21 годишен без секс. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

21 годишен без секс.
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 4868 пъти
На 21 години съм момче и съм девствен. Имал съм приятелки, но някак си не ми върви и вземам да се депресирам. Едната беше девствена много се притесняваше и неможех да и го вкарам другата бяхме на купон и нямахме презерватих и после не се видяхме. После аз се бях напил прекалено много и малкия неможа да се вдигне и такива ти ми работи. Вече немога да заспя ако преди лягане не си набия една чикия, мисля само за секс. Срещнах се с две, три момичета в сайтове за запознанства по интернет еми не ми харесаха какво да направя. Искам поне малко да ми хареса момичето не е казано да я обичам. Баща ми вика трябва да трупаш опит сега не ги подбираи ама немога така незнам. А пък съм в такава компания от момчета и уча и в техническия и там няма момичета и вече се чудя какво да правя. Никой от приятелите ми си няма приятелка ама поне от време на време забиват някоя от работата за секс (бармани по Златните . т.н.). Ама мойта работа е на пристанището и там само кочове (освен да хвана някоя проститутка на пристанището). Иначе несъм някакъв мухлйо излизам насам натам обличам се добре уча, работя, обаче с момичетата не ми върви и ето ме накъде съм се запътил, май към някоя тъпа курва да и дам 100лв. и всичко да се свърши, ама каква е файдата с някаква на която това и е работата и аз ще съм поредния за деня. Имаше една кака на 28 години ми беше навита преди време ама аз нали имах приятелка, която беше девствена и се надявах да стане с нея, но уви аз един пръст като и вкарвах и викаше, че я боли а пък камоли надървения ми пенис, целувки, милувки, гелове пробвахме 2,3 пъти и двамата се отказахме и ест. се разделихме. А пък каката се омъжила сега и няма как да си поискам от нея. Май се увляках много, но ако някой иска може да ми даде някакъв съвет какво да правя, защото така да се каже съм супер загорял.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1401f8daa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Даваи 50-100 лева на някоя ку*ва и свършваи тая работа.Много хора чакат да имат приятелки,трошат много нерви и накрая -нищо.Истината е в проститутките-те са наи-добрия приятел на човека.Щом ходиш и на работа-не те бърка 1-2 пъти в месеца да си викаш някоя кака.Няма да съжаляваш,сигурен съм.Успех ти желая,недеи чака приятелки и там разни такива,че тях много ги е страх да не им се изтъркат половите органи и ще има бая да почакаш.Пък като си завъдиш приятелка някои слънчев ден-още по-добре.Още веднъж-успех

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 373944ebcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да пич баща ти е прав.Трупай опит.Падне ли ти не се замисляй.Само да се пазиш ей.Гумата винаги да я носиш, че иначе може да има неприятности.Ако пък се налага дай на някоя мома 100лв и както пишеш да се свършва и да видиш, че няма нищо кой знае какво.Напразно се панираш и пропагандата за първия път е пълна глупост.Това, че трябва да е с момиче, което обичаш и тем подобни глупости само ще ти навреди.Пък за приятелките номер 1 правилно ти казва.Немога да ги разбера разни п...тки дето едва ли не на 20 са фригидни и секс не им се прави и оставаш с впечатлението, че това е нещо срамно.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2a10ace885
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   момче,не зная защо това да правиш секс ти се превръща в идея фикс.Сам се навиваш и се чувстваш кофти.Аз самата бях на 22г. , когато го направих за първи път и хич не съм се притеснявала,напротив с приятелят ми не бързахме да го правим.Чак ,когато и двамата се почувствахме готови тогава.Трябва да ти кажа,че няма да ти хареса първият път,но това изобщо да не те обезкуражава.Важното е да го направиш с човекът с когото ти се иска,а не просто за да кажеш,че си го направил.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d89ae08317
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ооу пич ти наистина си луд.. как искаш с такъв като теб момичетата да правят секс.....??

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b31aca4934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автор: Аре номер 4 обесни ми кое ми е лудото и какво трябва да променя, че такива като тебе психолози са ми ясни...

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9f6fa32566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Споко, това да си за първи път с проститутка въобще не е грях и дори може да ти помогне за по-нататъчните връзки. И аз имах същия проблем, като теб. Все чаках Голямата любов и този Първи път. Той така и не дойде, ама мина доста време докато го проумея. В крайна сметка и аз си платих и изчуках една проститутка. И не съжелявам. За изживияването не мога да кажа, че беше нещо изключително. По-скоро задоволих любопитството си, отколкото сексуалната потребност. И ти трябва да се подготвиш, че може би няма да е кой знае какво. Особено с жена, на която това и е работата. Просто го приеми, като една процедура, която ще ти помогне занапред. Освен това много мъже около теб също са го правили по този начин, без изобщо да подозираш. При това със сигурност интелигентни с образование и позиция! Така, че действай смело, но все пак умната и задължително с предпазни средства.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5093f73a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми не си намерил точната "мацка" наистина защо толкова бързаш?! .... То когато му е времето ще стане ... Аз познавам момчета като теб дори и по големи просто не са намерили точната и не го правят :) ... Не ти трябва проститутка а малко време :) ) ) ... И все пак която и да е не забравяй че няма да я забравиш ;) ....

Dryad :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 242ddfbdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автор: Dryad може би е така, но си мисля, че несъм пълноценен като не правя секс и карам на чикии. Това са ми най - хубавите години а пък аз вместо да трупам опит ги пропилявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker