Нормален ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормален ли съм?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3777 пъти
Здравейте. Морално аз съм против сексуалното насилие над жени, но физически се възбуждам, когато гледам някой филм и попадна на подобна сцена. На скоро дори започнах да гледам такива клипчета в интернет (за някои си личи че са инсценирани, но има и такива които са доста реалистични). Знам че не е редно да се възбуждам от подобно нещо, но въпреки това го правя и обикновено след като се самозадоволя и на момента, в който свърша все едно се превръщам в друг човек - изведнъж се осъзнавам и си казвам "това е отвратително как може да го гледам" (а само до преди минутка ме е възбуждало)...
Размишлявал съм доста над това и съм се чудил защо се възбуждам - кое по-точно в изнасилването ми действа така.. Дали виковете на безпомощната жертва - факта, че тя не може да направи нищо? Унижението на което е подложена бивайки обезчестена против собствената й воля, омърсена физически и душевно по груб и жесток начин? Не мога да достигна до ясен отговор на тези мои въпроси и за това пиша тук.
Какво ми има? Как мога да се освободя от това свое състояние и повече да не се възбуждам от подобни деяния?
Помогнете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5ff5732283
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, нормален си, докато не преведеш фантазията си в реалност - тогава ставаш престъпник.
Иначе, споко - 70% от жените имат или са имали фантазия за изнасилване. BDSM не случайно придоби такава популярност. Просто ти трябва партньорка, с която да можеш да си изживяваш фантазиите. Иначе ако не беше нормална фантазия, нямаше и да има такова порно. Всичко е ОК ако е със съгласие на жената, но такива фантазии споделяй само с партньорките си и се разберете предварително за знак (кодова дума например), при който да спреш. НЕ и НЕДЕЙ не стават, а се избира някаква дума като цвят (червено) или съвсем странна дума, за да знаеш действително, че тогава спираш. При 50 нюанса сиво май беше думата „синьо“ или нещо такова.
Споко и умната. ..твоята фантазия дори е софт в сравнение с фантазиите на някои хора, а доминантен мъж много лесно ще си намери жена, която да му се води по акъла...по-трудно е ако ти имаше мазохистична или пасивна наклонност, защото садистична и доминантна жена е трудно да се намери. Не случайно така наречените „домина“ са най-добре платените проститутки. Ти за твоята безобидна фантазия е лесно да намериш жена, но е важно всичко да си остане игра, не действително да нападаш дамите по улиците.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5c7e0d8c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм... четейки те, не съм съвсем съглaснa с н1.
Кaжи нещо, в клиповете, които гледaш, имaт ли рaзликa зa теб тези, в които си личи, че е инсценировкa и тези, които сa по- реaлистични? Рaзмишлениятa ти върху товa, което в същност те възбуждa сa притеснителни.
" Дали виковете на безпомощната жертва - факта, че тя не може да направи нищо? Унижението на което е подложена бивайки обезчестена против собствената й воля, омърсена физически и душевно по груб и жесток начин? "
Случвaло ли се е примерно, дa си предстaвиш подобни сцени с реaлни жертви, в смисъл НЕ с предвaрителнa уговоркa, a именно женa, която дa изнaсилиш против волятa и? Aко е тaкa, имaл проблем и нуждa от психотерaпевт.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fb4ae2a1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Нормален си. Но въпроса не е в това. Проблема не е в това какво те възбужда. А в това че позволяваш тази фантазия да се вмъкне в главата ти и да доведе похотливи мисли. Веднъж посята тази мисъл хваща корени и разврата и извращенията могат да стигнат много далеч, докато накрая не стане толкова силно усещането че не го материализираш в действие. Защото човек действа според мислите си. Проблема е че порното е свързано с похот и блудство което ражда грях. Самият грях е когато се самозадоволяваш, а резултата от греха е гузна съвест, и затова идва и чувството за вина. Защото похотта е от Дявола и той е съвсем реален и те изкушава и ти ставаш зависим от порното и насилието, но добрата новина е че Бог е много по силен от Дявола и той е възлюбил човеците и стига да поискаш(дал ни е свободна воля) можеш да се спасиш от оковите на греха.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d024f01a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, говориш пълни глупости. Откъде я взе тая статистика, че 70 % имат такива фантазии? Правиш ли разлика между груб секс и изнасилване?
"... Иначе ако не беше нормална фантазия, нямаше и да има такова порно... " - понеже, нали, това е критерий. По тая логика всякакви изватенящини, които циркулират в нета, и евентуално не са подсъдни в определени страни, са нормални (както в арабските страни доста неща минават за "нормални"). По-полека с определенията, защото когато говорим за насилие, не можем да си позволим да така лековато да гледаме на нещата.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e901f9fc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само да не станеш изнасилвач. Гледам нормално момче си, против насилието над жени си... Ами остани си такъв! Съгласна съм с номер 1.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c9f9c47747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абсолютно нормално е да се възбуждаш от такива сцени. Обществото изгражда табута и фалшив морал по тези теми. Всъщност основна функция на цивилизацията е да ограничава сексуалността на човек. Абсолютно нормално е да се възбуждаш от мисли за сексуално насилие, секс с по-млади (ако си мъж) или секс с доминантни груби мъже (ако си жена), секс с роднини - природата не подбира. Просто ние си създаваме морал, който да води до изграждането на що-годе стабилно общество.

Сега, предвид факта, че живееш в тази цивилизация най-умно ще е тези неща да си останат в сферата на фантазиите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: eea419fac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също се възбуждам от насилието към жените и гледам такова порно, нямаш основание за което, да се притесняваш
Ж 18

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f4b86dcdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм момиче и понякога също много се възбуждам като гледам клипове, където няколко мъже изнасилват жена. В реалния живот съм водеща в леглото и вероятно ако ме изнасилят ще се чувствам ужасно, но подобни сцени понякога присъства във фантазиите ми. И не се притеснявам от това.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f4b86dcdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм момиче и понякога също много се възбуждам като гледам клипове, където няколко мъже изнасилват жена. В реалния живот съм водеща в леглото и вероятно ако ме изнасилят ще се чувствам ужасно, но подобни сцени понякога присъства във фантазиите ми. И не се притеснявам от това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 59911de2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нормален си дотолкова, доколкото е нормално в човека да се пораждат хиляди мисли и желания. Но още по-нормално е да сдържа тези от тях, които му се струват нередни и които го карат да се чувства зле. Нали точно това го отличава от животното. Да, и жените имат такива фантазии, но все пак силно се съмнявам да тръгват сами по тъмно в ромски квартал с надежда някой да им ги осъществи.
Понеже виждам, че наистина се опитваш да стигнеш до някакъв отговор - може би трябва да анализираш от другия ъгъл. Може би те възбужда женската слабост, защото си се наситил на женската сила. Може би имаш нужда от по-слаба жена, която да те кара да се чувстваш наистина мъж, а това вече е съвсем нормално.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 618beb3378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   " Всъщност основна функция на цивилизацията е да ограничава сексуалността на човек. "
Ще ползвам дадения цитат. По твои думи, римската и гръцката цивилизация... не бива, да бъда категоризирани като такива.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 799d884cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нормално е да се възбуждаш. Просто никога не трябва да изнасилваш никого. Това е изключително сериозно престъпление и грях. Освен това, ако в затвора разберат, че си изнасилвач(а те разбират, защото някой им подшушва), ти връщат същото. Мисли си го, мастурбирай си, но недей да превеждаш фантазиите си в реалност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3093cf8e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   замисли се дали не си зависим към секса ...явно това е новия вид зависимост ...отвсякъде ти казват колко е нормално да правиш секс и т.н. рекламите, филмите, обществото... абе, всичко те залива с идеята колко е нормално това ....обаче и "великия" Тед Бънди е започнал със софт порно .....като те завладее това нещо имаш нужда от по-силни усещания, за да си докараш необходимото ниво на допамин и да се почувстваш за миг добре ...не знам ти как мислиш, обаче за мен това не е много нормално и ако те притеснява това какво се случва опитай се да вземеш мерки докато все още можеш, защото в един момент може да стане неконтролируемо ....търси информация как да се избавиш от мъките, защото то си е точно такова - измъчва те отвътре ....потърси някакъв вид специалист, доверен приятел може би ...друга гледна точка е добра идея

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c45f98d280
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Докато не превърнеш фантазията в реалност няма нищо притеснително. Даже ако приятелката ти е по-разкрепостена може да изиграете подобна ролева игра. Тя да се прави, че я боли, ти да се правиш, че я изнасилваш, но наистина всичко трябва да е игра, а и трябва да хареса и на двама ви. Много жени пък се възбуждаме от мисълта за изнасилване, но това изобщо не означава, че в реалността искаме да ни се случи! По-скоро ни харесва идеята мъжете ни да са малко по-груби и да ни доминират. Та стига всичко да си остане в рамките на фантазиите и ролевите игри по взаимно съгласие, всичко е ок. Ще имаш проблем, ако наистина нападнеш момиче на улицата, но докато само гледаш разни клипчена, няма страшно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 77db7877a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ето аз как си го обясявам това - според мен такива хора имат проблеми с хормоните. Когато гледат такива неща те са подложени на стрес и тогава, когато тялото е подложено на стрес в него почват да се отделят разни вещества, който те отпускат, а ако не си отпуснат не може да мислиш за секс. Същото е с хората, които гледат филми на ужасите - те сами се стресират за да може след това да усетят тези отпускащи вещества. Същото е и с цигарите и пушачите. Същото е и при спортистите - от стреса от тренировката след тренировката в тялото се отделят вещества с наркотично действие.
Според мен проблема на автора може да се оправи с здравословно хранене и повече почивка примерно.
Много от жените имат същия проблем - не могат да се отпуснат нормално и имат нужда от грубост - да ги връзват, да ги пляскат по задника и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker