Защо ми е неприятно и боли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо ми е неприятно и боли?
преди: 9 години, 17 дни, прочетена 5227 пъти
Моля модераторите да одобрят историята ми, защото преди никога не са, а това е важно, не намерих подобна тема.
Здравейте, аз съм момиче на 17. Имам си сериозен приятел и от около 3 месеца правим секс. Исках да разбера защо все още често изпитвам болка, когато го правим, мина много време. Аз мисля, че е, защото не винаги съм в настроение за това, но понякога се самонасилвам, не заради него, той никога не ме принуждава. Не знам защо. Вчера дори се разплаках докато го правехме, той се разсърди, защото се лигавя, че ме боляло, но после отново пробвахме и не му позволих да спре, болеше, но накрая стана малко по-добре. Какво става, миналото лято, когато само се натискахме и практикувахме петинг, винаги се подлудявах само при мисълта, но сега, когато знам какво предстои, просто замръзвам и блокирам, следователно се появява болката. Не винаги става така, имало е случаи, в които много ми е харесвало, когато стане изведнъж от натискането. Трябва да отбележа, че ние почти никога дори не сме голи по време на секс, както си стоим и решаваме да го направим, сваляме гащи, аз му го пипам докато стане и започваме, винаги в една и съща поза - аз с гръб настрани. Иска ми се поне веднъж като във филмите, да е романтично, той да е отгоре, да се целуваме, да изтръпваме от желание... И двамата нямаме опит преди това и на него мисля, че му е непозната мисълта, че при момичето всичко е на психическа основа, макар че му казах. Той е голям инат, за нищо не мога да го убедя почти никога, трудно му е да е отгоре и не иска дори да опитва вече, на него си му харесва. Той се държи на ръце като при лицеви опори, защото, ако легне върху мен, ме притиска в повече. Също трябва да кажа, че го правим понякога без презерватив, и на двамата ни харесва много повече, а и със не ми е харесвало нито веднъж, винаги боли, сигурно пак по същата причина, не ми харесва с него, но го слагаме, повечето пъти. Наистина има привличане между нас, помня как ме подлудяваше с едно леко докосване в тъмния парк. Много го обичам и той мен, затова искам и в този аспект да намерим хармония. Дали лубрикант ще помогне? Любовната игра много сме я практикували, както казах, но без продължение, а сега, когато трябва, сме я забравили. Дайте ми някакъв съвет, моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 17 дни
hash: 587159e83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   когато те заболи, му казвай да спре и направи така, че да се съобразява с желанията ти. това не е лигавене, от болка дори може да ти прилошее. не си отпусната, защото се притесняваш. Научи го да се съобразява с теб, все пак него не го боли, защото иначе ще получиш вагинизъм.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 03dae70043
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей ! Щях да пускам подобна тема. С приятеля ми водим полов живот от скоро (правили сме го не повече от 50тина пъти), но удоволствие до ден днешен няма ! Винаги изпитвам болка и накрая се принуждава да ме довърши с език. Лошото е, че взе да не му харесва всеки път да е така ! Ходих на гинеколог и ми каза, че понеже ми е много малка и тясна, дори обилното овлажняване не е достатъчно за да няма болка. Било нужно повече време, за да се "разработя" по-добре. И си продължаваме с опитите и така ! :) Съветвам те да го накараш да те полиже малко преди да започне същинската част. Лично при мен помага страшно много за овлажняването, следователно и болката е по-малка ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 6b4678effd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Повече любовна игра. Трябва до такава степен да се възбудиш, че сама да го поискаш. Както сама казваш докато сте се натискали ти е било много по-добре - защото самото натискане те е възбуждало и е било като любовна игра.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: 8fd0a4742f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Болите, мила, защото го правите набързо, без предварителна игра и без да си овлажнена на макс. Я един път не бързайте толкова, съблечете се чисто голи, направете си взаимно един на друг масаж, ако трябва и по една чаша вино изпийте в леглото и като вече си възбудена на макс го направете, да видим дали няма да е много по-добре! Сексът не е състезание и с бързане и претупване не става. Ако искате и двамата да ви е хубаво, трябва да сте настроени на романтична вълна иначе винаги ще те боли. Да не говорим, че вече очакваш, че ще те боли и то съвсем нормално си става точно така. За това отпусни се и се наслаждавай на докосванията му, но за целта и той трябва да разбере, че не става с изваждам го от панталона и го вкарвам. Не случайно има нещо наречено предигра, за да могат и двамата да се настроят, момичето да се овлажни. Иначе боли и то много. И да знаеш с времето не само няма да те боли, но дори ще ти стане и много хубаво, но не става бързо. Аз започнах истински да се наслаждавам чак след няколко години.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 0db7177cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ей, от малки някои са си дървета! Не е инат, просто е мързелив и не му пречи неопитността! Така му е по-лесно. А ти си очаквала много повече от секса и си разочарована в момента. Трябва да минат доста години преди да изпиташ истинското удоволствие, преди това няма да е нищо особено. Жените сме устроени така, че да изпитваме най-голямо желание и удоволствие от самия физически акт около и след 30.

 
  ...


...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 8cb827b901
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В началото е така. После ще върви като по релси!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: afbdbcaa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тесни и малки путки нЕма, бе! Колко сте простички, когато го казвате това онова, "тесна съм била", "малко путенце съм имала", я! Осъзнайте се какви ги говорите, бе, въпреки, че някой ден ще раждате 3-килограмаво бебе! Има тесни тази, не путки! Различно е... Колко сте прости не е истина!

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 40813e42d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Възможно е да е от това, че си много тясна и когато си притеснена не си достатъчно овлажнена. Пробвай с лубрикант.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 23a9b8d415
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Що се занимавате с глупости? !? !? !

На 40 лазарника ще стана и нямам идея за какво тооолкова се натискате на това "ръчкане". Хем ви е гадно, хем се натискате. Чудя се просто, а съм мъж!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: 96c0520281
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Любовната игра много сме я практикували, както казах, но без продължение, а сега, когато трябва, сме я забравили. Дайте ми някакъв съвет, моля." - миличка, ти си открила решението на проблема, трябва ти загряване преди старта. Секс без любовна игра, е като секс на сухо, как няма да те боли. Вие на 17 щом нямате сексуална игра, кога ще я правите, като станете на 80 ли? Дори колите искат загрявка, преди да заработят нормално. Най малко 30 минути възбуда и вагината ти сама ще го засмуче, другото е тормоз и за двамата.

 
  ...

...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 58c4471a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 7 донякъде е прав. Има тесни пу*ки но като става дума за секс, когато си възбудена, не е тясна. Аз също съм тясна (лекарка ми го е казвала), но това не значи че при секс ме боли. Точно защото не се насилвам, всичко си върви идеално. Ако си тясна, на мъжът просто ще му харесва повече, но при теб няма да има болка от това.
А раждането е съвсем друга тема. Там вече се достига до разкритие 10 см за да излезе бебето. Дали си тясна или не, 10 см са си 10 и то излиза.
Аз ако съм на тебе, това егоистично същество, ще го разкарам от живота си. Много мразя егоистите. Тоя твоичкия мисли само за себе си-да го набута там някъде, пък как ти е на тебе-няма значение... кажи му "дай да ти пъхна нещо отзад, да видиш как е на сухо". За лубрикант не си и помисляй, освен ако няма да правите с презерватив. По-скоро, ако смяташ да си карате така, вземи вазелин. То в твоя случай по-добре да не правиш секс, отколкото насила и после да те боли.
Пусни му някой еротичен трилър, да види как се прави.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 1dd2b4da05
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Моля модераторите да одобрят историята ми, защото преди никога не са, а това е важно, не намерих подобна тема. "

Хаха, има поне 100 такива теми в този сайт, а аз подозирам, че даже нямаш вагина. :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: 587159e83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   н7, много си прост, бебета се раждат, ако не е секцио, с рязане и шиене, понякога без упойка, що не вземеш да питаш майка си да ти разкаже подробно как те е родила. аз също съм тясна и на мен гинеколожка ми го е казала. н 7 с това отношение към жените цял живот ще си седиш сам.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 3d05502e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ти си го казала - купи си лубрикант. По-притеснително е, че го правите само по един начин и твоят партньор НЕ ИСКА в друга поза. Това не е привично за мъжете. Така, че или историята е измислена или има друга причина, която ти не казваш (не знаеш). Много по-лесно е в мисионерската поза. Как ще ти тежи? Да не би да се отпуска върху теб като върху матрак?

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: bd3b544332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Няма любов, респективно няма страст, няма възбуда - какво толкова сте тръгнали да обяснявате на 17 годишното момиче защо не му се получава секса.
Че давате и съвети - любовна игра, лубриканти, дрън - дрън. Просто това не е нейния човек, нито пък тя неговия.
Когато между двама души пламне искрата на любовта - секът е върховен, независимо от това дали имат опит или не. Сексът е в душата и сърцето, а не в телата.
Авторката и приятелят и просто правят нещо, което не е предопределено да се случва между тях.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7e8bebf8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката: Любов има! С него се чувствам добре, не бих могла да скъсам с него, а и не искам. Знам, че и той ме обича ужасно много - това просто няма как да се сбърка, когато ме види очите му светват. Относно това, че ме боли, а той не спира - не е така, той веднага иска да спре, но аз не исках. Както и да е. Вече е по-добре дори бях забравила за тази история, чак сега виждам. Вече практикуваме и други пози и ни харесва повече. В началото ме боли, но почти веднага се оправя в повечето случаи. Все още не практикуваме много любовна игра и не се събличаме съвсем (това сори да го искам ме е страх, защото техните са си в къщи и постоянно чувам отваряне на врати. Майка му понякога чука и влиза, а ме е срам да заключим, защото веднъж бяхме го направили и забравихме да отключим след това и тя се опита да отвори, но той й каза да почака и след малко се върна, а аз много се засрамих). Надявам се да става все по-добре. Големият проблем сега е, че няма от къде да купуваме презервативи и често се изкушаваме за минута. Той понякога дори да има възможност да вземе, няма пари. Но скоро започваме училище, а той е студент в София и като се връща ще взима(ако има пари). Както и да е, с това ще се справя.

12ти, историята е истинска. Не съм от недодяланите хора, които не могат да намерят това, което търсят. Има подобни истории, но не с точност, не съм намерила отговор там и реших сама да потърся. Не виждам смисъл в това, което казваш (че съм момче). Ако е така каква логика има да пиша това?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f22155eae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Казвъм се Изидора Иванова на 13 гадини, от силну религиозно семеиству. Живея с бащаси и баба на село. Бащами сака да сам девствина ама на мене ми се праи мноо секс. от няколко месеца прая анален но мноу запо4вам да пръцкъм и понякугъ се насирам по времи на ибанету. Мола пумугнетеми, кажети ми какво да права. Мола приемете ми проблемъ на серьозну!!!! ;;!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 087ff1a1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Виж, миличка, с времето нещата ще потръгнат. Най-простото решение е да говориш с него, да му кажеш, че ти се иска да пробвате и други пози и т. н. Аз също преди години имах приятел, който не искаше да е отгоре върху мен и стоеше с изпънати ръце, все едно прави лицеви опори, както казваш ти. Тогава не го насилвай за тази поза, мини ти отгоре примерно! Все ще намерите синхрон! Целувайте се, прегръщайте се и най-вече СПОДЕЛЯЙТЕ! А пък ако продължава да е все така муден, то тогава значи, че на него не му пука дали на теб ти доставя удоволствие и в такъв случай му обясни, че ако не се постарае по-добре да си с друг. Двама души, които правят секс, би трябвало да могат да споделят и да разговарят за всичко, то това е сливането между две тела и души. Дано съумеете да си доставите удоволствие взаимно. А и защо не му покажеш написаното от теб в този сайт и коментарите към темата, така ще разбере какво те тормози и какви съвети дават хората. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a6ddc2de80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мила, сигурна ли си, че нямаш гъбички - това може да е проблемът? И мен така ме болеше, а накрая се оказа, че съм имала гъбички. Отиди на гинеколог!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1a12138289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Просто ти трябва повече време за да се възбудиш и овлажниш достатъчно. Трябва да си изтръпнала от желание и възбуда и силно овлажнена и тогава си готова за същинския секс... Приятелят ти да не бърза, а да се постарае да те предразположи.
А и чисто психолигически като сте у тях и ти си притеснена не можеш да се отпуснеш напълно и това ти стяга мускулатурата, защото си в напрежение да не би да дойде или влезе някой в стаята... и после си мислиш ох, колко съм тясна.

Освен всичко това си още много млада и емоционално незряла за да изпиташ удоволствие от секса...
За мен си дете още... на 17г си. Като станеш на 25-30-35г например ще видиш разликата. Сега няма да ме разбереш какво ти говоря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker