Не искам да правя секс с мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не искам да правя секс с мъжа ми
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 12699 пъти
нямам никакво желание за секс, а на мъжа ми това изобщо не му харесва, караме се за това постоянно, аз все му казвам, че детето много му ме е изморило и затова предпочитам да си легна и почина, а той вече започна да си мисли, че си имам любовник а нямам просто не ми се прави секс това е. Да не би да съм болна от нещо, как може да не ми се прави секс та това не е нормално споделете ми мнението си моля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7d8ea0e181
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

1.   Кажи му, че нямаш време за секс, защото ходиш на курсове по български език и съм сигурен, че ще се успокои.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 25e5bc1e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Говори с него.
2. Не е хубаво да се карате за секс. За него секса ли е най - важното? Иначе за теб, оправяй детето, взимай си един душ и лягай до мъжа си. Ако не си много уморена го правете.
Иначе говори с него че имаш задължения. Сигурно и той ти е отказвал за някой неща щот е изморен.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c623cfcc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Първо кaжи, не ти се прaви секс със съпругът ти, или не ти се прaви въобще?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 47db4c4c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жено, ти ли си? :)

Това е посвеместно явление - все на жената я боли глава, все е изморена, все детето гледа, котката гледа, студено и е и т. н.

Като и кжа на мойта: от кога не сме... И тя вика: е, глупости, нали миналата седмица го правихме, не се насити.

Друг е въпроса, че беше миналия месец, ама това са подробности. А най-гадното е като ти даде някакви индикации и в последния момент, точно когато си се настроил "изникне" нещо много "важно". И после: ама ти що си толкова изнервен, какво пак съм ти направила, все си недоволен от мен.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1ca0374290
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Случва се. Не, най-вероятно не си болна, но наистина си уморена. Пишеш, че имате дете и ако е малко грижите за него могат да са наистина изтощаващи. Вместо да се карат с мъжа си, помоли го да ти помага повече в домакинството и грижите за детето и така няма да си толкова уморена вечер и ще си по-често в настроение за любов.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 618274900a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами кажи му той да се грижи за детето в продължение на месец. През това време пръста си не помръдвай. И след месец след като е примрял от умора му кажи че искаш секс да го видим тогава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5af6abfe93
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Потърси психолог, ако се е появило това нещо непосредствено след ражднето.
Иначе бях изпаднала в подобна ситуация, но заради заболяване. Имах много изострен цистит и се лекувах 1 месец с много силни антибиотици, които ме изтощиха. Отделно инфекцията беше обхванала май и леко лигавицата на вагината, а може би просто от антибиотиците имаше проблем и не само не ми беше до секс, а ставаше дума за болки там долу, но и общото състояние ми беше лошо. И все пак имах желание да задоволя съпруга си - всеки втори ден поне фелацио, колкото и да ми е било лошо. Лежиш с температура, но намираш сили, когато обичаш някого поне мъничко.
Това е положението - когато си вземеш съпруг, ти не си взимаш домашно животно или мебел. В един брак винаги са двама. Той се съобразява с теб, но и ти с него.
Отделно след дългото прекъсване просто спря да ми се прави секс - апетитът идва с яденето. Като жена ти казвам, просто прави секс дори да не ти се прави, а желанието ще си дойде малко по малко. С караници и проблеми не става. Така както имаш енергия 15 минути да се врънкаш с мъжа ти, така можеш и да го оправиш орално.
Съчувствам ти, знам какво е да не ти се прави секс, но това е положението- прави секс и ще ти дойде желанието отново. Всички жени сме минавали през подобни препятствия.
За себе си бях наранена, защото за съжаление не срещнах особено съчувствие у съпруга си като цяло и не ме щадеше за нищо. Имаме строеж и събота и неделя сме там, което ме съсипа допълнително, но не съжалявам, че направих компромиса тогава - спестих си доста нерви и проблеми, а да задоволиш един мъж не е кой знае колко сложно - физика. При нас, жените, е сложната работа.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1ab3725bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не й се прави секс, защото жените когато надхвърлят възраст нямат толкова много желание, за разлика от мъжете те са си вечни нимфомани. Плюс това защо сексът е толкова важен в една връзка? Обясни на мъжа си, че домакинството и грижите за детето те изтощават, а той като лежи на дивана и чете вестник, какво ще му е... Ще му се прави секс, разбира се, като не се е късал цял ден от работа, няма и как да бъде изтощен и да няма желание за секс.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f575126cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само аз ли забелязах, че авторката е писала детето МУ?? ;дд

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 618274900a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   До 8. Какво съветваш жената? !? Да прави секс насила? !? ! Господи... И изобщо всички жени... И какво. На мъжът ти му се правило секс и понеже ти си била болна и не си могла да правиш секс с него си му правила орална за да е доволен. Не те жалил... Ами ти защо него си го? Защо се подлагаш на това? Ами ако той е болен а ти си загоряла? И глава да го боли няма да ти направи френска! Обзалагам се че пръста си няма да помръдне ако е болен, а ти искш секс! Пробвай го! Съветвам те.

До всички жени. Не правете секс ако не ви се прави! На мен не ми се правеше и си легнах в леглото, отпуснах се и започнах да се пипам... После пак, след ден два - отново. И така половия ми живот потръгна. Съветвам ви да мастурбирате повече. Така и разпускате напрежението, което се е трупало през дните.

Не правете секс ако не ви се прави!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5af6abfe93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 8 до 11
Ще си позволя да не се съглася! Не можеш да правиш секс насила с мъжа, когото сама си си избрала, нали?
Ще си позволя да се самоцитирам

„Това е положението - когато си вземеш съпруг, ти не си взимаш домашно животно или мебел. В един брак винаги са двама. Той се съобразява с теб, но и ти с него. “

Това за мен е бракът. Той е непрекъснат компромис и живот в екип, в тим, в който всеки се нагажда според нуждите на другия. Ролята на жената е да крепи семейството. Мъжете са по-импулсивни, честолюбиви са, засягат се при всяко съмнение в тяхното мъжество. Жените трябва да сме оперирани от тези чувства ако искаме да сплотяваме. Да, понякога преглъщаш, но пък после мъжът ти се отплаща стократно. Няма перфектно, но който не иска да прави секс, просто да не се е женил. Не случайно има манастири и в днешно време е възможно да си живееш и сам, но имаш ли семейство с някого - ще се съобразяваш. Не може само да взимаш в един брак.
Да, за мъжете просто сексът е много важен. Дори да съм болна, аз имам елементарната емпатия и чувство за потребностите на моя съпруг. Така както аз очаквам от него той да се съобрази с мен, да се погрижи за мен и така нататък, така и той има своите потребности и да си затваряме очите е глупаво, а преди да загубим 15 минути в караници, по-добре да отделим 15 минутки за интимност, не е ли така?
Освен това както казах - има и орална любов, има ръчна ако щете, има лубриканти... всичко има и неправенето на секс е грешното решение на проблема... да не ти се прави секс.
За останалото съм съгласна - мастурбацията е важна, но със самозадоволяване не можем да задоволим партньора си и е важно при такива акутни проблеми като на Авторката просто човек да действа.. Не е някаква световна философия и няма да свърши света и Гърция няма да потъне ако направиш една свирка на съпруга си, който сама си си избрала.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 921e65d37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   А като искаше да го задомиш ти се правеше нали:)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 618274900a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Съгласна с 12.
Сега искам да ви кажа едно нещо на омъжените жени... И изобщо на жените с партньори мъже. Вие сте незадоволени. :) Един мъж не може да ви задоволи така както една жена. :) Той само е*е и като свърши се просва на леглото, което е пълна идиотщина. :) С една жена можете да изпитате повече удоволствие за една нощ отколкото сте изпитали с мъжа си за 1 година. :) Вие няма да бъдете достатъчно задоволени докато сте с мъж. :)))))

Искам да направите нещо! Искам като сте в колата или някъде на разходка просто... Искам да се огледате! Вижте как жените носят децата и бутат количката докато мъжете само са хванали ефното хлапе за ръчичка и си ходят напред без да се замислят къде изобщо е останала майката.
Искам да видите колко одърпани, бледи и нещастни изглеждат омъжените жени. Седят до някакво прасе(с извинение към мъжката аудитория) изморени и почти заспиващи... Изглеждат като че ли сега ще се прекършат! Това ме натъжава.
Вижте се след години... С мъжа си. Той ще е пуснал някакво огромно бирено шкембе, ще е плешив... Ще се облича като някакъв селянин по анцуг и мръсна тениска и ще се очаква и вие да се обличате така... Добре ако сте млади (на по 20-25-30) може още да не са се превърнали в такива прасета мъжете ви. Та така да продължа... Когато отидете в супермаркета не очаквайте мъжа ви да плати сметката ако сте взела заплатата си. Той ще си избира като малко детенце и щом стигнете до касите ще започне да се върти и да си свирука. Като ви минат продуктите той ще започне да ги прибира в количката докато касиерката ви казва сумата, и той ще се подпре на количката като платите сметката.

Така че драги ми жени. Не се мъчете с мъжете. Ще водите пълноценен полов живот. Ще изпитате нещо което не сте изпитвали с мъжа ви от неговото месце дето стърчи между краката му. Заминете за чужбина, там е пълно с гейове и лесбийки. Хванете си една жена и вижте, пробвайте. Няма да умрете, ха. :))

Успех на всички заблудени и незадоволени жени. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 47db4c4c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Жената се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата много се ядосва.
- Ти си прасе, което нищо не уважава! – разкрещяла се тя - Как смееш да ми причиняваш това на мен, твоята вярна съпруга, майката на децата ти? ! Напускам те! Искам развод на секундата!
Мъжът отвърнал:

- Почакай секунда, любов моя, да мога поне да ти кажа какво стана.

- Добре, давай – проплакала тя - Но това ще са последните ти думи към мен!
И той започнал:
- Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ѝ казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, не добре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!
Така че, от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди.
После, понеже беше много мръсна аз ѝ предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните ѝ дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих.
Но тъй като се нуждае от дрехи, аз ѝ дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също ѝ дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това ѝ подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите.
Той си поел дъх и продължил:
- После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата тя се обърна към мен през сълзи и каза:
- Моля ви, дали имате още нещо, което жена ви да не използва?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7ff1067b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Като не ти се прави секс, направи му един подарък - поръчай му някое хубаво младо момиче.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a8599a0d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 4 ти си много глупав. Не помисли ли, че жена ти може би е скапана от работа по домакинството и детето. С какво и помагаш, че да не се изморява толкова и да има време за секс?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 256d1257c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   18, аз и помагам, но файда нема. Пък и аз ходя на работа по цял ден и като се прибера, пак гледам да свърша нещо, ама секса си е секс и умората не ми пречи за разлика от повечето жени.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7c46c25c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Какво като не ти се прави секс, толкова ли не можеш да превъзмогнеш нежеланието си 5-10 минути заради човека, с койт оси се обвързала доброволно? ! Освен всичко друго връзката е и саможертва и компромиси, иначе всеки ще си живее сам, без никой да го притеснява за нищо.

Номер 15, пет звезди от мен заради саркастичното описание на средностатистическия мъж. :D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dba278254f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Н 8, с цистит мъжът ти нaстоявa зa секс или свиркa? ! Чувствaш ли се обичaнa нaистинa, чувствaш ли нaистинa дa се съобрaзявa с теб? !

Н 15, не си прaвa милa. Aз съм живият пример и едвa ли съм единственa. Никогa съпругът ми дори не се е доближил до обрaзa, който ти описa. Нaй- общо кaзaно, зa него съм любимaтa к*рвa в леглото и любимaтa дaмa извън него. Зa спрaвкa- 15 години зaедно:). И не ми кaзвaй дa пробвaм с женa, преди дa се изкaзвaм кaтегорично... пробвaлa съм, с две дaже. Стрaхотен секс, стрaхотнa липсa нa друго. При мен тaкa, зaщото определено ме привличaт мъжете. A с моят си... е, не бих го зaменилa, ни зa друг мъж, ни зa женa. Aa, щях дa зaбрaвя, относно външен вид, и двaмaтa спортувaме редовно.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 74255a94a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Нарича се асексуалност.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 14d2cf54e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   От номер 15 до 23. Радвам се че си попаднала на нормален мъж. Явно има и такива. :D и евала че си пробвала с жена. Жалко че не на опитна...

До номер 22. Изобщо не съм саркастична. :) Наистина се огледай и се замисли. Ти какво правиш когато с приятелката/жена ти сте до супермаркета? Плащаш ли сметката? И докато си на касите виж двойките пред и до теб(на отсрещната каса). Наблюдавай кой ще плати. :) :) :) :) :)

Поздравчета. :*

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c576a14ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Номер 27, доста глупав начин на мислене. Изобщо доста зле си в расъжденията и очевидно нямаш никакъв опит и си малка. Аз мога да ти кажа за двойки и семейства около мен защо жената вади парите и плаща.
Например моята първа братовчедка и мъжа и. Разбрали са се семейният бюджет да е в нея, особено като пазаруват, защото тя преценява по-добре пазара и какво ще се готви. Той получава доста по-голяма заплата от нейната. Тоест парите, с които тя плаща са основно от неговата заплата. Така че това, че на касата в магазина тя държи парите в нея и тя вади парите /от неговата заплата/ не значи, че мъжът не плаща покупките. Личи си че си младо момиче което не знае изобщо за какво става на въпрос и има опит нула. А с този омразен тон и разбиране към цял един пол не само елементарен и глупав, но и доста вреден дори за твоя живот, но това е нещо което едва ли ще можеш да осъзнеш, поне не в близко бъдеще.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 14d2cf54e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Е благодаря. :))))) Да малка съм още. Не знаех за това с бюджета, мхм... Но аз говорех от личен опит, защото при нас няма такива неща. Майка ми плаща за храна, ток, вода и всичко останало с пенсията на баща ми и с нейната заплата. Докато приятеля й си плаща мебелите, които купи за себе си и така си се и подсигури. Докато майка ми блееше и му вярваше сляпо той спокойно всичко на негово име направи и сега ние и най-вече аз за в бъдеще нямам нищо друго освен апартамента, който остана от баща ми като наследство, един пуст апартамент, без нищо.
Наясно съм, че още не знам много неща за живота, но не мисля че съм се изказала глупаво.
Аз съдя по това което виждам. Питам ли майка ми кой плати това и онова, тя първо гледа тъпо (и по това разбирам че тя е платила) и после почва да казва с недомлъвки, че следващия месец нямало да плаща нищо. И така следващия месец пак и после пак и пак... И не мисли изобщо как да разпредели парите за да стигнат до началото на следващия месец, когато отново превеждат пари. И от тези пари аз получавам 20 лв най-много. Тя пък и иска за цигари с обещанието че после ще ми върне парите... И да разбира се не ги връща, забравяме за тях.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1c576a14ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Номер 30, майка ти такъв човек си е хванала. Това не значи, че всички мъже по света са същите. Шарени са нещата, хората са различни, света не е черно-бял.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 14d2cf54e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Да точно. Попадна на хрантутник и на това отгоре и извратеняк. Казвам й го ама кой слуша. Седи си на ушите!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9a934b79cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Струвами се че изкривихте темата на поста лекинко. Да често се случва жена да не прави секс с мъжа си и повярвайте не идва края на света тогава а пък едва ли трябва веднага да си смени ориентацията човек, както съветват тук. Другата ориентация си е друг случай описан отдавна в специализираната литература, като определено правят изключение разнообразяващи експерименти за който е решил да опита нещо различно.
Та жена не преви секс с мъжа си - значи мъжа започва или е започнал да прави секс с друга жена/жени, после или преди това жена му прави секс с друг мъж/мъже. Такъв начин на живот определено няма хепиенд. Хареса ми един пост по горе някъде:, , който се е хванал да има сериозно обвързване поема грижата, ангажимента да споделя всичко и хубаво и лошо, , - не те ли е грижа тогава просто не го прави, имай си свободата и си живей живота такъв какъвто го искаш.
За авторката на поста - умората не е достатъчна причина, истинската я потърси в нещо друго като например - привличалите още този човек?
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7d962ee7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Авторке, ти просто си ужаста съпруга и ще разрушиш семейството си със сигурност. Мъжът ти има нужда от секс като всички мъже, той те желае, а ти го отблъскваш. Ако е по-мек и безхарактерен, ще се примири и ще продължи на порно и чекии, имаше такава тема, в която много мъже споделяха тази ситуация. Ако е мъж на място, ще си намери нова връзка и в един ден ще ти каже - чао, ти си излишна, щом не искаш секс, нямаш нужда от мъж. Вземи иди в някой манастир.
Например и с моята съпруга, която иначе е резкрепостена и обича много секса, имаше тъков проблем преди 2-3 години, когато работеше при един тъпанар-частник, и всичките негативи от работното място ги поемаше и си тровеше живота, да не говоря че по 10-12 часа продължаваше работния ден, през които примерно е седнала най-много за 20-тина минути и се връщаше скапана не само психически но и физически. Слава богу успях да и намеря хубава и добре платена работа, и жена ми се прероди, сега иска секс по-често от мен самия. Но при теб авторке, явно става дума за психопатия - асексуалност, което е много лошо!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7493f40fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ами, типичната и стандартна причина отношенията в едно семейство да започнат да охладняват...! Нищо лично към авторката на темата. Мъжът си е неин! Тя да си мисли до какво ще доведе това. Вариантите не са много! После да не се чуди, какво е станало и къде е сбъркала...
Предполагам, че мъжът и ще търпи известно време, ще се карат за това. Тя ще се цупи, че е уморена, на него ще му е неприятно, че жена му не го иска и така...! После той ще започне да закъснява от работа и да казва, колко е уморен, няма да я води никъде и ще гледа да си намери някоя, на която пък мъжа и не и обръща внимание. Нищо ново под слънцето!
Аз отдавна не обръщам внимание на това, че жена ми все я боли главата, че и било студено и така нататък! Търся си други варианти и възможности...! Не съм го искал, ама така се получава понякога...!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ed7b4bacbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Ох миличка давай му гали и целувай навсякъде защото скоро друга ще целува. Тогава ще те намрази. А по добре ли е. Или върви на психолог но какво ще ти каже. Трябват дела. Ако имаш палави съседки вече се оглеждай за признаците на изневяра.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b4dabb7877
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Нормално е да искаш. Провери да нямаш некакъв здравен проблем. Апетита идва с яденето.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 05dc6a4b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Съжалявам че ще го кажа толкова хейтърси: Тъпи, прости путки. После се чудете къде ходим, ревете и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c58ea6cf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   благодаря на всички за коментарите който написах те и хубави и лоши, ще се старая да задоволявам мъжа си

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2bfcdc58eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Ето това са жените, трябва им дълго обяснение, за да прозрят една проста истина, мъжът е до тях докото му е хубаво. Усети ли дискомфорт, бие си камшика и бяга при друга. Форумите са пълни с коментари на кухи лейки, които търсели кефа при други мъже!? Защо мъжът да не търси кефа при други жени, след като има такива като авторката?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 494f42ebef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Ако не ти се прави секс е голям проблем. Не на мъжа ти, а е твой. Послушай номер 8. Прави секс, защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-зле ще става. Пак ти казвам: Не за съпруга си. За теб! А ако виждаш в него вината, просто му кажи и се разделете. Не е добре , нали? Бракът е сложно нещо и трябва двамата да го пазят, ако искат да оцелее.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec7c2382b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Консултанти, сексолози... под път и над път. Посетете един такъв.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 951d69f442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Една чаша счупи ли се,колкото и да я лепиш край с нея,все такава си остава.Случи ли се пак,още по-лошо,безброй парчета...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec28bfc73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   И аз имам дете и си го гледам. И на работа ходя(доста тежка и интензивна) и домакинствам и т. н. Секс винаги ми се прави. Не бъдете егоистки! За това мъжете си хващат любовници. Това са физиологични нужди и не можете да ги вините, че ги имат и са изнервени и нещастни, когато не са задоволени.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 70748c4e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Вижте, намирам се в подобна ситуация от дълги години. Не иска да го прави с мен и толкова, не директно с оправдания. Това не и пречи да има други връзки - тоест все пак е човек. Колкото и да се прикрива човек винаги се научава, а ако се загледаш и неприятни неща виждаш. Държа да подчертая че осигурявам на семейството си на жена ми и децата всичко от което имат нужда в дух на разбирателство. Тоест нищо не и липсва и пак се държи егоцентрично. Имал съм доста опити секс с подходяща жена да премине във връзка, но всички са завършили с провал, не заради друго а това че не можеш да се разделиш на две. Децата си сега без баща няма да оставя, въпреки че на моменти незнам на кои свят съм. Сигурен съм че и много безотговорни мъже има но жената трябва да е жена на място и без секс и интимности е просто съществуване.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d79f886e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Омъжена съм от 10 г. а с него съм от 24 г. , той е добър съпруг и баща и двамата работим, заплати малки, все нещо не стига, а след голямата обич вече не го желая, не искам да спя с него, измислям какво ли не причини да нямам секс с него, всички жени около мен си имат любовници и аз намерих един, по грозен от мъжа ми и по дърт даже не е по добър в леглото от него, но пениса му е 22 см направо гигант наистина, и ми пасва таман след 2 раждания.
Мъжа ми усеща че имам някой а мълчи за да спи с мен и аз му пускам на 3 месеца 1 път да не мрънка много.
Мизерен живот той живее с мен, ама това е реалността като всяка втора българка си има любовник, и така е с мен.
Нека мъжете да си примирят с този факт най сетне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9d9375a13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   До 49 - жалко за мъжа ти. Ако е мъж на място, трябва да те зареже, надявам се няма нужда да обяснявам причините. А това, което правиш ти спрямо него, е манипулиране и използвачество. Веднъж на три месеца, за да не мрънка много... до момента, в който окончателно му писне, остави те с твоя любовник-вибратор (понеже вероятно не си се сетила да потърсиш упражнения за стягане след раждане, та ти трябва по-голям размер). Ами ако родиш и трети път, тогава 25-сантиметров ли ще търсиш? И ако не намериш? Всички жени около теб си имат любовници, и ти да не останеш назад... вместо да си седнеш на задника, да помислиш какво и защо не е наред, да ГОВОРИШ директно с него и да потърсите решение. Решението може да бъде да пробвате нови неща, които да събудят чувствата помежду ви, може да бъде да се разделите изобщо или пък да продължите формално заедно, но човекът да е наясно, а ти да кажеш нещата открито. Защото ако той реши и намери доказателствата, че му изневеряваш системно, може не само да се разведе с теб, ами и съдът да те задължи ТИ да плащаш издръжка на децата. Малка била заплатата... ами научи нещо ново, за да ти стане по-голяма, аз така правя. Проблемът ти е в теб, а грешката на мъжа ти е, че те трае (както и че той не си вдига квалификацията, за да има по-добри доходи).

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4b57089d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Миличка и аз бях в твоето положение - особено след раждането на второто ни дете. Уж по цял ден в къщи, уж нищо не правя, но бях убита от умора. Въобще не ми беше до секс. Съпругът ми прояви разбиране и въпреки, че имаше голямо желание не ме тормозеше по никакъв начин. Напротив - помагаше ми колкото можеше. Измъчвах се заради него, но така или иначе това беше положението - секс не ми се правеше по една или друга причина. Мина време, децата поотраснаха, тръгнаха на детска градина, после на училище... така се случи, че се чувствах неудовлетворена... срещнах един мъж, който ми обръщаше внимание, караше ме да се чувствам на седмото небе, мъжът ми разбра. Разбих си семейството.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 275d492f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Като не искаш секс с мъжа си не го прави, но му дай свободата да си потърси на вън това от което го лишаваш. Сигурен съм, не е проблема в това че не искаш секс, а че не искаш секс с него - има разлика нали? ! Просто поговорете и си дайте глътка въздух без драми и излишни емоции, за да няма после тема "той ми изневери - с какво го заслужих"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 594814f601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Хора, темата е стара, но направо недоумявам как може да има хора, които да не искат да правят секс със съпрузите/съпругите си! С моя съпруг сме заедно от 19 години, и до сега НИКОГА не е имало случай той да не иска, или аз да не искам! Аз съм на 43, а той на 51, и го правим минимум 3 пъти в седмицата. Няма нещо, което да е поискал в секса, и да не го получил от мен, както и обратното. Обсъждали сме дори и темата за тройка, но за сега сме категорични и двамата, че не искаме. Нито за миг през тези години не ми е минавала мисълта за изневяра.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8840167728
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   53, сама си казала къде е разковничето - разбирате се и нямате табута. При нас секса беше 10/10, но напоследък усещам "бе ще ти пусна за да не се сърдиш". Отделно изглежда минахме на "само мисионерска ама на тъмно" (метафорично казано). Ми няма да я напъвам или да се сърдя, но каквото не го намираш при партньора си, го намираш на друго място. Също така съм далече от мисълта че не се досеща, разбираме се с поглед за почти всичко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker