Скуиртъка съм и не мога да получа вагинален огразъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скуиртъка съм и не мога да получа вагинален огразъм
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 4147 пъти
Ето и проблема ми за пръв път правих секс на 16 а оргазъм получих за пръв път на 19 и чак на 21 открих че съм скуиртърка. Но проблема ми е че не получавам вагинален оргазъм , само това с пишкането и до там как да достигна до вагиналния. Така и така съм започнала а другия проблем ми е.. Когато го правим с приятеля ми и точно преди да свърша трябва да стана от него и да пишкам върху хавлията която е преназначена за това и удоволствието от оргазма изчезва 1 пат се изпуснах върху него при което ми стана много яко но той се разсърди, до колкото съм чувала повечето мъже умират за такава жена само на моя не му харесва.

И по принцип някоя по голяма дама от мене с този тип свършване да ми даде съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: fcae30e4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошо няма в „пишкането“, но не смятам, че ти си скуитърка, а просто, че ти се иска и си гледала много порно с „пишкане“. Аз свършвам действително със скуирт и изобщо няма нищо общо с уринирането, но лошо няма де - продължавай така като ти е кеф.
За себе си мога само да кажа, че само при вагинален оргазъм свършвам със скуирт и чувството е на дълбоко изпразване, а секретът не идва от уретерата или поне аз така го чувствам, не мирише на урина и има друга, гъста консистенция. Не обичам да свършвам така, защото освен, че чувстваш вид „изпразване“, самият оргазъм не е особено интензив. Клиторалният оргазъм за мен е най-интензивен, почти винаги постижим и можеш да свършваш мултиплено така.
При теб, може би, при стимулация на клитора ти се дразни уретерата и... толкова ти се иска да отговориш на някакви очаквания за „свършване“, че пикаеш. Жалко, защото дали и как ще свършва жената си е нейна работа. Клиторалният оргазъм е най-интензивният и не разбирам защо гоним някакви глупави очаквания. Дори сексът без оргазъм може да е чудесен и задоволяващ. Най-големият сексуален орган е в главата ти.
Много е жалко обаче, че мъжете не престават с нереалистичните очаквания към жените. Просто женската сексуалност не функционира като приложението на новия ви смартфон - натискаш копче и се случват нещата. При жената чисто хормонално дори е възможно да не може да достигне оргазъм изобщо, отделно може да е уморена. Това не значи, че не иска и няма нужда от секс.
Преди натискът беше да свършваш само от вагинално помпане. Сега пък всички трябвало да скуиртват като само 30% от жените изобщо имаме достатачно развити жлези за това. Тоест 70% от жените изобщо не са физически в състояние да свършват със скуирт! Женската сексуалност не е плод на воля - искаш и се случват нещата.
Аз за пръв път свърших по този начин на 16 години и дори не знаех какво е това. Дълго подтисках този начин на оргазъм, но не винаги е възможно. Мъжът ми трябваше екстра да чете в интернет какво е това. Днес уринират жените, за да отговорят на очакванията за скуирт, защото в момента е модерно, но за жените, които действително свършват така е неудобно и преди беше срамно дори, не можеш да го контролираш.
Гледала съм как правят порнотата със скуирт - или направо си уринират, или им пълнят със спринцовки вагините със специална течност, а мъжката сперма пък е направена от кисело мляко с нишесте. Всичко е Холивуд. Да си напасваш сексуалния живот според някакви си порнота е жалко и... просто за съжаление.
Съветвам Авторката просто да се наслади на секса с нейния приятел, на близостта и любовта и да не търси оргазми... каквито и да е - те сами ще си дойдат.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9eb7171d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Squirt оргазъм не е пишкане и няма нищо общо с пишкането!!! Това е изхвърляне на прозрачна течност от парауретралните жлези! Това можеш да го обясниш на твоя приятел, за да не се сърди другия път, в който това се случи! Вагиналният оргазъм е труден за постигане за много жени, така че, не се притеснявай, ще се случи и на теб. В секса не бива да има гнусливи или сърдити хора, това е странно и по този начин ти се спираш и притесняваш, така че, и това можеш да го обясниш на твоя приятел. Ако искаш да си на 101% отпусната, трябва да се чувстваш спокойна и свободна със своя партньор, да не се притесняваш от нищо, а да му се отдаваш, както и той на теб и така ще се получи и вагиналния оргазъм.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: eb2cdd4a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Eтооо, № 1 - колко "компетентно" е развила темата за скуирта представяйки собствената си гледна точка/което е нормално де/, но защо се опитва да втълпява на авторката и на другите включително, щуротиите които е написала - това не го разбирам! Мило момиче, аз пък мога да кажа защото и аз съм скуиртърка, че аз скуиртвам единствено при клиторен оргазъм - при дълга и продължителна стимулация на клитора, и да, течността идва от парауретралните жлези които се намират на входа на уретера. Аз не знам как така № 1 скуиртва и течността и е гъста.... няма такова нещо.... течността е доста, мокри много понякога и излиза под налягане като пръски от фонтан и е бистра със специфичен аромат. За себе си мога да кажа, че аз също не мога да свършвам вагинално.... да, съпругът ми ме стимулира с пръсти, понякога хвърчат пръски, но не мога да получа оргазма които искам. Скуиртвам единствено при клиторно стимулиране. За някои неща № 1 е права, че женската сексуалност не е копче да го натиснеш и хоп да се получат нещата. Ти си достатъчно малка, за да развиваш и обогатяваш занапред своята сексуалност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 98378169f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм скуиртърка, но е странно, че нямам проблем с вагиналния оргазъм. Мога да стигна до него, след това до скуирт. Иначе и моят мъж мрази да скуиртвам в леглото. Мисля, че при теб проблемът е, че като усетиш, че ще скуиртнеш ставаш за да го направиш на определеното място и с това си прекъсваш удоволствието и съответно и не изпитваш вагинален оргазъм. За това измислете нещо с приятеля ти, така че да не се разсейваш по средата. Най-добре постелете цялото легло в кърпи и найлони така, че да не се притесняваш и да си скуиртваш, а след това да продължите акта без прекъсване. Аз поне като правя секс, просто се наслаждавам и не мисля, нито че ще измокря чаршафите, нито за нещо друго. Защото ако в този момент почна да се тревожа за това, гарантирано няма да стигна до оргазъм. Та си мисля, че при теб това е проблемът, в разгара на забавлението започваш да внимаваш да не омокриш всичко и съответно това ти влияе.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fcae30e4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   N3, при всяка жена е разлнично, но Авторката твърди, че „пишкала“ и не знам дали ти е ясно, но заради модата в последно време, доста жени действително са принудени да уринират, за да задоволят определеното желание.
Течността при мен мога да кажа, че е по-гъста от урината и няма нито цвят, нито мирис като такава, но не е „пишкане“ определено и не може да се контролира, камо ли да ходиш до определено за това място като Авторката.
Не знам, но едно е ясно - жената в 21 век е подложена на ужасен натиск за оргазми. Това не е достатачно - за определен вид оргазми. Клиторът масово се подценява от мъжете, защото не е свързан с тяхната пенетрация, а без оргазъм, сексът не се счита за пълноценен, което е жалко, защото не е така, а и има жени, които по една или друга причина не могат временно или никога просто да свършат, но въпреки това имат нужда от сексуалност.
Мили мъже, порното е нещо хубаво, но не прекалявайте. Не сме на Олимпиада и не принуждавайте половинките си да стимулират оргазъм, а при скуирт-оргазма можеш да го стимулираш само с пишкане, което Авторката може би прави, за да зарадва партньора си, което е жалко.
30% имаме изобщо жлезите за този вид оргазъм и така както преди сме се срамували, днес останалите 70% от жените са принудени може би да го симулират и е редно да ги освободим от този натиск.
Не аз, а Авторката вкара думата „пишкане“ в употреба и... ами тя си знае.... не че има някакви табута в леглото между възрастни, но лошото на стимулираните оргазми е, че когато после дойде истинският...просто не можеш да го разбереш

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1c5c3c790d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N 6 моля те първо добре направи разлика м/у думите стимулиране и симулиране... защото по начина по който пишеш, ме вкарваш в дълбок размисъл, и допълнително объркваш читателите на темата! И не скуирта, не е гъста течност, тя е прозрачна и излиза под налягане понякога и до 1 м дължина, зависи от силата на струята и мощността на оргазма!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 073224f069
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А аз съм скуиртър. Като се изпразня пълня чаша за чай до половина.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9cbbaaa7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз също изпитвам такъв вид оргазъм. Само при клиторна стимулация и винаги сама. Просто приятелят ми не познава тялото ми както аз го познавам (все още). Силно се надявам да не пишкаш наистина, защото би било нелепо. Това са си твоите оргазми, глупаво е да те критикуват за тях. Все едно да му кажеш, че искаш да свърши без много сперма този път...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a64f3569e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Този твой човек не те заслужава. Ако му е гадно на мен не ми е изобщо. Имал съм само едно такова момиче, но за малко и беше невероятно. Тя също имаше твоя проблем с приятеля и. Срещнахме се и и показах как трябва да е доволен от нея нейния човек. Толкова много ми харесваше че пожелах един път докато и правя орална да свърши в устните ми. И да- това не е пишкане, а на мен течността ми хареса много. Погълнах я до последна капка. Изкарахме половин ден в леглото и тя свършваше със скуирт и вагинално и клиторно. Свърши и още няколко пъти в мен, а за награда ме оставяше и аз да свършвам в нея. Добре че имаше спирала. Намери си човекът, който не го притеснява а ще иска това да се случва непрекъснато. Ще се сърди той. Ще се разсърдя на себе си, ако не съм те накарал да стигнеш до това неприлично много пъти...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker