Мързел го е по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мързел го е по време на секс
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3164 пъти
Здравейте, моля за съвет какво да правя и ще съм много благодарна ако получа отговор :)
Ситуацията ми е такава-по принцип съм доволна от секса със приятеля ми, но при повечето случаи, когато го правим, през повечето време на акта той е много мързелив.
Първоначално много добре ме възбужда, ама после... разбирам, че да съм отгоре му е любимата поза, угаждам му, но все така всеки път само аз да се старая не мисля за справедливо. А той само на края леко се повдига, увеличава темпото и край. А и когато му правя орален той просто си лежи, затворил очи, може би така му е по-лесно да се контролира и да увелечи времето, ама понякога някой път си пуши цигара и пие бира. Знам, че това му доставя голямо удоволствие ама все пак...
Наскоро се усетих, през редките моменти, когато той поема контрола, само да го видя да се намества върху мен, така се възбуждам, че той ще прави цялата работа, че и той трябва да се изпоти. Чак не знам как не ме е забелязал какво става с мен тогава.
А по принцип когато и двамата се стараем, когато единия се умори, другия почва, ни е по-добър и по-дълъг самия акт. Не знам и това как не го е видял. Питам ви какво да направя, как да му променя "мързела", какво да направя, че да му върна енергията и да не си помисля просто да лежи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 32c20e7ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добре му кажи. Убеден съм, че ще се опита да промени нагласата си, ако знае как се чувстваш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c3be284d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " когато единия се умори, " - как няма да е пасивен, щом до умора го докарваш. Вие да не копате лозе!? Все пак секса е за удоволствие, не за умора. Кой обича умората? Може би, правите някакъв нов вид секс, съчетан с фитнес!? Моля сподели, да го практикуваме и ние.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 150a94aa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави го без секс няколко пъти и ще видиш как ще рипа като овчарче след овцете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 044834f0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С наднормено тегло ли е?
Съгласна съм само с номер 1 - кажи му, но не по време на секс, а в спокойна атмосфера. Кажи му го по положителен начин - например иска ти се нещо ново, някаква фантазия, но не обвинявай. Може да се засегне ако кажеш „мързелив си“ или нещо такова.
За себе си знай, че ще е много трудно да го промениш, да промениш навиците му, но чак да пие и да пуши цигари ПО ВРЕМЕ на секс? След това е често, но по време за пръв път чувам.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4f8464c638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "МързЕЛ го е" много ме изкефи ;-)

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0b1cde6009
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм жена,но в обратната пасивната роля.Мога да ти кажа какво прави моя като иска да ми покаже,че съм мързелива.Обръща се по гръб ляга и чака.Тук всяка жена би се усетила,че трябва да го яхне.Но аз понеже наистина ме мързи(а това е защото той не ме и привлича) и аз лягам до него по гръб и си лежим :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f2903bcdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей, скъпа. Първо искам да те успокоя - има ли двойка, има и разногласия, както и проблеми за решаване. Не е срамно човек да потърси помощ, особено когато става дума за сексуалните отношения между двама души. В крайна сметка живеем в 21-ви век и сексът отдавна не е само и единствено от репродуктивно значение. Значение има и удоволствието, а за да достигнем до него пътят невинаги е гладък и осеян с цветя. В този ред на мисли - първата крачка вече е направена. Говориш открито за проблема. Следващата е да изясниш на себе си с точност от какво се нуждаеш под завивките. Без срам. Без чувство за вина. Честно, каквито трябва да са отношенията между двама души в пълноценна връзка. След това можеш да избереш подходящ момент (когато и двамата сте си вкъщи, заедно, спокойни и готови за разговор), и да започнеш темата. Хвани ръката му и спокойно, без рязък тон, опиши притесненията си. Кажи му, че го обичаш и че искаш нещата между вас да са перфектни, и именно затова е нужно да поговорите и да достигнете единомислие. Сподели му стъпка по стъпка от какво се нуждаеш, как искаш да ти го направи, дори ако е нужно - и за колко време. Всяка жена има своите нужди, нормално е. Важното е той да не се чувства виновен - не му насаждай чувство за вина. Подчертай, че всичко, което той прави, ти харесва, но има и още неща, които са ти необходими, за да се почувстваш наистина невероятно. И разкажи, както вече те посъветвах. След края на разговора можеш да го целунеш и да му благодариш, че е такъв невероятен мъж и така те разбира (това е подходът-стимул, ако искаш да продължава да се вслушва в думите ти).

Освен психологическият аспект - за да бъде още по-забавно преживяването ви заедно, можеш преди секса да приготвиш някои натурални афродизиаци, които допълните да наелектризират атмосферата. Шоколадът е едно добро начало. Можеш да го начупиш по себе си и да оставиш любимият да следва пътечката. Или да се превърнеш в жива картина от плодове и сметана. Важното е да го заинтригуваш и сам да поеме инициативата. :)

Ако по време на секс нещата тръгнат добре, но после той "забрави" какво си го помолила в разговора и продължи по старому - покажи му как да те върне на терена. С действия, докосвания, стенания, дори прошепнати думи, ако няма друг начин - важното е да правиш всичко бавно и нежно, и да не го пришпорваш.

Надявам се, че нещата ще се подобрят за вас и много скоро ще се чувстваш зашеметяващо! Поздрави! :)

С.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 031c53e7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изрази като "мързел го е', "страхо го е" не са правилни. Правилно е "мързи го", "страхува се".

Не критикувам никого, просто да имате предвид информативно. Иначе всеки както намери за добре, така да си говори и пише.

Пък читателите си запазват правото и да не разбират понякога за какво става въпрос.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 26c3b4b120
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ей това жените сте голяма работа... устите ви никога не са затворени обаче когато имате да кажете нещо наистина важно гледате като дебили и пишете по форумите... КАЖИ МУ ТОЧНО КАКВО СИ МИСЛИШ! кратко и ясно, без да се карате, просто го обсъдете, това е единственият начин за разбирателство между хората.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dd0ab12b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако и в живота е така.....от глад ще умрете.Бягай докато е време.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 36a3aceef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Накарай го да спре цигарите и да намали бирата, мисля, че оттам идва проблема... Хората пушачи по принцип не са много добри любвници... Даже не знам как не ти е неприятно да го целуваш, освен ако и ти не си пушачка, де...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1372e8a923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Скучно му е по време на акта, за това е и пасивен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e9ee8240c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Докaто му прaвил свиркa той си лежи, пие бирa и пуши?? ! Сериозно? ! И зaбрaвя, че нaй- милото му е между твоите зъби? Лошооо. Ми нaпомни бре моме. Гризни го един- двa пъти тaкa и невинно кaзвaй, че си зaбрaвилa, че и той е прикaчен към нещото, .. от скукa. Пък товa зa отгоре, хaхa, любимо му е и нa моичкият, по принцип си е aктивен, но в тaзи позa зaмръзвaше кaто свинкс, дa се чудиш ли жив ли е още. Пробвaх сaмо с обърнaтa ездaчкa, кaто след няколко минути рязко се кaчвaм нaгоре и му клякaм нaд лицето, aми включвa се нa мигa. Обaче кaто се върнa пaк нaдолу- зaмръзвa. Нaкрaя го питaх, смятaше, че жените обичaме кaто сме отгоре, дa контролирaме дотaм, че дaже и дa не мърдaт. Aми aз не искaм дa чу*aм мумия все пaк. Тa, рaзрешихме "проблемчето", но ми се струвa, че при вaс... aбе мaй кaто Бей някaкъв се изживявa той. Ще пие бирa и ще пушa докaто му въртят свирки, де зъби де...
Я пробвaй той дa те лиже, пък ти дa чоплиш семки:).

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0d21fabece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   повечето мъже им мързи да бъдат активни когато жените им са пълни и дебели, това е факт и даже да има изключение. никой не харесва жени мързеливи и да си легнат като пън и мъжа да върши всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: efc4308372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако по време на секс "го е мързел", интересно как ще е като се родят отрочетата... няма да става от дивана ;-)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker