Как да подхождам с жените (Само за МЪЖЕ) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да подхождам с жените (Само за МЪЖЕ)
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 4953 пъти
Пичове, имам проблем значи не знам точно как да задълбочавам нещата да стигат до секс! Не съм грозен, имам добро тяло, момичетата се заглеждат по мен на 23г съм. Ок изкарвам ги на по кафе, паркове, кина, но как да направя така, че нещата да стигнат до секс? Кажете, вие как подхождате, колко време минава преди да си легнете с някоя, къде ги водите и т. н

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: d2e82df9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре ги води на музей или на театър. След това една романтична разходка, евентуално минете през някоя галерия и мисля, че няма жена, която да устои на това. Аз правя така и досега винаги се е стигало до секс максимум на втория ден.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 87dbd1d574
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Задължително е като излизаш с една жена още в самото начало да заявиш някакъв по-сериозен интерес. Нарушавай на първо време така нареченото „лично пространство“ чисто физически. У нас това е около 50 см. - пространството, при което ти е неприятно чужди хора да се доближават до теб. Докосвай жената - предложи да ѝ масажираш рамената, пипай я по косата например, а в киното спокойно сложи ръка на крака ѝ, през раменете и я целуни на изпращане. Сравнително рано започвай с пробите - ако една жена те допусне да ѝ докоснеш гърдите, това е добре, после слизаш с ръката си по-долу и разреши ли ти да отвориш копчето на дънките, ще те допусне и за повече. Важното в случая е да заявиш този интерес рано, не да се мъкнеш с месеци с женичките, които да си мислят, че си приятелче и да те използват с времето за компания и кошче за емоционални отпадаци. Да, рискуваш да бъдеш отблъснат, но това е рискът на играта. Опитай и все при някоя ще ти се усмихне щастието. Бъди настоятелен не толкова с думи, а с жестове и действия. Покани например момичето да вечеря у дома, която ти си приготвил и си осигурил романтична атмосфера, вино, рози и свещи. Задължително опипай почвата.. гърди и после надолу. Ако изобщо е дошла на такава вечеря, то знай, че и тя иска същото като теб, но всяка ще се прави на ощипана в началото. Това също е част от играта!
Номер 1 подхожда добре, защото в началото си показва сигурно намеренията, но ходенето по музеи и галерии не е за всеки, а само за интелектуалките. Прецени какви интереси би имало конкретното момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a59799934b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробвай да си вземеш куче. Жените обожават мъже с кучета. Това ги навежда на мисълта, че се сериозни и готови да се грижат за деца. Подсъзнателно всяка жена иска стабилен баща за децата си. И от време на време леко я игнорирай, но без да прекаляваш, колкото да провокираш интереса и.

Чувството за хумор също много помага.

Понеже на мен обикновено не ми се получава хумора, нито пък ми се занимава с куче, обикновено при мен помага киното. Когато сме на кино, сме само двамата. Тъмно е никой, никой не ни вижда, а и тя се предразполага от самосебе си, ако филма е романтичен и особено елемент на комедия.

По време на филма я прегръщам, а после след филма е доста добре предразположена и всичко минава спонтанно. Все пак не трябва да усеща прекалена настоятелност от твоя страна, за да се по-спонтанно, но и не пракалява в отдръпването. Просто трябва да усещаш кога е по-благосклонна и съответно да настъпиш (те обожават да чувстват властта ти, когато са в подходящо настроение, макар че няма да ти го покажат, трябва сам да усещаш) и кога трябва да се сдържаш. С опита се усеща кое кога. Дори няма да се замисляш. И все пак не я дебни явно, прави го незабелязано, иначе ще усети напрежение.

Но все пак зависи от жената. Например кифлата трудно ще я впечатлиш с романтичен филм. Макар че за какво ти е кифла, ама...

Има и друго - трябва да я оставяш по-често да води разговора. Просто се поинтересувай от нейните неща, хобита и т. н. И тя ще поеме инициативата в разговора. Ако поеме инициативата в разговора е много вероятно и да поеме малко по-голяма инициатива и в секса. По принцип повечето жени се притесняват да го правят, дори да им се иска. Може би се притесняват да не си направиш лоши изводи за нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f7c98b0d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За начало това "не съм грозен, имам добро тяло" си го избий от главата. На никой не му пука дали това е така, не че визията не е важна, но това е просто една малка основа, която не ти върши никаква работа. Замисли се над други, по-важни неща, които може би ти куцат. Ако си прекалено загорял и това го показваш, нормално да отблъснеш жените, ако си по една или друга причина неуверен, също. За просташко държание е излишно да споменаваме. От друга страна прекаленото философстване също е лоша крайност. Или може би си прекалено мълчалив? Ти си знаеш най-добре, но не разчитай на едното тяло. И помни, че на жените също им се прави секс, колкото и на теб. А пробвал ли си след кафе или кино да отидете на бар, където да се поотпуснете и да се позабавлявате, а и да скъсите още дистанцията? Няма как след киното да се метнете в леглото. Също така преценявай момичетата с които излизаш какво точно искат, а това става с повече разговори на различни теми и опит най-вече, защото ако тя търси нещо сериозно, а ти и предлагаш просто секс вие просто говорите на различен език.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 079f7c15ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това за личното пространство на номер 2 ми хареса, и аз винаги го правя.

При самото запознаство подходи винаги с прегръдка, това е първата стъпка в разтапянето на леда.

Аз лично предпочитам първа среща в градската градина например, на тихо и спокойно вечер, когато мога да си кажа 2 приказки като хората с момичето, общо взето в първите 10минути си личи дали ме харесва или не.

Ако приеме спокойно да я галя по крака, ръката и т. н. не чакам много преди да я целуна, почти винаги го правя преди да я изпратя (НИКОГА НЕ ПИТАЙ ДАЛИ МОЖЕШ ДА Я ЦЕЛУНЕШ! ).

Съветвам те да не прибързваш с пускането на ръце по гърдите и триъгълника/дупето. Има си време за всичко, така само може да я отблъснеш (разбира се зависи с какви момичета излизаш... има и такива, които на първа среща чакат да ги заведеш у вас, но на мен такива не са ми интересни... ).

Втората среща отново я правя навън, може пак на разходка или да хапнем нещо ако момичето желае.

Третата среща (колкото и банално да звучи, просто така ми се получава) е вкъщи, каня ги на вечеря сготвена от мен. Не е задължително да е нещо невероятно, едни вкусни запекани картофки и салата (например чери домати, хубаво сирене, зехтин и маслинки) вършат работа, важното е момичето да види, че си се постарал и си показал желание. Купи й цвете, сложи го във ваза на масата, последвалата усмивка е безценна.

Общо взето на теб ти липсва увереност и прочит на хората (според мен), щом на тези години питаш такива неща.. Не започвай с идеята за леглото, първо се убеди, че запознанството ви стартира добре, на нея й е приятно и се забавлява с теб, остави останалото на произвола на съдбата. Не мисли с малкия приятел... и ще видиш, че нещата се нареждат от само себе си.

М на 26

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 628cfa54c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Прави се на клоун, жените си умират за такива мъже. Разправяй, че дрехите ти са скъпи и че много често ходиш на почивки в Италия и Гърция, когато ти се обадят лъжи, че си примерно на ресторант с вашите или роднини. Колкото нелепо и тъжно да ти се струва, това наистина помага. Сега, няма какво да се лъжем, повечето средностатистически жени се впечатляват от тези глупости, което е доста тъжно, но е доказан факт. Не съм го доказал от опит, но един приятел, който реално получава към 6 Стотака на месец, върза няколко и завърши по план. Той не е и много голям красавец, приказките го правят интересен. Купил си едно яке за 40 лв. и разправя, че го взел за 160. И благодарение на този цирк, телефончето му прегрява от оферти за срещи по кафета, паркове и дискотеки. взел едни очила за 15 лв. ги хвали за 300. Ще ме напълнят с минуси, че видиш ли не се впечатлявали от такива момчета, ама този съм го виждал в действие и това е най-голямото доказателство, че когато си сериозен и имаш здрава ценностна система, няма да те огрее, при него ценности няма! Той ги лъжеше толкова убедително, че му повярваха и за хубавата кола, в която така и така не се качиха, а, чакай, те не я и видяха. Е, не са много интелигентни днешните жени, нали? Стават за пердах с кожената палка, но не и за събеседници по каквито и да е въпроси, само ебня. Ако пък случайно си решил да впечатлиш добрите свестни момичета, те са толкова трудни за откриване в България, че ще е по-разумно да станеш космонавт и да търсиш живот в космоса, поне ще бъде вълнуващо приключение и няма да има такова разочарование, ако не откриеш такъв.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a4d30caaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Започва се с целувка на първата среща. Лека-полека нещата трябва да стават по-страстни. Докосваш я по гърдите и дупето, първо уж неволно, след това видимо с цел. Има момичета, които ще ти пуснат още на втората среща, но има и такива, които ще трябва да изчакаш. Важното е да й покажеш какви са намеренията ти, защото ако влезеш в приятелската й зона, излизане няма. Прави комплименти, казвай й, че е толкова секси, че едва се въздържаш да не й скочиш. И т.н.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 682a82721b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бягай от такива, които до първата седмица от както излизате не са ти откликнали на намеците ;) Значи не и е чиста работата и може да те иска само за приятелче и носна кърпичка - бягай от подобни пачи! На жената не й ли заиграят хормоните и не иска ли да се изчукате бягай с 200! Ние мъжете имаме нужда от СЕКС, не от някакви които си мислят че имат злато между краката и те разиграват с месеци. Уважавам жени, които знаят какво искат. Останалите, нищо лично, само по-далече от мен ;)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f37a06ebe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2. по глупав коментар не бях чела, това че е дошла на вечерята, не значи, че иска да прави секс и не е се прави на ощипана. Ако искаш секс просто питаш директно (естествено не просташки) отговора е или да или не. Вся някоя жена ще каже да и това е. Ти че си мислиш нещо (по-скоро си въобразяваш нещо) не значи, че тя въобще те харесва.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7a3e638316
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Глей сега, направо си им казваш "айде да го направим" и това е. Може много шамари да изядеш, ама и много ще е*еш. Това си е голата истина. Ако тръгнеш да се помотваш, може да им мине мерака и ти пак си оставаш на ръчна обработка. Питаш директно и това е.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3f8ebbe1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, за какво е дошла на вечерята тогава. Това не е да отидеш на празнична вечеря за рожден ден или друг повод. Усамотяването между млад мъж и жена в една стая не е за да се обсъждат вестници, книги, културни събития или световната политика-това става на вечеря в ресторант. Правилно го е казал номер 2. Оставането насаме с един мъж е точно знак за интимност! Останалото е използвачество и комплексарщина. Все някоя щяла да каже "да"? Ми той ще фалира докато на някоя го каже! Като не иска секс да не се усамотява с него-да стои в къщи и да вечеря сама, или с когото иска!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9b7257c921
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Aвторче, зa ЖЕНИ, искaй мнения от ЖЕНИ.
Пaднaх от смях, докaто четох "мъжки" изкaзвaния. Тъй де, не съм мъж и ще премълчa, но все пaк с тези съвети... aко искaш секс с мъж ще ти се получи :))).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: bf2f86f661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   явно мозачния багаж ти куца нещо нз

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 19df03e427
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Авторе, като за начало не гледай на момичето /жената/ с което си на среща, само и единствено, като обект за секс!
Трябва и да си наясно защо си поканил на среща даденото момиче /жена/. Само за да я изчукаш или за по-дълготрайни отношения.
Аз съм на 34 и може мисленето ми да е непонятно за вас по-малките, но отнасяйте се преди всичко с уважение към жената. Отдавайте й нужното и със сигурност и Вие ще получите! Няма как да се надяваш на секс на първа среща (освен, ако мацката не си търси същото, но тогава няма да сте по кафета, музеи и кина, а направо в леглото).
С две думи - за да получиш , трябва да дадеш! Жените са прекрасно нещо и е изкуство да ги съблазниш! Малцина го владеят (говоря за младите пичове).

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3f8ebbe1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Проблема, номер 15, е този, че не е чак така, както го описваш. Никак, ама никак не е сигурно, че отдавайки нужното ѝ, ще получиш и ти. Много чести са случаите/особено в България/, когато мъжа си остава с отдаването. Въпрос на възпитание в коректност е по-бързичко получаващата отдаваното да осъзнае става ли отдаващия. Отдаването/поради физиологични, финансови, емоционални и други причини/, не може да трае дълго време, камо ли безкрайно. Както жената не е само обект за секс, така и мъжът не е обект за разиграване, касичка с пари, магаре със самар, или донор на сперма. А че за да получиш, трябва да дадеш-спор няма! Само дето важи и за двете страни-въпрос на коректност...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2c72ca05f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз съм жена и мога да кажа - ако искам да спя с един мъж си му го показвам! Докосване, погледи, умилкване...Пък той ако не е идиот ще се сети!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 675102a457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз още в киното си го вадя и те нещата сами се подреждат

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1b506f1756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ще ти споделя моя скромен опит. Не е много, но от сърце. Висок съм 194 см, тежа 82кг, 24 години, телосложението ми е слабо-атлетично.
Излизал съм с много жени и 97%-провал. Да, имаше някой дето искаха някой много богат, други искаха да идвам с БМВ (не притежавам автомобил), но имаше такива, за които бях убеден, че ме харесват И НЕ СЕ ПОЛУЧАВАШЕ И С ТЯХ СЪЩО.
Предположих, че нещо не правя както трябва. Упорит човек съм и реших да намеря ключа към загадката. Един ден попаднах на една книга и без да преувеличавам, ти казвам, че тази книга промени живота ми. Казва се "Скрити секс сигнали" на Лейл Лаундс ето линк за книгата - http://knigomania. bg/krasota-zdrave-erotika/erotica/skriti-seks-signali-lejl-launds-soft-pres. html
Не е скъпа 10-12лв е и лесно се намира. Накратко в книгата се обяснява, че всъщност ако си достатъчно наблюдателен, можеш да разбереш кога една жена те харесва и кога не. Кога да я заговориш, кога можеш да я целунеш и тнт. За всяко нещо жената издава сигнали, които тя очаква да бъдат забелязани и дори да им бъдат отговорени.
Когато си на среща с момиче, тя изпраща определени сигнали, например влиза в личното ти пространство, избърсва въображаемо или истинско мъхче от теб, докосва те под предтекст, например "че много харесва този плат".
Това е ключов момент, ако в този момент се смутиш и отдръпнеш, тя ще приеме това като знак, че не я харесваш и тя самата ще се отръпне от теб. Изобщо тази книга обяснява всеки един момент в началото на връзката, как не би трябвало да протече, какво трябва мъжа да прави, за да спечели жената.
НЕ казвам, че като прочетеш книгата ще станеш като Казанова, но ще ти даде основата и с достатъчно практикуване, разчитане и разгадаване на сигналите, ще успееш да задълбочиш отношенията си с жена.
Аз лично като я прочетох след 4-5 месеца си намерих гадже и бяхме 2 години заедно. Моя най-добър приятел, също много искаше да си намери половинка в живота му. Беше скептично настроен, че една книга може да промени живота му. Дадох му да я прочете и си хвана гадже и той след няколко месеца.
След като веднъж ти се "отворят " очите за техния (женския) свят, става относително просто да долавяш техните сигнали и дори да изпращаш ответни такива самия ти. Чрез практика дори можеш да превърнеш ухажването в изкуство. Не се изисква много, трябва само малко самоконтрол, малко хладнокръвие и упоритост.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1b506f1756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Жената с коментар номер 17, точно, ясно и кратко е обяснила как показва на един мъж, че го харесва. Така го правят и всички жени. Затова отваряй си очите за тези сигнали.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 65200cae2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Много зависи с какъв тип жени излизаш. Отношението към тях, което долавям в публикацията ти обаче, не е добра основа за успешен любовен живот.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b40a362971
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Колкото и да е тъжно, успешната формула е на номер 6

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3ec6c05ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Колкото и парадоксално да звучи тази книга я прегледах точно преди да замина за морето!!! На моят вече бивш съквартирант е! Не останах изненадан от нея, освен това, че ИМА много други сигнали, които мъжете (основно, ако разбира се) четат!!! Книгата е много хубава, но не съм изненадам че ПЪРВАТА крачка (стъпка), та дори и свалка да го наречем прави жената! Предпоръчвам на мъжете да се захванат за да я прочетат!!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a2c84d244c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ако се определяш по този начин никоя няма да те приеме сериозно. Не бъди толкова самовлюбен, но бъди уверен в себе си! На една жена и харесва мъжът да бъде уверен, но не и да има прекалено високо самочувствие. Ако излизаш с различни жени нека е временно, ако усетиш, че някоя е сериозна се виждай само с нея, на нея не би и харесало ако днес си на кафе с нея, а утре те засече в кафе с друга... Когато намериш някоя, която ти се струва сериозна я покани да излезете пак, виждайте се често, но не всеки ден, ходете по кафета, кина, разходки, оставяй я тя да избира мястото където ще се видите. Обаждай и се да я питаш как е, какво прави, но недей да я притискаш, не я търси прекалено често. Когато вече нещата станат по-сериозни я покани у вас, направи и вечеря, или обяд също може, предложи и да я масажираш или просто я целувай страстно. Ако не ти е удобно да я поканиш специално на вечеря, излезте на разходка и предложи да си вземете например пица и да хапнете у вас /ако живееш близо/. Но в никакъв случай не привличай жената с пари, коли и материални неща! Или ще попаднеш на златотърсачка или жената няма да иска да излиза със самохвалко :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker