Фимозата и лечението ѝ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фимозата и лечението ѝ
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2376 пъти
Здравейте, аз съм на 16 имам фимоза и се интересувам дали някои знае може ли или не може да се оправи без обрязване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b608e613c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може, когато се къпеш, под душа започваш леко да отдръпваш кожичката, щом усетиш, че боли спираш, прави това по три пъти на ден и постепенно кожичката ще започне все повече и повече да се отлепя докато напълно се оголи главичката, когато това стане тя ще бъде много чувствителна на допир, тъй като е била покрита дълго време, но постепенно чувствителността и ще намалее.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6657b61ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи от фимозата. Отиди при уролог и той ще ти кажа, но да знаеш, че е по-вероятно да трябва обрязване, отколкото да не трябва.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c563da83ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1 говори за фимоза, при която кожата не е отлепена от главичката. Но това е само една от възможностите.
Фимоза най-общо казано е невъзможността да се забели главата на пениса.
Какво стана при мен - получих фимоза след като вече водех полов живот. Всичко си ми беше нормално, но в един момент просто кожата се стесни и при ерекция не можеше да се забели. Никога не е имало залепване на кожата към главата или нещо такова. Иначе в отпуснато състояние нямаше проблем.
Понеже при ерекция не можеше да се забели, по време на секс, кожата просто се опъваше назад и създаваше доста неприятно усещане.
На мен ми предписаха крем, с който се мазах около месец. Нямаше особен ефект - лекарят ме предупреди още в началото, че с крема е малка вероятността да се оправи, но все пак трябва да се пробва.
След това ме обрязаха и сега всичко ми е наред.

Няма страшно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0635fe4fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   "Лечението" е за 3 секунди с някакъв вид медицински скалпел. След това седмица-две наболява долу. После минава и дори спомен не остава.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1cc69afa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз имах фимоза, дълго се чудих, в крайна сметка отидох на уролог и се обрязах. Трябва да ти кажа, че въобще на съжалявам, плюсовете са много повече от минусите. Като минус всъщност единствено мога да отблежа намалената чувствителност, но за сметка на това пък дължината на половия акт рязко се увеличава. Освен това на всички момичета, с които съм бил след това им харесва. Така че ако не страдаш от религиозни предразсъдаци, това е едно много добро решение. Естествено при мен нямаше друг вариант, но при теб може да е някаква по лека форма, така че си запиши час за уролог и си реши проблема още сега.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 42504b0bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тук няма компетентни лица, за да ти отговорят. Отиваш на лекар или при двама и каквото кажат - това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5ee91e96a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти приятел, резна ли патока вече, или още се чудиш? Аз вчера я свърших тая работа. Преди години след един по-бурен секс с жена ми, получих раничка на препуциума, която не заздравя както трябва, защото не спрях секса. В крайна сметка се оформи един белег, който след време се сви и ми предизвика вторична фимоза. Не че не ебях пак, но усещането е друго, постоянно очакваш болка и дърпане, които по-някога са достатъчно силни за да ти спадне хуя, баш когато не трябва. Особено в странична поза. И така реших се, отидох при познат уролог, като очаквах че работата ще стане амбулаторно. Но хората предлагат обща упойка и 24 часов болничен престой. Приеха ме, консултира ме анестезиолог, който много искаше да ми пробута спинална упойка, но аз отказах. Не се съгласявай, спиналната упойка е на мода сега сред анестезиолозите, но има доста повече странични ефекти след това (силно главоболие, болки в гърба, я нькой радикулит може да получиш, вкл. и най-страшното усложнение - спинален инсулт и парализа, много е рядко, но имам познат който се парализира от такава упойка, за банална операциа от слабинна херния, и умра преди 1 година, като 2 година беше в инвалидна количка). Та общата упойка не боли и е приятна, изпадаш в полусън, все едно си на 5-6 ракии, но след това не те боли глава. Нищо не съм усетил от упойката и операцийката. След това ти е малко замаяно, все едно си къркал до 5 сутринта и са те събудили в 10 ч., но няма нито главоболие, нито гадене, с което най-често плашат анестезиолозите. Тъй като операцийката е кратка, се поддържа и много по-ниско ниво на анестезия, отколкото при големите операции. След това не съм чувствал никакви болки. Поосаферих се след 1 час. После поспах няколко часа и към 4 ч. си тръгнах. В къщи също не съм имал никави болки, единствено леко дърпане през нощта, тъй като когато ти се пикае по време на сън, хуя ти става. Беше се надървил дъртия проклетник, че ставах да го изпикая. Може би от упойката беше, но вечерта щом пих 100-тина грама ракия и след вечерята така ми се приспа, че още в 9 часа откъртих. Едниственото неудобство е че като пикаеш, когато си с препуциум си свикнал с една струя, сега докато свикна с новата парабола, опикавам гърнето, какво да се прави, промяна на цевта.
Възстановяването трае около 10-тина дена, като шевовете сами падат (кет-гут конци), и жената с нетърпение чака да се порадва на ремонтираната и` играчка! Последно я пробва преди операцията, пък си е доста ебливичка. През това време си правиш превръзки със стерилна марля и йодасепт. Сега ще отивам за болничниая лист.
Така че ако не си свършил тая работа, свърши я, особено ако фимозата ти е вродена, оправяне няма. Нали знаеш, че на времето Людовик ХVІІ имал вродена фимоза, и за да наебе булката си австрийската принцеса Мария Антоанета, е трябвало "да му заколят патока", е след това си я ебал редовна докато не ги убиха тъпите революционери!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 46a280ffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма да пускам нова тема понеже видях че тази е от скоро. Иска ми се да попитам има ли такива случаи. Аз не съм сигурен имам ли фимоза, значи пениса ми е леко завит наляво, не много но в рамките на нормалното, и когато се забелва, от дясната страна главичката излиза по лесно, а отляво трябва повече усилие. Не ми е представлявало проблем, но се чудех дали има други такива случаи и дали нещо трябва да правя или това не е проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8419e37c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако не ти пречи при секс няма проблеми, аз правя секс с незабелена главичка, защото при еректирало състояние не мога да я обеля напълно. Единствения проблем е трудното свършване заради намалената чувствителност. Иначе няма никакви болки, пробвай да го белиш като се къпеш и ще се оправи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker