене се постигат много неща. Аз ако не говорех сигурно никога нямаше да знам какво е усещането да те лижат.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: ebf0a412c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не говориш с партньора си с кого друг? Повярвайте, мъжете харесват жени, които са активни, не се срамуват и поемат инициатива.
Може би трябва/ е трябвало да се посъветвате със сексолог. Няма как да знаем какво мисли мъжа Ви по въпроса, но щом е още с Вас и няма признаци за наличието на любовница, значи има за какво. Притеснителен е факта, че щом не си споделяте подобни неща може би не сте достатъчно близки като двойка и в други аспекти.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 1fe530a236
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Зaщо не ползвaш " мъжкият " нaчин зa рaзвързвaне нa езикa... и в някои случaи зa опрaвдaние- aлкохолът.
Пийни еднa- две чaши вино или друго, престори нa в повечко зaмaенa/рaзвеселенa и си нaпрaви еднa горещa нощ със съпругът си. И говори, говори, говори! Със смях, с усмивкa, през въздишки, кaкто ще се чувствaш по- добре. Ще дaдеш новa посокa във връзкaтa ви, a изненaдaтa зa мъжът ти ще е жестокa, ще се изкефи стрaхотно дa му покaжеш колко и кaк го желaеш. Сaмо не зaбрaвяй именно товa дa му кaжеш/покaжеш, че ТОЙ е обектът нa желaниятa ти, че тукa из темите виждaм кaк някои мъже при подобни изненaди, веднaгa си помислят, че имa зaмесен любовник:-))).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: ebc1cc8dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е ти за 20 години, ако не си се отпуснала... Това е мъжът ти, не някой случаен. Ти явно си изградила имидж на сериозна жена пред него и не искаш да те вижда в друга светлина. Ако си моя жена и ми кажеш, че искаш да ти правя френска любов... мислиш ли, че ще ти откажа? Друг е въпросът, че аз въобще нямаше да те питам, но явно и мъжът ти се притеснява да се отпусне като те вижда, че се притесняваш. Пий 2-3 ракии и му разкажи какво искаш. Сигурен съм, че ще приеме всичко без страп-он(защото е отвратително).

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: bf0f268c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При мен има нещо подобно. Е, не чак в твоите крайности, но почти...
Въпрос на възпитание, ценности. Връзката ни не се е разпаднала вече 30 години-семейство сме, с дете. Не бих казал, че се отразява кой знае колко зле. Достатъчно добре се познаваме и уважаваме както достойнствата си, така и недостатъците. Тя не е инициатор, но в леглото правим всичко. Как ще е при вас, зависи от него, до каква степен за него твоят манталитет в тази област е проблем. След като не можеш/а явно и не искаш/ да се промениш. За мен не е голям проблем. Виж, ако отказваше, щеше да е голям проблем.

 
  ...


...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 07594214b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз имах този проблем, но той отшумя с опознаването на човека до мен, със съвместното съжителство.
Някак, с извинение нали, ама не мога да се срамувам вече от човек, който ме е виждал как акам, как повръщам, как храча и т. н. Който ме е виждал мръсна, потна, небръсната.. и въобще в цялата ми светлина.

Когато започнах да си "искам" не съм го правила с думички. Достатъчно ми беше да го целуна малко по-страстно, или да го погаля по бедрото, или да цункам под ухото, врата.... И той се включваше вече и ставаше лесно.

А споделянето на фантазии го преодолях чрез месинджър и телефон. Първо му ги пишех (Пушкин беше казал: Писмото не се черви.. дали беше Пушкин? !? @) После по някоя и друга изтървана думичка в телефонен разговор. И не нещо особено, простичкото: "Представям си, че сега си до мен...

И така, съчетано с опознаването и заживяването заедно... всичко си дойде на мястото

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 83ada3af88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ако продължаваш така - Ще си хване любовница или ще чука чат пат каквото намери само да е по живо о теб. Ти си 20-години с този човек и ако не може да му кажеш всичко в очите какво за бога правиш с него? Купи си секси бельо загатни му по този начин и найстина му кажи от какво имаш нужда и какво искаш да му причиниш ти в сексуалне аспект. Аз пак не разбирам как може след 20-години когато и децата ви са отрасли достатъчно че да можете да си обърнете внимание се притесняваш да бъдеш щастлива, та ти си на 43 години страхотна възраст :)

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 51c652515b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще ти дам един съвет, който разреши една ситуация, подобна на твоята. Когато темата на разговора притеснява сериозно едната от страните, просто разговор не се прави. В случая - пише се. По подобен начин мои приятели имаха сложни теми за дискутиране, но и на двамата им беше трудно, да не кажа невъзможно да ги разискват в пряк разговор. С писмо нещата се разрешиха (имам предвид имейл). Успех, дано да съм била полезна

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 48ec5b52cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Брей, големи експерти има тук. Даже знаят как правят секс приятелите им. Секса не е стихотворение, да се учи наизуст, а е практика, която се импровизира. Не можела да си го поиска!? Ами като не може с думи, действа се с тела. Само да му се покаже жената по бельо, а още по въздействащо е, ако така седи пред него и загадъчно показва части от тялото си, че и заспал мъж би се възбудил. А авторката чака писмена покана за секс. Няма нужда от никакви думи, ако има чувства в душата си и има желание за контакт, просто му загатва(чрез действия) за желанието си. При пасивност от страна на жената, мъжът си мисли, че не е желан и той става пасивен. Така проблема се задълбочава и накрая, наистина може да се стигне до раздяла.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 13 дни
hash: 0cb9e696e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката съм
Към 1 – Момента с лизането при мен го няма – моя мъж го обожава и не се е налагало да го моля, той сам го иска и прави, на мен също ми харесва и там няма проблем. Към 2 – всичко друго от битов и житейски характер го споделяме и нещо повече, аз се заемам с него, моя не може и не иска да го прави. 3 – Всичко мога да направя с него, но нищо да му кажа. 4 – въпросът не опира до френска любов, аз я имам в изобилие, а и досега каквото е поискал аз съм била за, така. че не е това проблема. 5 и 6 – може би съветите ви са добри за някой без комплекси, но аз ги имам в изобилие. 7 – аз съм от жива по жива с него и с неговите желания, защото обикновено съвпадат с моите и затова там няма проблеми. Проблема е, че понякога аз имам желания, но не мога да ги кажа. Ето и пример за едно - пътуваме на 200-300км разстояние и ще караме 2-3 часа, на мен ми доскучава и ми се иска едно съвсем елементарно желание – да му сваля дънките докато кара и да му правя свирка и да го видя как си умира от желание, да не ми пука дали ще ни види някой, а и да ни види, най-много да му завиди за ситуацията. НО не мога да го кажа, това е проблема, а не липсата на желания от моя страна. 8 – благодаря за идеята, може да я използвам в някоя ситуация. Всичките ми желания и фантазии са доста стандартни и осъществими, но за мен са невъзможни за казване. Секс в гората, на плажа, в парка и все от този невинен диапазон, но невъзможен за казване от мен.

 
  ...

...
преди: 9 години, 12 дни
hash: a6546ca7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   !!! Направо е учудващо каква тема си писала. Не е нужно нито много акъл, нито има нещо срамно, за да кажеш какво искаш. Изобщо ти е сбърканата цялата ценностна система. Първо какво срамно има да си поискаш секс? Второ, защо е нужно да си го искаш с думи? Мъжете не сме малоумни, сложи гримче, червилце и като го гушнеш и пипнеш тук там, и на него ще му стане ясно какво искаш. Трето, облечи нещо по така еротично, прозрачно, поразходи се край него и той няма много да те остави дълго време да обикаляш около него, или поразкопчей ризата, отодоло бъди без сутиен, понаведи се пред него да ти види подаващите се гърди, да видиш, колко бързо ще те награби, или седни срещу него с пола, но бъди без бельо и така си поразтвори краката, че той да види това и т. н. и т. н. мога цял ден да разказвам. Начините, дето се вика са безброй а ти тука си се разхленчила, било я срам да говори!! Ми не говори, действай! Хвани му главата с двете ръце и я паркирай между краката си ако искаш да те оправи с език, направи се на възбудена а не мисли как и с какви думи да му кажеш че искаш да те обработва с език отдоло.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 83ada3af88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 7 : Ами значи се самозадръстваш и пак ти казвам говори това че една жена не може да каже на мъж какво иска убива мъжът смачква го вътрешно. Сложи една къса пола сложи едни отворени прашки и както пътувате си разтвори краката и го питай харесва ли му? Така ще се надърви че след минута 2 ще му правиш свирка ;) Провокирай го да се случва това което искаш ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3a1d83d71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей,

Мъж съм на 30 и с жена ми сме от 8 години. Имаме и дете на 3 и плануваме второ. Опита ми е никакъв но говоренето и споделянето с партньора правят чудеса. Темата секс никак не е фикс или приоритет за жена ми дори доста далечна. Просто съзнанието и работи по друг начин и се фокусира по други теми. Доста време ми отне да пробия и разчупя това да разбере какво аз искам, как го искам, по колко пъти и тн... За последните 5 годинки имам успех. Друга е темата липса на време, дететоооо, работа, пък и да оправиш къщата си да не изглежда кочина. Номер 12 е много прав! Това един мъж да не знае какво иска жена му е кошмарно! Чудех се какъв е проблема. Защоооо? Каквооо? Проблема къде е? След доста разговори разбрах, че просто жена ми е по стеснителна на тази тема. Пречупи се да ми каже какво я притеснява и си сподели всичко. Пречупи се и ти и говори с мъжа си. Попитай го какво иска. Кажи си какво искаш и ти. В момента жена ми изобщо не се притеснява да ми каже какво иска, как го иска, от коя посока :):) Имаше песен: Да падат дрехи и задръжки. :) Без говорене няма да стане. 100 % мъжа ти има какво да ти каже. Хора сме и всеки има нужда да бъде чут и изслушан. С мил и спокоен тон и ще се случат нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker