Възможно ли е бисексуален да стане хомосексуален? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е бисексуален да стане хомосексуален?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2554 пъти
Здравейте, както видяхте от заглавието искам да попитам възможно ли е бисексуален да стане хомосексуален. Аз съм бисексуален. Мислех, че съм гей, но имах приятелка, а доколкото знам, гейовете не изпитват никакви чувства към момичетата. Така осъзнах, че съм би, но с течение на времето усещах, че момчетата повече ме привличат. Почнах повече по момчета да се заглеждам, почти всеки ден гледах гейско порно. И се питам възможно ли е след 1-2 години някъде да стана напълно хомосексуален. Надявам се да не стана. Гледам да се ограничавам от "гейските неща", но когато се възбудя и просто не издържам. Давайте съвети и моля без да ме хейтвате. И аз не съм го искал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: e4dcaaea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи от тебе. АКо се въздържаш-не, но ако не можеш да устоиш-да. Виж, аз по принцип съм напълно далеч от хомо и би истории, но ако ти харесва-прави го. Все пак това е твой избор.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 323895a24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен при всеки е разлнчно. Не е вярно обаче, че гей-мъжете не могат да изпитват чувства към жени... просто чувствата не са сексуални. Иначе има доста гей-мъже, които в младостта си дори семейства с деца създават... всичко има
При бисексуалните също е възможно в един момент да се влюбиш в мъж и да заживееш в гей връзка. Лошото специално при мъжките хомосексуални връзки е, че нито можете да създадете деца, а и много рядко са дългосрочни, защото двама мъже са два пъти много сексуалност на едно място - изневерите са програмирани.
Затова според мен си заслужава ако си би да се бориш за влечението си към жените - с жена можеш да имаш нормално семейство и връзка, деца, дълга връзка, защото жените сме по-често и моногамната част... но ти решаваш в твоя слчуай.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f751feb4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Веднъж отидеш ли на отсрещния бряг, колкото и пъти да се опитваш да се върнеш.... ще си те тегли натам. Според мен си гей, който екпериментира с жени (горките те). Може да си развил някаква бисексуалност (каквото и да значи това), но е временно. Ако се ожениш и създадеш семейство за пред хората, паралелно ще спиш с гейове. Приеми, че си гей и това е. Сори

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e6ce8aa20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Що гледаш гейско порно въобще? Ако ти става от жени, гледай хетеро или лесбо порно. Ако не ти става, то си си гей, а не би.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4f91bf6dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Автора: Номер 3, човек се ражда с тези наклонности. Аз съм се родил бисексуален. И аз не "експериментирам" с жени. Аз изпитвам истински чувства към тях. И не е нужно така да ме "хейтваш".
Относно до номер 4: Когато харесваш и двата пола, всякакво порно те възбужда, независимо дали е с жени или мъже. Но както написах по-горе се притеснявам, че по-често почвам да гледам "гейското" и трудно мога да го откажа, за съжаление. И да... става ми и от жени.
П. С. - Ако има значение девствен съм. ;)

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d2d25df922
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм с този "проблем" в същата ситуация и аз съм девствен(ако има значение). Не можеш да знаеш със сигурност без да си пробвал или след като отмине пубертета всичко ще се изясни(или поне силно се надявам).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 03b7e526a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бисексуалност не съществува, бисексуално може само да е държанието ти. Ако изпитваш чувства към мъжете извън леглото, тогава си Гей с бисексуално държание. Аз напримар се чукам и с мъже(пасивно), но живея с жена и на улицата се заглеждам само по жени. С мъж никога не съм се целувал или прегръщал, в него ме интересува само и единствено пениса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker