Много ми се прави секс, а той е непукист. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много ми се прави секс, а той е непукист.
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 4878 пъти
Здравейте, драги читатели на сайта. Пише ви едно момиче на 19 години, което се колебае какво да прави с риск да прозвуча като нимфоманка. Проблемът ми е изложен още в заглавието. С приятелят ми сме от дълго време. По-голям е от мен с една година. Може да се каже, че всичко между нас си върви добре с нормалните проблеми и неща за една връзка, ноо сексът адски ми липсва. Не ми стига само 1-2 пъти на седмица. Сега му е времето да разнообразяваме, да опитваме различни неща, да се наслаждаваме на секса, а е точно обратното-той се държи като старец. Не мога да разбера защо младо, здраво момче не иска редовен секс? В мен ли е вината, аз ли прекалявам с желанието си? Сам ми е казвал че гледа много порно и мастурбира, това ли пречи по някакъв начин, задоволява го достатъчно ли, че да няма желание за секс, да не се е пристрастил нещо към порното? Знам ли вече, всякакви мисли ми минават през ума. Попринцип той има някакво притеснение относно това дали ме задоволява и за размера на пениса си, въпреки че всеки път му казвам че това е безпочвено притеснение и че всичко в него ми харесва, може ли това нещо да му пречи? Да има страх че не е добър в леглото и затова да избягва секс, въпреки че хиляди пъти сме разговаряли на тази темаи аз съм го увещавала че всичко е наред и че ме задоволява?
Ако някой ни погледне отстрани, ще си помисли че той или е асексуален или е с други наклонности. А твърдо не е нито едното, нито другото. Казва че е много уморен или че няма време при положение, че аз работя два пъти колкото него, по- натоварена съв физически и психически и съм по цял ден на крак както има дума и пак успявам да намеря време. Не може да ме убеди че ако има желание и мерак това ще го спре. Казвала съм му че съм незадоволена, а той го приема като майтап. Как да го стимулирам, какво да му кажа или да направя? Защо само на думи иска разни неща? Като си говорим на сексуална тема е много активен, искал това да опитаме, онова да направим, праща ми секс клипчета, само се заканва какво "щял да ми направи" и аз съм напълно съгласна с неговите желания, но всичко си остава само на думи, а не на практика. Пращам му еротични съобщения, картинки, смс-си и пак няма резултати-той приема нещата несериозно. Храня се здравословно, спортувам-с една дума във форма съм, мога да кажа че съм поддържано момиче(в никакъв случай не искам да звучи като хвалба или нещо подобно). Секси рокли, дрехи, бельо- на кой нормален мъж няма да му се увеличи желанието? Не го разбирам всяко нормално момче на негово място щеше да има силно сексуално желание, само той стои като "кон с капаци". Улавяла съм погледите на приятелите му, които ме заглеждат, само той не вижда видимото и приема всичко на майтап. В редките случаи когато правим секс, всичко е страхотно и за двете страни, самият той много пъти е казвал че секса с мен му доставя огромно удоволствие и си му личи че е доволен, но 1-2 пъти за мен не е достатъчно. Вместо той като мъж да ме моли за секс, то се получава обратното. Постоянно съм възбудена, постоянно мисля за секс и си фантазирам, чак ме е срам от мене си вече. Не се търпи. Обичам го, минали сме през много неща и не искам да приключвам този здрав контакт само заради секса, но не се издържа. Винаги съм слагала чувствата на първо място, но не мога да го карам така. Само с мастурбиране не става. Имам възможности да му изневеря веднага, само да реша да го направя-но не искам да му забивам нож в гърба и да го наранявам. Момичета, момчета давайте съвети какво да правя? Вие имали ли сте подобен случай, какво сте направили? Какво му става? В моето либидо ли е вината, нормално ли е 1-2 пъти в седмицата за млади хора като нас? Писна ми да приема желанието ми несериозно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: c3cea5ba45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не става с разговори, става със смяна на модела. Или си купи вибратор и го ползвай демонстративно, или си намери друг мъж. И не обиждай „старците“, защото съпругът ми е над 50 г. и имаме почти всеки ден секс. Срамота е толкова младо момче с приятелка да предпочита дясната си ръка. По принцип мъжете са глупаци ако не задоволяват половинките си, защото за всяка жена предложенията навън са многобройни. Дори грозни и дебели жени имат кандидати, а да имаш млада, привлекателна госпожица и да не искаш да я задоволиш сексуално си е срамота.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f03e3fbb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нормално. Аз съм на 27, приятелката ми също. Ходим от около месец. Когато няма гости, рекорда ни е 8 пъти за 3 денонощия. Иначе всеки ден поне по веднъж. Както каза номер 1 или му демонстрираш, че искаш секс, или го сменяш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e5835717eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   В крайна сметка не сме някакви машини като тия по клиповете да тъпчем всяка разгонена нимфоманка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 09ce1e9b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Проблемът не е в теб не се притеснявай.
Прекаляването с порното придружено с мастурбация води след себе си много повече последици отколкото повечето хора могат да си представят. Ако приятелят ти системно прекалява с мастурбацията (повече от два пъти дневно) е зависим, но при положение, че си има приятелка и това е прекалено много. Прекомерната мастурбация води до изменения в мозъка и биохимията, ставаш ленив, безчувствен, безразличен към всичко и всички и нищо друго не те интересува освен самозадоволяването. След еякулация еуфорията, която изпитваш е 4 пъти по-силна от хероиновата и е нормално човек да се пристрасти към такова чувство. Ти обаче се пристрастяваш към целия ''ритуал''. Фантазирането, подбирането на снимки, клипове, еротична литература, а крайният резултат, наградата от това е тази еуфория. След еякулацията си казваш никога повече и дори си вярваш, но след около половин час всичките ти задръжки са пометени, здравия разум и последствията остават на заден план и си готов за следващата ''доза''. Тази зависимост не е по-малко брутална от алкохолната, наркотичната или хазартната. Лекуват се по един и същи начин чрез психотерапия. Последствията от порното и мастурбацията те първа ще излизат наяве, защото до преди няколко десетилетия не е имало 24 часа достъп до порно материал, а порното е буквално навсякъде - нужно е само да излезеш на някоя оживена улица и мозъкът ти директно започва да отделя вещества. Ако с години мастурбираш по няколко пъти на ден и не можеш да спреш за една седмица значи си зависим. За съзнанието няма разлика между виртуалния и реалния секс, но за тялото ни има. По време на самотното самозадоволяване влагаш същите чувства и внимание като при реалния секс, но не получаваш нищо, не обменяш феромони като с партньор. Приятелят ти предпочита да остане със собствените си фантазии отколкото да мисли и за теб. Това е все едно комарджията да остави някой друг да му пилее парите. Обикновено самотните хора, с проблеми в семейството, с ниска самооценка и склонни към зависимости се пристрастяват. Съветвам те да го откъснеш от скапаното ежедневие и да му покажеш, че секса с теб е в пъти по вълнуващ от порното и мастурбирането. Не му е лесно както и на теб. Влезни му в положение и покажи разбирателство. Трябва да излезе от тази дупка, в която се намира. Това пречи не само на любовния и сексуалния живот, но и на личния и професионален. Не е луд, просто като всеки нормален човек и него го е завладял този разврат в порно филмите. Не му остават сили за нормален секс дори да има доброто желание за това. Пренаситен е от развратните сцени. Успех!
Момче - 18

КСА

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9b4a229a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Вино и жена изневеряват, когато нямат истински пиячи....

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1b38df3347
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не го знам тоя пич къв е... ам колкото и да съм изморен, е винаги ще имам време за секса... и то като си го търсиш така... Явно си попаднала на грешното момче... Иначе като съвет ходи със клинчета, къси панталноки, къси роклички като излизате за да му дойде от вътре, предлагай му на нестандартни места, сега както е топло цяла вечер навън си е само за СЕКС>

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3df8b5c751
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Много са ми смешни хората, на които животът им се върти единствено около едничкия секс... И авторката, и номер 1, дето пък чак се и хвали с дедо си :)
Все едно всичко трябва по някакъв норматив да се прави, който не бил два пъти седмично, ами два пъти дневно, и изпуснеш ли графика - о, ужас!
Я слезте на земята малко! Така трябвало, онака не трябвало... НИЩО не трябва! Всичко е въпрос на лично желание и на добра воля. И на приоритети - ако приятелят/съпругът ви не споделя вашия график, и ако за вас това е СУПЕРФАТАЛНО, демек си нямате никакви други приоритети и занимания в живота, освен секса - разделяте се брутално с този неудачник и нехранимайки, който си позволява да не ви обръща внимание "когато най-много имате нужда от това", и си взимате някакъв майстор-тъпкач, който напълно да отговаря на сексуалното ви и интелектуално ниво...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ffd4ada737
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мъж на 22. От личен опит - трябва да спре порното. Ще видиш какъв резултат ще има :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c242e65e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зависи. Ако използвате презарватив може да предпочита да се самозадоволява. Сексът с презарватив не доставя много голямо удоволствие. Ако е така мини на противозачатъчни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3b4919dc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   я елате пиленца при батко....

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3ab1889e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Жените сте много особени същества! Бягате от искащите секс, а после ревете при неспособните да го вдигнат. Някой копнеят да задоволят себе си и момичетата си, ама вие имате завеси пред очите и не виждате, как една сексуална не е попаднала на един сексуален мъж? Вас си ви влече да си теглите слабите карти от тестето. Мисли, гледай и слушай, пълно е с искащи и даващи секс. Някъде там е твоят човек. Самият аз съм търсил години наред момиче, което да иска и да обича секса, но винаги съм удрял на камък, а уж съм бил страхотен красавец и чаровник. Като прочета някоя такава история и ми се обръщат органите от яд. Защо при неможковците отивате? Или пък тези теми се пишат напук на теорията, че жените не пускат. В днешно време ще е трудно да намериш момче, което ще ти откаже секс, това е малко измислена история за мен. Ако не съм прав, по-хубаво тоя го зарязвай. За мен такива момчета не заслужават да имат приятелки. Ние загорелите заслужаваме такива като теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9b4a229a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От авторката:Абсурдно е да се твърди, че живота ми се върти около единият секс №7. Имам хобита, ходя на курсове и уча и работя едновременно на 2 места за да се издържам, не се оплаквам в никакъв случай- напротив, просто не оставяй с грешната представа че центъра на ежедневието ми е секса. Когато един мъж има силно сексуално желание е окей и е нещо нормално, защото видиш ли е мъж, но когато една жена изяви желание, веднага се заклеймява че едвали не е нимфоманка? Защо? Никой не е казал че искам по 24 часа да правя секс. Аз искам минималното, да покаже поне малко че ме желае като жена, да има малко страст, спонтанност, "живец" от негова страна. И защо сравняваш сексуалното желание с нивото на интелигентност не ми е ясно? Явно си криворазбрал/а това което искам да кажа. Разбира се, че една връзка се гради на много други фактори като чувства, компромиси, уважение, разбиране и т. н-спор няма. Но и физическите докосвания, секса заема важно място каквото и да си говорим. Да, изброените неща по-горе са с много по-важно значение, но да го караме на платонична любов ли? Ти би ли бил/а съгласна на такава любов я се замисли? Ако ти правиш секс 1 път в месеца щеше да си окей с това, така ли да го разбирам? На който не му се случвало, му е лесно отстрани на думи да коментира. Графици и тем подобни отново не съм споменавала. "Майстор-тъпкач" не ми трябва, аз обичам този човек истински и въобще не мисля за раздяла(нямаше нужда да ми пишеш някакъв измислен сценарии на раздяла, който може би ти самия/самата си преживяла, защото в моята история никъде не е споменато, че искам да се разделим), просто този проблем между нас става по-осезаем с времето и аз търся съвет какво да направя, как да постъпя дискретно без да го нараня, за да можем да стигнем до общ консенсус и да изгладим проблема си- за да са доволни и двете страни. Това е :) Мерси все пак за отделеното време, оценявам го! Благодаря и на другите от сърце! Хубав ден!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c6de773df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Напълно съм съгласен с номер 11, има адски много мъже, способни, красиви интелигентни, но не им се получава жените и е доста несправедливо наистина, че има и такива случаи като на авторката. И не, че искам да обвинявам жените за това, но много от тях иматбскшонност да бъдатнс мъже които ги отблъскват, и точно те са като коне с капаци, невиждащи света около тях. Моето мнение е че когато не върви нещо се говори за проблема и ако не се реши, просто е най добре да се прекратят нещата, колкото и трудно да е такова решение, защото може сексът да не е най важното нещонза една връзка, но като не върви или е рядко връзката се скапва.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7c73da6fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Имам абсолютно същият проблем, разликата е в години ни, аз съм по-малка. Но когато четох твоята история се припознах.... и аз не знам какво да правя в тази ситуация, ежедневно виждам как ме свалят, а аз се правя на ударена само защото съм влюбена, но искам да взема мерки час по-скоро, защото се чувствам как се предавам пред изкушението, а въобще не ми се иска.. ще следя историята, късмет, момиче :)
^Ел^

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f5c26d329b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И аз се включвам към тези номера 11 и 14. 11 написа доста смислен коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 84c9bc842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   до авторката и до 17

и аз бях като вас даже по нещастна от двете ви заедно, ре6их проблем с едно щуро нещо:
облякох се много секси бельо бях гримирана като за секс маратон и докато той си миеше зъбите за да си легне рано както всяка вечер с оправданието че много му се спи и има работа легнах в широката ни спалния и извадих едно дилдо ( черен ) дето бях купила предварително за това и почнах да го вкарвам бавно и с пъшкане и охкане но без преиграване, мъжът ми влиза и направо като гръмнат след 1 мин. м вика какво правиш жена, продължих без да спирам но му казах на бързо ми нали ти се спи за какво да ти се занимавам, той така се запали и леко се обиди и ми каза няма да дам на изк. кур да ме замества никога и лелее такъв секс правихме 1е не е истина :) трябва леко да предизвиквате мъжа но много тактично без да го обидите, те са като малки деца и бързо се обиждат.
с мен потръгна този номер дано и с вас да потръгне или измислете нещо по така спонтанно.
успех

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 916da1e640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   25 пъти за 36 часа. Почти на 29 съм, а това беше преди близо 11 години. За 9 месеца около 1000 пъти. И след това твоят сценарий. Само че аз съм мъж. Смятай какво ми е на мен....
Преди близо 6 години се разделихме. Болката отслабва бавно, наистина, но изглежда ще изчезне! Животът минава неусетно-затова не бива да се изчаква повече от разумното!
Бъди щастлива, от теб зависи, ако не можеш по този начин, потърси решение без да се боиш от нищо. Животът е кратък!!! Ето, ти си малко по-голяма отколкото аз бях тогава. Помисли хубаво, говори открито с приятелят си! (макар и аз да го правех години безрезултатно, по-добре е, че сега не се налага вече....
Успех ти желая и се надявам да споделиш как и до какво си стигнала, как се справяш сега :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dbde54e7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   при мен е същата работа, само дето съм мъж на 32, жената също.
От няколко години направо всичко спря, започнах да гледам порно, там наистина видях нови неща, които адски много искам да опитам, да преоткрием-не не не, не става.
Има страхотни начини за кунилингус, за фелацио, скърт, простатни масажи, даже фистинг, защо не, сума сума нови неща, но неще и да чуе. Мога да кажа че мисля доста за секс, моята-не, максимум на месец една свирка, ехеее късмет и тва е. Много е тъпо. защото ми минават и скапани мисли някой път, да потърся макар и за 1/2 час ласки другаде, да се отдам на порива и край, но пък жената в други отношения е перфектна... кофти ситуация е, къде ли ще му излезне краят....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9dc76cbe90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   жена ми всяка сутрин се оплаква и/или пазари
докато не ѝ го намушкам - не мирясва. верно - от време на време стават и засечки (1-2 пъти в месец), но при почти ежедневно поне по веднъж на ден (почти без изключения). Е! Не мога да се похваля, че ми е голям - 18, 5 см от основатаи около 4-5, 5 см в диаметър. Не съм, като едно аверче - мине се не мине и 3-4 часа - няма спадане - жена му ми се е оплаквала. Малко като оня виц за виагра-та, дето пича ги опукал хапчетата наведнъж и после:
най-напред зарзавадчийката, комшийката (на нея - до шийката), пощаджийката, другата комшийка - ябеее - яко празнене...
Т%а малкия и сега нещо си декламира чуствата - не знам към коя, ама не знам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker