Тя к*ва ли е, би сексуална или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя к*ва ли е, би сексуална или?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 4253 пъти
Помощ или не знам как да се изразя.
Живея с една жена на 34 год. а аз на 43год. от около 7 месеца. Преди това бяхме колеги, и преди да напуснем предишната си работа се влюбихме. Нито аз, нито тя бяхме женени и точно приключвахме тежки и дълги връзки. И така накратко, една вечер както си лежахме и се бъзикахме преди около 3 месеца, тя си призна че е правила тройки, суинг и би секс. Така ще кажете и какво и така мина един месец и аз започнах да я разпитвам и на края седнахме и тя разказа всичко накратко. Правила е тройка с още една жена - три пъти, лезбо секс три пъти тройка с двама мъже - веднъж и суинг с двойка три пъти, като последния път преди една година.
Може да ви звучи несвързано и недобре описано ама просто откачамммм. Най - лошото че мислехме да се женим. Тя не знае или поне не предполага, че след този разговор направо се побърках. а най- трагичната е че тя ми казва че ме обича и мисля че ко покзава а най- лошото е че и аз я обичам но след тая изповед не знам какво да правя мисля.
Моля без тъпи предложения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 56a462bc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми глупаво е постъпила, че си е разказала историята. Всяка дама е дискретна за такива неща. Колкото до другото - няма от какво да се страхуваш - тя е била сама, не с теб и е имала право да експериментира. Обикновено такива жени са по-вярни после от девствениците, защото вторите винаги си мислят, че са изпуснали нещо и при първи проблеми във връзката се почва с хойкането. Една жена с опит знае, че нищо не изпуска и може да оцени това, което има с теб. Приятел на съпруга ми много беше горд, че приятелката му била деветсвена - на 25 г. девствена била (може и да истина де), но днес не виждам да са щастиви и дори вече живеят разделено. Просто тя почна да му изневерява при всеки повод и.. без повод. Намираше си оправдания за забежките и днес може би е спала с повече мъже от всички, които познавам.
Днес гаранция и без това няма - девствена става всяка жена срещу 300 лв. при добър гинеколог, но твоето момиче поне е било честно с теб. Да, знаеш „ужасните“ и тайни, но пък поне имаш сигурност за това, което е правила. Повечето жени и с право нищо не си казват.
Но ако не можеш да живееш с наученото - просто се разделете. Не всеки може да живее с такива неща, не си длъжен да го правиш.

Едно да знаеш по принцип - не е важно да си първият в живота на една жена, важно е да си последният!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cf3fcec3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брато, това е долу-горе нормално. Нали знаеш лафа, че когато един мъж иска да се рекламира си вдига бройките, а една жена ги сваля. Ако един мъж е спал с 2 жени, ще каже че е спал с 5. Ако една жена е спала с 5 мъже, ще каже, че е спала с 2-ма. Общо-взето радвай се, че жената е била честна с тебе. Знам, че е трудно за преглъщане.

А номер 1 е в десятката - точно уж невинните девственици, които се пазят за "специалния" накрая намират, че няма "специален" и гледайки да наваксат, се отдават на плътските удоволствия в по-късна възраст и си прецакват доста от възможностите за стабилни взаимоотношения... Бившата ми приятелка е точно този вид.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 347038babc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не виждaм кaкво толковa е стaнaло, освен aко те подкaня зa подобни изпълнения, a ти си моногaмен и желaеш тaкaвa връзкa. Aко ти е споделилa товa сaмо, зa дa си зaпознaт с минaлото и, но с теб смятa дa прекaрa животa си и имaте еднaкво мислене относно семейство, чест и прaви отковеностa. Просто говори с нея и я попитaй, тези нещa се "договaрят" преди сериознaтa стъпкa. Примерно aз винaги съм кaзвaлa, че съм моногaмнa, докaто не ми нaнижaт рогaтa. След товa питaм сaмо веднъж, излъже ли ме, е стaвaм полигaмнa зa 10 жени, чaк кaто му ги нaпрaвя с огромни рaзклонения, дори и дa не е рaзбрaл, се постaрaвaм дa му се изясни и си тръгвaм. Но съм откровенa и си го кaзвaм в нaчaлото. Със съпругът ми сме зaедно 15 години вече, и двaмaтa сме зa моногaмиятa, но сме си и кaзaли, че aко някогa някой реши друго, ще си кaжем, пожелaем щaстие и успех и рaзделим. Говори с нея, питaй кaквото те интересувa, чaк след товa си прaви изводи и вземaй решения.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 82da5dbe79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не разбрах какво нередно е направила жената?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bf11c2994d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има много истина в коментара на номер едно!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 224e43a6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жалкото е, че жената ти е гласувала доверие, споделяйки тези неща... а ти още малко ще я качиш на бесилото.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9c8e44e405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ами ти си питал като любопитно пале, пък не си бил готов за отговорите, за мъж над 40 е трагично, но пък е закономерно. Да не си очаквал че някаква девственицаили читава ще е сама до 34?
Още повече че тия неща се виждат без да се пита много. Фи-то на задника, поведението, общуването, та даже и целуването може да подскаже на човек с опит какво е било миналото и.
Имах като теб една подобна, която се държеше все едно съм и втория, само че беше ясно че съм баджанак с половин Пловдив, съответно я разкарах на мига, защото знаех че това ще ме гризе до живот. Така че ти си преценяваш какъв да е филма.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3cbc3a65a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей. Тези истории са си в миналото, теб не би трябвало да те засягат, щом не ги е правила, докато е била с теб. Радвай се, че е била честна с теб и ти ги е разказала. Явно ти има доверие. Зарадвай се на връзката си и не ги мисли тези неща, защото само щесе тормозиш така, а и нея. Жената не е нито к*рва, нито лесбийка, нито би, а най- вероятно обича да експериментира и да пробва нови неща.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 954e7ca05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм ревнив и ограничен, но една такава унищожи душата ми. Обичах я безрезервно и до полуда. Тя не се спря и още продължава... не искам да я наричам никак, а просто да забравя, защото признанието и ме изяждаше отвътре... Сега съм сам и ми е МНОГО добре, така че, прави си изводите сам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a14727a79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ти луд ли си? ! Вземай я. Повечето мъже са луди да правят тройка с 2 жени, а тя явно е отворена по тези въпроси.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1e9228e091
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сексуално разкрепостена е. Ако ти допада, супер-много мъже биха ти завиждали. Не бързай към брака, а вземи я опознай първо. Ако спреш да я обичаш след нейната изповед.. Би било тъпо. Ние сме каквито сме, или го приеми и бери плодовете от разкрепеността или чао.. но не се жени още

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9b2eed5192
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Съгласен съм с коментар номер 1, аз също съм мъж на 45 и едва наскоро жена ми ми сподели както тя самата каза, неща за които се е срамувала, през рев ги разказа, и аз бях шокиран но пък поне беше искрена, а колко подмолни има около нас, така че избора е твой

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 816827ae7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Обича секса. Нинфоманка е. Напрете тройка

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 90364b7c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14, много тъп коментар.
Съгласна съм с номер 1, дори го знам от личен опит. С първия ми имахме дълга, сериозна връзка, дори мислехме за брак. Поправка, той мислеше.. аз, въпреки че много го обичах, се чувствах подтисната при мисълта, че ще бъда само с него и няма да "експериментирам". Всеки иска да граби от живота с пълни шепи, да пробва нови неща, да опита от всичко и да се наслаждава.. Вероятността за изневяра е по-голяма при жените, които не са имали този шанс.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cdc5dd7861
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Колкото и трудно да е за преглъщане, това се е случило ПРЕДИ да започне връзка с теб, така че ако я обичаш истински не би следвало чак толкова да се шашкаш. Е, не това си очаквал, сигурно си предполагал, че преди теб е имала 2-3 връзки и то дълги и това е, ама в крайна сметка всеки си има минало. Жената е на 34 и няма как да очакваш, че никога не е била с друг. А и от друга страна трябва да се радваш, че явно държи на теб и на отношенията ви, защото иначе никога не би ти разказала такива неща за миналото си. Щом е честна, значи иска между вас всичко да е ясно и да няма тайни. Ти си решаваш, но лично аз няма да зарежа някого заради миналото му. Важното е какво ще е поведението й от сега нататък. Била е млада, налудувала се е. Важното е, сега и за в бъдеще да е само и единствено с теб. Много сте ми смешни мъжете като кажете "Искам да съм и първият! " Хм... а не е ли по-важно да си последният и най-важен мъж в живота й? Лично аз знам всичко за миналите връзки на мъжа си и изобщо не се притеснявам от това. Впрочем и той знае всичко за моите предишни връзки. Важното е, че сега сме си верни един на друг. А кой какво правил преди 15 години... ми много важно! Не сме се познавали, така че как да се заяждаме за това.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 69406b9d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Бивша к*ва и бивш комунист няма. То си е до съзнание. Всички тук говорят наизуст, аз ще ти говоря от реални наблюдения.

Имам пример пред очите си точно твоя случай. Само ще ти кажа, че жената периодично се затваря у майка си пред погледа на майка си под предтекст пред мъжа си, че е на гости, а си намира някой от нета и после 3 дни не излизат от стаята. Сама си го казва, то не че комшиите не виждаме де.

Това е съвсем реална история. Мъжа и направи грешката навремето да я вземе с идеята, че това си е минало и че ще се промени, защото тя също му призна. Тя всъщност не се е и крие особено. И тя е правила тройки, мойки, всичко каквото се сетиш и дори и пред дъщеря си не се свени. Дъщеря и е само на 5 и вече няма никак добро мнение за нея, ама на нея не и пука особено.

Няма грам авторитет, а мъжа и го бъзикат целия град. А иначе е много успял мъж, ама жена му го закопава все повече и повече. Имам чувството, че само чака да порасне детето, че да и бие шута. Какво ли не пробва човека, ама то като сърби и Господ не може да и помогне.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 524a51563a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Завиждам ти, честно!
Мъж на 32

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ded323a484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз изобщо не виждам проблем. Наистина такива неща на мъж не се казват, но почти всички ги правим.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 96332b434e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Старите хора казват: хвани си наживяла се жена с опит, а не някоя расла в саксия! Докато едната вече знае какво иска и не и се занимава с глупости, то другата тепърва ще открива своята сексуалност, тепърва ще си задава въпроса какво ли ще бъде чувството с тоя или с оня.

Сексуалното минало не е проблем. Е*ало й се - е**ла се! Истинския проблем е, ако жена ти е к*рва и комплексарка по душа, изневерява ти или спи с теб заради материални облаги! Бягай от такива! Факта, че ти е казала истината, ми говори, че си имаш работа с честен човек!

Трябва да се чувстваш щастлив, че от всички, тя е избрала теб! И имай предвид, че за една жена, най-важните мъже в живота са бащата на децата й и последния. Дай и шанс за да не съжаляваш после!

Направил си грешка да я разпитваш и да се ровиш в миналото й! Иначе те разбирам: на всеки мъж му е гадно за миналите връзки на жена им, било то от комплекси, его, ревност или представа за морал! Но една сексапилна жена може да има, който си пожелае! Нормално е да има минало, след като е сама и на 34г.! Да, имала е прекалено развратно минало и аз също съм против това! Но това си е нейна работа. Всеки човек е различен! След като знаеш истината, си задай въпроса дали ТИ можеш да живееш с нея или не! Дай и шанс, пък ако не стане и ти тежи - здраве да е!

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker