Как порното ме докара до импотентност или прочетете историята ми преди отново да гледате порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как порното ме докара до импотентност или прочетете историята ми преди отново да гледате порно
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 24438 пъти
Използвам анонимността на това място за да споделя своите неволи. Преди всичко се извинявам, че ще вкарам някои чуждици в темата. По моя проблем почти няма материал на Български език. Познат е като Porn-Induced Erectile Dysfunction. Ето това филмче до голяма степен обяснява нещата. https://www.youtube.com/watch?v=EHHyt6z0osA
Ще започна с малко предистория. Над 30 съм. Сексуалният ми живот е доста беден. Имал съм много малко жени. Най-често сексуалните ми контакти са били с проститутки. Последната не проститутка беше студентката ми любов през далечната 2004-та година. След това съм имал някакви гаджета за кратко, но до леглото не се е стигало.
Гледам порно от както Интернета завладя света. Понякога с проститутките имах фейлове /от Англ. език fail - провал/, но по-често представянето ми беше добро. Въобще не мислех, че това има някаква връзка с порното. В периода 2002 - 2008 бях във върхова сексуална форма. Вземах добри пари и ходех по проститутки. В един такъв клуб вече веднъж ги бях минал всичките труженички и реших да ги повторя. Разбрах, че те са ми сложили прякор "Пишката", заради доброто ми представяне. Често по клубовете ми казваха неща от сорта на "Леле колко си добър, направо си роден за порно актьор", "Наистина правиш страхотен секс, само ако всичките ми да клиенти бяха като тебе", "Размерът ти е доста над средния" и тем подобни.
Към края на 2009-та обаче започнах да гледам повече порно. Светнах се да режа най-добрите части от клипчетата. Снимките режех така, че само девойките да се виждат и нищо около тях. Не дълго след това фейловете с проститутките зачестиха. Еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, а някои път и двете заедно. Отдадох го на лошото стечение на външните обстоятелства. Нали беше разгара на кризата, загубих работа, доход, в личния ми живот се случиха неприятни неща и т.н. Дадох си сметка, че няма смисъл да плащам и да се провалям и прекратих ходенето по проститутки. Това респективно засили гледането на порно и особено рязането на клипове. Последното бе официално диагностицирано от специалист като Обсесивно компулсивно разстройство. И така следващите 5 години нямах никакви сексуални контакти. Порно зависимостта мога да я разделя на две части. Хънтинг, търсене и намиране на нов и свеж материал. Кътинг, рязането на клипчетата и кропването на снимки. На последното отделям повече внимание. Това е Компулсията.
През 2012 осъзнах, че имам сериозен проблем. Вече нямах никакъв почти интерес към реални жени. Когато си харесах някоя не правех нищо. Знаех, че ще намеря в Нета нейн виртуален аналог и успешно ще излъжа мозъка си, че имам невероятен секс с нея. Недоспивах, защото по цели нощи се отдавах на този порок. За малко не изгубих тогавашната си работа, заради понижена концентрация. Реших да си водя статистика колко часове съм прекарал в това занимание за 2014-та и 2015-та. Тя беше стряскаща. Изразена в дни е следната: 2014-та 19, 2015-та 16 дни от годината. Това прави повече от 300 часа. Изплаших се от самия себе си.
Осъзнавам, че прибягвах до порното не само от самота. Така разтоварвах напрежението, спасявах се от черните мисли, чувствах се значим. Научно е доказано, че за една нощ гледане на порно можеш да излъжеш мозъка си, че си бил с толкова жени, колкото едва ли ще бъдеш през поливната си живот. Знаех за жестоките последици от честото гледане на порно, но въпреки това продължавах да го правя. Борбата ми с тази зависимост стигна само до значително редуциране, но не и до нейното спиране.
Понякога си мислех за проститутки, но реших, че ще инвертирам в нормални отношения. Исках да се събудя на сутринта с жената с която съм бил през нощта. Регистрирах се в сайтове за запознанства. Започнах да ходя по партита за необвързани. На едно такова парти се запознах с прекрасна дама. Малко по-възрастна от мен, но изглеждаща на моите години. Започнахме да излизаме. Имаше взаимност. Една вечер ме покани у тях. Започнахме да се целуваме на канапето. След това се съблякохме. И.... Йок. Казано на QA-ски език такъв No run test не съм имал до сега. Пенисът ми не помръдна, въпреки неимоверните орални усилия от нейна страна.
Когато се прибрах в къщи, сам и стимулиран от нейни снимки по бански, всичко беше ок.
Няколко дни след това отидох на доктор. Светило в Ендокринологията. Разказах му за проблема си. Той ми нареди рентгенова снимка на пениса и някакви бая скъпички изследвания. Каза ми докато ги направя да опитаме Виагра и на следващата ни среща да му кажа за резултата. Е, опитахме. Виаграта изобщо не помогна. Направих изследванията, взех снимката и отидох при него за втори път. Той ми каза, че физически трябва да съм секс машина. Посъветва ме да спра всякакво порно и да започна да правя секс. Дори препоръча ходене по проститутки. Изписа ми два медикамента, които са с натрупване, Kamagra и Zytax. Започнах да ги пия и двата. Пия ги до момента, вече почти два месеца. Ефект към потентността обаче не съм усетил. Само подобриха метаболизма, храносмилането и тонусът ми.
С девойката опитахме още няколко пъти, но не се получи. Просто пенисът ми не можа да се втвърди, до степен, че да проникне в нея. Единия от опитите мина в графата супер фейлиър. Свърших още преди да съм сложил презерватива. След това цяла нощ какво ли не правих и не успях да получа никаква ерекция. Като се прибрах в къщи обаче, дори без порно, всичко беше наред. Да кажеш, че девойката е нещо, ама не е. Няколко пъти е била мис, мажоретка, занимава се с танци, фитнес, йога и т.н. Красива, стройна и симпатична е.
Предложих й да гледаме порно в къщи и да видим какво ще стане, но категорично тази идея не й се понрави. Накрая прекратихме интимните отношения. Не ми се иска да я използвам като опитно зайче. Това беше огромен стрес и за нея. Сега поддържаме някакви приятелски отношения. Чуваме се от време на време. Не мога да я виня, че отиде при други потентни мъже. Все пак тя е жена на възраст със своите потребности.

След това реших да видя какво ще стане ако отида при професионалистка, а именно проститутка.
Една вечер се надрусах с:
- Левитра /дават го да пъти по-силно от Виаграта/.
- Три хапчета Камагра /с натрупване, но вече я пия почти два месеца/.
- Две хапчета Zytax. /с натрупване, но резултата го дават след седмица. Вече го пия почти два месеца/.
Намерих компаньонка в съседния квартал. Резервирах я по телефона за след час, след колкото дават да започне да действа Левитрата. След около половин час настроението ми се приповдигна и пулсът ми се увеличи. Явно имаше малко Серотонинова инжекция, тъй като ефектът на този коктейл напомняше малко на екстазито, каквото понякога взимах по партита като студент.
И тук започна тенденцията да срещам точните хора, на точното място по точното време. Такава се оказа тази кака. Само да отворя една скоба, че в края на същата седмица отидох на уикендски преход из Пирин. През цялото време намирах хора, които ми помагаха точно на места и в моменти когато и където имах нужда. Една такава случайна среща с туристическа група от Варна ме предпази от сигурно загубване и може би лутане в търсене на правилния път, поне два часа. Това се случи на местността Спано поле. Както и да е. Просто може би е знак от съдбата.
Та преди да преминем по същество разказах на компаньонката за своите неволи. Тя ми каза, че с порното и честото ръкоблудствие повечето мъже изобщо не осъзнават какви поражения могат да си причинят. Най-малкото рак на простатата и необратима импотентност.
Разказах й на колко и какви стимуланти съм. Успях да получа ерекция. Но.... Не и да я задържа. Малко след като проникнех в нея, пенисът ми омекваше. Налагаше се да ми дава, така да кажа "орална подкрепа" и айде после пак в нея. Така на няколко пъти. Накрая й писна. Застана срещу мен с лице, прекръсти се и каза "Пич, не може да си на толкова стимуланти и да омеква така. Пишката ти определено не работи. С това порно си се увредил съвсем. Не си първия такъв случай, но определено си най-тежкия." Предложи да се помъчим още малко и накрая да ми свърши на орална любов, където съм щял много за кратко да го вдигна на максималните му възможности. Така и стана. След това докато дойде време за втория тур изпушихме две цигари. Тя предложи да разкаже какъв е точно проблемът ми. Все пак от 6 години е в занаята и наистина ги разбира, нещата, дори повече от професора светило в Ендокринологията.
През това време тя ми хвърли яснота за целия проблем. Разказа ми всичко в детайли. Ще опитам да го пресъздам в долните редове.
С прекалената мастурбация, липсата на реална жена и порното образно казано си чупиш софтуера. Ама така го чупиш, че ти трябва чиста преинсталация и нов релиз. Хотфиксове няма как да помогнат. Какво всъщност се получава. При гледането на порно, в моя случай цепенето на клипчета всъщност ние стимулираме пениса с ръка, възбуждаме се, възбудата трае малко време и спада. Така неколкократно. Не рядко между 3 и 5. Да не стане прекалено бързо безинтересно, пък в моя случай да обработя повечко материал. Тук вече създаваш нов, навик, безусловен рефлекс. Бих искал да отворя една скоба и да кажа. Уважаеми порноманиаци и онанисти. Рано или късно ще дойде моментът в които пенисът Ви няма да може да стои изправен /особено във вагина/, освен ако не е обхванат с ръка. Гарантирам Ви го от личен опит.
По време на втория тур тя ми показа практически доказателства. Първо ми каза: "Сега ще ти правя френска и ще те стимулирам с ръка, по същия начин както ти си биийш чикии. Това ще те възбуди и ще успееш да го вдигнеш на макс." Така и стана. След това ми каза: "Хайде сега ми го мушни и да видиш как за една минутка ще ти спадне докато е в мен." Аз си казах на ум: "Да бе да, на колко стимуланта съм, каква хубава св..рка ми врътна туко що, точно па сега ще спадне. Как па не?" По такива места като ходи човек е хубаво часовника му да е на ръката. По време на върховата ми сексуална форма в миналото в един от клубовете пресрочих времето. В стаята влезе един здравеняк и ми каза:" Брато, пресрочи времето, ше плащаш ли за още." Аз му казах "да" и той ми отвърна: "Айде да ти е арно още половин час". Та да се върнем на темата. Подкарах я на мързеливата поза /странично/ и предсказанието й се изпълни с пълна точност. Само след минутка пенисът ми спадна до такава степен, че излезе от нея. Направо стигна до кота нула. След това тя ми каза: "Сега ще те стимулирам само с уста за да ти покажа още нещо. След това сложи ръцете си на корема ми и изпълни заканата си". Успя да еректира съвсем малко. След като го пусна за няколко секунди спадна, отново до степен кота нула. Момичето видимо притеснено ми каза следното: "Пич пишката ти не работи. Този инструмент е тотално неизправен. Замисли се дали искаш да продължиш с това порно? Нито ще задържиш някоя жена до себе си, нито деца ще имаш."
За първото, кофти. Второто обаче го приех като добра новина. Отдавна съм взел решението да нямам деца, поради много причини. Дори съм си мислел, ако че имам някакви репродуктивни функции, и можех да ги преотстъпя на двойка която от дълго време се опитват да имат деца и не могат, бих го направил с удоволствие. Все пак момичето ми каза, че може да ми дойде и друг акъл, да срещна правилния човек и да си променя решението.
Инструктира ме, че първия сигнал, че пенисът работи нормално е, главичката да е със същия цвят, като на венците, демек алено червена, което говори за напоеност с кръв. Тогава си погледнах моята, която беше и все още е бледо бяла. Принципно ми обясни, че пътя в мозъка за нормално възбуждане и задържане на ерекция при мъжете които често гледат порно и се задоволяват вече е заличен. Количеството Допамин което е необходимо за възбуда от порно е 20 пъти по-голямо отколкото от истинска жена. Тя няма как да го даде. Дори да го обхване пенисът с нейната ръка, по подобие на чекиджийството, не е изключено той пак да остане мек в ръката й, заради не достатъчния Допамин в мозъка от които може да се получи ерекция. Пенисът може да се изправи само ако си стимулиран от няколко клпипчета и снимки пуснати едновременно на екран.
В общи линии създаваш нова привичка пенисът да бъде възбуден само когато е обхванат с ръка. Пуснеш ли го, пиши ерекцията бегала. И това е точно така. Както каза и проститутката "Дясната ръка и вагината са две съвсем различни неща. Свикнеш ли на едното трудно ще отвикнеш за да превключиш на другото." Особено ако навикът с ръката е граден с години както е в моя случай.
След като се прибрах у дома прегледах чужди сайтове по темата PIED /Porn Inducted Erectile Dysfunction/ и имаше дадено точно такова упражнение. Да се възбудиш с порно, след това да го изгасиш и да видиш колко време ще запазиш ерекцията. Ако е няколко минутки, ти имаш сериозен проблем. При мен достига най-много една. При един от тези експерименти сам в къщи забелязах, че механизмът които преди държеше пенисът ми изправен за дълго време, твърд в женска вагина правейки секс, вече го няма. Кръвта не навлизаше до където трябва за да го държи изправен в случай на проникване във вагина. Тогава си дадох сметката, че този механизъм за последен път работеше при мен през далечната 2009-та година.
Разрових се в доста чужди източници по темата. Нещата не са обнадеждаващи. В един от тях пишеше, че счупения нервнотрасмитерен път за получаване на ерекция и нормален секс в мозъка + създадения навик пенисът да е обхванат с ръка при възбуда води до Еректилна дисфункция, която въпреки, че е изцяло на психическа основа, е по-трудно лечима дори от физическата такава. В друг източник пишеше, като се задоволяваме да намерим някакви по-меки повърхности, които наподобяват женска вагина, но не изкуствените вагини дето ги продават в секс шоповете, защото те са тесни и не са много по-различни от ръката. Човекът даде идея с две възглавници. Аз опитах. Ефектът е същия. Въпреки това все по-често използвам подобни меки повърхности при задоволяване. Вече за почти два месеца, като че ли има някакъв много слаб напредък.
До някъде се успокоих след като намерих материал в които се казваше, че в такива случай лекарствата като Виагра, а дори и Циалис, което е най-силното /приятел аптекар дори не ми даде хапче, като каза, че това е прекалено опасно и може да убие дори напълно здрав човек/ не действат. Те просто разширявали кръвоносните канали, но ако няма нужния сигнал от командния център, те просто си стоят не полезно разширени.
Тук е мястото да кажа, че след като се прибрах у дома усетих най-пълноценно ефекта от надрусването ми със стимулантите. След като легнах да гледам филм, ерекцията ми се появи почти моментално. Дори не спадаше, без придържане. Честно. От 22.00 ч. до 01.00 свърших два пъти на порно просто за да мога да се успокоя. След това заспах. Събудих се обаче около 03.00 ч. отново удървен с много учестен пулс. Премерих го - 120. Взех два Валидола и към 03.30 ч. отново успях да заспя. На сутринта бях добре. Ефектът беше напълно преминал. И какво се получи. Секс стимулантите се оказа, че ми действат и то много добре, само обаче когато съм сам, но не й с жена.
Та да се върнем към проститутката. Тя ми каза, че съм свестен човек, един от малкото й клиенти които имат уважение към нея и се държат нормално. Заради това искала да ми направи един жест. Предложи ми възстановителен план. В продължение на два месеца да я посещавам по два пъти седмично за по един час. Тя ще ме таксува за половин. Само трябва да й предплатя месец за месец.
През това време мога да си хващам пениса само като ходя по малка нужда. Само една чекия и целия възстановителен план е отишъл на кино. И нейните и моите усилия биха били напразни. Прекомерното задоволяване и порното са ме докарали до импотентността. Като се замисля тя не е само сексуална. Изразява се във всякакъв план. Мацката каза, че тази зависимост не е никак по-различна от наркотичната. На базата на опитът ми съм напълно съгласен с нея. Даде ми пример с наркоманите които не се друсат няколко месеца и накрая вземат та си ударят една доза и всичките пари за комуни, усилия да удържат, показана воля са отишли на напразно. Това ме подсети за един мой съсед. Беше хероиново зависим. Родителите му продадоха апартамент за да му плащат комуните по чужбина и леченията в скъпи клиники. Миналата зима ми се похвали, че вече е намалил драстично дозите и се друса само по празници. Преди около два месеца обаче го намериха починал от свръхдоза в едно мазе.
Проститутката каза да си помисля за този план. Щяла да се радва да ми помогне. Аз за момента обаче го отказах. Поради две причини. От една страна ще платя повече обаче ще пробвам с други жени. Ще имам разнообразие. От друга, се наложи непредвиден разход, нов хладилник, че стария вече отказа да работи. Искам да заделя и някакви пари за почивка през лятото. Та оставих тези секс-възстановителни планове за есента.
Какво обаче стана с порното. След като осъзнах, че съм импотентен намалих осезаемо употребата му. Не мога да го спра напълно, въпреки, че това е източника на повечето ми проблеми. Компулсията е сведена до минимум. Вече цепя само най-доброто от най-доброто. Свалям много малко нов материал, които най-често просто хвърлям на едни външен хард диск като архив. Според последните статистики прекарвам около 20 часа месечно в този порок. Обикновено беше около 40, та дори до 60 през някои от месеците.
Намерих така наречените No Fap общества. Те съставляват хора които се отказват от тази зависимост и от мастурбирането като цяло. Четох специализирания форум за моя проблем където мисля да преведа настоящия пост и да го пусна там. http://www.yourbrainrebalanced.com/index.php?board=5.0
Няколко "колеги" писаха, че първата стъпка към възстановяване и нормален полов живот е минимум 90 дни без самозадоволяване. Това определено не мога да си го представя. Не е опция за мен. Напоследък съм намалил ръкоблудстванията до около едно на три дни. Имам нужда да освобождавам сексуалното напрежение, което няма как да освободя чрез секс. Още повече, че на работата си съм в изпитателен срок и ми трябва пълна концентрация. Понякога е напрегнато и натоварено. Обсъдих това с проститутката и тя ми каза, че каквото и да е порно и дори една бърза, колкото да освободиш напрежението няма да ме доведат до възстановяване, а дори напротив. Ще стане още по-зле, дори необратимо.
Напоследък, без жена, без бюджет за проститутки и стимуланти отново се върнах към моя порок. Дори от началото на този месец увеличих обработката на материал, както и уваженията върху себе си. Направих ги през ден, но смятам да ги разредя. Откакто съм сам пак залитам към порока, но ще се удържа. Ще го заменя с по-чести излизания, спорт, разходки в планината и защо не срещи с нови момичета.
Напоследък докато пътувам в метрото си мисля за това какво да правя ако нова жена се появи в живота ми. Дали да я подготвя още преди да се е стигнало до леглото, като й пусна ето тази песен http://www.vbox7.com/play:e25435cb и й кажа, че инструмента си е още там, но не работи по предназначение? Сигурен съм, че ако й кажа, че ще се упражнявам на нея като на опитно зайче и, че тя е жената която ще ме върне от порно привичките трупани с години към нормалния секс ще ми набие два шамара и ще ме зареже на момента. От друга страна съм обмислял и един лъжлив, но достоверен вариант. Пред 2011-та претърпях 3 операции след инцидент от екстремен спорт. Останах и с леко увреждане заради фрапантни гафове на следоперативния лекарски персонал след първата операция. Чудя се дали да кажа, че заради гаф на анестезиолога при някоя от операциите съм останал физически импотентен? Според един от най-добрите ми приятели ако жената до мен държи на мен и ме обича не би ме зарязала заради такова нещо. Все пак с език, пръсти и пенис колан би могло да се достави някакво удоволствие на жена в леглото. Вие какво мислите? Какво бихте ме посъветвали?
Сещам се, че на втората среща с Ендокринолога, той самият ми каза, че не мога да причиня това възстановяване на жена на която държа и обичам. Посъветва ме да си намеря жена на която не държа или да тръгна по проститутки. Дори тоя самия ми сподели, че е фен на платената любов.

Като се замисля, като е споменато и в горния чужд форум, порнозависимостта е просто симптом. Импотенцията предизвикана от порно зависимост просто изскочи на повърхността, но корените на този проблем са много дълбоки. До тук стигнах от неща в живота ми като: непривлекателен външен вид, прекалена интровернтост и трудно общуване с хора, трудно създаване на нови контакти, чести несполуки в живота, често сменях работата си. Все още живея с родителите си, макар част от времето те да са на вилата и аз да обитавам сам апартамента. Това съвместно съжителство доведе до безброй конфликти, брутално вмешателство в живота ми, опити да го дирижират и живеят вместо мен. От няколко години не мога да поканя приятели нито в къщи, нито на вилата ми в близо до София, тъй като те нарочно са наоколо и ме излагат и злепоставят пред тях. Не, че искам да ги виня за моите несполуки, но наред с това, че направиха много за мен, ме докараха до нервни сривове и разклатено душевно здраве. Може да се прибави и социална изолация, ниско самочувствие, липса на самоувереност, пък понякога и прекалено мислене и избиране. Като се замисля, последната жена която ме искаше в леглото си беше преди повече от 10 години. Може би има защо. Със сигурност причината за да се стигне до тук си е само и единствено в мен.
Откровено казано много съм се отчаял. Чудя се дали има изход от цялата тази ситуация? Дали напълно и безвъзвратно вече съм изгубил способността си да правя любов? Дали може да си възвърна секс топ формата от преди няколко години или вече ще мога да се възбуждам само от ръката си. Дали до края на животът ми любовта все ще си ми иде отръки?
Виждам, че нещата опират до сексолог. Вече се свързах с едно от големите имена в бранша, позната от много медийни изяви проф. Станка Маркова.
http://eva.bg/article/851-prof-d-r-stanka-markova-seksolog
Другата седмица се съгласи да ме приеме и да обсъдим моя проблем. Надявам се тя да ми помогне.

Моля споделете Вашите мнения относно неволите ми? Какво мислите? Вие или Ваш близък минавали ли са през такива препятствия? Ще се радвам на Ваши мнения и съвети.

И като послепис бих искал да посъветвам някои неща всички които отделят значително време на порното, ръкоблудствието или се чудят защо ерекцията им е пълна когато са сами, а пенисите им увисват в компанията на истинска жена.
Момчета и мъже. Зарежете тая работа. Инвестирайте във връзки и контакти с жени, дори те да са неуспешни. Ако няма как да си осигурите секс повече от няколко месеца, намерете си добра работа с добра заплата и тръгнете по проститутки. Намерете си хобита и неща с които да се занимавате и инвестирайте време, усилия и пари в тях. Ако прекарвате повече от 5 часа седмично в гледане на порно, значи Вие имате или скоро ще имате сериозен проблем. Решете го докато все още е в зародиш. Не стигайте до момента в които пенисът ви ще стои мек във вагина и ще се измъква от там, а често няма да може изобщо да влезе. Ако имате сексуални проблеми под формата на еректилна дисфункция и/или преждевременна еякулация и гледате порно, моля прекратете второто. Обърнете повече внимание на партньорките си. Прекарвайте повече време с тях. Казвайте им, че ги обичате и правете за тях дори и малки жестове.
Надявам се поне един човек да се е вслушал в съветите ми и да е останал в страни от един от големите бичове и чуми на 21-вия век, а именно свободния достъп до всякакви видове порно.
Бъдете здрави и щастливи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 8 години, 10 месеца
hash: ee85342f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябваше да оставиш в края историята на кратко с 5-10 изречения за тези на които не им се чете. (Прекалено е дълго)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2d0703e6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

2.   Първо да кажа, че не прочетох поста до край, защото е прекалено дълъг и уморява, но поне до половината се мъчих, но тъй като нещата изобщо не са ти ясни реших да не дочитам а да ти кажа някой неща. Проблема ти изобщо не е порното, изобщо не е онанизма, проблема ти дори според мен изобщо не е физически а психически. Ще се обоснова. Първо няма мъж на тази планета, който да не маструбира, тоест проблема изобщо не е в чекиите! Ама изобщо. Глупост номер 1 на твоята "разбираща" проститутка, че маструбацията предизвиквала рак на простатата и импотентност. Напротив, доказано световно известен факт е че маструбацията запазва простатата при мъжете и поддържа циркулацията на кръв във пениса, като по този начин, можеш до дълбока старост да си използваш инструмента. Доказано е че ако липсва полов живот и ако не заместваш тази липса с маструбация само за 2-3 години ставаш импотентен и това е НАУЧЕН ФАКТ! Толкова по въпроса за разбиращата повече от лекарите проститутка. Второ, по темата времетраене кой маструбира по 2-3 или 5 минути? Това си е някакво твое извращение, повечето мъже маструбират час, някой два. Това си е някакъв твой проблем и сигурен съм не е нито от порното, нито от маструбацията. Ти си за психиатър или психолог. А Сега да споделя и личен опит. Аз съм на 45г. Маструбирам от 12 годишен ВСЕКИ ДЕН, освен това редовно чукам мацки, съпруга, комшийки, проститутки! Имам си и деца и жена, която никога не може да ми смогне на нагона. Дето се вика винаги готов, само да ме пипне жена по органа и отива на 12 часа. Тъй като с приятелите ми всички един огън ни гори и всички правим това, което правя и аз, значи теорията ти е издишала от всякъде. Гаранция ти давам, че маструбацията носи само ползи и никакви вреди, това е НАУЧНО ДОКАЗАН ФАКТ!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 425df9d43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Приятел... и аз знам зо този вид проблеми... ето и решението, но ще ти трябва много силна воля. На теоршя си разбрал правилно проблема си и източника му.
Първо спри всякакво порно(клипчета, голи снимки, секс разкази) и чекии за поне 3 месеца, може и повече(в нета има инфо за хора лекували се така повече от година).
Започни да ходиш на фитнес или домашни упражнения, за да раздвижиш кръвта по цялото тяло.
Ходи на проститутки за да свикнеш и да върнеш възбудата от голото женско тяло и вагина.. ако можеш си намери приятелка, обарвай я... натискайте се... не бързай със секса с нея отначало.
След 3-4 месеца можеш пак да си биеш чекии, но само по 1 на седмица и без никакво порно, а само чрез секс спомени с предишни жени, с които си бил.

Не се отчайвай... всичко е поправимо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 756a481c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Добре де, не можа ли да го напишеш на няколко реда? Имах намерение да го чета, но това е прекалено. Та това са сигурно 500 реда. Аз трябва поне половин час да чета.

Това е най-дългата история в сайта, която съм виждал.

Ако поне 1 човек я прочете от край до край, ще му дам 20 лв.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0610328880
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ехее, много си изписал бе, човек! Просто ще ти пожелая късмет и да преодолееш проблемите си. Всичко в крайности не е добро, но пък мога да те уверя, че на мен често ми се случва да правя секс с приятелката ми, а след това докато тя е в банята или прави закуска да си допълня кефа и с малко порно, не виждам проблем в това. Но ти все пак говориш за големи крайности.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e046726a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   леле. доста дълго.
мога само да кажа, че ми е жал за теб. пишеш толкова умно и осъзнато. жалко, че си стигнал до това положение.
директно към другото - не живей с родителите си повече; не, колкото и да те обича една жена, това е дълъг процес на лечение, който не може да очакваш да е споделен от нея, без тя да се измъчва и да се сърдиш, ако й писне (това ти го казвам от опит. жена съм и гаджето ми имаше такъв проблем, но не чак толкова зле); спри проклетото порно и чекиите, мамка му.
много е хубаво, че чудесно си осъзнал проблема си. това си е началото да го решиш, колкото и време да отнеме. успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2d0703e6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Проблема ти е друг не е от маструбиране и гледане на порно, това нещо всеки мъж го прави а и много жени. Според мен неуспехите в живота ти на подсъзнателно ниво са оказали влияние. Ти си мъж над 30 години и живееш в родителите си! Първо още тука нещо трябва да ти прищрака. Липсата на отговорност да поемеш живота си в свои ръце, показва че си човек, който се страхува да се бори, човек, който разчита на другите да му решават проблемите. Просто няма как да застане до теб жена! Жената иска до себе си мъж а не инфантил /не го казвам като обида/. Първото нещо, което трябва да направиш е да си намериш работа ако нямаш такава, второто да се изнесеш моментално на квартира, това естествено ще ти вдигне разходите, но ще те накара да мислиш за това как по пълноценно да разходваш заплатата си. Дори само това, ще те отвлече настрани от глупости. Следващия ход е спорт! Спорта човече лекува всичко, ама като ти говоря за спорт имам предвид да излезеш като парцал от залата а не да въртиш 15 минути колело. Малко да се завърти тая кръв в тялото ти, както се вика да полееш цветята в себе си. Сигурен съм че само след 3 месеца здрав спорт оная ти работа отново ще е пружина. Това са съветите ми! Друго няма. Не търси под вола теле. Маструбацията и порното не са причина, нито предпоставка. Просто търсиш виновник в грешната посока.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f2c5999f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А някаква информация дали сексуалните фантазии и мастурбирането със сексуални фантазии може да доведе до еректилна дисфункция? Питам, защото повечето ми мастурбиране е с фантазия.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8896b8524c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някои психиатри казват, че пристрастеността към порното е по-силна от тази към обичайните наркотици - кокаин, хероин

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 76d38faa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

13.   Над 30, при родителите си, без кариера и дългосрочни цели, а сменяш работи каквото дойде. Сигурно нямаш компания, среда, семейни двойки приятели. А обсебеността от порното е причина/следствие за/от горните неща и кръгът се затваря и задълбочава.

Другото нещо, което забелязвам е, че май винаги си гледал на жените повече като на обекти за секс, за себедоказване, отколкото като на хора/личности. Това може да е довело до порнозависимостта, а тя е задълбочила още това отношение към жените.

"Отдавна съм взел решението да нямам деца, поради много причини. " – това също е незряло. Децата са голямо щастие и смисъл на живота. Ако ти се случи може доста да се промениш. Сега още си егоист и се интересуваш само от себе си. Защо не пробваш да си вземеш домашен любимец? Като видиш какво е да се грижиш за някой и той ти отвръща с безрезервна любов може да ти хареса чувството.

И последно – никъде не споменаваш някога да си имал планове за живота, мечти, в някоя сфера да станеш добър, да изкарваш хубави пари.

Според мен потърси психотерапия дългосрочно(1-2 години? , повече? ). Преди 8 години ходих няколко пъти след раздяла с голямата ми любов тогава и неочаквано ми помогна да го осъзная и преодолея по-леко. Надявам се някой да ти препоръча добър психотерапевт, аз не съм ходил от онзи случай и нямам координатите на човека вече. Късмет!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9a25f16dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ти трябва да си мъж, за да те докара до импотентност. Измислена и имаща за цел да манипулира, тази история е поредната по този въпрос. Всеизвестен факт, а и много мъже могат да го потвърдят, че в пубертета са се скъсвали от мастурбация! Никой не е страдал от липса на ерекция, възбуда и тн. Глупаво е тази история да става достояние в този сайт, колко души по света страдат от такива проблеми?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b227e2b065
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Има и една теория, че мъжете, които гледат порнография, правят това поради по-голямо желание за секс, отколкото имат тези, които не гледат порно. Следователно е нормално те да имат и по-голямо желание за реални сексуални контакти, и съответно да не страдат от еректилни проблеми. Повечето мъже знаят от опит, че порното всъщност им помага. Пример давам с номер 2. С други думи ставаш уверен, изобретателен и се държиш като тигър в кревата. Аз, като гледал и мастурбирал страшно много, мога да кажа съвсем спокойно, че умея да се контролирам и се чувствам сигурен във всяка ситуация. Мога да издържам и да се контролирам. Когато се възбудя много, мога да се изхвърля още на 5-тата минута, мога и 30 минути повече. Пиша ти това, защото силно подозирам, че реално имаш съвсем друг проблем. Не вярвам причината да е порното, нито съжителството ти с вашите, по скоро си попадал на сковани и студени момичета. Отиди при истинска жена, ама то пък в Бг има малко дефицит на такива. Ама нормално, като ги клатиш и те нямат търпение да свършиш, тъй като го правят не за удоволствие, а от някакъв материален или друг интерес, ще си разочарован и неспособен. Ето какво ще те посъветвам. Гледай повече порно и лъскай по 3 пъти дневно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5091fe0109
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   #12, абсолютно вярно е и е доказано, че зависимостта към порното е ако не по-силна, то поне равна на тази към наркотици. Иначе авторе, малко малко късно си се осъзнал, но по-добре късно, отколкото никога. Огромна воля се иска, за да спреш напълно порното. Аз съм на 21 и вече втори месец съм "чист". Само че си имам приятелка и правим секс редовно. Порното е болест, но сексът си е нужда. Бих ти казал да си намериш приятелка, но за съжаление не става така. Не е само до желание, а трябва взаимно да се намерите, но този момент ще дойде рано или късно. До тогава, намери начин да правиш секс поне 2-3 пъти седмично, иначе рано или късно ще се върнеш към порното. Успех и бъди силен!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b546abee16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Човече, това е много крайно.
Без порно се издържа, ама да се спре мастурбацията??? Това е толкова нормално, колкото и да забраниш на риба да плува. Пълно безумие. Ти си индивидуален случай, а и не са сигурни причините. Поне едно нещо е ясно, че няма зависимост към порното и всичко се оправя веднага, щом си намериш някакво занимание или работа. Явно си попадал на глупави и скучни филми, има много красиви порно актриси, събуждат и мъртвите.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d687df021b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 5, ти наистина ли искаш да ни дадеш само 20 лева за прочит на 380 реда (ако не съм объркал при броенето и без да броим празните редове между абзаците, както и факта, че някои редове са непълни) текст и то на такава трагична тематика, че дори домашният ми кактус видимо се умърлуши и клюмна? Дай 200 и може да се спазарим! Вчера прочетох доста, но се наложи да се разведря с нещо, защото да прочетеш на един дъх това може да те вкара в дълбока депресия (най-малкото). То сигурно и други неща може, но това със сигурност. Та не са 500, но са близо, а ти с този пладнешки обир - 20 лева за 380 реда... Това е по около 0, 05 лв на ред, човек! Твърде малко е за нещо, от което дори котките около блока вече сънуват кошмари (само заради негативната енергия, която ги е зашеметила, докато го четох).

Надявам се авторът да намери решение на проблема си, но не съм съгласен, че причината е тази, която си мисли! Според мен има друго, за което "мъдрите" ни специалисти не са се сетили. Спокойно, човече! Гадно е, но кое в тази държава не е?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4f2c8062a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   според мен това е поредната неистинска история от провокатор, благ и умен разказвач, с голям проблем и голяма доза оптимизъм накрая.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 994e3db8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До №13 - относно критиката за децата. Някак ми се струва, че хората живеят по някакъв много крив модел. Какво незряло има, че нямал намерение да има деца? Някакъв закон ли е това? Ходи по тротоара, следвай модата, ожени се, имай деца... и сега кажи "Аз съм свободен" Някак много профанизирано звучи това, съжалявам. Нищо лично. Всеки сам си решава, дали децата са щастие за него. Не трябва да се създават деца, само заради това, че били радост. Децата са отговорност, не атракция. Разсъжденията са му правилни. Друга поправка, защо трябва да е обезателен проблем, че бил на 30 години при родителите си? Дори и това е въпрос на личен избор, до който се стига по най-различни причини. Бих казал, че имаш малко профански светоглед. Нормален човек съм и ми е болно да чета безсмислици. Кога пък се появиха тия нови закони. Който бил бездетен поради лични причини, бил инфантил, Всъщност, инфантилно е да имаш дете, защото Пенка и пенчо имат. Къде е точно свободата на човек, щом и нежеланието за деца го прави ненормалник?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b216cac988
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Не ги слушай тези, който те съдят! Живота е несправедлив и всеки оцелява по свой начин! Аз съм младо и симпатично момче, имам си приятелка. И аз гледам (много) порно и то винаги е съпътствано с мастурбация. Имал съм няколко гафа с ерекцията, но не ги сметнах за важни. Твоята статия ми даде нов поглед към нещата и ми отговори на доста въпроси. Искам искрено да ти благодаря за житейския ти урок. Изчетох статията на един дъх от А до Я. Беше съкрушителна и умопомрачителна... това което ти си преживял и следва да преживееш не бих го препоръчал и на най-големия си враг! Едно нещо обаче съм научил досега.... всичко в този живот е поправимо... има ли желание, има и начин! Пожелавам ти да се оправиш и да водиш пълноценен полов живот (не забравяй и любовта, разбира се... тя е най-важният фактор тук). Намери жената, която ще те приеме такъв какъвто си и ще те подкрепи въпреки всичко! Тя е там и те чака! Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 633164caea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Аз като жена да ти кажа, че ако попадна на мъж, който си струва и той бъде директен и открит с мен, бих била с него и заедно бихме се справили с проблемът. Както и много други жени. Това обаче няма как да стане, докато гледаш на жените като на опитни зайчета. Ако накараш някоя жена да се влюби, което ме съмнява- аз не бих се влюбила в мъж над 30 без кариера, без бъдеще и който живее с родителите си. Да не говорим, че и деца не искаш, коя ще си губи времето. Някак си не би ме грабнал с нищо. Но да кажем се харесате с някоя мадама и няколко дена се затворите в една стая... няма да се прибираш и да останеш сам пред компютъра, няма порно... след максимум 2 дена ще ти стане от мацката и лека по лека с търпение ще си правиш редовен секс. То не става за няколко часа опит при проститутката и после хоп вкъщи пред компютъра... няма как да стане. А до 2 коментар - не си прав. Мастурбацията служи за облекчение и освобождаване, когато не се стига до крайност. Наистина когато започнеш да губиш интерес към жени става страшно. Това че на теб и приятелите ти чикибойци нищо им няма не означава, че при всички е така. И това за комшииките не е повод за гордост.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f69f0574be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Аз мога да потвърдя, че номер 2 е прав 100%.
Лъскам от 8 клас по 2-5 пъти дневно, след 10 години не съм срещал такива проблеми. Послушай съветите на 2 и потърси човек специалист, проститутката ще ти каже лоши неща за лъскането, нали като лъскаш няма да правиш оборот на сутеньорчето. Всъщност, ти звучиш като такъв. Апелираш да си намираме добра работа, да посещаваме проститутки? Вярно, че капитализма изпердаши майката на държавата, ама дори и този бизнес ли замря?

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 07962fd7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   №5 -Прочетох я цялата защото ми беше скучно а човека пише умайващо добре :D... Чакам дваистет-те лева.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c89c2a3b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Нека споделя и аз моята история. Имал съм различни периоди в живота си. Бях отворено хлапе, но в последствие започнах да стоя адски много пред компютъра. В училище бях контактен и общителен, но повечето време прекарвах пред компютъра и в последствие това даде своите тежки последствия. Харесах и се влюбих в едно момиче, но имахме закачки и нищо повече, в последствие започнах да изпитвам сексуални нужди и само се задоволявах. Почти не излизах, викаха ме мой приятели, но аз смятах, че е по-интересно да стоиш пред компютъра и че те са задръстеняци. Лягах в 6 сутринта, стават в 14 часа на обяд, когато не бях на училище, караха ми се родителите ми, но трябваше да ме убият за да ме спрат. С момичетата бях притеснителен, харесваха ме, предлагаха ми, но аз ги режех. Донякъде поради комплекси, когато съм отрязвал по-хубавите, донякъде и от по-високо самочувствие сред хората (сам със себе си нямах такова), но сред хората имах и ако имам някаква близост с по-дебело момиче да речем, рано рано я отхвърлям за да не ме занимава повече, тъй като не ме кефи и така си минаваше времето. На 18 реших, че е вече прекалено късно да стоя девствен и си викнах компаньонка, но тя беше най-грозната жена на планетата, а и много дебела, направо получих стрес от това жена да легне върху теб и да правите нещо, а тогава имах и доста малък член, реално членът ми не можеше да стигне максимална ерекция, защото с порното бях свикнал мързеливата да си докарвам удоволствие и да свършвам, а в реалният контакт не можех да го изпълня с кръв и беше адски тъничък и малък, тогава добих и комплекс, че имам малка пишка. След този "сексуален акт", в който получих удоволствие единствено от оралния секс, аз започнах да се възбуждам от пениси, докато гледам порно и да си представям, че аз съм жената, без никога преди това да съм се възбуждал от мъж реално, нито влюбване, нито никакъв интерес, тренирал съм с момчета, събличал съм се, никаква тръпка никога преди, но в продължение на няколко години единственото, което ме възбуждаше адски силно, бе мисълта за пенис, докато съм сам със себе си, поради добитите комплекси от порното, че имам по-малък член от въпросните порно-актьори и че не мога да задоволя жена. Докато излизах на вън изтръпвах когато хубаво момиче мине покрай мен, а когато се прибирах при мисълта за пишка направо се побърквах. В един момент вече се бях обезкосмил, снимал по прашки и си чатех с момчетата в интернет, от 200-300 приятеля в един сайт и още няколко стотин в друг, след продължителен чат от доста месеци се навих на един да опитам свирка, опитах за 1-2 минути и разбрах, че това е било най-голямата ми заблуда в живота, че нямам никаква тръпка нито към мъже, нито към пениси, а всичко беше плод на комплекси придобити от порното и от асоциалния живот който водех. След това вече си имах приятелка, с която сексуалният ми живот бе труден в началото, но в последствие към ден днешен мога да се възбудя само от мисълта за жена, от докосване за дупе, дори от снимка на жена, от прашки, от красиви лица, от дълги коси. Възбуждам се адски много от жените към днешен момент, а бях адски сдухан човек в един момент от живота си. Има още и други неща за споделяне, например че пенисът ми стана доста по-твърд и по-дебел в реален контакт, а порно гледам рядко, гледам дупета като цяло. И все пак мозъкът ми не се проми, не станах хомосексуалист от годините наред възбуда от пениси, за щастие дори мога да се похваля с отличен опит към ден днешен (сексуален), и се справям отлично, но мозъкът може да бъде много затормозен от лош начин на живот и от порното. Внимавайте

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cffc48ff2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   От доста стари хора съм чул за вредата и наистина я има, тези които защитават порното, са пристрастени, същото е и ако кажеш на наркоман че е наркоман, той ще ти се обеснява по 1 час че не е... ПОДКРЕПЯМ ТЕ, МИНАХ ПО ПОДОБЕН АД, ПОРНОТО Е УБИЕЦ И РАЖДА БОЛЕСТИ!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2d0703e6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Тая проститутка направо те е разбила с лъжи, само не разбрах ти като си над 30г. защо и вярваш? Ти на лекар не можеш ли да отидеш, има интернет, статии на сексолози, учени... Ще ти цитирам няколко научни изследвания:
"Мастурбацията предпазва от рак. Според австралийско проучване мъжете, които еякулирали пет пъти в седмицата имали по-малка вероятност да развият рак на простатата. Болестотворните токсини се изграждат в урогениталния тракт и с едно разтъркване лошите момчета излизат навън. "
А сега за теорията, която ти развила въпросната проститутка, че ти омеквал, заради маструбация, виж обаче учените какво са открили, цитат:"С възрастта се загубва мускулния тонус, даже там долу. Редовният секс или мастурбацията тренират тазовите мускули, за да предотвратят еректилна дисфункция, ето защо 3 до 5 пъти в седмицата гарантират твърдост като на скала. "
Още нещо :"Повишава имунитета. Еякулацията увеличава кортизола, който в малки дози регулира и поддържа имунитета. Мастурбацията може да изгради точната среда за по-силна имунна система, казват ендокринолозите. "
И още един цитат от учените:
""Вдига настроението. Мастурбацията освобождава вещества като допамин и окситоцин, които ни карат да се чувстваме добре и повишават настроението. Оргазмът е най-големия взрив на допамин, не предизвикан от лекарства. Сканиран мозъкът на човек имащ оргазъм е като на пристрастен към наркотиците. Тя е напълно безвредна и безопасна. По-здравословна е от миенето на зъбите всеки ден. И точно както миенето на зъбите трябва да е редовно, така трябва и да се почистват тръбите. "
Обърна ли внимание на думите безвредна, безопасна и здравословна. Сега на кой да вярваме? На проститутката или на учените?
Сега ще цитирам други още по шокиращи неща:"Според проучване, публикувано в Journal of Zhejiang University, се съобщава, че мастурбирането повишава нивата на тестостерон до една седмица след еякулацията. Повишаването е много по-голямо в сравнение с това от еякулация при полов акт, обясняват изследователи. "
Още:"Проучване, представено в Psychology Today, установява, че дори и по време на мастурбирането нивата на тестостерон се завишават. С напредването на възрастта това може да има редица ползи за здравето, особено предвид факта, че при мъжете, нивата на тестостерона нормално спадат с 65% до 75-годишна възраст. Това спадане е отчасти отговорно за значителни физиологични промени, наблюдавани при мъжете след 40 – 45-годишна възраст. Ниските нива на тестостерона се свързват с намалено либидо, еректилна дисфункция, загуба на мускулен тонус, увеличени масти в кръвта, ниска костна плътност, атеросклероза. " И за да не става прекалено дълго, няма да изброявам десетките други ползи от мастробацията като, удължаване на живота, подобряване на концентрацията, на работата на мозъка, подмладяващия ефект и т. н. и т. н...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2251bfbfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Издържал съм повече от седмица! Наркоманите издържат повече от месец? Или???
Леле, от кой музей се появихте, пуритани?

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 79f0178283
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Благодаря ти! Успя да спасиш и тийнейджър от този твой 'ад'! Пожелавам ти успех! Жена, която да те разбере и да ти помогне! Пожелавам ти успех! Бъди здрав!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cffc48ff2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Авторе, те и ИСУС са го съдили, но дали не е бил прав???
Така че спирай, стискай зъби, дори аз съм си удрял песници в корема докато спрях напълно, но става трудно е и става, винаги ще има хора и хора който ще те съдят и подкрепят, въпроса е на теб как ти действа, ако и на теб като на мен ти действат така:
- Намалява желанието за реален контакт
- Намалява концентрацията
- Увеличава много нервността

УВИ ЗАЩО КАТО СПРЯХ ПОРНОТО СТАНАХ СПОКОЕН И СЕ ЧУВСТВАМ ПО ДОБРЕ И ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ, НАЛИ УЖ ЩЯЛО ДА СЪМ ПО НЕРВЕН... Глупости казвам ти като мъж на мъж СПИРАЙ, после ще видиш, като минат 3 МЕСЕЦА и недай си боже ти попадне някоя мацка в ръцете, ще те ПОЗЛАТИ!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 48bfa50dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   **** Иди на истински сексолог. Виж баща и син Бостанджиеви, там по София имате сексолози.
Проблемът ти е изцяло психологически, развил си воайорство, порното си е един вид воайорство, гледаш отстрани, не участваш и запалваш ръчно с манивелата. Така че спирай с проститутките, иди на психолог задължитлено и си намери свястна и обикновена жена, а не манекенки, танцьорки и пр. тъпи филии.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cffc48ff2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 32 хахах, ти си маниак, само от това как пишеш си личи че си толкова пристрастен че не виждаш реалното.. Приятел не ти трябват никакви сексолози да си харчиш парите на вятара, просто стискай зъби и не гледай порно, остави го 32, той сигурно цял живот гледа отстрани хахах колко смешно звучи

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 907fa69226
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, личи си че нищо не разбираш, човека ти казва че и когато е спирал порното - все тая, пак си го има проблема. Тук нещата са много по-сложни, развил е някаква психоза, която няма да мине от само-себе си

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cffc48ff2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   36, Пич, аз съм минал по същия път като АВТОРА, какво да не разбирам, бях на 20 години когато си виках, от жени смисъл няма лъсках по цял ден, какви красиви жени са пропуснал яд ме е толкова много, те ми се натискат а на мен въобще не ми потрепва члена, прибирам се и го троша на порното, не ми говори моля те, порното е нещо уникално вредно, сега се чувствам като нов човек, дори тази нощ имах нощна еакулация и свърших на сън, автоматично организма се пречиства така, а не да лъскаш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3f899676ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Не 31, ти няма да станеш само нервен, ти ще лъхаш на загорял от километри и ще отблъснеш много жени, тъй като повечето усещат кой е на зор. Докато си бараш пергела и гледаш голотийки, имаш спокоен вид и добър самоконтрол. Сега ще ти дам пример с едно масово явление, за да разбереш, че ти всъщност си рядка находка. :) Всъщност, ако не си правил никога секс и спреш порното, ще се изложиш толкова здраво пред някоя мацка, че ще ти се иска да не си се раждал, тоест ще хвърлиш хайвера още при събличането. Преживял съм го и знам за доста такива. При редовна мастурбация ще докарам и оргазъм на някоя мацка, защото не съм оставил белтъчето в яйчицата, сещаш ли се. ;) Бъди сигурен, че при повечето е така. Скоро попаднах на една тема -> Смятате ли, че порното помага на мъжете в реалните сексуални отношения?
Възможните отговори бяха:
Да, помага! - 90%
не, не помага! 0%
Вреди и обърква представите им за секс! 0%
Може да са добри в секса и без да гледат порно! 10%
Не се интересувам! 0%
90% смятат, че помага. К

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 55805edf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   според мен иди на църква, помоли се и проблемът ти може да бъде решен с повече пречистване.. Не мисля, че гледането на онези филми те е докарало до импотентност, а мисля че човек с постъпките си заслужава или не дадена ситуация в живота си..
Колко мъже гледат тези филми и си имат деца.. Не е причината филмите, някой те е заблудил..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cffc48ff2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   39, моля те приятелю това са пълни глупости, защо говориш така, грях си слагаш на раменете като лъжеш, какви нервности каква излагация. Та то е точно обратното, когато лъскаш си изнервен, аз от личен опит го казвам. Не мога да повярвам хората какви сте злобни и лоши, и затова ще сте болни, и не питайте защо на МЕН, защото е от такива работи ви се връща.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5a7ab2a506
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Напълно съм съгласен със 24. Аз съм го правил и по 10 пъти за един ден. За мен тази история описва един рядко срещан проблем при мъжете, което ме кара да си мисля, че бие повече към измислица. Ако това е истинска история, послушай съвететите за лечение на номер 2.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 76914160be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Повечето хора не разбират но проблема си е техен.
мастурбацята не е вредна, вредно е порното.
Порното има качествата на дрога и на някои хора влияе точно така, но повечето хора не могат да го разберат това

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cffc48ff2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Абе хора, вие не разбирате ли че всеки човек е индивидуален, ти имаш 10% тестостерон в тялото, друг има 50% други 5%,

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8fc4ec8163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   "Явно имаше малко Серотонинова инжекция, тъй като ефектът на този коктейл напомняше малко на екстазито, каквото понякога взимах по партита като студент. "

Авторе, порното въобще не ти е виновно! Порното не вреди с нищо! Ти обаче, замислял ли си се някога, че проблемите ти може да са от всички тези химии, които ги приемаш през устата, под формата на дрога и медикаменти? Не знаеш ли, че дрогата води до импотентност! От дрогата и химиите, които гълташ, не само пишката ти няма да работи, ами и други органи може да спрат да ти работят!
Така че, първо спри дрогата, а после и другите химии и очисти тялото си от тези боклуци!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b40828835f
гласове:
1 2 3 4 5
  (134 гласа)

48.   Четох я темата на паузи от по 3 дни и изводът ми е следният:не си давай толкова зор, бе, човек! Като си си разорил живота заради порното и проститутките, кой ти е виновен? !? Можеш да ходиш веднъж седмично на психолог и да му споделяш мъката си и така да се измъкнеш от бездънната бездна, която ни я описваш тука. :).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 060ba15116
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Първо благодаря на автора за изчерпателната информация по темата. Икзлючително е полезна за мен. Сега и аз ще се опитам да му помогна.
Най-големия проблем са родителите ти, авторе. Порното, хапчетата, проститутките - всичко това са следствия от пагубното им въздействие върху теб. Колкото и рядко да се виждаш с тях е достатъчен само един път, за да те свалят в ниското. Можеш да опитваш каквито си искаш техники, но не се ли разкараш един път завинаги от тях, си обречен на самота и нещастие. Тук има много пуритани, които са готови да ме убият и с камъни ако може заради думите ми. Но това е самата истина. Психологията отдавна го е доказала - всички проблеми се дължат на травми в детството ни, причинени най-вече от "скъпите" ни родители. Разкарай се от тях. Отначало ще се създаде едно фалшиво чувство, че ти е мъчно за тях. Те ще се опитат да те манипулират. Повярвай ми, преживях го това в последните 2 години. Но от както ги изолирах напълно, а преди това им казах, че са пълните боклуци, след като дълго време обмислях какво точно наистина са ми причинили те, сега животът ми е много по-лек и щастлив. Родителите особено в българия са обсебващи и с мания да контролират децата си. Ти не си по-различен случай. Наистина се надявам, да се опиташ да си помогнеш. Поздрави!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4e580ab745
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   Жена съм, за статистиката. Прочетох историята, цялата - два пъти, за да осмисля какво прочетох. Коментарите не успях, съжалявам.
Към администраторите искам да се обърна първо: Моля ви, сложете тази история на по-достъпно място. От всичките истории, които съм чела тук, тази има стойност и е добре повече хора да я видят.
Споделих историята във фейсбук и се надявам поне 1-2 човека да я прочетат.
Авторе, надявам се да не възразиш, че се обръщам към теб на "ти", първо искрено ти съчувствам. Жалко е толкова интелигентен човек да стигне до това положение, но както на всички ни е ясно не може всичко да бъде перфектно.
Решението ти да не въвличаш жена в тази картинка е похвално, но повярвай ми няма кой друг да ти помогне. Нито компаньонки, нито сексолози, нито психолози, въпреки че проблемът ти е изцяло на психична основа. Трябва ти подкрепа, трябва ти човек, който да е до теб, да те разбере, да ти върне егото на мъж, защото твоето от момента, в когото проблема ти се е проявил е спаднало, така както половия ти живот. Ти нямаш самочувствието на мъж повече. Ето затова личния ти живот изцяло запада - работата, приятелите, отношението към външния ти вид, жените. И мога да ти гарантирам, че с първия нормален полов контакт животът ти ще се върне по старому! Разбира се, за да стигнеш това положение ще трябва да се консултираш най-малко по два, три пъти с разни специалисти. И аз ти желая от цялото си сърце късмет.
Хората, коментирали, не осъзнават какво означава секса в ежедневието, защото просто могат да си го позволят нормално.
Успех ти желая и най-вече воля!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cd64aba869
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Ще се включа в разговора само за да благодаря на автора.
Дълго време карах само на ръчна, докато за пръв път ми се наложи да правя секс.
Дори нарочно си набих една преди да дойде момичето, защото всички казват, че първия път момчето изригва като шампанско за минутки.
Да, ама не. Дори не успях да свърша първия... нито втория, нито третия... дори ме заболяваха топките, защото дълго време се мъчихме с дамата.
Сам стигнах до извода, че просто съм свикнал с ръка, тъй като само така успявах да свърша четвъртия и петия път...
След тях спрях да се самозадоволявам за една седмица /преди това бях полудял - по няколко пъти на ден/ и това ми подейства страхотно.
Разбира се, тези 90 дни, за които си прочел, са страшно крайни и дори бих казал нездравословни, но един месец без да се докосваш, според мен ще се отрази страшно лечебно на половия ти живот.
Просто се видях през твоите очи и реших да ти благодаря за написаното... макар да съм все още тийнейджър и крайно неопитен, със сигурност ще намаля самозадоволяването, за да не се повредя сам, както порното е направило с теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c45bd15168
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Номер 50 би ли оставила някакви координати като e-mail защото си направила много смислен коментар и бих желал да си пиша с умна жена като теб. А случайно да не си психолог... Мъж на 27 и съм в подобно положение.
Поздрави още веднъж на номер 50.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 69931069da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Да започнем от там - проблемът ти е достатъчно сериозен, за да му отделиш нужното време. Ето от тук тръгва всичко:

http://yourbrainonporn.com/

В този сайт има цялата информация, която ти трябва, за да се справиш проблема. Моят съвет е да не се набиваш повече с пари за психолози, ендокринолози, уролози и всякакви лози, както и проститутки. На теб проблемът не ти е, че не знаеш какво да правиш.

Това, което трябва да направиш е да не лъскаш грам (било то с или без порно) за поне 3 месеца.

Любопитното е, че пишеш за какво ли не, но съвсем малко споменаваш, че ти е трудно да не гледаш порно и да не лъскаш. А то там се крие разковничето - да спреш порното от раз и напълно.

Пак ти повтарям - какъвто и въпрос да ти изникне в главата в горния сайт или в някой от линковете към други сайтове, които има там, ще намериш отговорите. Не ти е проблемът, че не знаеш какво, ами просто го направи.

Избери си някаква цел - примерно спорт (да свалиш/да качиш кила), работа, която да те разсейва. В моментите, когато те напъне, ако трябва обличай се, излизай навън и се разхождай, но в никакъв случай, не лъскай.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 39374c0710
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Пич ти неправо ме разби. Това не може да го разбере човек който не го е изпитъл. Чакам си 20 лв. Прочетох го цялото . Не искам да коментирам повече. Давам ти адрес direct31@mail.bg пиши, все едно аз съм го писал това.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 984de430bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Здравей, Авторе. Прочетох статията на един дъх. Изключително интелигентен си, поздравявам те за това. Надявам се повече хора да видят написаното от теб, защото живеем във време, в което повечето млади нямат реален живот, а само виртуален. Много порно и малко секс. Част от коментиращите са откровенно кофти. Каквито са и повечето хора в Бг като ценностна система. Критики към теб, а ти не от това имаш нужда. Искам само да ти кажа, че ще се моля за теб и се надявам да се оправиш!!! Имам проблеми по време на секс, заради порното и се надявам да спра да гледам ИЗОБЩО....
Пожелавам ти здраве, късмет, да си ок и мир и любов!!!
И да срещнеш свестна жена по пътя си....!!! :))))

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 74840cbe40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Лично за мен 31 е най-добрия коментар по проблема ти. Жертва си на порноиндустрията както и самият аз. Имам прекрасна съпруга прявя почти всеки ден секс с нея и то прекрасен, но не мога да се освободя от тази зависимост да не видя някоя голотия. Когато гледам еротика секса между мене и жена ми става по-вял и по-скучен за разлика от моментите когато не съм отварял компа доста време което рядко се случва. Порното и проститутките не се различават много. Секса е нещо интимно и свързано най-вече с любов. ТВОЯТ ПРОБЛЕМ Е ПСИХИЧЕСКИ, А НЕ ФИЗИЧЕСКИ. Спри порното намери си жена с която да се обичате, заживейте с нея и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d1ddf2a2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Има доста истина в написаното от номера 18, 39 и 43. Аз също съм прекалявал и благодарение на това сега съм толкова издръжлив и расов мъж.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5822fd6098
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   ще кажа и аз нещо. Едно време си пишех с разни жени, разни извратени неща по разни сайтове за запознанства и лъсках като луд. Когато започнах да излизам със същите, толкова бях свършвал, че направо ми се отщяваше, бил съм на 20г. Тогава една кака, която беше по голяма от мене с 15г ме хвана на тясно и аз си признах всичко. Тя ми каза точно това, че от много лъскане, накрая, ще си остана със това. Аз не я послушах и още си лъскам на 35 съм, сега намалих малко защото с жената искаме да си имаме дете. Приятелю аз, когато лъскам не се празня за 5 минути, гледам и си лъскам примерно час и тогава се празна. Издържам доста на 2 акт, около 30минутки на 1 около 15 ако съм се въздържал 5, ако употребя алкохол независими от количеството винаги става е понякога не свършвам но става. Никога не мие засичала патката да не ми стане, със жена ми сме от 8 години заедно, ако това което ти казваш е вярно би трябвало да нямам патка до сега. Всичките ми познати са женени секс маниаци, единия има дете и около 1000 филма в компютъра, всичките изгледани. Аз мисля, че проблема ти е в главата, отпусни се и пробвай нещо перверзно. Скоро случайно открих, че когато жена ми си вкарва пръст в задника ми, пениса ми става адски твърд, свършвам бавно и оргазма е адски. След което пениса ми еректира по лесно, това било защото се стимулира някаква простата. Пробвай с масаж на въпросната, ще имаш ефект. Пак ти казвам ;-Аз също съм голям лъскач но аз не свършвам бързо когато маструбирам а задържам яко. Друго много важно гледам жени, горе долу възрастта и телосложението на жената не прекалявам с добре изпънатите нимфи на по 18 г все пак имам съпружески дълг. И аз ходя на проститутки когато мога. Моя съвет е да гледаш такова порно което би могъл в реалността да си позволиш и с такива жени и, ще се оправиш

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9a3a80081b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Привет! Прочетох материала, който си написал, имаш хубав изказ, пишеш увлекателно, макар в случая да споделяш проблем. Дали е истина, дали си го копирал отнякъде или си измисляш в свободното време, за мен това няма значение. Това е Интернет. Но дори и да не е вярно може да бъде в помощ за някой друг. Като специалист - психолог практикуващ в професията си, без претенция за особени висоти бих ти споделил следното, а ти реши кое ще ти бъде полезно и кое - не. Част 1 - медицински, клиничен проблем - отхвърляне или приемане до доказване на противното. Извън моята област. Проблемът явно не се повлиява от препарати или ако да, то съвсем слабо. Логично би било да се съмняваме в приемането на мед. проблем за основна причина за състоянието ти. Крайната дума обаче има медицината. Част 2 - психологична картина и соц. статус - виж, ти си описал добре всичко, считам че си имал време да го осмислиш. Дали живееш с вашите, дали режеш филми, дали си тъп, умен, грозен, плешив, красив, богат няма такова значение, според мен. Ако си плешив и дебел, но си създал във времето устойчиви идентификации че си забавен, готин и търсен приятел, то кое е по - вярно тогава? Ако си по мнение на околните красив, любящ, веселяк, но се чувстваш саможив, заядлив, изтерзан - кое е вярното? Мисля и вярвам, че във времето, в живота ние правим това - изграждаме идентификации, черпейки материал от контакта ни с другите, но проектирайки ги мислено. Проследи твоите, как си ги създал и можеш ли да ги промениш към по - добро. Мисля, че това, да се чувстваш успешен, значим и добър в нещо - спорт, работа, комуникация и др. е много хубаво нещо и ние имаме нужда от това. От ранните си години до старини ние търсим още нещо - принадлежността към групата - варианти много. Потърси твоята - дали ще свириш на инструмент, дали ще чатиш, ще караш ски, колело, ще се присъединиш към фондация - групата ти дава статут, позиция и спокойствие - ние всички ги търсим някъде, макар и не винаги да си даваме ясна сметка защо. За да тръгнеш към новото, понякога трябва да си готов да оставиш старото - може би е трудно това, понякога е необходимо за да започнеш наново, а друг път за да преосмислиш и се върнеш към старото с нов поглед. Може би вариант да смениш града, да оставиш оковите на семейстовото настрани поне за известно време не би бил толкова лош, но разбира се не с цената на всичко. Опитай да не бъдеш толкова критичен към себе си - ако сам се приемаш като стигнал дъното и тотално загубил шанс, ще станеш такъв дори и да не си, защото това ще бъде твоята идентификация. Потърси силните си страни - ти пишеш добре, с цялата тази подробна информация която си събрал бих предположил че си търпелив, може би малко естет дори ( с цялото това рязане на добри кадри), човек, способен да рискува за крайната цел - това далеч не са лоши качества, струва ми се. 30 години че и малко повечко дори, са хубава възраст, зряла и разцвета на силите, не ги проспивай приятелю, радвай им се, защото няма да се върнат повече. Обичай, радвай се и бъди щастлив, за любимия човек, когато и да го намериш, не заради експеримента дали ще ти стане или не, дали ще е мек, твърд и прочие - обичаш и цениш ли човека до себе си, мисля ще намериш правилния начин да го показваш. Отиваш ли при жена като на състезание - не се знае какво ще завариш, провалите ще те демотивират и ще се свлечеш надолу. Не забравай, че в спорта никой не е бил вечен и големите шампиони са се подготвяли цял живот - това ли би искал и ти - състезания за които да се подготвяш? Вместо заключение - идеята за спорта по - горе е много добра, възползвай се от нея, отразява се добре не само на тялото, а и на самочувствието. Спорта (в действителност) а не креватния учи на дисциплина, на уважение и мотивираност. Не става веднага, но е път който може да се извърви с достойнство. Опитай там, където смяташ че ще имаш успех и ще ти бъде приятно. Малко дълго стана, но дългите въпроси искат дълги отговори.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker