Нечовешки копнеж за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нечовешки копнеж за секс
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 4440 пъти
Аз съм момче на 19 години и въпреки, че ще кажете че е нормално на мойте години имам нужда да направя нещо по въпроса. Не мога да се съсредоточа, не мога да мисля за повече от 10 минути защото се възбуждам буквално като си седя, започвам да се пипам и 20-30 минути минават във фантазии и докосване. 15 минути по късно отново губя концентрация и става същото. Така е цял ден. Целият съм потен. Боксерките ми са постоянно влажни. Не е от сперма просто от самата възбуда изтича по съвсем малко от една прозрачна течност която бях чел преди време че се отделя при възбуда за да подготви пикочния канал за еякулация. Нямам приятелка. Девствен съм. От около няколко месеца желанието ми се засили толкова много, но през последните дни е направо нетърпимо. На всичкото отгоре имам ужасно много за учене и прекарвам по 1 час на една страница защото 80% от времето се докосвам и фантазирам за да може поне малко да ми мине.

Помогнете. Знам че е нормално, не мисля че ми има нещо, но просто трябва да овладея по някакъв начин положението. Чувствам се като някакво животно постоянно възбуден, пречи на живота ми.
Кажете нещо, кажете някоя бабина рецепта от билки за намаляване на желанието за секс или нещо друго каквото и да е... всичко стига да не са някакви лекарства, чак до там не искам да стигам.
Благодаря!

Много моля модераторите да публикуват темата! Знам че ми няма нищо, знам че е нормално но имам нужда от помощ, не подценявайте проблема ми моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 84260e424d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Положението ти е съвсем човешко. Помагат две неща - мастурбацията или сексът. Забрави за хапчета - няма такива, които да нямат страни странични действия. Намери си приятелка, стига с това учене! Лято е!!!
И още за момчета като теб - намалете малко критериите и свалете летвата. Навън има хубавки, но невзрачнички момичета, които биха дали всичко, за да са с вас и са много лесна „плячка“. Стига се пулете по красавиците и наконтените баровки - и без това няма да ви огреят, обърнете внимание на съседското момиче и сравнително бързо си поискайте секс и повече, за да не попаднете в графата „френд зон“

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cb37f09596
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е нормално. Иди на психолог, а защо не и на психиатър?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 22236c5012
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Днешно време има толкова загорели момичета. Все нялоя ще се навие, стига да не си толкова гнусен или прост. Късмет! Време ти е за сефтето

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4051d4d850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Или пък с по-старички. Четох някъде, че пикът на сексуалността на мъжете е на 19, а на жените на 30. Колко жени над 30 ходят недотаковани... И им се иска само секс, другото си го имат вече, там деца и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7bb43d86b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш ръце, действай! Друг начин няма. Билки взимат хората, които се чудят как да си го вдигнат. Ще дойде време и ти ще минеш в тоя лагер.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cf2d955d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Отиди на ендокринолог. На мен ми предписа глог мента валериан, които хапчета ме успокоиха като ги пих няколко дни. Цялата работа идва от мисленето за секс или за цици или като видиш някоя г-ца с къси панталонки. Тези неща са естествени, но когато непрекъснато ти се прави секс, значи прекаляваш някъде.
Покрай една много надарена колежка в уни-то и непрекъснат контакт с нея имах непрекъснато желание за секс. Тя има приятел и аз не я закачам.
От друга страна порното в нета е много достъпно и това усложнява нещата.
Задължително отиди при личния лекар и му обясни. После той ще те изпрати при ендокринолог. Това е специалист, който се занимава с хормоните.
Не чети и не вярвай на написаното в нета, когато става въпрос за прием на хапчета, защото всеки един от нас е уникален и има различни потребности. На теб може моите хапчета да не ти помогнат и дори да ти навредят!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4e91247bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Недей да му придаваш такава тежест, те усещат това и се дърпат повече. И не взимай сериозно номер 3, много е нереален. Къде ли са тия загорели момичета.
Положението е такова:
1. Чакаш си влака и живееш с мисълта, че има шанс никога да не дойде.
2. Почваш да им се водиш по акъла и те огрява, тоест ставаш друг човек - характер, стил, светоглед всичко си променяш. Дали си струва сам си прецени.
3. Отиваш и си плащаш за секс.

Третото се случва прекалено често, понеже имало много загорели жени, както и да е. Ако някой ти каже, че пускат лесно, по-хубаво му се изсмей в лицето.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: aa5c6fd409
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А мен питаш ли ме хаха :) Съвсем нормално е. ;) Ако знаеш как искам да хвана една съученичка вкъщи и да й пръсна двуцевката от ебане... Ех мечти мааму стара начии... На човек да му се доправи и да може да само да се самозадоволява заради някакви дрисли със самочувствие до ядрото на земята...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e841891896
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   здравей, и аз в момента мисля над същото... доскоро го мислех за нормално, намирах си някакви оправдания... обаче това си е сексхолизъм, сексуална мания или нещо от сорта... хубаво е, че си осъзнал, че има проблем.... може би наистина трябва допитване до някакъв вид специалист, и аз мисля за нещо такова, обаче не съм много по споделянето и се чудя още как да направя :/

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 133cfb6d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Направи го. -Снижи си критериите и изискванията към момичето. Направи го и ще ти олекне и ще се облекчиш. Просто го направи и се освободи от напрежението.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a52525a787
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да ти кажа само, че щом го правиш с ръце и фантазия, това не е секс. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker