Вагинални гъбички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вагинални гъбички
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2295 пъти
Здравейте,имам Хашимото, преди около година страдах от вагинални гъбички и се излекувах сравнително трудно след преглед при повече от един специалист, но в крайна сметка благодарение на адекватно лечение вече няма и следа от тях, за щастие. Лекарят обаче ми каза, че трябва таблетките да се приемат и от двамата партнъори, за да не настъпва повторна инфекция. Приятеля ми ги вземаше по същата схема като мен, но аз въпреки това го посъветвах да отиде на уролог за всеки случай да съм по-спокойна. Но тогава му се наложи да замине извън БГ и не успя да отиде. Наскоро си дойде и правихме секс с предпазни средства, правих му и орална. Та, има ли някаква , макар и малка вероятност да ме е заразил отново въпреки презерватива и лечението. Той няма оплаквания..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 48d4db637a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повечето лекари отхвърлят идеята за предаването на гъбички по полов път. Минало е цяла година, вие сте провеждали лечение, и 2- мата нямате оплаквания и отгоре на всичко сте използвали и презерватив, така че, няма от какво да се притесняваш. Имай предвид друго, че гъбичките освен, че са упорити, могат да се появят от толкова много неща, включително и "благодарение" на бельото, което носи всяка жена.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2444c0544f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може ли да ми кажеш как си се излекувала от вагиналните гъбички, аз имам същия проблем вече от година, лекувала съм се с много неща, но няма ефект, много ще съм благодарна ако ми кажеш, а иначе не мисля, че те е заразил, според мен 1ви път ако си се излекувала от гъбичките, то вече организма ти има имунитет.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0ac676e668
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз имам съшия проблем от 1 година. Написаха ми сумати хапчета и мехлеми даже преди 4 дена отидох на гинеколог написа ми хапчета но не се оправих мнаго е неприятно.
Незнам какво ще правя а да ви попитам прави ли се секс като имаш гъбична инфекция или ще пречи на съпруга ми
Заномер 2-ри купи си (флукорик) (гиназол за вагина )то е с принцовка прилага се вътре в вагината (дактокорт) то е за подмазване и приятеля ти трябва да пие хапчета от Флукорик 3 таблетки 1 ден 2 ден и чак на 7 я ден ще пие последното хапче по същия начин и ти пак има едни други те да пият дълго време за да не се разболееш били са хубави и аз щях да си взема нъ нямах вазможности когато имам ще ги взема (Econer DN 1) при инфекции и са мии с тетра и сода може и с лаика и с сапун или шампоан не се измии и ако решиш да си купиш интимен гел трябва да няма вътре мляко щото от тях се получава повече инфекции дано да се оправиш мила жена съм на 20 години омъжена съм

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 96e62d701c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той дори и да няма оплаквания, не значи, че няма гъбички. При мъжете няма никакви признаци за това състояние. Щом сте правили секс с презерватив, едва ли те е заразил, той нали е за това. Щом е приемал и някакви медикаменти значи няма страшно. И аз бях така с моя приятел. Откриха ми гъбички, пих лекарства, той също и от тогава никакъв секс без презерватив и всичко е наред.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0ac676e668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да мерси мила

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6c11f01e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря ви, гъбичките наистина са много неприятни и трудно се лекуват но бих искала да попитам дали има проблем ако следващия път го правим без предпазни средства,просто все още ми е притеснено понеже знам колко време ми отне да се излекувам. Лекар ми е казвал, че просто няма никаква гаранция кога и от какво може да се повтори гъбичната инфекция и сигурно вече звуча параноично

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker