Не успява да свърши?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не успява да свърши?!
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2585 пъти
Здравейте, бих искал да споделя историята си с молба за съвет...
От 4 месеца с приятелката ми правим разни работи, всеки път когато сме вкъщи, но има един проблем...
Старая се на макс да я накарам да достигне до оргазам, от 4 месеца при това, обработвам перфектното място, но винаги стига точно до края, става по-влажна от колкото в морето и тоочно до края хваща ръката ми и казва да зарежа и че нямало да стане... Правел съм всичко перфектно, тя казва, че е от нея, но не съм сигурен, преди това съм карал всяка да достигне но нея май не успявам... въпросът е там, че дори не знаем дали успява или не :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 034e7e9bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами тя явно сама не знае какво е хубаво за нея или я е страх да те обиди.
Едно ще ти кажа за анатомита на жената - клиторът, клиторът, клиторът. Обърни му внимание и няма да съжаляваш. С ръчкане по вагината няма как да се получи, защото тя не е богата на нервни окончания - през там се ражда все пак дете, ще умреш от болката ако беше много чувствителна. Пенетрацията във вагината е индиректна стимулация за клитора - вътрешното тяло, удоволетворяваща и задоволяваща, а с течение на времето доста жени успяват да свършат и вагинално - чрез индиректна стимулация на маточна шийка дори, на клитора или входа на вагината, където е по-чувствително. Всяка жена обаче е различна, но едно е сигурно - всяка свършва много лесно и хубаво чрез стимулация на клитора.
Клоторът е единственият орган в човешкото тяло, който е само за удоволствие. Природата е извела извън тялото и извън вагината нервните окончания, за да позволи на жените да имат удоволствие при секс. Самата вагина е детероден орган - не може да е толкова чувствителна.
Не случайно мюсюлмански варвари от Африка режат клитор, срамни устни, за да лишат жените от всякакво удоволствие при секс...
Пенисът ти също е много важен, не ме разбирай грешно, защото пък без пенетрация не се чувстваш задоволена, но оргазми се достигат чрез клиторална стимулация предимно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f91889b657
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Клиторът има два ПЪТИ повече нервни окончания от главата и същевременно в ПЪТИ (къде пък са го барнали 32) по-чувствителен. Ми ето един съвет! Много целувки в морето, за да е разпалиш и яко френска на дюните, за да са почувства истинска жена!!! Ето така да свърши. После си нейн...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 264a207c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами като хване ръката ти,ти хвани нейната,намести се между бедрата и и продължавай да целуваш,ближеш и ,,чукаш,, с език.Тогава може и да чуеш онова сладкото ,,не,,!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f535fed970
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "става по-влажна от колкото в морето и тоочно до края хваща ръката ми и казва да зарежа и че нямало да стане.. " - младок, това се прави с друг мъжки орган, не с пръсти. Как няма да ти маха ръката, когато иска на нейното място нещо друго. Ето до къде водят тъпите реалити шоута, като "Биг брадър". В началото даваха един тъпунгер, мисля, че Найден се казваше, как уж бил е.. л Зара, друга участница в шоуто. Топнал си пръстчето в путето й и ходи да се хвали на другите съквартиранти, дава им да миришат пръста му. Ако младите това мислят за еб. не, жестоко се лъжан. Явно и автора е един от тях. Младок, забрави за пръстите, започни с език и завърши с х. й, тогава говори за момичето. Твърде си е наред, но ти не можеш да боравиш с нея и затова търсиш кусурите там. Само ги кепазите тези момичета, те затова търсят по зрели мъже, защото младоците само ги лигавите и бъркате с пръсти.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a7d9841c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   масажираш клитора с език и след като се възбуди си вкарваш пръста, после и другия, но нито ръчкаш, нито все едно ще заспиш а плавно. И гледай да си с изрязани нокти, иначе ще я боли. После може да започнеш да целуваш и хапеш (леко) зърната и, но без да вадиш пръстите от вагината и и вместо с език по клитора, я масажираш с палеца си, ама не като миксер, а плажно. Също така можеш да опиташ да я лижеш по този начин и на задна. Абе пусни си едно лесбийско порно и ще видиш в общи линии как се прави.
Другите МОЖЕ и да са се престрували.

Ж 27

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d09eedf8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това се учи само с гледане - трябва да ви покажа

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker