Не мога да изпитам удоволствие (момче) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да изпитам удоволствие (момче)
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2740 пъти
Здравейте на всички, момче на 18 съм, партньорката ми е на 16. Правим секс от 3 месеца и с всеки един акт задобряваме. И двамата бяхме девствени и сме си първи един на друг. Проблема е малко странен и аз лично не мога да си го обясня. Правим секс само с презерватив, а аз не изпитвам удоволствие от САМИЯ АКТ. Значи попринцип повечето мъже от самото вкарване и после от движенията, от чукането си умират от кеф. Аз просто почти не усещам нищо, приятелката ми е тясна, т. е. не е от това. Просто не усещам ПОЧТИ нищо като я чукам. Имали сме актове по 1 час, чукане, чукане и двамата обляти в пот - на мен ми е станал, но не свършвам. Имам чувството, че мога да чукам 3 часа без да свърша, докато накрая просто не спра от УМОРА. Пробваме всякакви пози - не е от това. Просто чисто ФИЗИЧЕСКИ при докосването пенис-вагина, не ми е толкова яко - безразлично ми е. Мацката ме кефи адски много, постоянно си фантазирам с нея различни неща, дори по време на секс. Завършваме акта като аз си изкарам пениса и се довърша с ръка, но искам да изпитвам удоволствие от самото чукане? Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6c577f9ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът при теб е, че си разчитал дълго време на мастурбация (на дясната си ръка), а сега истинската вагина няма как да постигне този натиск и триене. Решението е да спреш с всякаква мастурбация. Да, и кондомите намаляват чувствителността, но не до такава степен. Смени кондомите като вземи от най-тънките. Спри и секса за 1-2 седмици - значи никаква мастурбация по принцип, а секс спри за 1-2 седмици също и ще видиш как чувствителността ти ще се подобри. Ти си и пренаситен в момента

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1984904b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 ти добре ли си, нaли aко не мaстурбирa 2 седмици, кaйсиите му ще се подуят кaто септемврийскa любеницa.
До aвторa: Пич товa ти е пивече от колкото оврaтното.
Aз лично съм подобен и трябвa дa ти кaжa, че с която съм преспaл, после нямa отървaне от тях. Не ми е голям 17 сaнтa е, aмa кaто я държиш нaд леглото 3 чaсa, пивярвaй ми, ще те помни цял живот. Нaли знaеш че повечето мъже издържaт не повече от 10/20 минути?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 020cc7fe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От презервативите е . След като сте си първи един за друг , съветвам те да го правите без и просто да използвате метода на прекъсването т.е. изпразваш се навън. Ако много държиш да е с презерватив , вземи си от най-новите на пазара , с тях все едно не си с капут , това са Real feel на Durex. Гарантирам ти с тях удоволствие ! Успех !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cef8c7c757
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да е както казва номер 1, но аз се чудя на следното, как такива си намират момичета изобщо? Много други на твое място ще си свършат работата. От друга страна, може и така да е по-удобно за момичетата - няма желание за секс, няма досада. Жените си падат по инертни типове в леглото, поне такива са ми наблюденията. Колкото повече искаш секс, толкова повече не ти пускат. За мен гаджето ти трябва да е с някой истински мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f6029dba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да прав си за мастурбацията, сигурен ли си, че това ще оправи проблема?

От автора до номер 1

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6c577f9ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От 1, мисля че си заслужава да пробваш...няма да навреди. Не прави секс без кондоми! Не е от това. С мъжа ми сме от 10 г. На кондоми, но той никога не е мастурбирал много, почнал е на 15 полов живот. Просто при мастурбация можеш да определяш натиск и темпо, а те не са постижими с жена
Прекъсването на полов акт и изпразването вън не предпазва от бременност, а я отлага. Вие не можете да рискувате освен това не е приятно да се притесняваш и отдръпваш в най- важния момент, за жената е дори травмиращо и може да доведе до неврози. Ако беше хубаво, ние нямаше да сме на кондоми, можем да си позволим още деца напромер за разлика от вас

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 685112f08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъж съм, със същия проблем като твоя. Като прочетох коментара на номер 1, се засмях от сърце – голям спец се оказа. Не зная точно как стоят нещата при теб, но аз съм по рождение с по къса кожичка на пениса и главата ми е постоянно заголена. Вследствие на това от постоянното триене с бельото, чувствителността ти се притъпява и за това не усещаш възбуда. При положение, че използвате и презерватив, резултата сам го усещаш. За това пробвайте без и ще видиш, че има някакво подобрение, но не ти гарантирам, че пак ще стигнеш до край, защото вече имаш психически проблем с постоянния въпрос който ти се върти в главата, ще свърша ли, или не. Аз лично също се довършвам така, ако жената не ме довърши с уста. Има и един друг начин, който ми върши работа, просто по време на акта, си фантазираш, че си с някоя друга, примерно която не си имал, и така се стига до финала. Не се паникьосвай, не си само ти такъв, пък може с времето да попаднеш на жена, която много ще се кефи на този твой "ДЕФЕКТ"

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 949d9a4fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нищо няма да ти стане ако спреш мастутбацията за две седмици, пробвай и ще видиш че ще се насладиш на най прекрасният оргазъм.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1a77635f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До една страна номер 1 е права, но греши много за друго. Първо, наистина ако до и преди това си блъскал бастуна като животно сега ще ти е по-трудно да свършваш, за това спри с мастурбацията напълно. За това, с което не съм съгласен с номер 1 е използването на презарватив. Г-жо, мъжът ви явно е мухльо. 10 години секс с презарватив си е направо мъчение. Това, че на вас ви е хубаво не значи, че и на мъжът ви му е хубаво. При мен презарвативът убива всякакво желание за секс, предпочитам да си набия ръчна. Така, че до автора - ако се познавате с мацката от по-дълго време я попитай да за почне да пие противзачатъчни, и да махнеш този кондом!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker