Помогнете ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помогнете ми!
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 14922 пъти
Здравейте, искам да освободя това, което ме мъчи с години, тук, защото знам. че никога не бих го споделил никъде другаде.
Аз съм от гр. Сливен и съм на деветнайсе.
Преди, единадесет/дванадесет, години, беше вечер, тъкмо се прибрах от улицата и влезнах в стаята на вуйчо ми. ( Понеже много го обичах все исках да спя при него). Влязох в стаята му и се излежах на леглото опитвайки се да заспя. Мина се малко време, десет или петнадесет минути, и той дойде, метна се на леглото и ме поздрави. (Тогава бях седем годишен)
- Здравей как ти мина деня?
- Добре вуйчо, а твоят?
- Днес бе тежък ден за мен!
След този разговор помежду ни, си мислех да заспивам, обаче вуйчо ми ме заговори отново и ми поговори за секс измърмори: знаеш ли много е хубаво да правиш секс, искаш ли да ти покажа, искаш ли да пробваме? Отговорих му: батко аз не съм пробвал такива неща, не знам какво е, но щом казваш, че е хубаво добре.
Започна да ме опипва по задника, да ми говори глупости.
Поиска да проникне със своя член в мен. Нямах си и на представа какво, е искал от мен, съгласих се!
В началото болката бе адска, казвах му да спре, дърпах се, какво ли не, накрая нищо продължи да ме прави така дойде време свърши и ми каза: това което се случи тук, не го споделяй на никого. Дойде края и аз не останах в недоумение, чудех се какво точно е усетил/преживял? Повече не му позволих да се повтори тази история.
След една година родителите ми решиха да се премесят в друг град поради парични причини. Заживяхме там намерих си приятели, приятелки имах добър живот, но това, което ме мъчеше беше как е могъл братът на баща ми да направи такова нещо със мен. Мислех се за различен от другите момчета. Растях с чувство на малоценност, страх и мисли за това, което бях преживял мислех се за гей.
Мисля, че ден два след рождения ми ден се срещнах с един батко и имах голямо желание да карам кон или да ме повози на каруцата, която всеки ден караше и отиваше с нея в гората за храната на коня си. Каза ми той: ела с мен и ще караш до мястото, на което вземам тревата за коня. Отвърнах: добре ще дойда с теб, с усмивка до ушите. Зарадвах се, че ще управлявам кон с каруца. Потеглихме към гората излязохме от града и карахме към гората. Пристигнахме на мястото, а там нямаше нито един човек уплаших се и исках да се върнем отново в града. Той обаче отказа беше голям мъж на 23/24 започна да ми говори за секс и да ме опипва отпред отзад на всякъде. Сетих се веднага за случката с вуйчо ми.
Човекът ми каза: сега ще извадя члена си и от теб искам ти да го докосваш както аз твоя и да започнеш да го лапаш малко по малко. Казах му, че ме гнус от такива неща и не искам да ги правя, но той настояваше. Казах му не. Тогава той ми каза: щом не искаш да лапаш тогава ще си събуеш гащите за да те еба отзад. Казах му пак не, но той на сила ми свали гащите и започна да ме настанява върху себе си удобно за да ми го вкара. дърпах се, но напразно. Започна да го вкарва малко по малко. Усещах много силна болка казах му да спре, той не спря докато не свърши. Това бе вторият ми случай. След този случай аз гледах на себе си и още гледам на себе си така сякаш съм гей.
Това после продължи, той ме излъга, че ще ходим да чукаме някакви каки, казах му добре ще дойда Но всичко бе лъжа пак ме изчука и се прибрахме. Още и още седя с болката, че съм гей. Става вече четири години подред, аз започнах да се самозадоволявам тоест да мастурирам малко по малко се сещах за нещата, които ми бяха сторили и като че ли ми се искаше отново да се случи с някого, отново да ме изчука или да му пипам кура. Започнах да живея с такива мисли. и сега съм на деветнайсе. Всеки път когато вляза в банята търся начин да се самозадоволявам анално. Бутам си разни неща в ануса.
След това съжелявам, но е късно! Боря се и не мога да го преборя аз не искам да се самозадоволявам, а като че ли има нещо вътре в мен, което ме кара отново и отново да върша тая гнусота. Всеки път щом правя такива глупости в банята, аз се обвинявам и живея с една болка, че съм гей, със страх, че не ставам за нищо, със страх провал в живота.

Хора много ми е гадно, не искам да правя тия глупости, искам да бъда нормален човек. Да следвам целите си, да постигам мечтите си, да имам сериозна връзка с момиче.
Дайте ми съвет как да постъпя? Какво да направя за да се отърва от тия неща?
Не искам да се сещам за това, което са ми причинили преди. Искам да имам нови мисли, а все същите старите мисли.
В голяма борба съм със себе си. Помогнете ми със нещо.
Не искам да бъда такъв!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e5b02206c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Надявам се историята да е измислена - братът на бащата се нарича чичо, не „вуйчо“ - това е братът на майката!
Но и да е измислена историята, то такива неща се случват често в семейството. Затова и е важно родителите да просвещаваме децата си, трябва да се знае от малка възраст какво е секс и как да се пазят от недобронамерени хора

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2f70097bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на психолог!!! Единственото решение е. Говори с психолога и той/тя, надявам се, ще ти помогне.
Съжалявам за това, което ти се е случило.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9dc392441d
гласове:
1 2 3 4 5
  (71 гласа)

3.   Може би да се посъветваш с психолог, това, което си преживял, тази травма от детството ти е оставила отпечатък в съзнанието ти... А и това, че не си казал на родителите си е била глупава детска постъпка, но тогава си бил малък и може би те е било страх... Не знам колко съм ти била полезна, но опитай с психолог. Пожелавам ти скоро да пишеш как си си намерил приятелка и всичко в живота ти е наред!
:) :) :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c6658cd514
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Ти да ни си мангалче от Сливен, а! Ако е така при вас мангалите които всички сте долна измет, ставаща едниствено за трепане, тия неща са нещо нормално, да се ебете като животни, кой когото свари!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7684370d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не съм съгласна много с номер 9 цигани българи аз съм българка не ги защитавам но мн добре знаете че и при на българите го има това надявам се това да е измислица просто по едно време ми ста не приятно да чета иди на психолог няма друг начин.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0bd3f9fd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Всичко си е нормално и значи че при всички мъже го има. Но обществото го подтиска това хомоеротично чуство между мъжете.
И го изкарва като нещо ненормално, заради което много мъже страдат от чувство за малоценност. и активни и пасивни.
Сексът между мъже е норма!!!
Другото са женски измишльотини и ревност. Жените не могат да го проумеят това привличане между мъжете, шото си мислят че трябва да са центърът на вселената!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker